snezana7 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 pozdravljeni moje ime je snežana in sem se ravnokar registrirala imam pa eno vprašanje zanima me če kdo ve kdaj naj bi imela otroke. rojena sem 22.9.1974 ob 04.50 uri vnaprej hvala za odgovore papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 pozdravljeni moje ime je snežana in sem se ravnokar registrirala imam pa eno vprašanje zanima me če kdo ve kdaj naj bi imela otroke. rojena sem 22.9.1974 ob 04.50 uri vnaprej hvala za odgovore papa Precej pomemben je tudi kraj rojstva?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snezana7 26. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2007 rojena sem v Šempetru pri Novi Gorici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 rojena sem v Šempetru pri Novi Gorici Hojla, sem pokukala, želja v oktobra precej močna po materinstvu, saj je jupiter v konjukciji z luno (materinstvo).Že v januarja mesecu bo nekaj sprememb na relaciji TI - PARTNAERSTVO, kdo se bo spreminjal ali ti ali partner je praktično vseeno, posredno, ko se spreminja on, se tudi ti in obratno. Po takih spremembah si lahko obetaš tudi tisto, kar si želiš, otroke. Precej ugodne aspekte imaš v marcu 2008 tako za ljubezen kot za zanositev, to pa gre hkrati skup, a ne, istočasno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.