Mihaelos 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 ZAkja sem tak, kot sem!!!! NA živce si grem!!! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Filozofiranje ti najbrž ne da veliko, lahko pa ti veliko prihrani. je res, ampak menda se zelimo ravno naucit nekih stvari, jih dozivet, jih zacutit....in potem je brez zveze sedet doma v omari, ker lekcije te itak pocakajo, dokler se ne prides ven iz sobe igrat, na ulico, potem pa pride vse naenkrat in nicemur ne uides, custva dajejo zeleno luc, razum rdeco, ti si pa sredi prometa in bi najrajsi, da te en pride s jhelikopterjem pobrat...v takih momentih pa ti ni dosti prihranjeno... je pa res, da takrat pomaga filozofski pogled na svet ZAkja sem tak, kot sem!!!! NA živce si grem!!! imej se rad. sprejmi se. spremeni se. ce je potrebno. (kaj vec ob takem komentarju splosnem tezko recem ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 je res, ampak menda se zelimo ravno naucit nekih stvari, jih dozivet, jih zacutit....in potem je brez zveze sedet doma v omari, ker lekcije te itak pocakajo, dokler se ne prides ven iz sobe igrat, na ulico, potem pa pride vse naenkrat in nicemur ne uides, custva dajejo zeleno luc, razum rdeco, ti si pa sredi prometa in bi najrajsi, da te en pride s jhelikopterjem pobrat...v takih momentih pa ti ni dosti prihranjeno... Drži. Ko te okoliščine stisnejo za vrat še kako pomaga filozofski pogled na svet. Ali te pridejo s helikopterjem pobrat ali te pa z valarjem povozijo, ko čakaš med čustvi in razumom. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Drži. Ko te okoliščine stisnejo za vrat še kako pomaga filozofski pogled na svet. Ali te pridejo s helikopterjem pobrat ali te pa z valarjem povozijo, ko čakaš med čustvi in razumom. Sem lih prej hotla napisat iz pesmi The power of love... is a curious thing. Make a one man sing. Make another man weap. No, jaz sem zadnje cajte preživljala weap and weak stran in nič kaj dosti ne pomaga in tud ne veš kdaj bo konec. Ne vem zakaj se glih takrat ne morm spomnit kakšne filozofske pametne. No, saj pride že. Ampak ko se ne oklepaš. Če ne prej ko takrat, ko mogoče tud sprejmeš kakšen drug obraz svojega ljubljenega in upaš da to ni varanje, ker sam ne želiš biti prevaran. Se premagaš nekako in si spet za kanček bolj odrasel. Čelih bi rad ostal kot otrok ki zajoka in dobi ljubezen. Mah, Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Se samo ne strinjam, da filozofiranje kot nadomestek realnosti res kaj prihrani, ker ce ne dozivis cesa hudega, ne dozivis tudi nicesar zelo lepega in potem temu tezko reces, da sploh (do)zivis.Doma bit na varnem ves pameten, to smo lahko vsi. (tukaj in zdaj )Pomembno je bit pameten na sredi krizisca, kadar ni helikopterjev in ko so vsi valjari nad tabo Takrat pa filozofija lahko kaj resi, ja. Ampak je treba potem spet vstat, si obrisat prah s kolen in se ne ustrasit naslednjega krizisca.In potem vidis....da so pogosto tudi urejene prometne razmere, pa kar gre.Ali pa malo zasnezi, pa samo na prvi pogled zgleda tezje, pa se pac premikas bolj pocasi,ti pa bolj ostane v spominu (Mislim, ne me narobe razumet, jaz sem po naravi filozof, ravno zato pa dobro vem, kako pomembna je praksa ) mayan-moje mnenje:kdor te prevara, ocitno ne zeli biti s tabo.ko gremo preko prvega soka, navadno itak ugotovimo, da tudi sami ne zelimo biti z nekom,ki ne zeli biti z nami. Predelamo lekcijo in gremo dalje....vcasih to traja zelo dlje, vcasih ne,ampak princip je isti. Bolj pomembno vprasanje je, kdaj si ti pripravljen na soocenje z realnim stanjem. tu pa filozofija pomaga (ne bom se zdaj spuscala v debate iz zacetka te teme, kdo bolj trpi...vsi moji bivsi so imeli partnerkezelo kmalu po razpadu skupne drzave...in zato tezko recem, da nam je puncam lazje itd...lahko samo recem, da je meni pomagalo bit sama nek cas, ker sem zdaj srecno odljubljena in mirna v sebi, ker vem, da naslednji princ ne bo rabil placevat grehov prejsnjih osvajalcev....skratka: v bistvu sem spet nekako dosegla stanje custvene nedolznosti ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Kdo sem jaz in kaj sploh hočem, pičku mater, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 jutri bo nov dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 :vragec: sama nasemysti, ne no. ne smeš bit jezna sama nase.pa karkoli že naredla.je že moralo bit tak.evo, jezila si se.zdaj pa konc Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Ok, še sem dam tole o jezi: Don't be angry. Not ever. It's not worth it. It's not necessary. There is always a higher road. Besides, at any given moment, behind the curtains of time and space, it's like there's a legion of angels anxious to do your bidding, who can only reach you when you're happy. The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristalček 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Imam težave z vetrovi. A kakšen kamen tu pomaga? Pa ne tako, da bi ga moral pojest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Imam težave z vetrovi. A kakšen kamen tu pomaga? Pa ne tako, da bi ga moral pojest. sever?....jugo?....burja?.....tramontana?.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 haha, ne vem, ce tramontana....prej hrana... kaj pa jes, kristalcek? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.