teja 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Posredujem obvestilo: Pozdravljen/a! v novembru bosta potekali dve intenzivni delavnici izkustvene anatomije, ki sta gotovo zanimivi tudi za plesalce. cilj delavnic bo spoznati anatomsko zgradbo in funkcijo določenih delov telesa in funkcionalno uporabo pri gibanju. Delavnici sta izkustvene narave, kar pomeni neposreden prenos znanja v prakso, to je zaznavanje in gibanje. Delavnici sta primerni za ljudi, ki se jim zdi, da se premalo gibljejo in jim primanjkuje časa za vadbo pa tudi za aktivne športnike. Naučili se bomo telesu naravnega in prijaznega načina gibanja, prav tako opozorili na povezavo z vsakodnevnimi aktivnostmi. S pravim znanjem in zavedanjem oz. pozornostjo je vsaka naša aktivnost lahko dobrodejna vadba. Pri večjih telesnih naporih in pogostem športnem udejstvovanju pa je spoštovanje biomehaničnih načel nujno, da bi preprečili poškodbe in obrabo tkiv. Na splošno je vadba namenjena ljudem, ki cenijo svoje zdravje in dobro počutje, plesalcem, športnikom, pedagogom, vsem, ki se z veseljem naučijo kaj novega o sebi in delovanju svojega telesa in so pridobljeno znanje motivirani prenesti v svoj vsakdan. Pridobljeno znanje je koristno v vsakdanjih situacijah in pri športnem udejstvovanju. Delavnici bosta potekali med vikendom (od 10.00 do 13.00):10. novembra - tema: sproščena ramena, mehek vrat in gibljiv ramenski obroč 11. novembra - tema: medenica kot center gibanja; gibljivi sklepi, močne in elastične mišice medeničnega dna, ter nj. pomen za držo KJE: Klub Salsa Libre Academia, Štihova 5, Ljubljana CENA: 40 (30*) EUR, oba dneva 50 EUR *študentje, brezposelni,upokojen za več informacij pobrskajte po www.franklin-methode.chPrijave pošljite na tale e-mail (franklin.slovenija@gmail.com) do 5. novembra, dobrodošla tudi morebitna vprašanja! Lep pozdrav,Katra Kodela Še obvestilo, da Katra izvaja tudi tedenske vaje v Ljubljani. Za več informacij se obrnite na: franklin.slovenija@gmail.com Sama sem bila na vadbi in mi je bilo zelo všeč. Na drugačen način začutiš svoje telo. Resnično priporočam. Lep dan Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 fajn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 v BISTVU JE RES FAJN. Kako čist na drugačen, lahkotnejši način začutiš svoje roke, noge, hrbet. Pa sploh ni potrebno veliko. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mojca1981 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Zivjo,slucajno sem naletela na to temo, in bi rada tudi jaz delila svoje izkusnje. sem rekreativno aktivna sportnica, vendar pa sem imela pred nekaj leti poskodovane kolenske vezi, in od takrat naprej imam pogosto tezave.nekajkrat sem sla na franklin delavnico, in takoj opazila, da sklep bolj gladko "drsi", tudi negotovosti ob doskokih ni bilo vec. na zalost trenutno nimam moznosti udelezevanja franklin delavnic, saj jih v kraju, kjer zivim (v franciji) ni, zato si pomagam s "slikami" in nasveti, ki sem jih dobila na uri.skratka, lahko le priporocam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Jaz mam tele knjige od Franklina: Pelvic power; Relax your neck, liberate your shoulder; Dynamic alignment through imagery; Conditioning for dance... ali lahko na delavnici izvem tudi kaj novega(kar ni pokrito v omenjenih knjigah)? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Svetujem ti, da se obrneš na Katro, njen mail sem posredovala v vabilu. Z veseljem ti bo odgovorila na vprašanja. Kje pa si kupil omenjene knjige? Se jih da sposodit? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Kupil preko amazon.com... izposoja?? OS Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. november 2007 Avtor Prijavi Deli 9. november 2007 Še imate čas, da se pridružite Katri ta vikend v Lj na delavnicah. Lp Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heela 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Pozdravljen/a!! Ponovno se približuje gibalna delavnica Franklinove metode, tokrat namenjena hrbtu in hrbtenici. Cilj delavnice je poglobiti znanje in zavedanje lastnega telesa, se naučiti bolj učinkovite in hkrati blagodejne rabe posameznih struktur, pri čemer se opiramo na izkustveno anatomijo in imaginacijo.Tak način dela s telesom prinese poleg večje gibljivosti in moči tudi večje samozaupanje, da izberemo vadbo oz. izvajanje gibov, ki jih že tako in tako dnevno ponavljamo, na način, ki nam ne škoduje in ne vodi do obrabe in kroničnih bolečin. o delavnici: OSVOBOJEN HRBET: sproščena pokončna drža in mladostna hrbtenicas Franklinovo metodo - 3.urna intenzivna delavnica Spoznali bomo hrbtne mišice in občutili njihov pomen za idealno držo - in kajidealna drža sploh pomeni? "Ramena gor in nazaj" kot nam je morda govorilababica, "vojaška drža" ali "s knjigo na glavi"? Zdrava hrbtenica je gibljiva hrbtenica, dobra drža pa dinamično ravnovesje in neprisilna zakrčena pozicija. Na delavnici se bomo naučili, kako povečamo močin gibljivost hrbta, kako razbremenimo medvretenčne ploščice in s tem izboljšamoin ohranjamo vzravnano držo. KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA? Ljudem, ki cenijo svoje zdravje in dobro počutje, plesalcem, športnikom, pedagogom, vsem, ki se z veseljem naučijo kaj novega o sebi in delovanju svojega telesa. Pridobljeno znanje je koristno v vsakdanjih situacijah in pri športnem udejstvovanju. KDAJ: petek 6. junija 2008 od 18h do 21h PRIJAVE in INFORMACIJE: franklin.slovenija@gmail.comwww.franklin-methode.ch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Franklinova metoda je super!! tukaj pa je video prispevek: Spoznaj se s svojim telesom: Franklinova metoda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Kje se pa dobijo te simpatične žogice? Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 a vse te knjige Erica Franklina si prebral! se torej tudi aktivno z vajami ukvarjas? Jaz mam tele knjige od Franklina: Pelvic power; Relax your neck, liberate your shoulder; Dynamic alignment through imagery; Conditioning for dance... ali lahko na delavnici izvem tudi kaj novega(kar ni pokrito v omenjenih knjigah)? Menda v avstriji ali nemciji..? Jaz sem kupil v intersportu masazne, pa so malo bolj trde, ampak cenejse.Tiste originalne so menda po 20 EUR (par). Veliko. Ampak, ce jih uporabljas velikokrat so vredne se veliko veliko vec!! Kje se pa dobijo te simpatične žogice? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 O, hvala. Bom poizkusila tudi jaz z masažnimi. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Bom tudi jaz Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 In? kako se je obneslo? mene so malo misice bolele zaradi tistih masaznih, ki so malce bolj trde.menda pa tudi originalnih v nemciji ni vec dobit. temvec ene druge, ki so tudi malo bolj trde.no, morda pa zato, ker prihajajo bolj trdi casi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 14. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2008 Jaz sem žogice kupila pri Katri, ne vem pa če že ima tudi trakove. Priporočam vam, da se obrnete nanjo tudi če kupujete pripomočke, ker jih ima definitivno ima. Lp Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 aha, sem narober napisal: originalne SO se, samo malo drugace sedaj delajo. In? kako se je obneslo? mene so malo misice bolele zaradi tistih masaznih, ki so malce bolj trde.menda pa tudi originalnih v nemciji ni vec dobit. temvec ene druge, ki so tudi malo bolj trde.no, morda pa zato, ker prihajajo bolj trdi casi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.