Desire 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Slovenija 2 , nedelja 12.10.2008 17:55 - 20:00Koncert v spomin Tošetu Proeskemu Glasba, 2008 Mineva eno leto od tragične smrti makedonskega pevca Tošeta Proeskega. Njemu v spomin so v Skopju minuli teden pripravili koncert, na katerem so nastopili številni jugoslovanski zvezdniki, med njimi tudi Aki Rahimovski, Toni Cetinski, Nina Badrić in Ruslana, Alenka Gotar pa je nastopila zadnja in tako končala koncert, na katerem se je zbralo 55.000 ljudi. Posnetek dogodka bomo v skrajšani obliki predvajali na našem drugem programu. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2008 Zlo čustvena poslovitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 kdaj je umrou Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 "Mujo, šta ti slušaš od muzike ? " "Ma, slušam sve živo i Tošeta." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 kdaj je umrou 16.10.2007 v spomin Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 kdaj je umrou Mal si kasna Mi je bil pa edini glasbenik iz ex juge,ki mi je bil ok kot oseba in kot glasbenik.Me je presenetlo kok folka je pršlo na koncert v spomin njemu...nepregledna množica Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.