Skoči na vsebino

preseganje vedenjskih vzorcev

unis

Recommended Posts

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nosko...vse pohvale. :palec: :palec: :palec:

Če boš kaj v Ljubljano hodu ali pa v Celje,upam ,da boš imel kakšno knjigo sabo x^x :palec: xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

Nosko...vse pohvale. :palec: :palec: :palec:

Danke.

Če boš kaj v Ljubljano hodu ali pa v Celje,upam ,da boš imel kakšno knjigo sabo x^x :palec: xDDx

:eek: :eek: :eek: Slišal sem že za to, da ma kdo razcepljeno osebnost, ampak da bi bil pa kdo lahko naenkrat tako v Celju, kot v Ljubljani ... Res nenavadno. x:o)x x:o)x x:o)x

V Lj. bom v sredo.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Slišal sem že za to, da ma kdo razcepljeno osebnost, ampak da bi bil pa kdo lahko naenkrat tako v Celju, kot v Ljubljani ... Res nenavadno.

Nosko...nisem misla ravno tako... :flowers: :flowers: :flowers:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Nosorog, zanimiva naslovnica - bejba obkrožena z ognjem. Me spomni na moje inkvizitorske dni. xDDx Ko bom imel čas, preberem zadevo in potem polemiziram dokler ne popeniš...se hecam...mogoče pa res kaj napišem. :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Nosko čestitke za še en uspeh :palec:

Danke. Prjaznček.

nikjer zasledila x:o)x

vsaka knjiga, ki jo imam namen prebrati je deležna mojega rituala:

najprej jo odprem na naključnih straneh ... preberem stavek, dva ... odstavek...

potem grem pogledati kakšen je konec ... to je še posebno pomembno pri kriminalkah x:o)x

epilog ... če ga kjiga ima

in potem lepo od začetka x;)x

Nosorogova knjiga je bila deležna iste pozornosti x:px ... le, da sem tu naredila izjemo ... začela sem jo brati rikverc x:o)x ... pri IX poglavju - Preseganje vedenjskih vzorcev ... še prej mi pogled zaide na prejšnjo stran in v oči mi pade stavek ... "Pri ljudeh, ki se bojijo novega so pogoste slabosti z bruhanjem." xhypnox in to v trenutku, ko sem mislila, da sem določene stvari v sebi sprejela takšne, kot so xcivx

en dan je knjiga ležala na polici ... in vabila

včeraj sem začela z branjem ... počasi ... saj se z večino pojmov ... karma, avra, čakra ... v globlji obliki srečujem prvič ... upam, da mi bo uspelo večino povedanega dojeti na način, kot je želel avtor :palec:

Precej pomembno s mi zdi, da jo človek bere od začetka do konca in da prebere tudi del kakšnih poglavij, pri katerih po podnaslou sklepa, da tisto že ve. Sem namreč v razlage vtkal toliko specifike, da je za razumevanje zaključnega pointa skor treba vse prebavit. (Se pa ponavadi načeloma tud men v večini tovrstnih knjig ne ljubi vsega brat :inocent: )

tole knjigo sem pa vidu,pravjo,da je dobra

Kdo to pravi? Sunce jim žarko ... x:o)x (malokdo, saj je zunaj tako kratek čas, da ni ravno eliko folka, ki jo je že prebral)

Nosorog, zanimiva naslovnica - bejba obkrožena z ognjem. Me spomni na moje inkvizitorske dni. xDDx Ko bom imel čas, preberem zadevo in potem polemiziram dokler ne popeniš...se hecam...mogoče pa res kaj napišem. :inocent:

Izpadla je sicer bejba v ognju, tisto, kar je videti kot plamenčki, pa so bili v osnovi mišljeni razcepljeni delčki osebnosti. Mimogrede - naslovnico je oblikovala Diana (Shana) in naslovni kljun je njen.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mimogrede - naslovnico je oblikovala Diana (Shana) in naslovni kljun je njen.[/color]

lalala

pa sta si res podobni... kul. če bom jaz kdaj izdala knjigo bom tud diano mela na naslovnici, če bo za to.

je pa še tako vroča, knjiga namreč, da je nimajo v nobeni knjižnici.

v nuku je zabeležena, ampak pravijo, da je še v tisku :vragec: (pa očitno tudi narodni univerzitetni knjižnici ni za verjet.)

pa sta si res podobni... kul. če bom jaz kdaj izdala knjigo bom tud diano mela na naslovnici, če bo za to.

je pa še tako vroča, knjiga namreč, da je nimajo v nobeni knjižnici.

v nuku je zabeležena, ampak pravijo, da je še v tisku :vragec: (pa očitno tudi narodni univerzitetni knjižnici ni za verjet.)

NUK je dobil obvezne izvode pretekli torek. Istega dne je knjige dobila tudi litijska knjižnica, druge knjižnice pa mi "obdeluje" distributer, ki je knjige prav tako dobil prejšnji torek. sam jih jutri peljem v centralno skladišče MK in nekatere štacune, tako, da bo kmalu v vseh večjih knjižnicah in omembe vredni prodajnih mestih.

la

:vragec:

no....jst osebno mam eno tako averzijo do knjig iz knjizhnic... :xx!: :xx!: :xx!:

de o newage-arskih sploh ne govorim.... :xx!: :xx!: :xx!:

ampak

klele bom pa naredu izjemo.... :vio:

jo bom kupu...pa de vidmo.... :inocent:

che mi bo zhau....pa nej mi bo!!!!

itaq mi bo zadnjich.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

NUK je dobil obvezne izvode pretekli torek. Istega dne je knjige dobila tudi litijska knjižnica, druge knjižnice pa mi "obdeluje" distributer, ki je knjige prav tako dobil prejšnji torek. sam jih jutri peljem v centralno skladišče MK in nekatere štacune, tako, da bo kmalu v vseh večjih knjižnicah in omembe vredni prodajnih mestih.

la

ok, sem v preži.

no....jst osebno mam eno tako averzijo do knjig iz knjizhnic... :xx!: :xx!: :xx!:

ampak

zlomk.....tralala

saj jaz tudi malo, zato pa čakam, da jo dobim hitro v roke še nedotaknjeno.

samo... kaj pa če name tako vpliva, da postanem zlomk?

ampak

zlomk.....tralala

Zlomk se bo razsvetlil..bejžmo, to bo ziher svetloba kake atomske detonacije. x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

• 2 weeks later...
Hvala; prijazna si. Mogoče ti bom dovolil, da me kličeš Nosek. x:o)x x:o)x x:o)x

lalala

:inocent:

:vio: Prijazna sem do tistih ki si to zaslužijo, do ostalih znam bit pa :vragec: . x;)x

No ko se boš odločil da mi dovoliš, pa sporoči. xDDx

P.S. Ful čutim energijo ko nihalce primem v roke. Mi je všeč, zato še enkrat najlepša hvala za darilce. xsrcx

papa

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Zdravilne terapije s pivom se mi zdijo že od nekdaj blazno zanimive.

la

pa za razliko od mnogo njuejđouskih jajčk, ma tale terapija sigurne reakcije in osuplive rezultate :palec:

oboje velikrat preverjeno x:Ix

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

saj jaz tudi malo, zato pa čakam, da jo dobim hitro v roke še nedotaknjeno.

samo... kaj pa če name tako vpliva, da postanem zlomk?

tjah..... :inocent:

nosorog v sploshni blagor neha pisati knjige?..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čestitke za knjigo Nosorog. Bom stopil do knjižnice in jo pogledal. Zanima me, kaj člani foruma počnejo in po možnosti napišejo.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Čestitke za knjigo Nosorog. Bom stopil do knjižnice in jo pogledal. Zanima me, kaj člani foruma počnejo in po možnosti napišejo.

Lepa hvala. Kako pa je blo na predstavitvi tvoje (tudičestitke.com)?

la

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...