Skoči na vsebino

o.... prijateljih ki vas razočarajo...

kalipto

Recommended Posts

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sem študirala zdaj, pa se ne spomnem glih...da bi bla kdaj razočarana nad prjatli :inocent: so ble scene, pa tud sem prekinla stike že zarad teh ecen, samo nisem pa bla razočarana, sem pač sprejela in šla dalje...jebat ga...

drgač mam enepar prjatlu sam...pa se poredko vidmo in slišmo...lajf pač, samo je pa to ono pravo in pristno...ne bom rekla da se lahko zaneseš, ker se ne zanašam na ljudi, pač pa nase...ne rabim prjatlu zato....ono kavzi me pa spet ne more razočarat, ker mi itak dol visi x:o)x

pač ne vem no....nisem zamerljiva oseba, zame je tko, da vsak pač stori tisto kar se mu v danem trenutku zdi najbol ok, pa tud če gre na mojo škodo, sej u bistvu tud jaz tko nardim , samo nekoga bo pač konc zarad tega, jaz pa štekam u bistvu....čeprov ni nujno, da še hočem met opravke s to osebo x:o)x zakomplicirano x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

ko mam slabe dneve sem včasih tečna, žleht in krivična. Ampak, če si jaz to lahko privščim, si lahko tud moji prijatelji. Treba je vzet v zakup, da smo sam boga človeška bitja in ne delat drame. Razčistimo, ko posije sonce, pa je. Kdor tega ne razume, ni družba za zobanje češenj. Nej zoblje kar hoče, jaz mam rada češnje xnckrivx
http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

x:o)x

Če nas kdo razjezi, smo besni, če laska, zadovoljni. Če bo sonce, bom fajn, če bo dež, pa mogoče mal tečen. Danes nekaj razbijemo, jutri pobiramo črepinje. Saj jaz sem drugač ful v redu oseba, ampak če mi pa kdo kaj teži pol pa popizdm in vsak dobi, kar mu gre. Z vsemi se strinjam, razen če mislim drugače ali me pa pač vreme zvija. Ker sem svobodna oseba, tudi svobodno izberem infarkt, če me kdo grdo pogleda. Se mam rad, kakršen sem, ker je važno sprejemanje, razen če seveda ne pride slab dan. Če komu ni kaj prav...jebat ga...razen ko kaj ni prav meni in potrebujem podporo. Kritike se ne bojim, še posebno če leti na druge. Takrat še sam kaj dodam, ker vedno iskreno in izčrpno povem, kaj me moti, ker sem nekonfliktna osebnost. Če pa kdo to težko sprejme, ne razume mojega stila in svobode, je pač zakompleksan in seksualno podhranjen in še bi se kaj našlo.

Izdeljujem nekakšen obči psihološki profil, ki ga je inspiriralo neznano okolje. Mogoče bom potreboval za seminarsko na faksu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Če nas kdo razjezi, smo besni, če laska, zadovoljni. Če bo sonce, bom fajn, če bo dež, pa mogoče mal tečen. Danes nekaj razbijemo, jutri pobiramo črepinje. Saj jaz sem drugač ful v redu oseba, ampak če mi pa kdo kaj teži pol pa popizdm in vsak dobi, kar mu gre. Z vsemi se strinjam, razen če mislim drugače ali me pa pač vreme zvija. Ker sem svobodna oseba, tudi svobodno izberem infarkt, če me kdo grdo pogleda. Se mam rad, kakršen sem, ker je važno sprejemanje, razen če seveda ne pride slab dan. Če komu ni kaj prav...jebat ga...razen ko kaj ni prav meni in potrebujem podporo. Kritike se ne bojim, še posebno če leti na druge. Takrat še sam kaj dodam, ker vedno iskreno in izčrpno povem, kaj me moti, ker sem nekonfliktna osebnost. Če pa kdo to težko sprejme, ne razume mojega stila in svobode, je pač zakompleksan in seksualno podhranjen in še bi se kaj našlo. x:o)x

Izdeljujem nekakšen obči psihološki profil, ki ga je inspiriralo neznano okolje. Mogoče bom potreboval za seminarsko na faksu.

:palec: xsuperx xsmx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest Mačona
Marsa, ti se mi zdiš tud pametna. A smem bit vsaj tvoj prjatu? Obljubim, da bi bilo čist brez obveznosti - tebi ni treba biti moja prjatlca, x:o)x x:o)x x:o)x

xokkx

Ni. Še vedno sem zasvojen z guncanem afen in zibanjem opic.

alalal (beri rikverc)

itak sm hotu samo med vrsticam povedat, da ti gre dobr od rok :palec:

vschecno mojmu humorju x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ne vem kako je to mozno, da en moj zbrisan post ni bil zbrisan in kam sem pritiskala.

Sele zdaj vidla, da je bil celo uro skoraj gor. Se mi je zdel tako oseben, tako moj, da sem si pol premislila, da samo sebe tako razgalim v naglobljem pomenu, kaj mi je kdaj res pomenilo in to. Kar bi storila z lahkoto, ce bi bli vi moji dragi priajtelji ali vec kot prijatelji, seveda in še takrat ne nujno.

j blo pa že prav da j tud nekdo drug še vidu...vse se zgodi z razlogom

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

(popravljeno)

Kaj pa če se sploh ne zaveda, da vas je prizadel??

Np: da se bolj druži z drugim pa se sploh ne zaveda.

Potem pa ga prašaš kaj o tistem prijatelju, pa reče jebeš unga.

To me zbega u nulo, rečt mu pa tudi ne moreš de nj se neha. družit z njim.

JOJ xhypnox xnckrivx xrolleyesx

Popravljeno -> kalipto

kalipto:

ce prijatelju ne mores povedat, da te je prizadel, potem sploh nisi v nevarnosti, da bi te res,

ker ze v osnovi ni tvoj prijatelj....daj no!

ce sam opazi (in ce je prijatelj, opazi), pa se pac resi to...zato se pa imamo v lajfu.

ce imas tako v osnovi pogojevana prijateljstva, da te spravi iz tira, prizadane, ko se nekdo druzi z nekom drugim vec, kot s tabo, potem si izjemno negotova, zelo mlada, ali pa oboje.

jaz to resim dokaj enostavno: ce si zelim druzenja, povem.

ce si ga ne, tudi.

ce si ga in se ne da z osebo A, malo potarnam (0,2 sec) potem poklicem osebo B.

ce si ga ne zelim, in sem prisiljena, je zelo odvisno od situacije:

za prijatelja sem tudi ze sla v situacije, ki me odbijajo, ampak to naredim, ce je res potrebno,

pa se potem ne pritozujem vec.

najrajsi pa tega ne delam.

sploh nekako nimam problemov s prijatelji, odkar sem ugotovila, da so vsa razocaranja vodila direktno k meni in mojim idejam, kako bi moglo bit ( ki niso ble nujno slabe, samo sem po naravi

zelo iniciatorska in v silnem entuziazmu ob kaki ideji/akciji sem v starih casih pozabila, da vsem vedno vse ne prija). ampak to je bilo v mojem osebnem srednjem veku x:Dx

Če nas kdo razjezi, smo besni, če laska, zadovoljni. Če bo sonce, bom fajn, če bo dež, pa mogoče mal tečen. Danes nekaj razbijemo, jutri pobiramo črepinje. Saj jaz sem drugač ful v redu oseba, ampak če mi pa kdo kaj teži pol pa popizdm in vsak dobi, kar mu gre. Z vsemi se strinjam, razen če mislim drugače ali me pa pač vreme zvija. Ker sem svobodna oseba, tudi svobodno izberem infarkt, če me kdo grdo pogleda. Se mam rad, kakršen sem, ker je važno sprejemanje, razen če seveda ne pride slab dan. Če komu ni kaj prav...jebat ga...razen ko kaj ni prav meni in potrebujem podporo. Kritike se ne bojim, še posebno če leti na druge. Takrat še sam kaj dodam, ker vedno iskreno in izčrpno povem, kaj me moti, ker sem nekonfliktna osebnost. Če pa kdo to težko sprejme, ne razume mojega stila in svobode, je pač zakompleksan in seksualno podhranjen in še bi se kaj našlo.

x:Dx x:Dx x:Dx

Ampak spet brez obveznosti. Glede na moj obupni karakter, bom razumel, da on ne bo hotel biti moj. x:o)x :inocent:

ti si pa itak cisto zmesan x:Dx

jaz sem se ze zdavnaj samoiniciativno odlocila, da te poprijateljim, tako, da...tudi cisto brez obveznosti,

ampak tako pac je!

saj ce nisi do zdaj nic opazil, in se pocutil obremenjenega z mojim prijateljstvom,

to pomeni, da mi gre dobro x:Dx x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Nekateri ljudje si želijo kvalitetnih prijateljstev, nekateri pa samo družbo, tako za se malo posmejat in zabavat. Tako, da ni nujno, da nekomu več pomeni druga oseba kot ti, če se druži več z njo. Čeprav bi jaz osebno tudi tako čutila. Ni pa nujno, ker mogoče drugače razmišlja o samem prijateljstvu. Zapleteno! :vragec:

Bili sva leto dni najboljši prijateljici,

sedaj pa se je umešala useba x pa še cev kup drugih,

nekatere pač to prizadane :cry:

Ampak me tolaži to da prijatelji pridejo in gredo,

a naketeri so pa res prijatelji in vstanejo za vedno.

xsrcbumx xsmx xcheersx xcheersx

Nekateri ljudje si želijo kvalitetnih prijateljstev, nekateri pa samo družbo, tako za se malo posmejat in zabavat. Tako, da ni nujno, da nekomu več pomeni druga oseba kot ti, če se druži več z njo. Čeprav bi jaz osebno tudi tako čutila. Ni pa nujno, ker mogoče drugače razmišlja o samem prijateljstvu. Zapleteno! :vragec:

Niti ne. Se mi zdi, da je občutek prijateljstva vezan na srce in dušo/ občutenje-ezoterično-dajanje-sprejemanje/ -ne pa na prisotnost. Pri osebnem druženju gre lahko mnogokrat zaradi povsem drugačnih stvari/ kot si tudi napisala/ .Se mi pa ne zdi popolnoma nič zapleteno. Je pač dejstvo, kot mnogo drugih .

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Podn no!!

Brezveze sploh imet prijatelja če je pa zmerej isto na kocu.

---Najboljši prijatelj ti je res žival--- xflowx

Mislim, da ima sam človek tudi nekaj vpliva na to , kako se konča kakšen odnos.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Res je.

no seveda, ce je prijateljstvo to, da te nekdo brezpogojno poslusa, maha z repom, ti kaj zapoje, ali te vozi na hrbtu, te obozujoce gleda, maha z repom ali prede....

ce bi pa rad kak konkretni feedback, pa kaksno drugo mnenje, se je pa treba malo bolj potrudit

in vcasih tudi bit tudi malo razocaran, itd, da kaj novega spoznas o sebi in svetu....

Ko je nekdo "ukoreninjen" v sebi.

Odprt do drugih.

Ga ne razočara nihče.

Ljudje so spremenljivi & muhasti, interesno preračunljivi kot aprilsko vreme. LP

tako :palec:

pa seveda so ljudje tudi zelo fajn obcasno x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...