Marsa 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/43/"][b]Napoved za 43. teden[/b][/url] - [b]22. - 28. oktober 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Grem cekirat, kaj se mi bo nasukalo . Hvala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Bolj ali manj nas bo torej premetavalo, mi pa bomo nekako izgubili jasno predstavo o stvareh in zdravo presojo, tako se bomo hitro znašli v kakšnih nesrečnih ali temačnih čustvenih filmih, če naši volja in vera ne bosta dovolj močni. [color="#4B0082"]Madonca, tegale pa res ne bi zdajle...[/color] Ne zapirajmo se vase. Družimo se in komunicirajmo z drugimi (pa čeprav bo komunikacija zaradi retrogradnega Merkurja nekoliko zmedena in pogosto ne bomo mogli ali znali izraziti tistega, kar bomo želeli). [color="#4B0082"]Se bom obrnila na pravi naslov [/color] Omislimo si kosilo ali večerjo v izbrani družbi, v izbranem okolju, pa naj gre za romantično ali poslovno srečanje. V obeh primerih pa se izogibajmo najrazličnejšemu razčiščevanju, razen če slednje ni res konstruktivno in torej lahko kaj razreši ali nakaže nove smernice. [color="#4B0082"]Tole je planirano za vikend, ne bom nic tezila ablubm .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 eh, možgane na off ... nič tuhtat ... nikamor silit. jaz začnem jutri popolnoma na novo resno z jogo. sem jo delala nekako skoz ... počasi. 3 leta ... danes sem si na novo prelistala knjigo in si izbrala vaje zase. začnem tudi z meditacijo. retro Merkur mi gre čez natalnega Saturna in nato še Plutona v 11. hiši. sicer pa kot sem že omenila, mi paše Merkur v Ško. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 hvala. Tole bo zajeban teden...že čutim, že dans navsezgodaj je počilo. Res se mi ne da več zadrževat v sebi. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 iiiiiiiiiii.............marsaaaaaaaa...... zdej grem pa brat....sam če je napovedan kažin, pol bo men zihr fajn.....čeprav mam neptunčka mal na sumu, da misli kakšne pi* delat......upam, da ne......sicer pa itak ni časa zanj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Hvala Marsa Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2007 Uh me je vcer zdrmal retro merkur! vse mi je zmrzevalo pa se hecno obnasalo... kar v novih oknih se odpiral pa cist cudn..... tko da sem porabla ziher 1 uro sam da sem jo (ze napisano, pripravljeno) gor dala!! po odstavkih morala kopirat... cela frka v glavnem... ker sem jo pa zadnc zamehurla, sem pa na vsak nacin () hotla da bo gor. in sem se zgrizla tule da je zdej tle oz. da je bla ze vcer... (no pol se mi je ze desktop cist pobrkal in she tud dons, no pol sem pa nekak tule sharila in bolj slucajno kot pa znalsko uspela vse spedenat )... .... komaj sem vcer she dodala pri nasvetu zadnji odstavek (masaza, fizicni stik), nisem pa mela vec energije pa bala sem se, da mi bo vse skup crknilo, kolapsnilo, zamrznilo, da bi dodala she par stvari, ki sem jih hotla, kot so: zastrupljanje in zastrupitve, poskodbe, krvavitve, ki se ne ustavijo ali rane, vnetja, ki se ne ali slabo celijo... pa she kej sem mela v glavi za dodat, pa sem pozabla zdaj. sej je dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 masaža...... ....že par dni se mi sline cedijo po tem....pa po sauni...... ........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 [color="#800080"]Žal bo poleg motenj na zvezah in drugih podobnih nevšečnosti močno moten tudi promet in lahko pričakujemo več prometnih nesreč[/color] Ob 17.00h sem tole prebrala, ob 18.30h pa s ceste zletela v drevo Ful trušča....ampak avto dokaj cel...jaz pa buško in boleč vrat....Si nisem mislila, da se lahko to men zgodi ...saj tolk hitr pa spet nisem šla...pa evo... ...itak pa že od sobote naprej za ustrelit se...Tretjič....TRETJIČ sem se spravila razčiščevat eno zadevo, tokrat do konca!!!...pa ne gre....pa še ni dobr podpisati pogodbe, ker je Merkur spet! tretjič!!! retro.....nič od tega spet.... Torej ne preostane drugega kot pooooočasi naprej v ta teden. Pa pazite nase! Saj mi je mal lažje zdaj, ko sem se spovedala... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 hehe spet bo en zbumpsan teden.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Peshaaaaaaaaaaa . Sam da si O.K. . Je pa res teden, ko so ljudje down, zaenkrat jaz poskusam vleci gor, upam, da me ne potegne dol Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 joga me je naspidirala. ne bi je smela vaditi tok pozno, sam ni šlo drugače. mela en pomemben telefonski pogovor. hvala ti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 [quote name='Pujsa' post='905338' date='22. Oct 2007, 21:24']Peshaaaaaaaaaaa . Sam da si O.K. . Je pa res teden, ko so ljudje down, zaenkrat jaz poskusam vleci gor, upam, da me ne potegne dol [/quote] Hej, Pujsa Dobr si povedala, da upaš, da te ne potegne dol....jaz sem že dopoldne govorila z eno žensko...ćist poslovne stvari in omenila eno drugo žensko.....popoldne pa pride njen tip in pove, da me je una narobe razumela in zagnala celga hudiča iz ljubosumja Kriva pa jaz Me je že to v slabo voljo spravil.... merkur... Ampak, evo, preživela ponedeljek (ok še 1 min to mi bo pa tudi ratal, upam ) in idemo dalje Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 pesha, sam da si ok......pa da se vrat čim prej pocajta od šoka in udarca...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Amis, hvala .....mater, zdaj se že z mojim ukvarjam....ker je že čez fazo "Sam da si ti ok", zdaj je že v avtu in škodi ... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 pol ga pa mal spomni na prvo fazo.....mogoče se bo drugi fazi odrekel..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 [color="#4B0082"]najrazličnejše zastoje, blokade, zmedo in podobne nevšečnosti[/color] Eno pomembno zadevo imam v planu konec tedna in ponedeljek, pa se je hotelo malo zastrikat v skladu z napovedjo. Sem se odlocila, da je sefica clovek, da bo razumela, da jaz rabim ponedeljek prost, ker je enostavno prekomplicirano prestavljati zadeve, sem lepo obrazlozila kako in kaj in ker smo poskrbeli za vse ucence, da bodo imeli normalen pouk se je strinjala. Sem pa imela malo treme vseeno, kaj pa jaz vem, kaksni so mehiski sefi . Skratka sem full zadovoljna, da sem se naravnala takole in da mi je uspelo , itak ne gre na njeno skodo in je posten takle izid Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.