Skoči na vsebino

POHVALA

teja

Recommended Posts

Teja... kuul... :)))

Zdaj je zoprno, (se) tule hvalit in tko, ampak ravno včeraj sem razmišljala točno to!

Seveda s(m)o zaslužni vsi sodelujoči.

Res so redki placi, kjer bi bilo toliko iskrenosti (če že drugega ne).

Tamle sem ravno komentirala v sex in ...., pa ob vsem ugotavljam...:

Kljub temu, da se včasih "bijejo hudi boji", mislim, da to ni nič, in se mi zdi, kot da bi se med sabo pravzaprav kar poznali - kar najbrž pomeni, da nas 90 in več % odgovarja res iskreno.

Sama sem to, da je vse skupaj zares na nivoju, opazila tudi po tem, ker se praktično sploh ni poznalo, da nas ni - nič ni bilo treba brisati, nič opozarjati (tistih par besed na K.. etc. sem opazila, tudi kaj žaljivega je bilo - a vseeno ne bom ničesar brisala...) - to tudi pove veliko o nivoju.

Skratka - res sem prav ponosna in lahko smo vsi. icon_smile_cool.gif

Aja, Teja - ko sva ravno na zvezi - zahvaljujem se ti za tvoje aktivno delovanje in tudi vidim, da si nekoga napotila, ko si opazila, da je postavil vprašanje uredništvu. Super in hvala ti. :)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja - to se -mislim- da.

Mislim, da je celo bila ta možnost, pa sva jo skenslala. :))

Prav - če želite, lahko to dava gor (boljše pa da še Mitja potrdi, preden jaz kaj obljubim, kar se potem kasneje ne bi dalo).

Mislila sem morda, da ne bi želeli obiskovalci, da se jih čekira - ko so gor.

Čeprav pa včasih ugotovim, da se ful počasi odpira (in se potem krivi kaj vem koga :)), pa potem vidim, da jih je več naenkrat objavilo, torej jih je -vsaj toliko- naenkrat bilo gor.

Predlagam Adminu torej.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 5 years later...

saj ne paše čist v to temo..

sam hotela sem omenit..

da so mi ful všeč teli reklamni okenčki od adpartner.si, ki so zdaj večinoma gor, ker je res nametano en kup stvari (če sem prav dojela, dajejo oglase povezane z vsebino strani, ki jo imaš odprto) in te kaj kar potegne, da klikneš gor in greš pogledat... kar je pa namen, a ne x:)x :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O. xDDx

ja, men tud sede, sem na ta racun ze kar precej clankov zanimivih prebrala, pa tud se kako drugo koristno info dubla. xokx xyesx

pa se fajn je da nekaj miga. xDDx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...