Skoči na vsebino

ZASILEN IZHOD

NVK

Recommended Posts

(popravljeno)

Iščem zasilen izhod iz mojega labirinta. Lačen in žejen sem razumevanja, bljižine,... in čutim potrebo po instant zadovoljitvi mojih potreb. Ker pa ne najdem izhoda in imam občutek, da se mi bo zmešalo, vas prosim za nasvete (razumevanje), če pa je kdo na posavskem (tu sem doma), zasavskem ali Celjskem koncu za kakšen čaj, kavo, pir, joint, sprehod in izmenjevanje jamranja nad težo zemeljskega svoda me prosim kontaktirajte na OS. Takle, dajanje iz obupa.

Se že bojim, da boleham z manično depresijo, kar koli že to pomeni (malo za hec, malo zares).

Popravljeno -> NVK
Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

Ojla NVK, cestitke za pogum in jajca za takle lep iskren post! xDDx :palec:

vsakdo od nas se kdaj tko pocuti, tko da nikar ne misli, da si sam. x;)x xyesx

ce bom skakala ke po zasavskem kaj, pa se kej oglasm, sicer je pa par folka iz zasavja tu, pa se lohk morda komu kej pridruzis - za kaksen sprehodek morda.

Pejt gledat reko, glej barve kok je fajn pa tko... xrainbowx

Prisili se, da bos kaj pocel, telovadi, vcepljaj si dober miselni program (namesto negativnega, kar zdaj pocnes).

Sej bo! xupx

sicer pa se sem mal pish, ce ces, ce drugega ne, morda pri sebi kaj na novo odkrijes oz., ko bos ubesedoval, morda lazje postekas, kaj si sploh zelis oz. kaj moras skenslati iz svojega lajfa.

preber kaksno dobro knjigo, ce si pa bolj nasponan tip, da rabis vec akcije, pa sportaj ali se vpisi na kaj neobicajnega zate.

ali se loti kakega 'podviga', ki se ga 'bojis', nalasc.

ker strah je nesmiselen, pravzaprav. ker ce si tle, te nima bit cesa strah. kot te ni mel bit vcer, pa si dons se vedno tle. xDDx

in jutr bos tud, tko da je brez veze se dons sekirat, kaj bo jutr, pac pa lohk nekaj naredis, da bo tvoj jutr boljsi od danasnjega dneva.

vse se da, ce se hoce!

to je dejstvo.

in k si s temle sem uletel, pomeni da hoces.

Bos videl, vse bo se OK in clo super! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala za nasvete in bodrenja ampak, kolesaril sem ogromno dokler mi prejšni teden niso ukradli kolesa, sprehajam se po naravi vsak dan, Glasba, imam narejeno nižjo glasbeno šolo a na željo fotra, brati se mi res ne da, ogromno časa preživim sam s sabo in premlevam in tu je problem, moja glava, nikoli nisem zadovoljen s tistim kar naredim oz. imam. Verjetno sem sadomazohist in zraven uživam, če lahko te moje blodnje pripovedujem komu, ki me razume. Super je, če ob premlevanju pokadiva skupaj še kak špinel (koren mojega razvrata in bežanja pred sabo).

Mene razumet.... prvo se bom moral poskušat razumet in sprejet takšnega sam. AJA pa nisem iz zasavja ampak posavja.

Let it be a bee.

ja potlej pa zaenkrat tule deli z nami..sicer ne slisis svojega glasu zraven, ampak nekaj je x;)x

v bistvu ti zgleda pase samo malo jamrat- ce ze ves, kaj bi moral poceti, in dosti tega ze pocnes...

govorjenje o problemu/stanju kar je tudi cisto ok, samo dokler je to faza, ne pa zivljenjski slog.

spravi se v akcijo, cimprej, in spremeni tisto, s cimer nisi zadovoljen,

do takrat pa pac se malo pojamraj, kaj cmo!

kljucnega pomena je najti tocko pri sebi, ki te sprozi- ce pravis, da se ti ne da brat: skoda,

pogosto je to kaka dobra knjiga, je pa lahko tudi film, muska....

zelim ti, da cimprej prides do tocke AKCIJE, ne pa samo premlevanja stanja...

ceprav je to pogosto neke vrste mentalna (pred)igra s samim sabo, da te malo pripravi

na to, kar bi res rad.

skratka: dolgorocno nehaj iskati razloge proti temu, zakaj bi nekaj pocel, ampak najdi razlog ZA,

do takrat pa mirno se malo pojamraj :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

čakaj, čakaj, zdaj pa boš slišal najboljšo možno varianto te tvoje kombinacije icon_smile_big.gif

Pardon, ne razumem, kaj si mislila s tem.

Let it be a bee.

Pardon, ne razumem, kaj si mislila s tem.

mislila sem ti rečt, da ti bo najbrž kdo od astrologov, ki jih je kar nekaj tukaj, povedal, da se lahko tale, zate *usodna* kombinacija planetov izrazi tudi na čisto drugačen način, kot si predstavljaš. npr. da namesto tega, da si osamljen kozorog, da si lahko tudi človek, ki zna dobro zaslužiti denar ali pa je zelo redoljuben, da namesto, da je hipersenzibilen rak ,je lahko poln empatije in ima sposobnosti, da intuitivno prepozna nevarnost, da namesto, da je površen strelec, je lahko človek, ki zna z distanco pogledati na stvari in jemlje določene zadeve bolj lahkotno. lej, jaz nisem astrolog, vem pa, da je to, da si rojen v določenih razmerah, samo prepogoj, da si potem res tak pa tak. če si blond, še ne pomeni, da si res *blond*, če se rodiš kot levičar, še ne pomeni, da si nespreten, če se rodiš kot kmet, ni nujno, da ne moreš postati doktor fizike. moje mnenje je, da lahko vsak človek sam vpliva na skoraj čisto vse stvari, tudi na svoje počutje. a sem ti odgovorila?

mislila sem ti rečt, da ti bo najbrž kdo od astrologov, ki jih je kar nekaj tukaj, povedal, da se lahko tale, zate *usodna* kombinacija planetov izrazi tudi na čisto drugačen način, kot si predstavljaš. npr. da namesto tega, da si osamljen kozorog, da si lahko tudi človek, ki zna dobro zaslužiti denar ali pa je zelo redoljuben, da namesto, da je hipersenzibilen rak ,je lahko poln empatije in ima sposobnosti, da intuitivno prepozna nevarnost, da namesto, da je površen strelec, je lahko človek, ki zna z distanco pogledati na stvari in jemlje določene zadeve bolj lahkotno. lej, jaz nisem astrolog, vem pa, da je to, da si rojen v določenih razmerah, samo prepogoj, da si potem res tak pa tak. če si blond, še ne pomeni, da si res *blond*, če se rodiš kot levičar, še ne pomeni, da si nespreten, če se rodiš kot kmet, ni nujno, da ne moreš postati doktor fizike. moje mnenje je, da lahko vsak človek sam vpliva na skoraj čisto vse stvari, tudi na svoje počutje. a sem ti odgovorila?

Hvala, vidiš s tega zornega kota je stvar res vse kaj drugega, kot jo jaz vidim.

Let it be a bee.

Ful si želim in vem, da mi bo uspelo. Pri tem tak nisem sam imam Dve gospe in eno gospodično, ki mi pri tem pomagajo in me usmerjajo. In one pravijo, da mi bo uspelo (upam, da vedo kaj govorijo x:)x ). Da bi me bolj razumeli, bi vam moral razložit celo življensko štorijo (tragedijo). V glavnem 26 let sem si pred tem zatiskal oči in tlačil občutke, sedaj, pa je vse prihrumelo na plan in normalno je, da ne bom z vsem tem kar opravil prek noči. Me pa od nedavnega ni več ful sram prosit za pomoč.
Let it be a bee.

ja pa saj ti gre super xcivx

treba je racunat s tem, da ce imas velike preobrate, je tudi daljsi reakcijski cas...

saj ce si prstek urezes, das en obliz gor in je to to,

ce so pa globinske notranje operacije, pa je logicno, da se okreva tudi mesece dolgo x;)x

in vsa vecja zivljenjska spoznanja in custvena stanja SO globinske notranje operacije,

in ce se ti sam pocutis, da si na dobri poti, potem je to itak to :palec:

ze to, da si se odprl za pomoc je vec, kot vecina ljudi nardi v zivljenju in ti za to iskreno cestitam!

ce pravis, da imas podporo v 3 ljudeh, se posebej zenskega spola, ti bo se lazje

(govorim o tem, da je nasprotni spol pogosto bolj obcutljiv za ranljivost drugega spola,

zato je custvena podpora vecja)...samo pazi, da ne pades v prijetno zanko:

da bos kot pisce pod krilom kokoske, in dobil kaksne napacne ideje, da ce imas

dovolj razumevanja, tebi ni treba naprej delat na sebi x:Dx

eh...pa kaj govorim, saj si kozorog, delat je treba!

za tolazbo naj ti se recem, da sem jaz tudi kombinacija strelca in raka, pa se cesa, in mi tudi ni lahko x;)x

ce ti pa je za napisat zivljenjsko zgodbo, pa kar...morda ubesedis kaj, in ti to pomaga se kaj predelat,

kot je ze Marsa tudi rekla....

skratka: smo s tabo! :vtz:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ful si želim in vem, da mi bo uspelo. Pri tem tak nisem sam imam Dve gospe in eno gospodično, ki mi pri tem pomagajo in me usmerjajo. In one pravijo, da mi bo uspelo (upam, da vedo kaj govorijo x:)x ). Da bi me bolj razumeli, bi vam moral razložit celo življensko štorijo (tragedijo). V glavnem 26 let sem si pred tem zatiskal oči in tlačil občutke, sedaj, pa je vse prihrumelo na plan in normalno je, da ne bom z vsem tem kar opravil prek noči. Me pa od nedavnega ni več ful sram prosit za pomoč.

Drži se! Bi po 'energiji' tvojega pisanja rekla, da ti bo uspelo. :palec: :vtz:

xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Sem se moral smejati, ko sem bral tvoj prispevek, pa brez zamere :palec: , ker, kot da bi opisoval sebe. Namreč ko sva se pred kratkim razšla s punco (posavko xcivx ) po petletni zvezi, sem počel (še kar počnem!) vse to kar opisuješ. Najraje takoj po službi nekaj pojest, pa v naravo, na dolge sprehode sam s seboj. Špinel je seveda del obvezne opreme, misli so bile enkrat v preteklosti, spet drugič polne nekih odločitev za prihodnost... Razumel me nihče, se mi je zdelo da bi me lahko mogoče edino kakšna nova oseba, ki me ne pozna. Pogovarjal sem se sam s seboj, da sem slišal svoje misli... Nisem si dovolil razmišljanj v smislu da postajam depresiven ali jezen ipd., vedel sem le, da sem globoko žalosten. Dva meseca je trajalo da se ne obremenjujem več toliko, jezi me, ker je že temno tako zgodaj da še sprehodi skoraj odpadejo...

Te čisto razumem da potrebuješ eno potrditev ali usmeritev, da bo vse OK. Pri meni je bil ključen ta čas teh mesecev, novo prijateljstvo in pogovori o čisto drugih stvareh, kot sem jih bil vajen.

** Veliko optimizma **

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

• 1 month later...

Še vedno se vrtim v tem svojem začaranem krogu. Sedaj že tako hitro, da me hoče centrifugalna sila vržt ven, le da tiste točke še nisem našel. 4 leta sem živel drugo življenje, ne svoje (sem mislil, da ga).

A je katera za kakšno srečanje na slepo.

POZABIL.

Sam sogovornico potrebujem, tak da brez strahu.

Let it be a bee.

Včasih je dobro iti do koga z izkušnjami in poslušati njegove nasvete oz. pogled na tvojo situacijo.

Rešitev ne pride čez noč. Zelo fajn je sodelovati oz. imeti podporo neke skupine s podobnim ciljem. Teh je kar nekaj.

Veliko poguma ti želim. Včasih se je treba pač ustavit in mirovat, spet drugič aktivno delovat.

x;)x

Hvala Sebastjan. Pomoč že imam. Tam se skoz pogovarjam o svojih problemih in podobno. Sedaj pa bi rad, da me nekaj odvrne malo stran iz tega kroga. Vso svojo okolico sem ˝okužil˝ s tem, tak, da se vrtim okoli enih in istih tem. Rad bi, nevem kaj, malo drugačen pristop, nevem kaj. Sam vem, da moram preteklost počistit in se mi zdi, da moram se lotit tega še malo drugače.
Let it be a bee.

Sicer ga ne poznam nič, razen iz izjav po TV. HUDI KICKi. Za branje se pa nikoli nisem preveč navduševal, vseeno hvala za predlog, če naletim nanjo, bom pregledal.
Let it be a bee.

Hvala Sebastjan. Pomoč že imam. Tam se skoz pogovarjam o svojih problemih in podobno. Sedaj pa bi rad, da me nekaj odvrne malo stran iz tega kroga. Vso svojo okolico sem ˝okužil˝ s tem, tak, da se vrtim okoli enih in istih tem. Rad bi, nevem kaj, malo drugačen pristop, nevem kaj. Sam vem, da moram preteklost počistit in se mi zdi, da moram se lotit tega še malo drugače.

Oj!

Ziher mamo kaksno tako temo (ali pa jo odpri). :palec:

Pa se zmen! x!x xyesx

Popolnoma te stekam; rabis mal drugacne *terapije* tud. xDDx

Sam ce bo (sam) tle v taki temi: izhod v stiski pa to, pa se v crni luknji, bo prevec... hm... ni prevec kul, skratka. x;)x

ck ck, povej odkod si, kaj te zanima, kwa bi rad pocel itd.

saj to ni nic grdega in slabega.

Srecno! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Predvidevam, da imas prevec casa in se premalo druzis z ljudmi.

Glava ve nekaj, a se zdalec ne vsega.

Lep pozdrav in veliko prijetnih druzenj v letu 2008 :palec:

Ce prides kaj v Ljubljano, pa se prej najavi, ce zelis, greva na caj.

....ogromno časa preživim sam s sabo in premlevam in tu je problem, moja glava, ...

NVK,pozdravljen,

kaj pa pomeni NVK?

No kar sem do sedaj prebrala,.....kot prvo svaka čast za iskrenost,to je že prvi korak! :palec:

Na tvojem mestu bi začela pri fizičnih dejavnikih za tvoje počutje,recimo šport,zdravi način življenja,....STRAN ŠPINELE,ker imajo substance,ki povzročajo paranojo! Grobi začetek čiščenja ti bo dal moč za nadaljevanje v fine notranje sloje,dokler s časom ne prideš do vzroka.Z zavedanjem,neprisiljeno,s sprejemanjem trenutnega stanja,ljubeče do sebe.Preteklosti ne preveč vleči v sedanjost,dobro pa se je zavedati reakcij v sedanjosti,brez,da jih povezuješ s spomini iz nazaj.

Joga je vedno dobra za začetek druženja s samim sabo in seveda za potem.Dihanje,gibanje,sveži zrak.Začni se obnašati,da imaš vse to kar si želiš in tako se bo zgodil preobrat.

Hej,srečno!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: Pa pogumno dalje!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...