Sahtiar 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Zdaj sem se odločil,Čas je zdaj napočil,Čas je zdaj da grem Dobro smo se imeli Velik lepega preživeli,A na koncu prava bedaKo te noben več ne pogleda, In vsi sovražijo teŽivljenja konec je! Čas je zdaj da gremV druga prostranstva se ozremZdaj ko odhajam Še zadnjič vam povem,Da od tukaj grem,Sedaj nič več ne bo kot je nekdaj bilo,da osvobodim se telesaneznanega čudesa! Zdaj ko odhajamni več meja, ki se doseči zdaj ne da moja moč dosega oblikenajbolj strašanske krikesedaj se bo sprostila vsem bo misli razjasnilako duša zapušča teločutim energijo nadčloveško ko brezmejno pot nadaljujem jazgledam vas in kričim naglas: ljudje le greh nas še ovirain naša hudobijato je tisto kar moč jemlje namše vi osvobodite se ovirne bojte smrti sekajti neizbežna je! ko ji gledate v obrazin čutite njen mraznič ne bojte se to je edina resnica pravaki pot pokaže tiiz neresnične resničnostia verjemite mi da se bolje z njo sprijazniti je kakor da ne življenje nam le tonikoli ni bilo dati namenjenoa zdaj ko imamo ga le enega sameganeumno se nam zdiživeti v tej resničnostikaterega meja je razuma problem edini je da ne vemo kaj to je!!!! no to sm napisou kr nisem imel kaj počet povejte kaj mislte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 bravo priden.Tukaj maš piškot. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 bravo priden.Tukaj maš piškot. tachko!!!glas!!!! mal discipline pa mora bit!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Kr kul , sam včasih ti rime falijo, pa ful dolga..... še jaz eno na višku vsakega dnevana nebu luna odsevakot jutro v sonce se prebuditočno ob polnoči kazalca človeškega, nas smrt doleti spet drugič, v sobo prijatelj vstopikot življenje, se novo po sobi razpočimalo pogleda in klepetaz njegovim odhodom pa spet smrt je prišlapraznina, ki zeva v delovni dan od tele smrti postajam zaspan trenutek novega rojstva se zid, da je plačavsak mesec štrnajstga, če ne prej pa smrt na računu se obračagledam in bulim kako in zakajta smrt kot en zloben, hudoben je zmaj gledam čez okno skoraj zaspimko VIDIM!naša soseda na tleh mrtva ležihi hi hi ha ha ha2 mačka mi v smrt je kokla pognalazej sama na tleh je kot truplo obležala no ja si mislim, sej ni tko slabovčasih s smrtjo pride lepo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 ko pride SMRTte zavijejo v PRTin nakonc pride na obiskshe KRT. zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 smrt je naslednji korakhoče al noče spozna ga prav vsak je vseobdajajoča povsod je navzoča človek raje v misli življenja se valain misli še 1000 let še 1000 letše manj kot 100 v resnicilevo pod grmom mrtvi so ptiči se v mislih dotikam oblakana konici prsta smrt me pričakapopelje navznoter navzvenživljenje poslednji je sn smrt me s kamero snemami govorinisi nobena izjema KVA!!! KVA!!! PRAUŠda ti nam m***r j**une sej ne ti sam snemi sem ravno bil v strašni dilemi ko pride SMRTte zavijejo v PRTin nakonc pride na obiskshe KRT. zlomk....tralala kratko, jedrnato, učinkovito - zmagovalna Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Kdor čaka, dočaka pravijo...... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Zrem ti v oči,mogoče me slišiš.Oprosti. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 27. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2007 Ko spustimo se v globinoČutimo prazninoPraznino našega srcaTako težka in neznanaZ jezo je obdanaVekomaj prekletaZmerom sabo vzeta Ni ga več načina Ne svetega ji sinaIn ni več molitveKi bi pomenila odrešitveTega prekletstva hudegaOstaja le še upKi spremlja ga obup Edina svoboda pravaSe nič več ne prepoznavaKajti to je smrtOdreši nas vsegaGrdega in lepegaTukaj se vse konča Kjer se resnica prepozna Ko ostaja le obupZačutiš zadnji upTo je pot od todA njena prostranstvaNiso naša znanstvaTemveč druga pot Ki popelje nas od tod Tukaj ali tam zmerom spoznamda resnice prave nito je iluzija ki se od nas odbijako se je enkrat osvobodišvnovično zaživiš napisano:27.10.07 8:35TimBencik no še ena taka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 napis na nagrobniku mojga pokojnega frenda:VSE ZHIVLJENJE SEM BIL ZDRAV...ZDAJ PA TOLE!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 ko pride SMRTte zavijejo v PRTin nakonc pride na obiskshe KRT. zlomk....tralala Pozabul si na črve... Samo bi z njimi zjebal rimo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Pozabul si na črve... Samo bi z njimi zjebal rimo... oh, le zakaj, zakaj,bi chrvi ne pospremili me v raj... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 27. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2007 smrt je naš najbolj sveti rešitelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 smrt je naš najbolj sveti rešitelj Sahtiar.. mogoče bi se mogel mal zamislit.. zakaj si takšen pesimist? ne vem, ali hočeš končati z življenjem ali pa samo čakaš da te bo smrt odrešila? no.. če boš končal potem itak nima smisla, če pa čakaš.. zakaj jo ne bi dočakal z notranjim zadovoljstvom? z tem, da si v sebi miren.. zgleda, da nisi če si takšen pesimist.. poskušaj živeti življenje tako, da boš v sebi zadovoljen. in ne vem če je smrt rešitelj.. mislim, da ni. saj duša potovanje nadaljuje.. tko jaz mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Če se lohka pesem o smrti nanaša tud na smrt živali, vem eno fantastično: Čiv, čiv, pjeva ptič,Hov, hov, laje psič,zine psič - ode ptič. Bob Rock, 21.04.1978, New York. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 28. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2007 ne vem, ali hočeš končati z življenjem ali pa samo čakaš da te bo smrt odrešila? vsi vemo da se to življenje konča s smrtjo tko da sam govorim dejstva. Odrešitelj pa naj bi bila zato kar nas reši vseh tegob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 vsi vemo da se to življenje konča s smrtjo tko da sam govorim dejstva. Odrešitelj pa naj bi bila zato kar nas reši vseh tegob Vseh tegob te lahko reši tudi življenje, samo zadost časa je treba vztrajat. V tem našem lajfu so zmeraj slabe in ful dobre stvari; ko si zadost na dnu se enkrat že zasuka navzgor. Življenje je v bistvu zanimivo, če ga gledaš za nazaj; se da tud slabim stvarem smejat in vidt za kaj vse so bile dobre. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Če se lohka pesem o smrti nanaša tud na smrt živali, vem eno fantastično:Čiv, čiv, pjeva ptič,Hov, hov, laje psič,zine psič - ode ptič. Bob Rock, 21.04.1978, New York. lalala :wOOt: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Vseh tegob te lahko reši tudi življenje, samo zadost časa je treba vztrajat. V tem našem lajfu so zmeraj slabe in ful dobre stvari; ko si zadost na dnu se enkrat že zasuka navzgor. Življenje je v bistvu zanimivo, če ga gledaš za nazaj; se da tud slabim stvarem smejat in vidt za kaj vse so bile dobre. LP če ga gledaš nazaj.. SE STRINJAM .. vse se da obrnit na dobro, če verjameš da je vsaka stvar za neki dobra.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 30. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2007 Največja moč,globoko v nas se skriva,ko bi jo le lahko odkrili,svoje misli razjasnili. A ta moč skrivnostna,izven našega razuma,je mir lastnega uma,ki spremlja nas povsod. A ostaja še težava,ki postavlja jo naš um,in to je pogum,da osvobodimo jo. Največjo skrivnost človeško,zlobo našega srca,katere moč se prepozna,ko vse prepozno je. Napisano: 29.10.07Tim Bencik no kva mislte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 govoriš o koncu časajezi srcu in veseljudoma te niso naučilida onstran uma je beseda govoriš še o težaviin problema umaki lepo se rima z merico pogumamogoče ti natočim kanček ruma?Mogoče tudi ne tako kot praviš sampijanost spremlja nas povsodin izven našega razumaskriva se kresnička kresnička malače vežeš jihh vpozrednotok življenja porazdelišbolj ne štekam tega pointamogoče zto k ne maram powerpointa? no a bo vredu? Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 7. november 2007 Avtor Prijavi Deli 7. november 2007 Ko čas se izteka,in ni ga več človeka,ki bi preprečil to,kar se zgodilo bo. Konec se bliža,kmalu vsem jasno bo,kar jim do zdaj nikoli ni bilo,in to je smrt. Vse se bo končalo,se pravico prepoznalo,naš rešitelj zdaj je tu,začetek večnega miru. Še zadnjih nekaj let,potem gremo umret,to čas je dragocen,ni stvari ki ti več pomen. In na koncu ni več misli,in ni več strahu,ko smrt je tu. Napisano: 5.11.07Tim Bencik no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 k si tauzhnt let mrtu,si shele na zachetku vechnosti.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 umrlo je vse ...še tisto malo,kar je bilo,je veter odnesel,sneg ti obraz je prekril,skril, potuhnil, ogradil si se,pustil vprašanja, tišino,že zdavnaj si mi govorilz ledenimi dotiki,zgovornimi pogledi,pokvaril si bližino, uničil harmonijo,spravil v depresijo,spet si celim rane,zapiram vase pred ljudmi,ne verjamem več v srečo dveh,slej ko prej me zaboli.umrlo je vse in znova se rojevam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 letite metulji sedaj poletite v zrak!veter jim krila negibno premikabolečina odcepi pogled na trpljenjeodcepi še enkrat odcepi še enkratkoliko zlomov lahko še prenesem?metulji, spreminjam se v metuljamedla slika izginja v krikihkje sem, kdo sem.pobegnil sem življenjuv sanjah mislim da letim Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.