iztok 132 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Te teme nisem še nikjer našel, zato jo pa odprem tukaj. za eno praznovanje dones ena rulada, slikco dam pozneje Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 hruškin žele Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 kremšnite Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Evo receptka za ful izi kremšnite:1 zavitek zamrznjeno listnato testo odtališ, tanko razvaljaš, našpikaš z vilico, spečeš dve plati 3kos puding brez kuhanja okus vanilija (galeta)6dl mleko2 kos sladka smetana to vse skupaj zmešaš poliješ po eni plošči, lahko povrhu daš še dve sladki, stepeni smetani, pokriješ z drugo ploščo, daš čez noč v hladilnikDrug dan posuješ s sladkorjem v prahu in papaš. Za oribližno 8 kremšnit Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 raje delam slaščice, kot jih jem ko mam rd..mamo vedno kakšno tematsko kuhinjo...pa pol packami skupi lani je bila mehika oz j. amerika...letos kitajska in morem naštudirat eno kombinacijo za torto..ki bo vsebovala klasične sestavine te dežele....nor azn če ne bomo naredl kr pohan sladoled sam torto bi pa vseen rada spackala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Alo Klarus, kaj pa eno testo osnovo (kot za nizko torto) in tole gor: http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/recep...mp;id_vrsta=110 LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Ni je čez malinovo pito ali malinovo rolado... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Ni je čez malinovo pito ali malinovo rolado... jaz sem letos odkrila recept za en tako odličen malinov zvarek, spominja na pito, pa ni ravno pita. ampak potrebuješ sveže maline, tako da do poletja ne bo nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Najboljša sladica na svetu je definitivno Creme Brulée.http://www.homebistro.com/images/products/imgLarge/1928_CremeBrulee.jpgZgleda preprosto, pa ni. Sama ga ne znam narediti. Vsaj takšnega ne, kot sem ga jedla v Franciji. Našla sem recepte v slovenščini, delala tako kot tam piše, pa ni tisto, kar sem pričakovala, da bo. Potem sem šla delat še po francoskem receptu, pa tudi ni ratalo prav... Tako preprosti recepti so na netu, pa mi ne uspe. Sicer je za pojest, ampak kaj, ko imam v glavi tisti pravi okus K sreči ga delajo tudi v Chez Ericu, tako da grem v sili lahko tja Že dolgo nisem poskusila, mogoče pa naslednjič rata. Sicer sem pa svoj čas veliko pekla. Najlažje mi je kakšen marmorni kolač, po zelo preprostem receptu (na šalčke ), ali pa muffine s katerimi tudi ne morem zgrešiti (banana, čokolada ali pa borovnice naprimer). Hitro naredim tudi jabolčni zavitek. Nazadnje sem naredila limonino pito... Teh stvari je toliko, da nima smisla naštevat. Ponavadi se sprehajam po spletni strani od kulinarike in si kaj izberem. Ponavadi uspe (razen CB)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 jaz sem letos odkrila recept za en tako odličen malinov zvarek, spominja na pito, pa ni ravno pita. ampak potrebuješ sveže maline, tako da do poletja ne bo nič.Zakaj pa ne veljajo zamrznjene maline??Saj,ko se odtalijo so čist ok. Dj napiši recept za ta malinov zvarek.Sem obsedena z njimi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Zakaj pa ne veljajo zamrznjene maline??Saj,ko se odtalijo so čist ok. Dj napiši recept za ta malinov zvarek.Sem obsedena z njimi. ok, ok. jaz sem poskusla z zmrznjenimi, pa so bile preveč radodarne s tekočinami in se potem ni tako zapekel, kot bi se moral. mama ga je pa naredila s svežimi in je bil mmmmmmmmmmmmmm (...da ne nadaljujem v tej maniri).danes sem nekaj oddala, pa sem oddahnjena in evo:pravijo, da se mu reče malinov narastekpotrebuješ:75 dag malin40 dag moke4 jajca2 žlici sladkorjaščepec soli5 dl mleka(če si zelo sladkosneda le daj malo več sladkorja)pečico zaženeš na 160 stopinj (jaz sem pekla kar na malo več) v stirikotnem pekaču za peciva, manjši verziji (čaki, grem zmerit) 32 x 20 cm.v skledo daj moko, dodaj rumenjake, sladkor in sol, z metico počasi vmešaš mleko, da je masa gladka. posebej zmešaš beljake v sneg, ki ga dodaš prej onenjeni masi. zvarek daš oz. preliješ v pekač in po vrhu posuješ maline (res odlij ali popij odvečno tekočino). pečeš približno pol ure. za konec svetujem, da srednje stepeš sladko smetano in jo poliješ po zvarku.evo, sem že sproducirala lužo zarad cejenja slin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ok, ok. jaz sem poskusla z zmrznjenimi, pa so bile preveč radodarne s tekočinami in se potem ni tako zapekel, kot bi se moral. mama ga je pa naredila s svežimi in je bil mmmmmmmmmmmmmm (...da ne nadaljujem v tej maniri).danes sem nekaj oddala, pa sem oddahnjena in evo:pravijo, da se mu reče malinov narastekpotrebuješ:75 dag malin40 dag moke4 jajca2 žlici sladkorjaščepec soli5 dl mleka(če si zelo sladkosneda le daj malo več sladkorja)pečico zaženeš na 160 stopinj (jaz sem pekla kar na malo več) v stirikotnem pekaču za peciva, manjši verziji (čaki, grem zmerit) 32 x 20 cm.v skledo daj moko, dodaj rumenjake, sladkor in sol, z metico počasi vmešaš mleko, da je masa gladka. posebej zmešaš beljake v sneg, ki ga dodaš prej onenjeni masi. zvarek daš oz. preliješ v pekač in po vrhu posuješ maline (res odlij ali popij odvečno tekočino). pečeš približno pol ure. za konec svetujem, da srednje stepeš sladko smetano in jo poliješ po zvarku.evo, sem že sproducirala lužo zarad cejenja slin. Vilamalina..hvala.. Čist simpl postopek je.Bom nasrala koga(mamo naprimer)da ga speče.Jz sem namreč pravi antitalent za peko peciv in podobnih zadev. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Vilamalina..hvala.. Čist simpl postopek je.Bom nasrala koga(mamo naprimer)da ga speče.Jz sem namreč pravi antitalent za peko peciv in podobnih zadev. sladkosnedna in iznajdljiva me prav zanima, če lahko uspe z zmrznjenimi malinami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 me prav zanima, če lahko uspe z zmrznjenimi malinami. in vilami kot dodatkom?.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 in vilami kot dodatkom?.... x:px zlomk....tralalakakopak... a ti ne uporabljaš pribora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 evo, približuje se čas panetonov (unih navadnih z rozinami inu kandirano pomarančo) in sadnih kruhov (ržen sladki kruhek s suhim sadjem), torej je logičen izbor PANETON in SADNI KRUH mnjam, sploh se ju ne morem najest, to je pa tak dobro sam še suho sadje (jabolka, hruške, slive, fige, rozine, dateljčki - ostalega, razen karambole ne šljivim pet posto) je boljše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 kakopak... a ti ne uporabljaš pribora? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Včeraj sem se prvič lotila bananinih mafinov. Pa mi niso preveč uspeli. A ima kdo izkušnje?A se banano nasecka ali zmiksa? A se doda jogurt? V receptu ga ni, ampak testo je bilo kar zbito. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Včeraj sem se prvič lotila bananinih mafinov. Pa mi niso preveč uspeli. A ima kdo izkušnje?A se banano nasecka ali zmiksa? A se doda jogurt? V receptu ga ni, ampak testo je bilo kar zbito. moja mami banane nasecka...za jogurt pa nisem sigurna ce ga doda... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 sladkosnedna in iznajdljiva me prav zanima, če lahko uspe z zmrznjenimi malinami. Maline sem že kupla.Sem pa pozabla na sladko smetano. Zdjle se mi pa ne da več v trgovino.Jo bom jutri kupla... Te dni enkrat se bova torej z mamuško lotili malinovega narasta...Če uspe(vizualno),ga pofotkam in nalepim fotko semle...Da ti mal lušte naredim. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Maline sem že kupla.Sem pa pozabla na sladko smetano. Zdjle se mi pa ne da več v trgovino.Jo bom jutri kupla... Te dni enkrat se bova torej z mamuško lotili malinovega narasta...Če uspe(vizualno),ga pofotkam in nalepim fotko semle...Da ti mal lušte naredim. in tebi uspe tole napisat ravno v tem delu meseca, ko mi brez sladkarij živeti ni.predrzno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 pa ravno v tole temo sem morala pogledat. zdaj bi pa jedla nekaj sladkega Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Jst tud razmislam da bi nekaj pekla.Mam 70 jajc u hladilniku ( sm bla na obisku na kmetiji pa...).Zdej pa iscem po netu,kaksen racept za kerga rabim cim vec jajc.Kaksen namig? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Jst tud razmislam da bi nekaj pekla.Mam 70 jajc u hladilniku ( sm bla na obisku na kmetiji pa...).Zdej pa iscem po netu,kaksen racept za kerga rabim cim vec jajc.Kaksen namig? LP Snežene kepe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ti si tud čudn......a ni fajn, da ne mara tiramisu..bi več za tebe ostal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.