Skoči na vsebino

Fotografija - pokrajine, živali, ljudje, predmeti, smešno, zanimivo

Ale'

Recommended Posts

pazi, hitr, tec u kritje... sledijo ti.. s pogledom .. x:)x x:Dx morislki pogled. press ... :vragec: x:Dx

hitchcockovi so, a ne...so se mi zdeli znani :O:

simpaticni so drugace, ni kaj x;)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

(sm se tele nasla, pa vidla da gre v temi lohk tud za fotke ljudi, tko da se tole fliknem xDDx)

Mitja (ko cakamo na trajekt na drveniku al kje)

Tim (cca 5 let nazaj, k na trajektu zamisljeno bere)

Tim (med obedom)

in:

Mimi iz profila

Mimi in mladicek (k je blo hecn k sta bla dva siva, en oranzen, en pa crn)

Mimin mladicek (iz runde 132002 - k se na LN Razglednicah z vezalko igra xDDx)

Moje efemeride (tastare) x:o)x x:Dx

~~~

Nakovane (peljesac)

Nakovane 2

>>>

nekoc (nekaj let nazaj) sem ubodla nekje (komaj staknila) "zadnje" (pac so ze *izzvenevale* nekak, al pa vsaj moji kroji in stili) sixty kavbojke... vsa vesela jasno in cist prou so mi ble!! xokx

in kaj najdem not, v zepu, k doma zagledam (k prej zatipam morda, a mislim da gre za te razne pildke trgovinske)?

tale listek (ni glih fotkovno, estetsko in tako dalje za okol past, sam... a ni mega? xokx xDDx x;)x xcivx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni pa delujejo, kot da majo crne celade, pa cakajo v zasedi x:)x

xDDx

hehe, totalna asociacija hecna! x:Dx

sam pod razno ni blo tko!

(ce kdo so-cuti mojo fascinacijo s pticki, se to steka, simbolicno xDDx xokx)

no in se *retrogradni hudournicki*. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

FAK!!!! Ma jst sm se kar raznežila (sej se tko reče ne :inocent: ) ob vaših komentarjih....

...ful ste mi polepšali zaključek dneva!!! xsrcx

MARSA!!!! Uspelo ti je --- objavit fotke!!! :palec: :2src: xsrcx The best!!! xDDx

---

Eee... Lisbonca.... ma te mam rada tudi jst! xsrcx

sorry ma moram smeškote zbrisat

A veš...se smejim zdjle.full.

Moja naj frendica ,ki je kao ista ti,je tudi tehtnica ASC..in to še ni vse...tudi ona ima luno v ovnu...berem,da jo imaš tudi ti..in da ne pozabimo ,da je pri obeh sonce v devici.

Nekaj mora biti...mogoče,pa le nisem tako zelo pretiravala...

Full se štekam z njo.Sva frendici že 15 let in edino njej resnično zaupam vse živo... Obožujem jo..in njena dva otročička tudi.

Sj ti si mi tudi full fajn..te rada berem..

ma ja sej maš napisane podatke... pa ko vem da ti je všeč astrologija.... igraj se x;)x x8Dx

Sej v živo se pa že en dan spoznamo... pa mi lahko frendico tudi predstaviš x;)x (ni pa nujno da se bova midve z njo štekale... veš... v smislu... včasih prevelika podobnost ne gre skupaj :P )... s tabo pa vem da se bom... xDDx

http://www4.slikomat.com/08/0623/998-IMG-18.jpg

Ejjjj... TA fotka mi je pa fuuul dbest.... na to idejo še nisem prišla... ful zakon!!!! :2src: xsrcx

Tale grad sem želela raziskati. (je zapuščen in osamljen) ... ampak mi je zaprl pot en full hud kuža. Prav lajal je in grdo gledal...ni in ni pustil,da bi prestopila vhodna vrata.

Ampak ne vdam se tako hitro..še bom poskušala...

http://www4.slikomat.com/08/0623/xed-IMG-18.jpg

Tu ti lahko pomagam prepričat kužija da maš prost vhod... x^x x;)x obvladam... res!!! x^x

Kaj je to za ena veša..ali kaj?? x:Dx x:px

A to Marso strašiš? x:Dx x;)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

morje (vau, barva, barva)

olivc (pa to je direkt za na solato zlit, s temi zelišči, njams)

Mimi (a C-ja mate, kul...)

a ne? barva? xokx

ja olivc je bil njamy, itak (ceprav jaz ga imam se raje brez zelisc, sam vcas me kej tkole pich xDDx)

kaj pa je C? :8):

MARSA!!!! Uspelo ti je --- objavit fotke!!! :palec: :2src: xsrcx The best!!! xDDx

a ne? carica! x^x x;)x

(vcer sem nekaj iskala, ene fotke, pa pol tle mal urejala pa svasta nasla pa se spomnila na shrani.si xDDx)

tole pa fotka moje slikce ... malo postrani, da ni odseva bliskavice x;)x

a dej! :palec:

(nisem vedla da rises! a to so kreda pasteli?)

*aja, men je tud vsec ona s cevjo :palec:

(*vcer nisme mela casa nc nazaj hodit gledat pa to, k sem cist v svoje fotke padla x:)x)

Picasso

Sem šla še enkrat skozi zadnje objave fotk (včeraj sm na hitrco pogledala)....

LEPO! :2src: xsrcx

a ne? carica! x^x x;)x

(vcer sem nekaj iskala, ene fotke, pa pol tle mal urejala pa svasta nasla pa se spomnila na shrani.si xDDx)

:palec: :palec:

Ma vse so mi všeč, vsaka zase je ful nekaj posebnega... xsrcx

...sem cist v svoje fotke padla x:)x)

x:Dx x:Dx Te totalno štekam... jst sm lahko po cele ure presedela z njimi.... ko sem bla še mlajša in nisem imela fotkiča, sm pa razglednice zbirala in tudi bla cele dneve z njimi (kadar nisem raziskovala odzunaj :) )...

Uf hud grad Liz.Kje pa je to :shsh:

Zakaj tisti smeško na koncu?A želiš,da šepetam? x:Dx x:px

Lemberg.

Če ti sploh pomeni kaj ime tega kraja.?

Če bi rad zvedel točno lokacijo,pa piši na OS. x;)x

---

Eee... Lisbonca.... ma te mam rada tudi jst! xsrcx

x:px

Mogoče pa imaš rada samo idejo/predstavo o meni.

Saj me vendar ne poznaš.

In ta ideja/predstava je najbrž čisto nekaj drugega kot pa je realnost. x;)x

Sicer pa bi si svojo predstavo o meni naredila tudi v real lifu..tako,da...kar imej rada to svojo predstavo... x:)x x;)x

.

.

.

Ma jaz imam tudi rada svojo predstavo o tebi. xsrcx

ma ja sej maš napisane podatke... pa ko vem da ti je všeč astrologija.... igraj se x;)x x8Dx

Sej v živo se pa že en dan spoznamo... pa mi lahko frendico tudi predstaviš x;)x (ni pa nujno da se bova midve z njo štekale... veš... v smislu... včasih prevelika podobnost ne gre skupaj :P )... s tabo pa vem da se bom... xDDx

Fajn si napisala;da mi je všeč astrologija in da naj se igram.

To je res igračkanje...

Ok.Datum vidim v profilu.Kaj pa uro in kraj??

Ja ..en dan...se bomo pa res spoznali. xsrcx

Ko bo pravi trenutek. x;)x

Tu ti lahko pomagam prepričat kužija da maš prost vhod... x^x x;)x obvladam... res!!! x^x

Mogoče pa res...

No jaz bom naslednjič s sabo vzela en par domačih klobasic.

Najbrž se bo omehčal... x:px

Lisbona d best ta slikca ta druga, grad pa itak ane (pejt še probat, jest bi šla pa bi nardila čimveč fotk v gradu, mogoče ti rata kakšnega duha ujet)

Valjda ,da bom šla.

S klobasicami v rokah. x:Dx

Ker mi je cilj,da naredim nekaj fotk..pa res sem radovedna kako izgleda grad znotraj....ker je full skrivnosten..ima nek poseben čar. :2src:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

x:px

Mogoče pa imaš rada samo idejo/predstavo o meni.

Saj me vendar ne poznaš.

In ta ideja/predstava je najbrž čisto nekaj drugega kot pa je realnost. x;)x

Sicer pa bi si svojo predstavo o meni naredila tudi v real lifu..tako,da...kar imej rada to svojo predstavo... x:)x x;)x

.

.

.

Ma jaz imam tudi rada svojo predstavo o tebi. xsrcx

Zanimivo! xDDx --- predstava o nekom :inocent: x:px

hehe, ma kaj pa vem če je samo to...jst verjamem v vibracije, energije ki se privlačijo ali odbijajo, tko da je lahko tudi na tem kaj... in tudi skozi način pisanja posameznika se da marsikaj razbrat o njem (sicer te lahko tu fajn zavede, tko da se ni dobro ozirat samo na to)... je pa tudi to ja, itak da domišljija ima prosto pot... samo ne bom zdej filozofirala kle, ker se mi ne da... x8Dx

nice xsrcx

Fajn si napisala;da mi je všeč astrologija in da naj se igram.

To je res igračkanje...

Ok.Datum vidim v profilu.Kaj pa uro in kraj??

Ti pošljem na OS.

Ja ..en dan...se bomo pa res spoznali. xsrcx

Ko bo pravi trenutek. x;)x

xyesx xDDx

OK, zdej pa pustim plac za nove fotke xDDx x:px

ej, strokovnjaki ... men na polnilcu za baterije piše, da se polnijo 9 ur ... zdaj že 14 ura teče pa še vedno niso napolnjene ... a mislite, da moram kupiti nove xscratchx xnckrivx

nisem strokovnjak, ampak vseeno... mogoče moraš pa res kupit nove, te baterije niso večne x;)x (ko bi vsaj ble xrolleyesx xDDx)

Kolko časa jih že uporabljaš? Pa katero znamko imaš?

Aja, pa poglej na polnilcu če imaš funkcijo za polnit naenkrat 2 bateriji oz. 4. Ker meni enkrat ni hotelo do konca napolnit ker je bilo na 2 (ne vem kdo je dal, jst ne), polnila sem pa 4 naenkrat.

ma, je že vse skupaj staro nekaj let :inocent: ... samo se ni dosti uporabljalo xcivx ... sem zdaj našla še ene ... bom videla kaj bo x;)x ... hvala :palec:

Ni problema. x;)x :palec:

Če pa vidiš da so močnejše kot polnilc jih pa polni več časa, da jih napolni do konca. x8Dx

Pa veliko užitkov še naprej! :palec: xDDx

Dam še jaz par svojih z zadnjega izleta...

"zeleno, ki te ljubim zeleno x:)x "

http://shrani.si/f/2g/z3/2LaoxA5n/dsc6233.jpg

in

igra vode in svetlobe

http://shrani.si/f/10/WW/xxO9Pcb/dsc6301.jpg

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Nejc in Mojca... xsrcx

http://www4.slikomat.com/08/0627/8u7-Untitl.jpg

Vnuček in hčerka... x^x x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vilincica, super! :palec:

ona vodna je super!

Pa tud druga (878)... tm v desnem kotu spodaj pa jaz vidim nekega martincka oz. onega nekega takega 'zavercka' (streptozaver itd. x:px)

Alef, pih!!! Vnucki pa to! :eek: x:o)x

Lustna, oba! :palec:

(js mam pa necaka nejca x:)x - zaenkrat pa se brez vnukov x:px)

Kroky, kich - kot vedno. x:px x;)x :palec:

Jeti :palec:

jaz mam tud rada vrata, arhitekturo, detajle..... xyesx

vsec, se posebej zgornji dve. :palec:

(aha jaz tud akrile, akvarel pa nekak ni moja tehnika.. mi je vsec, sem se mu eno poletje komplet posvetila, mam clo par slikc, ene so ble clo kar kul, sam je prenezna tehnika pa v nekem smislu prevec preracunljiva in zato prepocasna zame. k sem bolj impulzivc, jaz vso energijo dam v sliko.. recimo tud zlo prtiskam.. pa dost divje poteze delam.... zato pa mi sede oljni pastel -na kreda pastel sem alergicna- in akril (k se hitr susi))

Jaz pa zadnjic ful enih posnetkov nardila, ene 2 sta prav fajn, pa jih ne morem na racota spravt (k mam predpotopni racunalnik, k sem vedno bolj nekompatibilna z vsem svetom... npr. odprem nic hudega sluteca kak link, ki je na kak filmcek al pa kej, in mi vse zamrzne itd. :o|o:).....

morm skratka pr kakem frendu to narest, na kak cd spravt al pa kej.

pol mi pa tud zarad tega dol pade sploh fotkanje in vse, ce mi nc ne dela.

tko da boste moral na moje prelestne fotkice se nekoliko pocakat. upam da boste zdrzal. x:px

Picasso

Jaz pa zadnjic ful enih posnetkov nardila, ene 2 sta prav fajn, pa jih ne morem na racota spravt (k mam predpotopni racunalnik, k sem vedno bolj nekompatibilna z vsem svetom... npr. odprem nic hudega sluteca kak link, ki je na kak filmcek al pa kej, in mi vse zamrzne itd. :o|o:).....

morm skratka pr kakem frendu to narest, na kak cd spravt al pa kej.

pol mi pa tud zarad tega dol pade sploh fotkanje in vse, ce mi nc ne dela.

tko da boste moral na moje prelestne fotkice se nekoliko pocakat. upam da boste zdrzal. x:px

Joj škoda da je tolko km med nama, bi ti z veseljem to zrihtala. xsrcx

Upam da uspeš kmalu, me matra radovednost za fotke... x:px xDDx x;)x

Vilinčica... :palec: :palec: Mene je pa svetloba sončnih žarkov na tretji najbolj pritegnila, pa jadrnica, tko malo pustolovska fotka, čisto vodnarska x8Dx x;)x xsrcx

Alef... super družinica... :palec: :palec:

...sončka sem pa že pri Vodnarjih pohvalila xsrcx

Jeti... lepo :palec: meni tudi detajli in arhitektura, še posebej grško-rimska... sem se že odločila da bom enkrat napravila izletek po Gorici, in pofotkala detajlčke na stavbah...

thanx za zanimanje, jeti in ale' - in thx za pripravljenost! - sam ves kok mam frendov, k lohk vse kar cm, pa se ne spravim, k mi ni prioriteta to oz. mi zmanjka energije, ko vse drugo pod streho, sam vcas (zadnjic par dni, sam to sem vse mela ze tu, sam na shrani.si sem fliknila) pa se moram mal s temi vizualijami tud ukvarjat, k sam od uma se ti pol ze mesha, mas polno glavo...

tko da, to vse se pride, ko bo pravi cajt. zdej ni cist....

v bistvu itak rabim boljsi racunalnik - ostalo je vse stukanje.

sej mam nov fotkkich itd., pa je vse nekompatibilno z vsem. star je pac revez - komp. x:)x

pol pa itak pridejo fotke pa vse. muzka tud pa vse.

tko sm pa precej onemogocena za vse zivo.

sej bo. xupx x;)x

se dobr da mam vsaj tacga oz. kakrsen je, da sploh se dela. xokx

Picasso

xwizardx xcrossfingx xrainbowx za Marsin nov računalnik ... da bojo nove fotke in vse ostalo :)

Pa še enega zame, da mi ne bo treba več pri mami se kregat... x:px x:Dx

Za vse ki tu noter objavljate... xsrcx :palec:

http://shrani.si/f/2R/zp/4wB7ezJv/cvet.jpg

En cvet z mojega vrta za dobro jutro... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...