kalipto 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Kako pa si to vedela ali me poznaš ali kaj???? Ker v hiša v kateri živim ima res številko 11. ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Kako pa si to vedela ali me poznaš ali kaj???? Ker v hiša v kateri živim ima res številko 11. ??? ne ne.. pojdi si izračunat horoskop na lunin.net pa poglej, če imaš v 11.hiši kakšen planet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Skoraj vsi ste bili razočarani nad prijateljem, nad njegovimi dejanji, nad njegovo izrabo vaše zaupljivosti. A ste bili vi tisti prijatelj, ki je razočaral, ki je zajebal svoje prijatelje? Jaz sem bil. klarus in njej podobni: Nekomu ne daš več šanse, ko izrabi tvoje zaupanje, oz. zelo redko jo dobijo... Kaj pa ko razočaraš samo sebe? A sebi daš še eno ali še dve ali še tri šanse? Pravijo, da še vrag v sili muhe žre. Kok s' ti pameten. A smem bit tvoj prjatu? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 meni se pa zdi, da me prijatelji ne morejo razočarat, če naj bi to pomenilo, da naredijo nekaj takega, česar nisem pričakovala. razžalosti me, ko prijatelj, ki sicer te lastnostu uporabi v situacijah, kjer se je treba branit, šarmirat, se vzpostavljat, uporabi to nad mano. ker verjamem, da v prijateljstvo ti mehanizmi ne sodijo.se mi je pa že nekajkrat zgodilo, da so prijateljstva izgubila kemijo ali pa da sva s kakšnim prijateljem/prijateljico ugotovila/i, da si nimava več kaj dat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 S prijateljem je tko k v zakonu....dokler se drug z drugim ne obremenjujeta ampak se imata, se pravi da obstaja enojnost, vse laufa Če te enojnosti ni, smo le znanci, ki se potrebijemo in drug drugemu zaupamo vse dokler mi sami ne nedovolimo, da se ta naveza ne zlorabi. Ker pa se ljudje srečujemo zaradi skupnih nalog (naših usod), ki jih imamo za obdelati, j pa lahko dvojnost včasih razložena tudi kot enojnost v nas samih in v resnici ni pravo prijateljstvo Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 no...mene prjatli ne morjo razocharat....mam sam prjatlce... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Kaj si mislite o... Prijateljih, ki vas razočarajo??? Vam je useeno ali ne???Imaš prijatelje in Prijatelje. Oziroma prijatelje in Pravega Prijatelja. Pravi Prijatelj je ponavadi je le eden. In to pravo, brezpogojno prijateljstvo je dejanje prepoznanja in ne nečesa premišljenega. Nekaj v smislu dva človeka - ena duša. Podobno kot iskanje življenskega sopotnika. Partnerjev imaš lahko neomejeno, življenskega sopotnika pa le enega. Tudi prijateljev imaš lahko neomejeno, a pravega prijatelja ponavadi le enega. In Pravo Prijateljstvo kot tako ne vsebuje trajnega čustva medsebojnega razočaranja. Pravzaprav ne vsebuje nobenega trajnega negativnega čustva. Ker Pravo Prijateljstvo je, kot sem že napisal, brezpogojno. Saj se zgodi se, da te prijatelj prizadane. Zgodi se, da te razžali. Zgodi se, da te tudi razjezi. In celo razočara. A mu odpustiš. Brez pretiranega razmišljanja. Odpustiš od srca. In potem pozabiš. Ker, če mu ne moreš odpustiti, ni pravi prijatelj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 kaj je pa to xsmx dobra je ta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 za prijatla pa ti ne spustiš nobenga bliz...pa konc koncev, kaj pa jih rabmo..sej se vedno drug drugega imamo ravno toliko, kolikor se rabimo....jaz tudi ne spuščam ljudi preblizu iz bog si ga vedi katerega razloga. imam prijatelje, ampak si nisem z nikomer tako blizu kot si želim. ko pride kriza in se počutim na tleh, se pa zaprem pred svetom, čeprav sem v resnici totalno ekstravertirana osebnost, samo takrat se pa umaknem in se počutim osamljeno, zavrženo ... ni res. ne vem, zakaj se mi včasih zdi, da sem sama na svetu. ful mi gre na živce, ko se smilim sama sebi. nekako se že izmažem. ponavadi traja par dni, pa sem že stara jaz nazaj. so pa prisotne tudi občasne depresije. pravzaprav se šele takrat zaprem in trpim v sebi. pa to ni dobro, vem da ni, jaz sem človek, ki raje pove, kaj ga muči, saj ni važno, samo da nekdo posluša in mi da občutek, da me razume. nasvetov ne rabim, ti so v meni.mi je pa bolje imeti manj stikov in negovati te kot pa ful enih površnih stikov. tako prijatelje za kavice, šoping, nevemkere aktivnosti pa v bistvu nočem, bi mi bili prej v nadlego, ker rada stvari počnem sama. no, da bi kamorkoli bi šla ... v kino, savno, kavico ... imela skoz nekoga ob sebi ... bi bila živčna, ker se mi ne da nenehno z nekom ubadati, poslušati, govoriti. OK, grem s prijateljico v šoping, ker vem, da spoštuje moje mnenje in ker jo imam pač zelo rada. ampak ona je izjema. potem prijatelj za kavo in sprehod - vedno. vedno si vzameva čas drug za drugega.drugače pa grem sama na kavo ... in uživam ... saj je dovolj ljudi naokoli ... saj berem in kadim ... in to je užitek. ko se mi čveka, pa si pač povabim koga na kavico. ja, včasih sem sama sebi najboljša družba ... dveh ali treh ... ki diskutirajo o tem ali onem ... v moji glavi ... drugič mi pa nič ni dovolj in samo iščem in zahtevam ukvarjanje in tolažbo in nasvete in in ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ko berem to Mačonino "izpoved", se nehote spomnil na pesem Eaglesov "Desperado". Saj ne, da bi se pesem 100% ujemala s tvojo zgodbo, a se mi zdi, da te v določenih delih opisuje. Čeprav je nekoliko offtopic, sem jo moral objavit. Če se boš videla kje v njej, bo že imela svoj smisel. Video Desperado Desperado, why don’t you come to your senses? You been out ridin’ fences for so long nowOh, you’re a hard oneI know that you got your reasonsThese things that are pleasin’ youCan hurt you somehow Don’ you draw the queen of diamonds, boyShe’ll beat you if she’s ableYou know the queen of heats is always your best bet Now it seems to me, some fine thingsHave been laid upon your tableBut you only want the ones that you can’t get Desperado, oh, you ain’t gettin’ no yougerYour pain and your hunger, they’re drivin’ you homeAnd freedom, oh freedom well, that’s just some people talkin’Your prison is walking through this world all alone Don’t your feet get cold in the winter time? The sky won’t snow and the sun won’t shineIt’s hard to tell the night time from the dayYou’re loosin’ all your highs and lowsAin’t it funny how the feeling goes away? Desperado, why don’t you come to your senses? Come down from your fences, open the gateIt may be rainin’, but there’s a rainbow above youYou better let somebody love you, before it’s too late Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Imaš prijatelje in Prijatelje. Oziroma prijatelje in Pravega Prijatelja. Pravi Prijatelj je ponavadi je le eden. In to pravo, brezpogojno prijateljstvo je dejanje prepoznanja in ne nečesa premišljenega. Nekaj v smislu dva človeka - ena duša. Podobno kot iskanje življenskega sopotnika. Partnerjev imaš lahko neomejeno, življenskega sopotnika pa le enega. Tudi prijateljev imaš lahko neomejeno, a pravega prijatelja ponavadi le enega. In Pravo Prijateljstvo kot tako ne vsebuje trajnega čustva medsebojnega razočaranja. Pravzaprav ne vsebuje nobenega trajnega negativnega čustva. Ker Pravo Prijateljstvo je, kot sem že napisal, brezpogojno. Saj se zgodi se, da te prijatelj prizadane. Zgodi se, da te razžali. Zgodi se, da te tudi razjezi. In celo razočara. A mu odpustiš. Brez pretiranega razmišljanja. Odpustiš od srca. In potem pozabiš. Ker, če mu ne moreš odpustiti, ni pravi prijatelj... Meni prijateljstvo zelo veliko pomeni, a na žalost, sem bila velikokrat razočarana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 kakšna pozornost. ne bi se ti trebalo trudit s copy/paste in sploh nič.ne vem, kateri deli me po tvoje opisujejo. jaz se nisem kaj preveč našla zaradi pomanjkljivega znanja angleščine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisanda 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Kaj si mislite o... Prijateljih, ki vas razočarajo??? Vam je useeno ali ne???Pač so me razočarali, kaj zdaj? Vseeno pa mi vsaj takrat ni bilo, sedaj pa nimam nekih globokih zamer, no, morda za enega :xx!: bi morala še malo razmisliti in pobrskati po spominu. Ko sem bila mlajša, sem pogosto jokala ali bila nesrečna, če me je kdo razočaral, sedaj pa ne več. Verjetno od ljudi sedaj manj pričakujem ali pa sem že navajena, da se pač zgodi kaj, kar ne pričakujem.Je pa res, morda je najbolj grozno razočaranje to, ko spregledaš, kako si sam sebe vodil za nos, slepo zaupal. A, jebat ga bom drugič boljš vedla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ja BOORWOMAN.P imam v 11hiši jupiter. In kaj to sedaj pomeni??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 klarus in njej podobni: Nekomu ne daš več šanse, ko izrabi tvoje zaupanje, oz. zelo redko jo dobijo... Kaj pa ko razočaraš samo sebe? A sebi daš še eno ali še dve ali še tri šanse? Pravijo, da še vrag v sili muhe žre. prazvzaprav, more bit huda napaka.....ker sem do sebe strožja kot do drugih......skor nikoli ne prosim za pomoč...ampak ko jo(takrat res more bit hudo) in mi kao prijatelj ne more reč sej bo bolš...in se sama poberem....take osebe ne rabim nikoli več če si prijatel, si v dobrem in slabem....drugače si samo znanec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 O prijateljstvih bi lahko govorila na dolgo in široko...imam tud dolg spisek razočaranj....moram rečt, da me v bistvu samo prijatelji najbolj razočaranjo...potem pa ko jih skenslam se pa vračajo nazaj...sem že tako naveličana vsega tega tako, da v bistvu nobenemu ne zaupam...sej sem odkrita in odprta ampak zaupam pa ne...sej verjetno imam tud previsoka pričakovanja :xx!:...bom enkrat kr knjigo o razočaranjih napisala ha ha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mam redke prijatelje, ker tle furam: manj je vec.tko da, me ne razocarajo, kvecjemu obratno... ker glede na to, da je razocaranje posledica pricakovanja, dobim se vec, k nc ne pricakujem oz. pac *sam* prijateljstvo, dobim pa totalen nadstandard. se je pa seveda tud men kdaj to dogajal, da sem bla razocarana....sam sem se vprasala, kaj je z mano narobe in ne z njimi.tko da sem postopoma skenslala odnose, ki me ne zadovoljujejo. ker jih mam - take prjatle kot si zelim, vem, da moja merila niso previsoka. zame so ravno pravsnja. v bistvu te nihce ne more razocarat.ce ti nic ne pomeni, itak nic ne pricakujes, ce ti pa pomeni, pa tudi ti njemu in pol itak *dobis*, dajes, vse...ni pricakovanj brezveznih, ni razocaranj.so samo pristna prijateljstva ali pa pac to niso. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mam redke prijatelje, ker tle furam: manj je vec.tko da, me ne razocarajo, kvecjemu obratno... ker glede na to, da je razocaranje posledica pricakovanja, dobim se vec, k nc ne pricakujem oz. pac *sam* prijateljstvo, dobim pa totalen nadstandard. se je pa seveda tud men kdaj to dogajal, da sem bla razocarana....sam sem se vprasala, kaj je z mano narobe in ne z njimi.tko da sem postopoma skenslala odnose, ki me ne zadovoljujejo. ker jih mam - take prjatle kot si zelim, vem, da moja merila niso previsoka. zame so ravno pravsnja. v bistvu te nihce ne more razocarat.ce ti nic ne pomeni, itak nic ne pricakujes, ce ti pa pomeni, pa tudi ti njemu in pol itak *dobis*, dajes, vse...ni pricakovanj brezveznih, ni razocaranj.so samo pristna prijateljstva ali pa pac to niso. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Kok s' ti pameten. A smem bit tvoj prjatu? lalala Se mi je kr zdel, da me nau šmirglu. Mam redke prijatelje, ker tle furam: manj je vec.tko da, me ne razocarajo, kvecjemu obratno... ker glede na to, da je razocaranje posledica pricakovanja, dobim se vec, k nc ne pricakujem oz. pac *sam* prijateljstvo, dobim pa totalen nadstandard. se je pa seveda tud men kdaj to dogajal, da sem bla razocarana....sam sem se vprasala, kaj je z mano narobe in ne z njimi.tko da sem postopoma skenslala odnose, ki me ne zadovoljujejo. ker jih mam - take prjatle kot si zelim, vem, da moja merila niso previsoka. zame so ravno pravsnja. v bistvu te nihce ne more razocarat.ce ti nic ne pomeni, itak nic ne pricakujes, ce ti pa pomeni, pa tudi ti njemu in pol itak *dobis*, dajes, vse...ni pricakovanj brezveznih, ni razocaranj.so samo pristna prijateljstva ali pa pac to niso. Marsa, ti se mi zdiš tud pametna. A smem bit vsaj tvoj prjatu? Obljubim, da bi bilo čist brez obveznosti - tebi ni treba biti moja prjatlca, alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 v bistvu ne cutim razocaranja, sem jezna, o ja, to pa sem, ampak, da bi cutila razocaranje, ne, ne,to pa ne.povej kar mislim, pove ona, pa gre lepo naprej...mah rade se mamo, to je.brezpogojno, ce lohka tako recem, ker tako cutim....tko da,ce me slucajno poslusata: tjasa in katja, super sta! kar se pa moskih tice....ne gre, pa ne gre.ne vem zakaj , res ne vem.baje se me bojijo?! zakaj se moski bojite? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 a se bojijo? Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Se mi je kr zdel, da me nau šmirglu. Itak si lahko. Ampak - a nisi že? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Resnično prijateljstvo je itak globje in presega čustvena in mentalna stanja kot so razočaranja, pričakovanjain podobne malenkosti. Razvije se iz neke posebne naklonjenosti, ki ima svoj vzrok in namen in ne zbledi zaradi osebnostnih hib enega ali drugega. Ko te pravi prijatelj zajebe si jezen morda žalosten ali v kakšni tretje vrste reakciji, mu pa ne zameriš, zakaj le.Saj zato si mu prijatelj, ker ga razumeš in podpiraš na njegovi ali njeni poti. Torej, tisti ki te razočara, tistemu že nisi pravi prijatelj, simpl.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ja saj to je pa res. V bistvu so pravi prijatelju tisti, ki so ti vedno ob strani,vendar pa se tebi ne zdijo zelo dobri.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Resnično prijateljstvo je itak globje in presega čustvena in mentalna stanja kot so razočaranja, pričakovanjain podobne malenkosti. Razvije se iz neke posebne naklonjenosti, ki ima svoj vzrok in namen in ne zbledi zaradi osebnostnih hib enega ali drugega. Ko te pravi prijatelj zajebe si jezen morda žalosten ali v kakšni tretje vrste reakciji, mu pa ne zameriš, zakaj le.Saj zato si mu prijatelj, ker ga razumeš in podpiraš na njegovi ali njeni poti. Torej, tisti ki te razočara, tistemu že nisi pravi prijatelj, simpl....Zdaj bo hotel nosorog biti še tvoj prijatelj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.