zvezd_ca 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Čao! jaz: 27.6.1984 ob 9.30 v Novem mestuon: 11.5 1983 ob 14.00 v Brežicah Ali bova še kdaj skupaj, kako se ujameva? Hvala. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezd_ca 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 mi lahko prosim kdo kaj napiše o tem.... ??? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Cau zvezdica, mislim, da ni odgovora, ker je vprasanje nemogoce zastavljeno ce bosta se kdaj skupaj - to ve samo bog, ce se ujameta, pa vesta le vidva ce bi rada bila skupaj, se potrudi pac, da bosta skupaj. potem bos ze videla,kako in kaj. ce te zanima nasplosno kaj o lastnosti bikov in rakov itd...je bilo pa ze morje napisanega...malo poglej okrog.ce te zanima bliznja prihodnost na tak nacin, je pa boljse, da gres k kaki slogarci pa brez zamere, ampak na tako vprasanje je miloreceno nemogoce odgovorit.zato verjetno tudi nihce ni reagiral... srecno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezd_ca 7. november 2007 Avtor Prijavi Deli 7. november 2007 no ja.... res je vprašanje mal hecno, potem pa lahko mogoče kdo napiše kako se to dvoje ujame skupaj, sem brala mal po forumu ampak me zanima prav za naju. čao čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 www.astro.com meni sicer ta stran ne pove skoraj nič, ker nisem astrolog, jaz s tega ne znam razbrat, kolker se z nekom ujemam, je pa vseeno boljše kot nič, če te astrologija zanima. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Pa tisto o splošnih lastnostih bikov in rakov, jaz osebno se ne bi preveč naslanjala na to. Bik in rak sta sončni znamenji, ki sta nasplošno res relativno kompatibilni, ujemanje sončnih znamenj lahko resda kaže na relativno harmoničnost zveze, vendar sta pri sinastriji samo "kapljica v morje". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 haha.... Mantis, predstavljaj si.... Pohoten dedek star 60 let, smrdi po čikih in alkoholu, zamerjen, neurejen, slinast... Mogoče malo neumestna primerjava....ampak...BI ALI NEBI? Pač moje mnenje: privlačnost JE pomembna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unique 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ok, saj maš lepo idejo...samo meni pač ni vseeno s kom seksam, te pa če je tip star 20 let al 60 let, mlad al star,če dobro zgleda al slabo, pa če je zadnji tip na svetu, če mi ni všeč, če me ne privlači, me pač ne privlači, ga ne bi mela, pa fertik...sem pač čudna komu, kaj češ. Samo to sem hotla povedat prej.... eh, pa koga to sploh zanima... No, pol sem sem pa še ene spletne strani spomnila:www.cafeastrology.com Zvezd_ca, če ti kaj pomaga. Mejte se radi, bo svet lepši, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.