vijola 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Zanimam se za nakup elektronske naprave, ki z oddajanjem ultrazvoka odganja miši. Sicer trdijo, da ta naprava ni škodljiva za človeka, pa vendar me zanima, če ima kdo kakšne informacije o tem, ali je to lahko škodljivo. Nekako bi se rada rešila miši in to se mi zdi dokaj neškodljiv način, tudi za živali, ker jih ne ubiješ, ampak odženeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 dejstva ultrazvuka Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Zanimam se za nakup elektronske naprave, ki z oddajanjem ultrazvoka odganja miši. Sicer trdijo, da ta naprava ni škodljiva za človeka, pa vendar me zanima, če ima kdo kakšne informacije o tem, ali je to lahko škodljivo. Nekako bi se rada rešila miši in to se mi zdi dokaj neškodljiv način, tudi za živali, ker jih ne ubiješ, ampak odženeš.Naj nebi bil, saj potem z njimi nebi pregledoval nosečnice Mi se učimo zdaj pri negi o teh preiskavah (ultrazvok, CT, magnetna resonnanca, scintigrafija....), samo nič ne piše, da bi blo kaj nevarno v večjih količinah, medtem ko pri drugih napravah piše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.