cvickar 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Nikjer na netu ne znam najti naslova, kako naj pridem na zemljiško knjigo in posamezno katastersko občino, da si bi ogledal številke in njihove lastnike. Pa tud ne znam najti razne prostoreske načrte in pa da vidim kje je zazidljivo in kje so njive travnikiA je to sploh možno????????Če mi pomagate, obljubim, da nam cel teden babe pretepu!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Jst sm to na Geodetski upravi nardila ponavad. Mislm, da majo kr v Lj, za celo Slo. Zdej pa da vidmo tole tvojo izpolnjeno obljubo. Se mora tvoja javt, da bom verjela. Na, še link, k vem, da s prelen. Geodetska uprava Aja, še to, nahaja se pa v pasaži Name, nekje nasproti kina Komuna....ne morš falit, pa mislm, da je 3. štuk. Zdej s mi pa že skor večerjo dolžn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2007 JST SEM TUD TUK PAMETEN, DA VEM DA OBSTOJA GEODEDSKA UPRAVA, KJER SE DA VSE TO ZVEDET.MENE JE ZANIMAL, ČE SE TO DA OD DOMA VIDT NA NETU.TI MENE BABA FRDAMANA IZ DOLENSKE PA U LJ POŠILJAŠ. NČ NE BO, TEPEŠ BO SPET DAJ POVEJ PIKICA, A MAŠ KAJ NOVH FIRNKU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Zemljiški katasterKaj pa kle? Nč novih firnkov nimam. So ta stari še za ponucat. Kak vogal še ni bil uporabljen za brisanje. Kaj pa tuki? No, tuki bo pa po mojem res. Mater, česa vse zalublena bejba zate ne nardi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Lahko tudi tukaj Vrovno sodišče RS - Zemljiška knjiga Samo ni zastonj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 http://prostor.gov.si/..klikneš javni vpogled...... http://prostor.gov.si/emoneta/zk_parcele.j...0440003BA82EB4D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Ne vela, k za mano ponavlaš! Sej, po mojem že brska, k ga tok cajta ni. NAMEST, DA BI SE NAJPREJ ZAHVALU! Dedc nehvaležn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2007 Lahko tudi tukaj Vrovno sodišče RS - Zemljiška knjiga Samo ni zastonj... A JEBIGA, KJE PA NAJ DNAR DOBIM AAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 A JEBIGA, KJE PA NAJ DNAR DOBIM AAAAAAAAA Banko oropaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2007 Banko oropaj... BOMBERTE CAJTNGE DO ŠTEVILK SEM PRŠU, AMPAK DO LASTNIKOV PA NE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 DO ŠTEVILK SEM PRŠU, AMPAK DO LASTNIKOV PA NE Zgoraj imaš link...vtipkaš katastrsko občino in številko parcele....dobiš podatek, kdo je lastnik, njegov naslov, kvadraturo in zemljevid z vrisano parcelo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2007 Zgoraj imaš link...vtipkaš katastrsko občino in številko parcele....dobiš podatek, kdo je lastnik, njegov naslov, kvadraturo in zemljevid z vrisano parcelo....to res nucam, ampak sem tuk butast, dami ne rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Lahko mi na OS pošlješ katastrsko občino in Št. parcele, pa ti poiščem...... ...ali pa povej, kje se ti zatakne..pa bomo šli step by step Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.