kalipto 17. november 2007 Avtor Prijavi Deli 17. november 2007 Kakšne pa so vaše izkušnje z prijatelji? Koliko je najdalša 'zveza' ki ste jo prestali?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Ko je nekdo "ukoreninjen" v sebi. Odprt do drugih. Ga ne razočara nihče. Ljudje so spremenljivi & muhasti, interesno preračunljivi kot aprilsko vreme. LP Tole bo držalo- se povsem strinjam- na odnos bi morali gledati tudi skozi sebe- kaj smo MI SAMI storili dobrega v tem odnosu. V glavnem pa gre za razne užaljenosti , prizadetosti- mnogokrat brez vsakršnega kančka samokritike ali pa priznavanja lastne odgovornosti v odnosu. To pa že ni v redu...vsaj meni...Sam nimam kaj prida ljudi na katere bi bil vezan z takšnimi opredelitvami - PRIJATELJ... -kor si navadno razlagamo sami...Prej bi dejal , da poskušam biti z večino ljudi prijazen, jim poskušat pomagat, če ne drugega pa vsaj ne škodovat. Včasih tudi ne znese- priznam...zaradi moje ali pa tuje krivde...vsekakor pa moram najprej odstraniti smeti iz svojega praga in videti kje sem sam zamočil, če se je odnos sesul...Sicer pa imaš tole tantra povsem prav...meni je včasih bolj hudo, če JAZ koga razočaram...Za druge pa poskušam imeti urejen in čist odnos- v sebi . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Jaz se pa nimam kaj za pritoževati čez prijatelje. So takšni, ki me imajo radi, takšni ki jim ne bi moglo biti bolj vseeno zame (takih je par milijard) in morda tudi takšni, ki me ne marajo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 to si pa napisal kot da misliš na celi svet. parim milijardam je res vseeno ... ker te niti ne poznajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Vam prijatelji kdaj zavidajo osebno srečo? Kako reagirate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Prav imaš. Znanci so. Kaj pa če ti naenkrat en prijatelj zavida, za katerega si mislila, da ti želi vse najbolšje, ampak naenkrat se izda, da ni ravno vse tako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Prijatelji, ki vas razočarajo...Hmm Mene so razočarali vsi, vsi mi grejo na kurac, zato, ker so doma tam,kjer sem jaz, ker so vsi taki loleki kot jaz, ker so vsi bolj ali manj enako pasivni kot jaz, ker ne morem (nočem) met nobenega za vzor - mušter, KER JIH NE (SE) SPREJEMAM TAKE KOT SO, SO MI PREVEČ PODOBNI. Ja zna bit sranje, ko se ti porušijo vse sanje in nikakor ne vidiš in ne dovoljuješ da je tak kot je edino prav. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 prijatelji, ki razočarajo so razočarujoči Drgač se pa ne strinjam z idejo, da v kolikor je človek dovolj ukoreninjen v sebi, da razočaranje ni mogoče. Razočaranje je del normalnega človeškega emocionalnega občutenja. Postavljanja zidov med seboj in svetom pa pač nebi enačil z notranjo ukoreninjenostjo. Pač keč je v tem, da poizkušamo bit odgovorni za lastna doživetja, četudi nas kdo razočara je to potrebno pri sebi urediti in iz tega rasti. Zdi pa se mi, da je problem pri globini razočaranja v prevelikih pričakovanjih od druge osebe, prevelikem zanašanju nanjo. In potem tolko bolj trpiš, ko pričakovana podpora pade. V principu smo sami, vsak zase. Vsak najprej zase, šele nato lahko pomagaš in si dober tudi do drugih kjer pa dobrota nebi smela bit zamešana za medvedjo uslugo. Ukoreninjenost tako v primerjavi z razumevanjem lastnega doživljanja in doživljanja svet izpade kot postavljanje utrdbe. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Jaz običajno nad prijatelji nisem razočarana,ker se s prijatelji tako tesno ne vežem.Ko si najstnik ti seveda prijateljstvo veliko pomeni in te seveda lahko toliko bolj prizadane prijatelj,na katerega si se zanašal.Kasneje ti bolj kot prijatelji pomeni partner oz. družina.Prijatelje jemlješ kot individualne osebke,ki imajo svojo lastno življenje in od katerih ne pričakuješ kaj več kot druženje.No,morda tudi kako pomoč,vendar nič obvezujočega... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 četudi nas kdo razočara je to potrebno pri sebi urediti in iz tega rasti. Zdi pa se mi, da je problem pri globini razočaranja v prevelikih pričakovanjih od druge osebe, prevelikem zanašanju nanjo Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ah sem mislu, do druge osebe - ma sej se razume Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Prijatelji, ki vas razočarajo...Hmm Mene so razočarali vsi, vsi mi grejo na kurac, zato, ker so doma tam,kjer sem jaz, ker so vsi taki loleki kot jaz, ker so vsi bolj ali manj enako pasivni kot jaz, ker ne morem (nočem) met nobenega za vzor - mušter, KER JIH NE (SE) SPREJEMAM TAKE KOT SO, SO MI PREVEČ PODOBNI. Ja zna bit sranje, ko se ti porušijo vse sanje in nikakor ne vidiš in ne dovoljuješ da je tak kot je edino prav. NVK, a pa si ti ziher, da so prijatelji tisti, ki so te razočarali? Tole, kar si napisal, se mi blj bere kt da si razočaran nad seboj. Če je tko, mislm, dej nehej že špilat srotka, pa kej nared zase. Zdej si pa menda že približno tolk star, da bi lahko začel prevzemat odgovornost za svoje življenje in ne sam na druge s prstom kazat. Halo. :xx!: Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Zgleda, da premalo razumno pišem. KER JIH NE (SE) SPREJEMAM TAKE KOT SO, SO MI PREVEČ PODOBNI. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Zgleda, da premalo razumno pišem. O, kr dost razumno pišeš. Nehej se smilt sam seb, pa nared kej s sabo, da boš bližje tistmu NVK-ju, kar ta v resnic je, ne pa to, kar vidš zdej. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 HVALA. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 razočarale so me "prijateljice", ki sem jim bila dobra za rezervo ... za pijačke, za družbo, za posodit kake stvari, pomagat za faks, ... ko jim je zmanjkalo ostalih ljudi. takrat mi je zvonil telefon, drugače je pa ena sama tišina. pa sem jih izbrisala iz imenika. drugače pa ... nič ne pričakuješ, delaš po občutku, nič ne siliš in ni razočaranj. biti sam s sabo produktiven in družaben je zlato. biti v dvoje v harmoniji - diamant. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Prav si naredila da si jih zbrisala iz telefona.Takih prijateljev ne rabiš. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 to tak niso bile prijateljice ... osebe, ki jih štejem za prijatelje, lahko preštejem na prste ene roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 TAKIH KI BI PRŠOV PA REKU KAKO SI IN TO ZARES MISLU JE PA RES MAL... TAKIH KI BI PRŠOV PA REKU KAKO SI IN TO ZARES MISLU JE PA RES MAL... oooooooooooo mrbit je pa tuk gor kak tak človk?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 drugače pa ... nič ne pričakuješ, delaš po občutku, nič ne siliš in ni razočaranj. biti sam s sabo produktiven in družaben je zlato. biti v dvoje v harmoniji - diamant. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Prijatelji te niikoli ne razočarajo,razočaran si lahko samo zarad pričakovanj,ki jih gojiš do njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.