Skoči na vsebino

Razmishljanja

aakhut

Recommended Posts

Virtuala - Reala,

Osebno - Neosebno.

Kaj sm že hotla rečt? Hmmm, ja sm že :) Mal primerjav za razmishljanje

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
:vragec:

prejle sm se mal zamiislu... :eek: :eek: :eek:

o forumu....tko nasploshno

pa o folku k se kle zbira

pa prshu do ugotovitve, de na vsake tolk cajta rata tole vse skupi tko blazno pocukrano, pa polno nekih "ljubezni" pa "pozitivnih" energij, skratka tkooooo blazotno neprebavljivo

so prou periode tegale

bi biu hec narest statistiko

zlomk....tralala

x:o)x jebenti akut :palec: svaka čast, vidm da maš možgane :vragec: DOBR RAZMIŠLJAŠ x:o)x ZA ENE je forum edin LAJF x:o)x k ga žvijo xcivx

sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

x:o)x jebenti akut :palec: svaka čast, vidm da maš možgane :vragec: DOBR RAZMIŠLJAŠ x:o)x ZA ENE je forum edin LAJF x:o)x k ga žvijo xcivx

ne morm se točn opredelit, a si za ofukat al za na pir? x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 1 month later...

Zanima me, koliko ljudi sodelujočih na temle forumu je že umrlo?

Ve kdo?

Kako bi sprejeli vest, če bi kdo s katerim smo si bili virtualno blizu umrl?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, ne sam da bi blo srhljivo to *vedt* in nekako zalostno, je tud.. najbrz... skorajda nemogoce.....

sem pa tud jaz vcas razmisljala.. ne tolk o tem ravno, TEJ bilanci.. pac pa tem, kaj V S E! (se tkole obrne v enem cajtku, kaj vse je res lohk v kapljici vode). x:)x

nekak fascinantno, v bistvu..

ampak ja... zal vem za par takih smrti...

in me je res neverjetno strasno prizadelo... (neverjetno zato, ker... mah.. pac ni obicajno zame nekak)...

mam vse njih pogosto v mislih. z ljubeznijo. nenazadnje so se tu pojavil, ce se srecas, je pomembno.

morda pa je njemu lepse oz. najbrz mu je. ce je. se kaj. sam mora bit. energija ne more v nic. x:)x

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj nimam pojma, zakaj me je tole prešinilo..pač me je..

V bistvu -tule gor se toliko energije pretaka, toliko vemo drug o drugem, vsakemu nekaj dogaja, nudi tolažba, ko si na tleh, ali te grize kaj..ali zboliš in tak.

Se nekak megleno spomnim, da se ena bojevala z rakom, vse živo sprobala in potem nekdo javil, da je umrla..pozabila točno vzdevek. Mi hudo bilo zanjo res..

Čeprav je pa nisem poznala.

Ok...verjetno je tole povezano spet z smrtjo nekoga, ki sem ga poznala - v dnevniku se spraševala ali iti na pogreb ali ne..no, na koncu nisva šla in nimam nič slabe vesti zaradi tega. Človeka v osnovi nisem poznala, bilo mi je hudo zanj, zaradi življenja kakšnega je živel..ampak več kot zdravo enkrat letno nismo rekli..pa še to največkrat ne..

Hočem reči - nekoga poznala in hkrati vedela o njem nič.

Tule nekoga ne poznam, pa vendar vem, kako razmišlja, kaj mu je všeč, kakšno muziko kdo posluša, ima rad(a) živali..itd itd..

Se nekak megleno spomnim, da se ena bojevala z rakom, vse živo sprobala in potem nekdo javil, da je umrla..pozabila točno vzdevek. Mi hudo bilo zanjo res..

sem se tud jaz nanjo/na to spomnila....

tudi mene je prizadelo...

tko nekak... kaj jaz vem..

ampak vidis, da je bilo *pomembno*. poglej da se midve spomniva nanjo (in GOTOVO (x!x xyesx) nisva edini).

saj to je lepo. se je le nekak *konektala* - pac povezala z nami, z necim zanjo tedaj najbrz... morda.... upanja zbujajocim.. al podobnim. To je vredno, tudi ce ji v nasih pojmovanjih "ni uspelo". Jaz mislim pa da ji je, se je vzdignila nad to, najbrz.... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in mogoče ga poznaš bolj kot njegovi najbližji?

Zakaj pa ne?

Recimo napišeš pred letom ali dvema, da imaš rada tulipane, tvoj dedc - pa magari mu rečeš tole, ali pa vsaj blago namigneš..pa se prikaže z vrtnicami..:))dokler mu nekek končno ne klikne, da pa le imaš rada tulipane.

za kar je porabil - recimo 15 let. jaz sem si zapomnila takoj:))

sem se tud jaz nanjo/na to spomnila....

tudi mene je prizadelo...

tko nekak... kaj jaz vem..

ampak vidis, da je bilo *pomembno*. poglej da se midve spomniva nanjo (in GOTOVO (x!x xyesx) nisva edini).

saj to je lepo. se je le nekak *konektala* - pac povezala z nami, z necim zanjo tedaj najbrz... morda.... upanja zbujajocim.. al podobnim. To je vredno, tudi ce ji v nasih pojmovanjih "ni uspelo". Jaz mislim pa da ji je, se je vzdignila nad to, najbrz.... xDDx

In potem nam včasih ni, pa smo odrezavi in freht in čudno spljoh..pa nekdo rabi samo potrditev, da je na pravi poti.

Celo mi ostalo v spominu, da si bila kul in vredk z njo, jaz pa na srečo tiho. Nič ne vem več v kateri temi..ampak saj ni važno več..v glavnem - pustila je nekaj.

Zakaj pa ne?

Recimo napišeš pred letom ali dvema, da imaš rada tulipane, tvoj dedc - pa magari mu rečeš tole, ali pa vsaj blago namigneš..pa se prikaže z vrtnicami..:))dokler mu nekek končno ne klikne, da pa le imaš rada tulipane.

za kar je porabil - recimo 15 let. jaz sem si zapomnila takoj:))

ja o tem govorim :palec:

saj to!!! x!x

jaz sem dobila soncnico!!! ko sem nekje sam omenla da shizim!!! xsrcx

Taksno in taksno barvico!! barve!!! xsrcx

olivca, bucnega!! gajbo cesenj! paradajza!!!

etericna olja razna!!

vse kar res najbolj maram!

mah! xsrcx

...

nima smisla da nastevam..

ampak TO je blo ravno to, zarad cesar sem bla najbolj ganjena, ne zarad pozornosti same samo, pac pa zarad p o z o r n o s t i.. da se je dejansko posvetil na to, na kaj shizim recimo..

to me je cist faciniral in najbolj osrecil! xsrcx

nekje civknes.. pac v milijon postih...

potem ti pa uleti.. to je res.... neprecenljivo. xDDx xsrcx

Picasso

to se men sedaj dogaja... ampak včasih pomisliš da če nekomu polepšaš dan če mu samo napolniš telefonski račun... ker bi si sam nazadnje to.. ampak veš da potebuje tud to... tud to se mi je zgodilo... al pa da vidiš nekje da naročajo nekaj tvojega kljub temu, da mogoče pa je totalno stran vržen denar zanje, ampak ti pokažejo solidarnost... to je zame več kot zadetek na lotu...

a ne MArsa, to je res največ, kar se lahko zgodi. Da si poslušan. Bran. In da eni še imajo dober spomin x:o)x

to se men sedaj dogaja... ampak včasih pomisliš da če nekomu polepšaš dan če mu samo napolniš telefonski račun... ker bi si sam nazadnje to.. ampak veš da potebuje tud to... tud to se mi je zgodilo... al pa da vidiš nekje da naročajo nekaj tvojega kljub temu, da mogoče pa je totalno stran vržen denar zanje, ampak ti pokažejo solidarnost... to je zame več kot zadetek na lotu...

....Ne mi tega delat..... :inocent:

:2src: Se pravi, da se "poslušamo".

Doma jaz lahko do onemogli penim, ali pa celo z nasmehom povem - pol me pa itak nihče več resno ne jemlje -;))

tule pa prebereš ali ne..zapomniš ali ne..

Skratka..nekaj vemo in se poznamo celo bolj kot z nekom, ki ga videvaš vsaki dan.

a ne MArsa, to je res največ, kar se lahko zgodi. Da si poslušan. Bran. In da eni še imajo dober spomin x:o)x

....Ne mi tega delat..... :inocent:

kaj ti delam? odločiš se sama... nihče ne pričakuje ničesar....

:2src: Se pravi, da se "poslušamo".

Doma jaz lahko do onemogli penim, ali pa celo z nasmehom povem - pol me pa itak nihče več resno ne jemlje -;))

tule pa prebereš ali ne..zapomniš ali ne..

Skratka..nekaj vemo in se poznamo celo bolj kot z nekom, ki ga videvaš vsaki dan.

ja učimo se poslušat... in si predstavljaš več kot nas je....

a veš kolikokrat vidim nekaj pa imam pred seboj ime, ne osebo, ime.... ker osebe niti videla nisem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...