chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Hvala za razlago. Me je kar kurja polt oblila, ko sem prebrala.. Predvidevala sem, da boš napisal o klinično mrtvih in njihovih izkušnjah - to po mojem ni čisto realna izkušnja iz "onostranstva", sem pač skeptik. Tole, kar si opisal o tej knjigi in v njej zabeleženemu, pa.. je že na seznamu. Lepo nedeljo Ej, še nekaj - a si opazil, da sva se z natančno eno leto razlike prijavila na ta forum? Zdajle sem slučajno videla. Zanimivo, čeprav nič takšnega. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Ker sem o tem prebiral v različnih knjigah in sem začutil,da je to res. Tudi če prebereš kakšno knjigo o obsmrtnih izkušnjah ljudi,ki so bili klinično mrtvi boš opazil podobne opise.Tako da imaš tudi dokaze,če nisi še tako prepričan v svoja občutja.Logično pa mi je tudi da ta enrgija ki jo premore človeško bitje gre naprej,se ne more kar izničiti. Glede knjige pa vsakomur toplo priporočam branje,ker je res čudovita knjiga in ti odpre nove razsežnosti.Opis vsebine: Umrl sem v bitki na Sommi..." Te presenetljive besede je na telepatski način prenesel Stephenu Turoffu vojak James Legett (oziroma njegova duša), ki je padel med prvo svetovno vojno v bitki na Sommi.Dve leti je bil Stephen Turoff, svetovno znani "psihični kirurg", v stiku z dušo v prvi svetovni vojni padlega vojaka Jamesa Legetta. V tem času je nastala izjemna pripoved. Ne o Jamesovem kratkem, tragičnem življenju na fizičnem nivoju, ampak o smrti na bojišču v Franciji in potovanju duše v novo življenje po smrti. Čeravno Turoff pri svojem delu sodeluje s številnimi entitetami z druge strani tančice, je bil njegov odziv na Jamesov predlog naj napiše o tem knjigo, sprva odklonilen. Deloma tudi zato, ker je dislektik. šele ko mu je James obljubil vso pomoč in podporo, se je odločil za ta podvig. Njuno sodelovanje je potekalo na precej nenavaden način: Legget mu je na teleptski način posredoval podobe in slike dogodkov, jasnovidnemu Stephenu pa prepustil, da jih ubesedi. Vsak dan si je vzel točno določen čas za pisanje, vmes pa večkrat podvomil v svoje pisateljske sposobnosti. Počasi in mukoma se je tako izoblikovala pričujoča knjiga. Preveva jo duhovna modrost, globoki vpogledi in radoživ humor. Sega izven iluzije o smrti in govori o tem, da smo večni.SMRTI NI ... JE LE SPREMEMBA. "Ena najboljših knjig te zvrsti, ki mi je zadnje čase prišla v roke. Napisana je v lahkotnem, lahko berljivem slogu in zatorej enako privlačna tako za izkušenega bralca kot za popolnega začetnika na področju duhovnosti." Psychic News Kdo je Stephen Turoff? Stephen Turoff je sodobni zdravitelj, učitelj, duhovnik, filozof, vitez, človekoljub in mistik. Četrt stoletja že zdravi ljudi, na deset tisoče, vseh barv, kast in prepričanj.K njemu se zlivajo iz vseh štirih koncev sveta, da bi ga obiskali v Danbury Healing Clinic v Chelmsfordu v Essexu (pol ure vožnje z vlakom iz Londona, op.p.). Za nekatere je potovanje romanje, za druge zadnja priložnost ozdravitve. Za večino ostaja izkušnja, ki je ne boste nikoli pozabili. Novinarji, znanstveniki, politiki, zdravniki in sveti možje številnih verovanj so morali priznati, da je v tem mladostnem, nežnem velikanu s hripavim glasom in večnim nasmeškom na licih nekaj nenavadnega. Ko Stephen dela, se čudovite pastelne barve v obliki svetlobnih snopov spuščajo z neba v telesa pacientov, sveti prah se pojavlja na predmetih in ljudeh v njegovi kirurški sobi, brisače in rjuhe se obarvajo rožnato, sporočila oranžno oker barve napisana z roko, se pojavljajo na fotografijah svetnikov. Najpomembneje pa je, da v številnih primerih slepi spregledajo, gluhi slišijo, šepavi odvržejo bergle, oboleli organi dobesedno izginejo, bolnim in trpečim prinaša olajšanje.Lep dan še naprej!večina stvari dobro napišeš,o temle zdravitelju ga pa lomiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mici59, pozdravljena, kaj če bi povedala, kaj te moti? oz. podala svojo razlago, najbolj enostavno je rečit, da nekaj je pa mimo in pika. Prosila sem ga za razlago, in mi jo je podal. Kaj je s tem narobe? Lepo bodi c. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mici59, pozdravljena, kaj če bi povedala, kaj te moti? oz. podala svojo razlago, najbolj enostavno je rečit, da nekaj je pa mimo in pika. Prosila sem ga za razlago, in mi jo je podal. Kaj je s tem narobe? Lepo bodi c.ja,ja saj je v redu,to je bilo zate,kaj se sploh mešam,se opravičujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ja,ja saj je v redu,to je bilo zate,kaj se sploh mešam,se opravičujem Mici oprosti, nisem tako mislila, definitivno imaš pravico da odgovoriš na karkoli. Samo me razjezi, če nekdo samo popljuva brez da bi podal svoje videnje, ampak to je definitivno moj problem, ne tvoj ali od kogarkoli drugega. Malo me je zaneslo.. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mici oprosti, nisem tako mislila, definitivno imaš pravico da odgovoriš na karkoli. Samo me razjezi, če nekdo samo popljuva brez da bi podal svoje videnje, ampak to je definitivno moj problem, ne tvoj ali od kogarkoli drugega. Malo me je zaneslo.. lpglej ,naše duše niso jesensko listje,ki frčijo pozraku,tako,da tudi na telepatski način niso prenesljive,prav šarlatansko obnašanje lunatikov je vse tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 glej ,naše duše niso jesensko listje,ki frčijo pozraku,tako,da tudi na telepatski način niso prenesljive,prav šarlatansko obnašanje lunatikov je vse tole Tudi prav.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Tudi prav.. Lpnisem želela nič slabega,ampak duše res niso naprodaj in ne nasedaj šarlatanom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 nisem želela nič slabega,ampak duše res niso naprodaj in ne nasedaj šarlatanom Aja, tako si mislila - spet sem vključila samo svoje videnje.. Hvala za skrb, verjemi, da ne padem takoj v vsako informacijo. V bistvu sploh nimam izkušanj glede tega, nimam pa nič proti in me zanimajo informacije in izkušnje drugih. Zdaj pa bom nehala tukaj to pisat, ker je že tako čisto iz teme. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Kaj mislite da je glavni cilj življenja? Jaz mislim da je smrtKaj se zgodi po njej. Novo življenje? Kajti edina stvar ki jo v življenju sigurno dosežemo je smrt in da je življenje ena sama priprava na smrt Glej, problem tvojega življenja je že s tem, ker "misliš". Od točke mišljenja naprej, pa se samo buče vali.Kajti.. nikjer pa piše, kako mora bit, ane? No, vsaj ne sme nas nič omejevat, ker bi pol šli na juriš proti mlinom.črnim.al rdečim.krkol že Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.