Antigona 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Gledam malo tole novo oddajo Z ladom bizovičarejem in jurijem zrnecom <Če bo tolee povprečen Slovenec razumu?< Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Gledam malo tole novo oddajo Z ladom bizovičarejem in jurijem zrnecom <Če bo tolee povprečen Slovenec razumu?< ne, se bo pa delal, da razume. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ....končn spet ena partizanska oddaja ...v beli ljubljani Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Tudi meni je bila všeč Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 men sta bla ok,dost truda je vloženga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Zanimiva oddaja. Je bila posneta v naprej ali teče v živo?.... Všeč sta mi bila voditelja. Trudita se imitirat obraze "zvezde" s Tvja....všeč mi je bil VEČERNIK.... no Slovenija je itak en sam cirkus. Folk, pejmo delat, kruh je treba zaslužit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Tudi očitno improviziran intervju z Lešnjakom je bil zelo zanimiv . Nasploh je bil gostov prispevek v oddaji zelo velik in ne bo lahko najti vsako nedeljo tako "uporabnega" gosta. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 men blo zlo všeč taka bol montipejtonska varianta....jaz sem itak nora na to vrsto humorja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Men je blo kr fajn x:Dx -sm se tolk nasmejov pr enih scenah.So pa kakšne tut mal morile-un pred parlamentom pa un svizec.Sam uglavnem kr fajn .Bom še gledov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Men pa ni blo glih Bogvekaj. Mogoče sem preveč pričakovala. Sej od začetka, ajd ajd ... ampak je blo kmal dost. Sem kar nazaj na Mariota prešaltala Čeprav je Mario spet poglavje zase. Bolj je mama nad njim navdušena, jest pa itak en kup drugih stvari zraven počnem, tako da je itak bolj za intermeco vse skupaj. Moram pa napisat, da je biw Gojc res faca, Zrnec mi je pa itak zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 po NMK she ena abotnost... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Gledal proti svoji volji in bil z izjemo nekaterih redkih prebliskov bolj ali manj razočaran. Kot je že Bobnar napisal, je koncept oddaje preveč podoben Jonasovemu Brez za(v/p)or, s to izjemo, da Jonas pri svojih humorističnih vložkih ni dajal občutka, da so vnaprej naučeni, kar se za Bizovičarja in predvsem Zrnca ne bi moglo reči. Humor je na momente bedast in plehek, nikakor ne monthy-pythonovski, kot je nekdo pred mano to skušal prikazati. Sploh skeči so bili povečini posiljeni, pa tudi tekmovanje v križanju nog bi lahko mirno izpustili.Glede, da voditelja sodita med najboljše posameznike v tej bramži pri nas, sem pričakoval veliko več. A pustimo času čas, konec koncev gre šele za prvo oddajo, upam na boljše nadaljevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 x:Dx umru od smeha pr degostatorju.Dobr odšpila tole Zrnec, lado pele na led Špelo-so se ji kr oči orosile ker je mislila da govorijo o njej pri anketi.Začutu sm celo neko asocijacijo Hitlerja na Turka kjer je igrov Lado-hm mogoče zato ker je levičar al kuko....sej so levičarji nacionalistično usmerjneni, desničarji pa komunistično al sm spet kej pobrklov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 evo prav fajn sta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 je pa Lado tut zelo seksapilen tip Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 men je ql Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 jaz jo pa nisem gledala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 xrolleyesx dzhizskrajst.... odkar po slovenski zemlji hara komercialna levousmerjena POPTV je nivo estetske zahtevnosti gledalcev padel iz prvega nadstropja v keudr zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Ne morš verjet, ampak v nedeljo na SiolTv ni bilo POPTV-ja niti kanalaA in točno samo toliko časa dokler je trajala oddaja :xx!: Vsi ostali programi - nemoteni ....... mislmmmm A je koga strah konkurence Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Danes sem spet gledala.Kako je men Plestenjak antipatičen, sploh ne morem povedat. Pa bi si človek mislil, da je v živo kej boljši. Pa ni. Zrnec je res en tak "wunderkind" Kapo dol! Ni vse smešno, ampak... je čisto gledljivo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Michelle, se strinjam, Zrnec je res fantastičen! meni je pa Bizovičar nekako ... hm ... ne glih antipatičen, pač pa ... no, čuden mi je in ves nikakav. je pa Lado tut zelo seksapilen tip :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Ladota sem parkrat vidla v Mačku oz. Boemu pa je bil tak... tko no... "ubogi". Ves tak suhcan, pa nič vpadljiv.Sicer meni je drugač čist kul. Pa tudi na 5moskih.com mi je bil smešen in super.Ampak vizualno... mi pa noben od njiju ne ustreza...Itak je malo znanih Slovencov, ki mi. Na misel mi pade Seba Cavazza pa Košir Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Meni se zdi, da sem nekoč tak koncept oddaje, identičen, sploh tisti del z vinsko mušico, gledal nekje na neki Berlusconijevi televiziji, ker sem doživel dejavu med gledanjem oddaje.. večkrat, zelo blizu tipičnim italijanskim Na Jay Lenotu je bila LETA nazaj ... takrat tip tako dobro odigral, da ti je dejansko šel v nulo na živce ... Danes sem spet gledala.Kako je men Plestenjak antipatičen, sploh ne morem povedat. Pa bi si človek mislil, da je v živo kej boljši. Pa ni. Ni vse smešno, ampak... je čisto gledljivo. Ne samo antipatičen, tudi kritike ne zna sprejemati. At all. Pa ljubosumen na vse ostale bende. Eh ... Sem včeraj prvič gledala, sploh ni švoh. Čisto kul za nedeljo zvečer. Ladota sem parkrat vidla v Mačku oz. Boemu pa je bil tak... tko no... "ubogi". Ves tak suhcan, pa nič vpadljiv. FUL je mali. FUL. Pa tisto brazgotino (ali celo dve, se niti ne spomnim dobro) na obrazu mu znajo dobro zamaskirat, v živo je ful bolj opazna. Drugače pa kul tip, se strinjam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 gledala včer skoraj celo, ponavadi samo konec ujamem..ma kul, men je fajn, itak sta mi to dva skoraj najbolj simpaticna tipa na sceni pa dost luštnih for imajo vmes.. dinamično.. sem se kar nasmejala včer.. Jan: hmm.. mogoče bo to zvenel malo osladno.. Lado: pa sej ti si Jan Plestenjak. pa una scena z Dragojevicem.. ko mu nič ni blo jasno kaj so tle ene privat slovenske fore.. pa alpska Cesarica mora bit pa gost kar mal samozavesten, da pride na tole oddajo, se mi zdi.. da se pol norca delajo iz tebe eno uro, uf ma men je fajn no.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Jaz sem tud vcer prvic gledala.Ceprav je vse ze fulkrat videno (italijanskih programov ne gledam, vendar ne rabm tok delc iskat, k so se ze tle sli podobno Top lista nadrealista), tko da izvirno seveda niti najmanj, vseen pa zabavno, sem se ene parkrat iz srca nasmejala.Sta res Carja, za moj okus pa vseen prepotentna prevec, se mi zdi da si lohk duhovit tud ce si mal manj nesramen.sej lado pa Zrnec sta oba tud igralca pa se kej druzga pocneta kot le tale Show off, pa ce bi mel kdo drug vajeti v rokah v kateri drugi 'zabavni oddaji', tud njima ne bi blo vsec, ce bi se norca delal iz njune igre oz. cesarkoli, kar pocneta zavzeto in zarees (in ne tole zajebantsko).skratka, zelo zelo zelo samozavestno.z backgroundom celotne slovenije (k pa itak vse kup, pa ce je se tok idiotsk, pa nam dajo eno SLO top listo, k so jo v sarajevu ze 25 let nazaj se sli, mi pa do stropa skacemo, da kok nad duhovit ) - dokler je (ta background slovenije) - k je pa zlo muhast - dons si, jutr te ni. Men je bil pa Plestenjak simpaticen vcer.Car.da se rugajo iz njega, on se pa smeje, tko da je vcas Lado vecji bebo izpadel. Zato k na vso silo skusat narest bebca iz Plestenjaka. ja recimo take fore kot si omenla aliana: kao osladno, pol pa: sej ti si Jan Plestenjak.sej na nesramen stos je najlazje bit duhovit. pa tko, Girly pravi mosko ljubosumje - s strani kao jana P., jaz pa sem vidla ljubosumje, ampak v bistvu glih obratn - do Jana.Jan Plestenjak je vseen jan Plestenjak - lohk si boljsi sam ce ga zjebes, al kaj.....skratka, mam rajs na drugo vizho duhovit pogovor, ne na nesramno, jan se je pa izkazal kot simpaticen sogovornik -men. Bi rada ene od vas vidla se tkole hecat na svoj racun, pa da bi vas pol se osiral kok ste kravast ljubosumne.Men ni vsec, ce se pred mojimi ocmi nekoga prevec ponizuje - to ne kaze na jajca tega, ki ponizuje, pac pa na njegova nejajca. sej bi blo njemu morda tud vsec ce bi kdo rekel, a bo mal prezhgoljavo? no ja, sej je lohk, sej si lado bizovicar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.