Sahtiar 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 mi nismo imeli u šoli kaj počet pa smo počel tole:najprej počepneš potem kašno minuto globoko dihaš. Potem ustaneš se primeš za nos in izenačiš pritisk.in učinek je da padeš u nezavest. To se mi zdi zelo zanimivo. povejte kaj pravite vi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 da smo se to tudi mi igrali Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 da smo se to tudi mi igrali mi tudi - le tehnika je bila drugačna... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 hiperventilacija? Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sahtiar 7. november 2007 Avtor Prijavi Deli 7. november 2007 povej kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Mi smo se tudi igrali, a nisem nikoli padel v nezavest. Samo bleščalo se mi pred očmi. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Mi smo se tudi igrali, a nisem nikoli padel v nezavest. Samo bleščalo se mi pred očmi. se prav... da se "nisi znal igrat" ? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Nekaj takega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Zanimivo, ravno danes sva s frendico o tem klepetale in to kake 4urce nazaj,kako je svet majhen! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 jest sem padu s smučkami na glavo,pol sm bil pa pol ure u nezavesti,pa se mi še danes pozna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Kake pišete , v nezavest bi radi padali, kaj se ne bi raje ozaveščali kot onezaveščali?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Kake pišete , v nezavest bi radi padali, kaj se ne bi raje ozaveščali kot onezaveščali?? kak to zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Malo sem se pohecala , ampak jaz bi se res raje ozavestila kot onezavestila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 povej kako? Enostavno-oseba je globoko vdihnila, zadrževala zrak in potem si jo močno stisnil prek prsnega koša, dokler ni padla v nezavest, oziroma-zlezla na pod. Malo sem se pohecala , ampak jaz bi se res raje ozavestila kot onezavestila. Hja, -veš Taraja -to smo počeli v času otroštva, ko še nismo imeli kaj ozaveščati, takrat smo le zbirali negativne vzorce in jih zakopavali vase... -včasih tudi v mivko...Čas ozaveščanja je prišel kasneje ...a ne ?? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 mi nismo imeli u šoli kaj počet pa smo počel tole:najprej počepneš potem kašno minuto globoko dihaš. Potem ustaneš se primeš za nos in izenačiš pritisk.in učinek je da padeš u nezavest. To se mi zdi zelo zanimivo. povejte kaj pravite vikje so ti časi ponavadi ni noben skup padu.....če pa je ker, je bil pa itak frajer Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Hja, -veš Taraja -to smo počeli v času otroštva, ko še nismo imeli kaj ozaveščati, takrat smo le zbirali negativne vzorce in jih zakopavali vase... -včasih tudi v mivko...Čas ozaveščanja je prišel kasneje ...a ne ?? Ja, ja, takrat smo onezaveščali , zdaj pa ozaveščamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 če dost spiješ, pa ni treba niti čepet pa se za nos ulečt. za drug dan pa nč ne rečem... nč ne rečem :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 če dost spiješ, pa ni treba niti čepet pa se za nos ulečt. za drug dan pa nč ne rečem... nč ne rečem :xx!:uuuu janko je pa postal lunatik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 uuuu janko je pa postal lunatik čist mem...janko je lunatik že gooooodddiiinnnaaammmmaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Enostavno-oseba je globoko vdihnila, zadrževala zrak in potem si jo močno stisnil prek prsnega koša, dokler ni padla v nezavest, oziroma-zlezla na pod.pri nas je bila popularna ta metoda,men ni nikol ratal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 js si pa nikol nisem upala to nardit Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 pri nas je bila popularna ta metoda,men ni nikol ratal Meni pa vedno- na drugemu. x:o)x Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Leeon se brije norca iz te nezavesti, ja saj, kaj pa drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 js si pa nikol nisem upala to nardit lahk ti je žal...zdej si prestara Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 joj,mi smo tudi to pocel v srednji kr med odmori ....jst sm hotla kr vsak dan,sem tistih par minut zmeri ful neki sanjala ,cel lajf se mi je vrtel v nezavesti...pol mi je pa enkrat blo tega dost in nikol vec pol nisem poskusila,pa tudi zdej ne bi vec ....ne vem ,ce je to glih varno tko pocet...nikol ne ves Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.