Marsa 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Mimi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Za Marso pa:kdaj si bla u tuji deželi??? Afrika ne pride u poštev, ker se ozadje ne sklada )a ne?!to je pa sicer: POGLED PROTI LJ GRADU! x!x Bom dala taksno, kjer se bo skusal to vidt.tako svetolbo sem ujela, da je tak ucink.... ponavljam, pipala nisem! po stotih letih mam komp in DELA dejansko kej! to je sam... tole so ti zahodi moji... skratka... dam da se bo vidu grad. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 Jutranje štetje enaena in še malo...dvatri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 hude barve. fak kakšno morje, kje je to blo?fajn za komp Thanx! Thanx! 'Staro' morje je to (nove so v glavnem preogromne), mislim da 2004 (Peljesac res noro morje, kot povsod kjer smo bli) Jutranje štetje enaena in še malo...dvatriHudo, fantasticne fotke! Chantall, zadnjic sem vidla nekaj tvojih fotk pa se nisem prisla do komentiranja: zelo dobre, dbest fotke, imas ful smisel in obcutek, bravo! Sploh je ogromn res nad dobrih fotk, kar me zlo veseli in na kar smo zlo ponosna.Mam tud plane, pa ne vem ce se mi da zdajle o njih...skratka, bo se kej padl in se bomo kksno rekl. Tole pa grafit na eni od garaz v Fuzinama. (ne, nisem jaz narisala, so pa zlo v *mojem stilu*, ful so mi bli vsec, v uch padl prec in se dobr da sm mela fotkich s sabo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 se ena zimska Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 ... tole sm tud obljubljala... pogled skozi okno na laboda. (njega posebej, kot tud ostale pticje dam v ptice, ko bom mela photoshop oz. jih iz obstojecih programov znala pomanjsat , pa nekatere mal osvetlit, k so precej temne, pa kksno kej odrezat...)Upam da bo nalozil tko k hocem, v *pravilnem vrstnem redu* (da se pac vid postopoma zumiranje, da se dejansko vidi, da je z okna in tko... )((kot receno, nc *ne morem* [se] obdelovat, tako da so take kot so - 'surove', minimal, brez olepsav in popravkov)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. april 2009 Avtor Prijavi Deli 11. april 2009 Uaw Marsa!!!! KONČNO!!! Se je splačalo na tole počakat. Kaj pa bobri in nutrije? ***Mačka - a se je igral skrivalnice s tabo? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. april 2009 Avtor Prijavi Deli 11. april 2009 http://www.shrani.si/f/1p/10F/4HmqcLyr/p4100911.jpg mala bela čaplja na morju - 10.4.09 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 Wow Chantall, ful lepe fotke! (kje je to? ) MimitheCat je čist podobna lastnici .. oke, profil, heh, se ti zdi? Uaw Marsa!!!! KONČNO!!! Se je splačalo na tole počakat. Kaj pa bobri in nutrije? me veseli (sam skoda k jih ne morem nc spedenat).Bobra nimam (ceprav sem ga fotkala s prejsnjim mobijem, ki ne morem nc prenest fotk, pa se ga itak ne vidi dobr... no ce bi slo za dokaze na policiji al pa kej, ne dvomim, da bi se ga dal vn dobit, povecat itd. ).Nutrije pa dnevno gledam. 2 fotki mam zlo lustni, k se prav vidjo prstki pa to , sam sta prevelki in prevec temni.Pa dam tole predvsem ker si je lazje predstavljat velikost, ce so se labodi zraven. Sicer pa to ni ena lepsih fotk, bl dokumentarna (tko kot pticje, ki jih bom dala v ptice, ker ptice je tezko fotkat). Lustna capljica! (jaz mam tud 2 razlicni, sam sta preogromni). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 Da vam pokažem mojega novega družinskega člana... Muc Marley... Cortek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 (pa se eno Mimino:)Mimi in Chili (njena mladicka; imela je samo eno - crno! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 Da vam pokažem mojega novega družinskega člana... Muc Marley... Cortek Eh ni ratal.. hm.. pa pejmo gledat na net kako se pomanjša slikco... Marsa leeeeeeeepe mucice x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 ahm, sej se mi je kr zdel, sam nism bla zihr cist. Prima.Itak so mi svec CB fotke, pa se dobre kote izbiras pa lepe kompozicije nardis. Ja, Pogumna, ni ratal zal, no upam da bos uspela pa da vidmo tega muckoncka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 današnji sprehod ob Muri. http://www.shrani.si/f/2i/142/2jOcmrkN/mura.jpg http://www.shrani.si/f/p/4H/4kGBB03B/mura1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 zeleno ki te ljubim zeleno Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. april 2009 Prijavi Deli 12. april 2009 http://www.shrani.si/f/1A/Mx/1LJeiZMb/img012.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 http://www.shrani.si/f/3l/Mq/1KaJvrK7/velikonocnica.jpg velikonočnica na mojem skalnjaku http://www.shrani.si/f/1E/KZ/3URvEwtZ/modro.jpg pa še nekaj modrega na vrtu Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 Luuštne fotkice, kakšni majstri in majstrce! xrosex Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 Jp, a ne? ViS, a to je tvoj muc? Lepe rozce, Robida! Mas lepo okolje. ...se ena nutrijica za Ale'. (velikost cca 60 - 80 cm) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 pa se dva lustna Timova utrinka (sicer to bolj sodi v fotke morda, a pac se mi je zdel bl za sem, tko posrecen, k je tolk mali pa *take knjige* bere z vnemo in resnostjo - bil je star morda 10 let al pa kej tacga, s Hvara; ena s plaze in ena s trajekta)...Skratka, tim in alkimist in tim in kongo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 ja otroci znajo kar presenečati Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 http://www.shrani.si/f/C/GR/4gUZPKqN/200904136.jpg Sosedova muca, pravzaprav že skoraj naša... Pride večkrat na dan "na malco" k nama, pogosto ostane tudi cel dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. april 2009 Prijavi Deli 13. april 2009 ViS, a to je tvoj muc?to je naš picek, ja. fotko je sicer naredil brat, predvidevam, da je to malo drugačna perspektiva kot original. kvaliteta res ni naj, a izrazno izpade zanimivo, zato sem jo pa dala gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 Jeti http://www.shrani.si/f/24/I0/1f6MfHpO/trobentice.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 ...lustne, zanimive, pestre.... http://www.shrani.si/f/U/yS/RnzHH6/hipm66690.jpg Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.