irrisolta 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Lep pozdrav. Pišem na račun težavice, ki mi greni življenje in kateri ne najdem drugega odgovora razen tega, da če si ne morem privoščiti otrok bi morala postati sexualni abstinent :xx!: Proti preventivni nosečnosti sem se že zatekla k različnim hormonskim tabletam, vendar me je po 3 različnih vrstah le-teh, že po 3 dneh začelo zbadati v predelu pljuč/srca. Resda sem kadilka, vendar zdravniki pravijo, da nimam niti napak na srcu, niti ne kaj hujšega s pljuči.Kaj kmalu sem opustila idejo takšne vrste zaščite. Prešla sem na diafragmo. Posledično, cistitis za cistitisom. Kondomi se nekoliko bolje obnesejo, vendar tudi latexa ne prenašam najbolje. Ustavila sem spiralo, vendar sem jo morala zelo hitro sneti, ker so bile bolečine ubijalske. Tudi sicer imam občutljivo kožo na vse kar je nenaravnega in podvržena sem vsakovrstnim vnetjem kože - predvsem gljivice in to zopet v predelu, ki naj bi ga ženska uporabljala za razmnoževanje. Človek bi mislil, da se samokaznujem, vendar upam, da temu ni tako. Včeraj sem odšla na urgenco, ker sem na gluteusu opazila razširjen rdeč edem, ki se je že drugič pojavil na tem mestu. Nisem obiskovalka gozdov, vendar je zdravnik dejal, da me je najverjetneje nekaj pičilo ter me oborožil s hikoncil antibiotiti in tudi sprimotrenom, ker me hkratno pesti tudi cistitis. Najbolj me je bilo strah tega, da bi me vprašal ali se sicer normalno počutim, ker bi mu morala odgovoriti, da normale sploh poznam ne. V smislu, da od 12 leta ne vem kako je to, če se človek telesno dobro počuti. Od takrat so me prvič in dokaj kronično začele pestiti - candida (vsakič ko sem sedla na kolo - dejstvo, da sovražim kolesarjenje), nasploh sem imela v tistem obdobju take trebušne bolečine, da so mi naredili 1000 preizskav in zaključili, da je verjetnost povezave le-teh z močnimi migrenskimi glavoboli zaradi katerihsem padala skupaj, videvala sivo... Kasneje mi je to nek zdravilec odpravil in vsaj z glavo nimam več problemov. Sem pa pred 15 leti, ko sem delala v domu ostarelih staknila hernijo, nehala delati v domu, se preusmerila v grafično oblikovanje in si s sedečim položajem okvarila še vrat... Kiropraktik je po pregledu rentgena dejal, da takih kosti pri mojih letih še videl ni - polna sem izrastkov, pa tudi zobje so mi kot otroku zrasli rahitični, ker so z nekimi tableti ali antibiotiki zdravili moje trebušne tegobe. Menstruacije so boleče tako, da o njih raje ne govorim, ampak preživljam. Naučila sem se živeti s tegobami in pozabljati nanje v trenutku, ko se vsaj malenkost bolje počutim. Prisežem pa, da v svojem 40 letu starosti ne vem kako dobro počutje sploh izgleda.Zaradi vratu sem imela tudi že pogoste in močne vrtoglavice, ko možgani pridejo - tak je občutek - 1 uro za teboj in padaš v črne luknje, ki se pojavijo iz niča. Vse kar me zanima, ker sem sicer na prehrano zelo občutljiva - ne prenašam maščob, pa tudi beli moki in sladkorju se precej izogibam. Nisem ekstremist, nikdar nisem bila in bi to ne želela postati. Denimo da skušam ubogati svoje telo, kakor se le da. Ker mu žgane maščobe ne odgovarjajo - imam leno prebavo - jih pač ne jem. Zašla sem, pardon. Kar me zanima je, ali ima kdo kakšno idejo, kako bi samo sebe privedla do neke točke, da bi vsaj delno odkrila kako je to, če se človek dobro počuti in ga nič fizičnega ne tare. Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore in vam želim lep dan še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Draga Irrisolta, tole kar pišeš je pa kriza.Ti bi morala narediti veliko zase. Prečistiti telo. Prečistiti dušo in srce. Saj si vsa sesuta.Če si kdaj malo brala o povezavi organizma in duše in vseh teh rečeh (vse vzhodnjaške medicine in podobne reči...) potem veš, da imaš vse zamežljano in ti ena reč sesuva drugo. Res se moraš dobro prečistit. Najhitreje mi sedajle pride na misel recimo dr.Papuga. Sama nisem sicer bila pri njemu, poznam pa kar nekaj ljudi, ki so bili in jim je pomagal. On je zdravnik in obenem dela s kitajsko medicino.Verjetno bi ti dal napotke za prehrano in določene vaje za krepitev celotnega organizma... Kar se pa zaščite tiče - če ne misliš imeti več otrok, probaj s sterilizacijo - ni kemije, ni stranskih učinkov, je pa sex Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 31. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2007 naj naj ti hvala. Dobim njegov kontakt kje prek neta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 ThanXX Mucica Smejalka Jaz namreč nimam nobenih njegovih podatkov.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 joj, jaz se vama najlepše zahvaljujem, vendar bom do tja malo težko prišla. Ve kdo za kakšno drugo rešitev? Živim namreč v Slovenski Bistrici in bi do Maribora nekak še šlo. Hvala še enkrat vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Lep pozdrav! Ali si si že dala pregledati ščitnico? ščitnične hormone.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 pred leti. Bilo je ok. Trenutno sumim, da sem res staknila boreliozo. Tisti flek imam že 2 tedna, 1 rteden me hernija konstantno boli, oči me pečejo in sem utrujena ko strela. Zjutraj sem se zbudila s krepko otečenimi bezgalkami na vratu. Saj jutri grem k zdravniku, da mi naredi eno generalno krvno sliko, potem bom pa videla kako in kaj. Je pa res, da sem energetsko na 0. Ubija me okolje - sistem. Vsaka stvar se me dotakne, da je joj in prispeva k moji preobčutljivosti do zunanjega sveta. Vedno sem zunanje dražljaje pretvarjala v lastne. nekako bi se morala naučiti izločevati jih iz sebe. Je pa res, da sem si v življenju nabila toliko križev, da se čudim, da nisem še hroma. Sem pa tokrat mnogo bolj utrujena kot po navadi in oči imam čisto čudne, Kot bi bila omamiljena.Ok. Naj bo še borelioza, ko si jo že ravno, kot sp-jevka lahko privoščim. :):) Še dobro, da imam toliko sarkazma, da lahko preživim. Saj vsaka stvar pride in gre. Ene te spremljajo celo življenje in te držijo prizemljenega. That's life. Ko bi le znala te zunanje dražljaje izključiti. Bilo bi že nekaj. Ne trpeti bolečine sveta. saj navsezadnje nisem kristus in to tudi nočem biti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 želim ti vso srečo Irrisolta, bom mislila nate jutri.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Ojla irrisolta pozdrav O tem, da bi morala v lifu stvari korenito spremeniti ti je že daisy pisala, pa ostali tudi. Želela bi ti podat samo konkreten info glede zaščite, po čemer tudi sprašuješ v prvem postu.Kot sama praviš, tabletke ne, diafagrama, obroček ne,....kaj pa Depoprovera? še toloko bolj, ko praviš, da imaš boleče menstruacije. Posvetuj se s svojim ginekologom tudi o tej možnosti. Inj.Depoprovere se daje v mišico, enkrat trimesečno, zaščita 99%, stranskih učinkov praktično ni, vsaj ne takih, kot pri običajnih tabletkah; hormonsko ravnotežje ostaja, Dp. deluje tako, da prepreči zadebelitev (pripravo ) maternične sluznice na oplojeno jajčece. Vsled tega so ovulacije iste, tudi do oploditve lahko pride, vendar se jajčece nima kam ugnezdit in radi tega ne pride do zanositve, ker se pa maternična sluznica ne odebeli, tudi po ovulaciji ne pride do menstruacije. Ovulacijski ciklus ostaja nespremenjen.In pa še "naravna" kontracepcija,...določanje "varnih" dnevov,...temperaturna metoda in kontrola vaginalne sluzi. Praviš: " Ne trpeti bolečine sveta"ni treba,.. preboluj svojo in drugim pusti njihovo,. Vse dobro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 Najlepša vam hvala za odgovore. Za to deproprevero pa prvič slišim. Se bom vsekakor pozanimala. Ono ponotranjenje zunanjega je pa žal, malo bolj zakomplicirana zadeva, ker si kot posameznik, hočeš nočeš umešan. Pa saj, če se ne bom odvadila, bom slej ko prej nehala objokovati..... verjetno malo preveč objokujem, da stvari niso takšne, kot bi jih želela. Navsezadnje, lahko bi bilo še huje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 mogoče pa namesto, da objokuješ...se nauči, da stvari sprejemaš sebe, svojo bolezen, svoje najbližje, okolico.....če se boš podala v to, se bojo zadeve začele same od sebe spreminjat...ampak prvo morš sebe sprejeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 2. november 2007 Avtor Prijavi Deli 2. november 2007 sebe sem že zdavnaj sprejela vsekakor hvala. nisem se le sprejela. ljubim se takšno kot sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 sebe sem že zdavnaj sprejela vsekakor hvala. nisem se le sprejela. ljubim se takšno kot sem. Živjo. Veš kaj je klarus po moje želela reči? Nekaj takega, kar sem pred časom prebrala od enega pametnega in mi je naredilo pravo malo revolucijo v načinu razmišljanja, da kao telesu dajmo pozornosti minimum kolikor je potrebno. upam da ne bo zdaj to čisto narobe razumljeno. Torej enako bolezni, če je. Udejanjalo, kar se je namenilo se bo itak. n se ve da da mora biti prepoznano najprej da je lahko zdravljeno, vendar včasih je dovolj, ali pa v večini, da ni potrebno hodit po "druga" mnenja k zdravniku, ker sami najbolje čutimo in vemo. Če ti kaj pomeni stavek: razpravljaj o tvojih problemih in tvoji bodo. Nekaj sem jih natrosla, mogoče se ti kaj utrne iz tega. Drgače pa kdaj vse tudi niti zame ne velja... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Človek bi mislil, da se samokaznujem, vendar upam, da temu ni tako. V smislu, da od 12 leta ne vem kako je to, če se človek telesno dobro počuti. Kar me zanima je, ali ima kdo kakšno idejo, kako bi samo sebe privedla do neke točke, da bi vsaj delno odkrila kako je to, če se človek dobro počuti in ga nič fizičnega ne tare. Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore in vam želim lep dan še naprej. sebe sem že zdavnaj sprejela vsekakor hvala. nisem se le sprejela. ljubim se takšno kot sem.kaj pa če temu le ni tako?želim ti, da se kmalu počutiš dobro v svojem fizičnem telesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 sebe sem že zdavnaj sprejela vsekakor hvala. nisem se le sprejela. ljubim se takšno kot sem.zakaj pa se potem nesreče lepijo na tebe?zakon privlačnosti...tako energijo kot dajaš, taki ljudje, prigode...se 'lepijo na tebe....mogoče bi pa probala it na maat forum, kjer odgovarja marjan ogorevc.....mogoče bi ti on znal povedat kaj se dogaja v tvoji podzavesti oz kje so vzroka za to, kar se ti dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
difersame 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Lep pozdrav. Pišem na račun težavice, ki mi greni življenje in kateri ne najdem drugega odgovora razen tega, da če si ne morem privoščiti otrok bi morala postati sexualni abstinent :xx!: Proti preventivni nosečnosti sem se že zatekla k različnim hormonskim tabletam, vendar me je po 3 različnih vrstah le-teh, že po 3 dneh začelo zbadati v predelu pljuč/srca. Resda sem kadilka, vendar zdravniki pravijo, da nimam niti napak na srcu, niti ne kaj hujšega s pljuči.Kaj kmalu sem opustila idejo takšne vrste zaščite. Prešla sem na diafragmo. Posledično, cistitis za cistitisom. Kondomi se nekoliko bolje obnesejo, vendar tudi latexa ne prenašam najbolje. Ustavila sem spiralo, vendar sem jo morala zelo hitro sneti, ker so bile bolečine ubijalske. Tudi sicer imam občutljivo kožo na vse kar je nenaravnega in podvržena sem vsakovrstnim vnetjem kože - predvsem gljivice in to zopet v predelu, ki naj bi ga ženska uporabljala za razmnoževanje. Človek bi mislil, da se samokaznujem, vendar upam, da temu ni tako. Včeraj sem odšla na urgenco, ker sem na gluteusu opazila razširjen rdeč edem, ki se je že drugič pojavil na tem mestu. Nisem obiskovalka gozdov, vendar je zdravnik dejal, da me je najverjetneje nekaj pičilo ter me oborožil s hikoncil antibiotiti in tudi sprimotrenom, ker me hkratno pesti tudi cistitis. Najbolj me je bilo strah tega, da bi me vprašal ali se sicer normalno počutim, ker bi mu morala odgovoriti, da normale sploh poznam ne. V smislu, da od 12 leta ne vem kako je to, če se človek telesno dobro počuti. Od takrat so me prvič in dokaj kronično začele pestiti - candida (vsakič ko sem sedla na kolo - dejstvo, da sovražim kolesarjenje), nasploh sem imela v tistem obdobju take trebušne bolečine, da so mi naredili 1000 preizskav in zaključili, da je verjetnost p ovezave le-teh z močnimi migrenskimi glavoboli zaradi katerihsem padala skupaj, videvala sivo... Kasneje mi je to nek zdravilec odpravil in vsaj z glavo nimam več problemov. Sem pa pred 15 leti, ko sem delala v domu ostarelih staknila hernijo, nehala delati v domu, se preusmerila v grafično oblikovanje in si s sedečim položajem okvarila še vrat... Kiropraktik je po pregledu rentgena dejal, da takih kosti pri mojih letih še videl ni - polna sem izrastkov, pa tudi zobje so mi kot otroku zrasli rahitični, ker so z nekimi tableti ali antibiotiki zdravili moje trebušne tegobe. Menstruacije so boleče tako, da o njih raje ne govorim, ampak preživljam. Naučila sem se živeti s tegobami in pozabljati nanje v trenutku, ko se vsaj malenkost bolje počutim. Prisežem pa, da v svojem 40 letu starosti ne vem kako dobro počutje sploh izgleda.Zaradi vratu sem imela tudi že pogoste in močne vrtoglavice, ko možgani pridejo - tak je občutek - 1 uro za teboj in padaš v črne luknje, ki se pojavijo iz niča. Vse kar me zanima, ker sem sicer na prehrano zelo občutljiva - ne prenašam maščob, pa tudi beli moki in sladkorju se precej izogibam. Nisem ekstremist, nikdar nisem bila in bi to ne želela postati. Denimo da skušam ubogati svoje telo, kakor se le da. Ker mu žgane maščobe ne odgovarjajo - imam leno prebavo - jih pač ne jem. Zašla sem, pardon. Kar me zanima je, ali ima kdo kakšno idejo, kako bi samo sebe privedla do neke točke, da bi vsaj delno odkrila kako je to, če se človek dobro počuti in ga nič fizičnega ne tare. Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore in vam želim lep dan še naprej. lp! sama si si povzrocila vse te probleme ki te dajejo sedaj,zato se lahko le sama spravis iz njih.obilo sporta oziroma vsega kar ti da dobro pocutje.pa ne obupaj ze po prvem tednu,mesecu.dejstvo je da se ze od 12 leta daljes filaš z negativo,tak da bo prehod na pozitovo zelo tezak.a da se stvar popravit.vsi ti problemi ki jih navajas so mi znani.izhajajo iz psihe,ce se strnjas ali ne!te crne lukje ki jih navajas ,glavoboli itd .... to so posledicetvojih sedanjih obcutkov.spremeni sebe in s casoma bodo vsi problemi ki jih imas izginili!to ti garantiram!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 joj, jaz se vama najlepše zahvaljujem, vendar bom do tja malo težko prišla. Ve kdo za kakšno drugo rešitev? Živim namreč v Slovenski Bistrici in bi do Maribora nekak še šlo. Hvala še enkrat vnaprej kokr sem te prebrala... imas fuul "problemov" od zascite, do koze, od konflikotv v glavi, do rahiticnih kosti in zob, pa se bolecih menstruacij in clo povecana obcutljivost na hrano... in nisi tolk, da bi prsla iz enga konca nase Kure do drugega..pa se mal cez???? mislm... prevozno sredstvo ti nikakor "ne sme" bit izgovor! leje, sej nismo nevem leta 1262... tko, da... kr pogumno se podaj na pot! drugac se clovk lahk "(o)brani" magar tko da deluje kt zrtev... je zalostn, joce al je magar prestrasen in se umika al je pa jezn in napade al pa... ... ampk, upam, da bos slej k prej izbrala neki zase: brez izgovorov...pa cuvi nase Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.