Skoči na vsebino

Napoved za 45. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/45/"][b]Napoved za 45. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. november 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x;)x

Thanks xsrcx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Močno bomo čustvovali in se bomo tudi pretirano in burno odzivali; vse bomo jemali zelo osebno in bomo zelo občutljivi, če bomo čutili, da nas kdorkoli ali karkoli ogroža in to bo pogosto, čustveno bomo namreč nenehno na nekakšni preži in v vsem bomo iskali nek globlji ali skriti pomen.

[color="#4B0082"]Madonca, a se ne bos dala mir s temle :vragec: x;)x [/color]

K sreči pa bomo često še tako zoprne situacije nekako uspešno obrnili v svoj prid, saj bomo kljub vsej zmedenosti in nenehnim bojem med čustvi in umom nekako zaznali pravo pot ali prave cilje in smeri v zadevah, ki jim dajemo prednost oz. so za nas med najpomembnejšimi in bomo tako že delovali tako, da bo najbolj prav

[color="#4B0082"]Hvala bogu x:)x .

Bom jaz kar lepo vsak dan zunaj po soncku setkala :2src: :palec:

Hvala, Marsa :palec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hvala :palec:
in jaz grem z družbo v soboto na izlet, pa potem na martinovanje, že tko imam slab občutek tole.... nekako se ne vklopim v njihovo sredino, sem le partnerica enega od članov kluba...
bomo videli... požrešnost, ja tole sem pa v teh dneh že zaznala...
ja kaj čmo, gremo v nov teden, dobro jutro

Tak. Pa jo imamo. Napoved, ki se že kar uresničuje. Edino, kar mi manjka je pogum, da pogledam natančno vase. Bog ve kaj vse bi vidla not in ni nujno, da bi mi bilo glih všeč:))
eh, bo že. Še vedno je.
Grem fizičarit.
Hvala Marsa.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='911220' date='7. Nov 2007, 11:50']Edino, kar mi manjka je pogum, da pogledam natančno vase. Bog ve kaj vse bi vidla not[/quote]
oprosti nataly, ampak blabla! je tole..... xyesx

manjka ti pogum??? xrolleyesx

Kot pravis: Bog tocno ve, kaj bi ti vidla not, kot tud ti ves, kaj bos nasla, ce bos brskala - sebe. xokx
to pa ja ni nc groznega! xDDx x;)x

kdor je ze bil do dna in se dlje, lohk vse.
ne gre pa, da bi kar vse naenkrat odkril pr seb.
Ce bi mel moznost vpogleda vase, recimo sekundnega, bi te zadela kap, stoprocentno sem rpepricana.
ker bi to pomenil, da bi se ti odvrtel tud vsi filmi vseh preteklih zivljenj, vse vse vse.... v eni tocki.
to je sam eksplozija, vesoljni pok! xDDx

zato mormo pa postopoma, k nekaksni invalidi, hodt po tejle svoji poti: vcas je ena stezichka, cist v mim clo kdaj... se zgubis, v gorznem gozdu, sovraznem.... ampak si gledal mah al kaj jaz vem kaj si uposteval/poslusal, in si spet na stezi, poti, pol na cesti, pol pa na avtocesti..
kjer pa morda ugotovis, da kok se je blo pravzaprav lustn tam v gozdu mal zgubit. xDDx
sploh zdej, k si ze na avtocesti, pa ves da je vse kul.

jaz sem pa ugotovila, da mi ne manjka poguma glih, apc pa se vedno potrpljenja, kar bi pravzaprav mroal nekak pomenit, da mi manjka vere, po0 2. strani bi se bla pa prpravljena skregat, da mi jasno ne manjka vere, ker ce kej mam, je to vera.
no sam, katera od naju ima prav? x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jao Marsa pa kje si ti zgubljena x:o)x sam še napovedi oddajaš :) Upam, da je fajn pa da uživaš v pomanjkanju časa x;)x

[quote name='Ksenia' post='910260' date='5. Nov 2007, 06:37']hvala :palec:
in jaz grem z družbo v soboto na izlet, pa potem na martinovanje, že tko imam slab občutek tole.... nekako se ne vklopim v njihovo sredino, sem le partnerica enega od članov kluba...
bomo videli... požrešnost, ja tole sem pa v teh dneh že zaznala...
ja kaj čmo, gremo v nov teden, dobro jutro[/quote]
bajkerji slučajno? pol štekam... mela v začetku dost isti problem.. mah, pust slab občutek pa si naredi tko, da bo fajn x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj, lepo k me 'pogresas'. x;)x xDDx

ma ja, nekak mam drugacen ritem pa tko, vec nekaj okol sponam, ful se nekaj druzim s folkom (1/2 mojih dbest frendov je skorpijonov, znancev pa tok, da ma kar vsak dan kdo rojstni dan x:o)x), tuki mam pravzaprav kar nekaj dela skoz, pa un pa tret, pa se dnevi kr obrnejo.
pa se sracka mi kompjuter vse pogosteje (morm zacet razmisljat o zamenjavi) pa nekaj sem kuhala pa telovadim spet pa tko.
Blazno sem nekaj brala, mal *studirala* pa tko....

Pol pa tud nimas kam pa kdaj vskocit kej prevec.. no pol si vcas zberem eno temo (al slucajno not padem), kjer sodelujem, ce sploh...

V dnenviku nimam energije se ukvarjat, sam o seb pa tud brze veze da cvekam, sploh ce nc spet tok tacga.
ne da se mi pridt recimo napisat, da se mi je vnela opeklina na roki. x:o)x
k tud ni edino, kar mi dogaja. x:o)x x;)x

pa se uzivam v jeseni. k shizim na tale cajt!

sej sm skoz tle nekje okol, nc bat. x;)x :vragec:

xrosex

Picasso

Ta prave dve razpravljata, da nista pogumni xrolleyesx xDDx .

Cist vse se da, sam se mi tok trapast zdi, da pa to glih vama, k vedve pa res vse lahko in ni samo nakladanje ampak dejanja kazejo.... Po mojem da se gresta nihanja iz napovedi x;)x .

Jaz se pa zaenkrat fajn pocutim, nekak sem v feelingu, ko vidim vse pozitivno, ko vidim prave izhode oz vem, da ce jih ne vidim, mi bodo pa poslani, se vedno sem jih dobila, ne vem, zakaj jih pa zdaj ne bi, ce sem pa tok svinjsko fajn.

Mejte se, se 4 dni, pol se nas pa Marsa mogoce s kako boljso napovedjo usmili x:o)x :palec:

[quote name='Aliana' post='911236' date='7. Nov 2007, 12:51']bajkerji slučajno? pol štekam... mela v začetku dost isti problem.. mah, pust slab občutek pa si naredi tko, da bo fajn x:Xx[/quote]
jp
ma ne sej ni v tem štos, bolj v tistem, da me ima nekdo na tapeti od njih in da konstantno dela problem... nekoč me celo na eni žurki slikaril in slike mojmu pošiljal... pa se potem v družbi takšnih ne počutim najbolj sproščeno...

A ti to Pujsa med drugim tudi mene misliš??
Eh vraga pogumna, pickica prava se mi zdi..

Mah klinc dno - se mi zdi da sem kot tista žogica na vrvici, pa jo odbiješ -je visoko, pa prileti na tla..in vedno z večjo hitrostjo -gor,dol-nič sem in tja..belo,črno..
Hvala bogi, da so cajti črnobele tv minili.
Da pa v notranjosti najdem sebe - koga pa drugega..je malo srhljivo, ker nisem glih vedno zadovolja s tistim kar izrečem ali naredim..se mi zdi da bi lahko več in boljše..in bila bolj soft pa vse..
pol pa se čudim..

no saj potrpežljivost tudi ni moja dobra lastnost - ampak se trudim okoli tega..čuda stvari že pogoltnem in pridno čakam na kakšne razplete, ki niso odvisni od moje volje - bo pa recimo posledično vplivalo name.

Tale prispodoba z gozdom in izgubljanjem - ful dobra..ja, saj čez čas priznaš, da pa je bilo dobro, da se je nekaj zgodilo...samo, ko pa blodiš v temnem gozdu pa po podrasti in iščeč potko iz te šume...potem pa glih ne misliš tak. in če sem slučajno čisto v bedu( ker v šumi totalni in podrast velika) ne slišim petja ptic, ker poslušam samo svoje zasoplo dihanje in se borim s strahom, ki me hromi..

[quote name='nataly' post='911348' date='7. Nov 2007, 15:52']in če sem slučajno čisto v bedu( ker v šumi totalni in podrast velika) ne slišim petja ptic, ker poslušam samo svoje zasoplo dihanje in se borim s strahom, ki me hromi..[/quote]
hudo! mocna tale.....
si dobr stopnjevala mojo gozdno izgubljeno sceno zgoraj! xokx

kwa Pujsa, ze odstevas dneve! x:o)x
kok je res hitr nedelja. x:o)x x;)x

Picasso

A ne? Zlahka se vživim v takele.
Kar videla sem se - tam bogo in tavajočo..ok..nič ubogo, ziher pa tavajočo..

Aja - tisto opeklino si pa le porihtaj. Moja mati tako dolgo pedenala tisto, da neko bakterijo na koncu naselila tja not..tak da je še antibiotik na koncu dobila in povito nogo..ok..to je druga skrajnost..
Ampak klinc..nismo v nekem takem času..

xsrcx thanx!

ma ne sej rihtam.
sam je na trapastem mestu. :o|o:

v bistvu sploh ni bla frka, sam sem vcer zaruzhila z zadrgo, pa se mi je posnelo dol, pa sem mela kar kupcek na roki, je kr utripal. :bomb: x:o)x
sej mazem, sam se odmazhe...
ni sans si rok umit, brez da bi po tem drezala. :||

mam itak sentjanzevko, eno kremo fajn, alojo, vse, no...
sam sej pravm... vse si dol umijem, k se mi ne da bit po vec ur z roko iztegnjeno namazano.
al si pa se tko (k v stotnki sekunde pozabm) z ostro brisaco porajshplam, k si roke obrisem. x:o)x (:blackeye:)
skoz kej packarim, pa se nad me mot met mastne roke. x:o)x

Picasso

[quote name='nataly' post='911348' date='7. Nov 2007, 16:52']A ti to Pujsa med drugim tudi mene misliš??
Eh vraga pogumna, pickica prava se mi zdi..[/quote]

Tebe in Marso sem imela konkretno v mislih, ja, ko sta o tem nekaj. Seveda si, nisi taka cmizdrasta, se mi zdi, da bolj kot da bi jokala od nebogljenosti, ce ze joces, jokas iz jeze, pa se mi zdi, da hitro najdes varianto. Ne smislis se sama sebi in taksno. Ceprav se je vcasih cist prakticno smilt sam sebi, se vsaj komu x:o)x xDDx .

[quote name='Marsa' post='911360' date='7. Nov 2007, 17:07']kwa Pujsa, ze odstevas dneve! x:o)x
kok je res hitr nedelja. x:o)x x;)x[/quote]

Kaj pa cem, ce si nam pa takle teden zrihtala x:o)x , cakam na bojsega, vmes pa probavam nevtralizirat, kolkr mi gre, pa upam, da tvoja napoved do Mehike ne nese tok dobr kokr okol Stepija :inocent: .

[quote name='Marsa' post='911376' date='7. Nov 2007, 17:32']v bistvu sploh ni bla frka, sam sem vcer zaruzhila z zadrgo, pa se mi je posnelo dol, pa sem mela kar kupcek na roki, je kr utripal. :bomb: x:o)x[/quote]

Ti pa imas tele zgodbice kar naprej. S cem je to povezano ? Ziher so kaksni planeti povezani s temle, samo se mi zdi, da se pa vseen dokaj hitro in kvalitetno porehabilitira. Naj se tudi zdaj xcrossfingx

V glavnem sem že vse uredila, kar sem mislila ta teden, no danes zvečer dokončno še nekaj sfiniširam xDDx tale mlaj upam, da ne bo pokvaril kakšnih načrtov ali vikenda, eh kar naj proba, ne bo šlo x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Marsa, sej vem, da si skoz okol x;)x

aja, pa vem da nisi ti za tele kemične zdravniške, sam... na recept se dobi Dermazin, za vse tele svinjske opekline (dobila to takrat, ko sem se na auspuh od motorja nalimala) in je stvar ful v redu.. praktično se enkrat namažeš ali dvakrat in ti zaceli rano, ne peče, ne naredi se mehur in se ne odpira in ne vname in tko.. sej enkrat sem ti pa eno prinesla mensezdi, sam vprašanje kolk je tist že čez rok..

a drugač so spet kake alergije na sporedu? mam čist sf*** kožo :o|o: po rokah vsa pikasta (tole moram pravzaprav it k dermatologu pokazat, je nekdo omenil, da bi znale bit tud glivice, ko se skoz na istem mestu pojavlja 'alergija') okrog ust vse boleče in pekoče, kožo na faci imam tako, zoprno, ko se kar ne bi dotikal..

sej bo boljš :)

pa ful migam ta teden.. dons grem že drugič jahat, pa jogo mela vmes pa neki se mi savna lušta čez vikend...

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Pujsa' post='911572' date='8. Nov 2007, 04:08']se mi zdi, da bolj kot da bi jokala od nebogljenosti, ce ze joces, jokas iz jeze[/quote]
x:px to je tud men znano...
ceprav je vsakdo na kaksnem podrocju cist nebogljen... :o|o: xyesx x;)x

[quote]pa upam, da tvoja napoved do Mehike ne nese tok dobr kokr okol Stepija[/quote]
:D

[quote name='contesa' post='911609' date='8. Nov 2007, 09:25']V glavnem sem že vse uredila, kar sem mislila ta teden, no danes zvečer dokončno še nekaj sfiniširam xDDx tale mlaj upam, da ne bo pokvaril kakšnih načrtov ali vikenda, eh kar naj proba, ne bo šlo x:px x:Dx[/quote]
O hej, Conti, ma ne verjamem, da bi tebe lohk kak mlaj zj* :vragec: x;)x :palec:

[quote name='Aliana' post='911613' date='8. Nov 2007, 09:44']Marsa, sej vem, da si skoz okol x;)x

aja, pa vem da nisi ti za tele kemične zdravniške, sam... na recept se dobi Dermazin, za vse tele svinjske opekline (dobila to takrat, ko sem se na auspuh od motorja nalimala) in je stvar ful v redu.. praktično se enkrat namažeš ali dvakrat in ti zaceli rano, ne peče, ne naredi se mehur in se ne odpira in ne vname in tko.. sej enkrat sem ti pa eno prinesla mensezdi, sam vprašanje kolk je tist že čez rok..

a drugač so spet kake alergije na sporedu? mam čist sf*** kožo :o|o: po rokah vsa pikasta (tole moram pravzaprav it k dermatologu pokazat, je nekdo omenil, da bi znale bit tud glivice, ko se skoz na istem mestu pojavlja 'alergija') okrog ust vse boleče in pekoče, kožo na faci imam tako, zoprno, ko se kar ne bi dotikal..

sej bo boljš :)

pa ful migam ta teden.. dons grem že drugič jahat, pa jogo mela vmes pa neki se mi savna lušta čez vikend...[/quote]
Thanx za nasvet! x:Xx
kao - nisem za kemicne.. sej je res, sam vcas pa kej tkole prou pride... x;)x

ja, alergije so, ce jih nisem spesl poudarla, so v paketu slabsega delovanja imunskega sistema.....
ze sam mlaj je lohk dejavnik za taksno, pol se neptun okol in taksno, tko da, ja, je povecana dojemljivost za alergije - jaz tud vsa pikasta (sam zarad izmenicne centralne pa mraza pa vsega)...

Ono... lohk bi res ble glivice, sam v bistvu ne verjamem oz. ni nujno....
glivice so bolj 'vodenkaste', alergije pa so navadno bolj iritirane sorte, drugac...
res da se oboje lohk javlja z nekaksno tekocinco not....
upaj da niso glivice (k so zlo trdovratne).
ce so in ce so se v zgodnji fazi, pa si jih lohk pocajtas s cajevcevim etericnim oljem - ki ga razredcis z vodo na vatko in si s tem pedencas. x:)x
ce mas med prsti na nogah, v pregibih in tam kjer je taka kozha, primerna za glivice.

ce je po faci, najbrz niso glivice.
za faco lohk uporabis fajn tonik, k blazi alergicne reakcije: zavres mal vode (kak deci), das not 2 cvetka al 3 kamilic pa 2-3 kapljice limone - nc vec.
In si to dajes kot obkladek oz. ce je vlazna alergija, pol si sam umivas s tem.

Sicer pa te mam na sumu, da ti manjka Fe, tele tezave z razpokami v ustnih kotickih so namrec navadno zanesljiv znak za pomanjkanje zeleza - tako da je najverjetneje vse povezano, pa z imunskim sistemom.

mal okrepitve rabs, po domac, stara! x;)x xDDx

Picasso

pa sonce pa poletje x:px

ma sej jaz tud dvomim, da so glivice, če pa so je pa jeba, ker mam že par let tole.. sam čudna alergija, ko se mi vedno na istem mestu pojavi, po ta malih dveh prstkih pa po hrbtu roke se razširi pol.. rdeče pikce, srbeče.. bom šla čajevec kupit, ja, itak mi ga je zmanjkal.. pa za dermatologa se moram tko al tko naročit za znamenja, pa lahk še to spotoma pogleda..

železo... hja, lahk bi tud blo, kaj pa vem..

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='911661' date='8. Nov 2007, 12:26']pa sonce[/quote]
ma ne, na sonce mas tud alergijo, si pozabla? :vragec: x:px

Picasso

:P smotka x:Dx
tist sem zrihtala menda...

juj, vem kaj je.. čist preveč se na svežem zraku gibljem za moje povprečje.. zihr to krivo x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:)x

[b]Conti[/b], po mojem bi prej ti mlaj zmesala, kot mlaj tebe x:o)x x;)x .

[b]Aliana[/b], ene 6 cvetkov kamilic, vodo imamo tule, limon tooooooooooooooolk da ne mors verjet, sonca pa tudi. Kar sem pridi, bova pocajtali, jst bom mela pa fajn maestro za Español x;)x . Kok se mi hecn zdi, se spomnim, ko sem te prebirala s tole Spanscino, pa me ni kaj dost zanimal, no evo me x:o)x .

Kemija ali ne kemija, ja x:o)x . Tule v Mehiki laufajo v lekarno, ko ze ko se jim zdi, da bi se morebiti nekako pod dolocenimi pogoji, ce bi se slucaj.no tako zgodilo pod pogojem da bi se zgodilo, ... utegnilo zgoditi po tablete. Ne sljivijo nic naravnega. Obrazlozitev : zakaj bi se zdravil vec dni, ce vzamem zdravilo ali se bolje injekcijo xrolleyesx in je takoj bolje. Jasno, da jih maltretiram, da je vsako zdravilo tudi strup, da se da tudi drugace resit zadeve. In je padlo na plodna tla. Prijatelj se je po nesreci z vrati od avta udaril v glavo, najhuje po usesu. Imel je strasanski glavobol od udarca in to se mu je zgodilo med sluzbo, tako da ni bil sposoben delat. Jaz, ki konzumiram v enem letu maksimalno 2 aspirina, bi zaradi udarca in ker bi morala kaj narest v sluzbi vzela nekaj proti bolecinam. No ko sva se slisala, pa ga vprasam, ce je vzel zdravila, mi je rekel, da ne, da sem rekla, da ne maram zdravil x:o)x :inocent: x;)x . Mah jaz res ne maram kemije, ze od nekdaj ne, pa nimam pojma od kje mi to, v bistvu mi nihce ni razlagal nic o tem, niti me prepriceval, kar ne maram

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...