Skoči na vsebino

Fotografija - pokrajine, živali, ljudje, predmeti, smešno, zanimivo

Ale'

Recommended Posts

wow, lepe tele zimske! x8Dx

Jeti in Robida! (*sele zdej vidla tud 'tapomladne'! x^x)

Lepe fotkice res (fajn ze to, da jih sploh lohk vidm, kamoli da jih se objavim! xsuperx x;)x)

se Stanjel/Ferrarijev vrt (ok. leta 2004/05)

Stanjel2.jpg

Ferrarijev_vrt4_Stanjel.jpg

Ferrarijev_vrt_Stanjel.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

pa tale je lep grmicek na krki (ko je vse blo ze v senci, sam se tole se je svetl in zharel xDDx)

Roznigrm_Krka04.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole je tud (dokumentarno) *zanimivo*, namrec moje tastare efemeride. x:px

efemeride.jpg

efemeridee.jpg

Picasso

Marsa, ja sonček se včasih zanimivo poigra. Fajn slikce :palec:

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Oh, en kup novih še... xokx

tle pa batrflajček, ki sem ga napol "odtajanega" našla letos februarja, ko se je naenkrat izjemno otoplilo. Žal sem ga skušala nahranit in dat nazaj na spavanje, a ni šlo, pa sem ga naslednji dan izpustila.

http://www.shrani.si/t/3d/Gw/2L230WtR/e-059.jpg

Go, go and fly happily xwizardx

Lep :palec: monarh

Zdaj se jih kar že da videti.

http://www.shrani.si/f/2F/9A/1PJlMAdj/metulj3.jpg

Ta je še od lani. Letos bojo nove x:)x

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

wow! :palec:

js pa letos sam tamale cekincke videvam: rumene in bele.

No sej te mam itak najrajsm tile ta blazotni metulji so mi kr skor mal skeri.. pac kot ene veshe, sam pac pisane. x:o)x

enkrat se mi je pa en pustil pobozat (sm tvegala ceprav slisala da ga zj* in da ne more vec letet... no, ni res to.... al pa sm bla tok nezna oz. glih prav x8Dx).. tak fluorescentno rumen s crnimi izrazitimi crtami, pa mislim da je imel krila se v spico.. tak zlo znacilen in prepoznaven, znan, ga mam 'na konc jezika', sam se ne spomnim.

Kot vseh ostalih teh imen... k se na metulje prav nic ne spoznam.

aja dam pticke s peljesca... ceprav je stara fotka (2005), pa je blo tolk lustn, k so nas pricakal tkole v apartmaju. xDDx

lastovke3.jpg

lastovke.jpg

Picasso

...lustne, zanimive, pestre.... :palec: xsrcx

Ja, je bil prav užitek prit pogledat sem... tale tvoja je pa tudi ful dobra... :2src: xsrcx

Pohvale prav vsem! xokx :palec:

Bobra nimam (ceprav sem ga fotkala s prejsnjim mobijem, ki ne morem nc prenest fotk, pa se ga itak ne vidi dobr... no ce bi slo za dokaze na policiji al pa kej, ne dvomim, da bi se ga dal vn dobit, povecat itd. xDDx).

Nutrije pa dnevno gledam. 2 fotki mam zlo lustni, k se prav vidjo prstki pa to xDDx, sam sta prevelki in prevec temni.

Pa dam tole predvsem ker si je lazje predstavljat velikost, ce so se labodi zraven. Sicer pa to ni ena lepsih fotk, bl dokumentarna (tko kot pticje, ki jih bom dala v ptice, ker ptice je tezko fotkat).

...

se ena nutrijica za Ale'. xDDx

(velikost cca 60 - 80 cm)

Super sta obe fotki, lepo jo (nutrijo) je videt. Pa labodi so tudi :palec: . Hvala! xsrcx

Lustna capljica! :palec:

(jaz mam tud 2 razlicni, sam sta preogromni).

Kako to misliš - preogromni?

tak fluorescentno rumen s crnimi izrazitimi crtami, pa mislim da je imel krila se v spico.. tak zlo znacilen in prepoznaven, znan, ga mam 'na konc jezika', sam se ne spomnim.

Kot vseh ostalih teh imen... k se na metulje prav nic ne spoznam.

da ni slučajno lastovičar :)

(zanimivo da si dala lastovke odspodaj)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

A je tale?

metulj jadralec

xokx Bingo! tale je, ja! xyesx

lep!

a tko se mu rece?

(pol pa itak nisem mela pravega 'na konc jezika', k ni blo to)

da ni slučajno lastovičar :)

ja! tega sem MISLILA (ko sem rekla znan), samo je v bistvu 'Butljev', ta ma flehe pa vzorce, 'moj' je bil pa sam crtast.

(se ostalo preberem, nism vidla, sm mela sam to odprt, k sm vmes mela obisk)

Picasso

A je tale?

metulj jadralec

xsrcx

Kolikor vem je to lastovičar, po slovensko. Če ima še kakšno drugo ime pa ne vem.http://www.shrani.si/f/3A/Be/291DJ6hS/lastovicar.jpg

Lanskoletni posnetek. Letos ga še nisem videla.http://sl.wikipedia.org/wiki/Lastovi%C4%8Dar

x:o)x evo, tudi jadralci jim pravijo ja.

pa še ena lepa slikca lastovičarja

Kako to misliš - preogromni?

Blazotni sajzi (tkole):

(*se vedno nimam photoshopa, a sem nasla da lohk jo odrezem, pa sm tko pac jih pomanjsala, sam so pa zato nejasne pol... pa tud nimam tolk dobrga fotkicha oz. vseh pritiklin xDDx)

skratka, tole je pa 'moja chaplja' od tu, kako sem jo uochila > tisto shpichko v vsej zelenoti (se vidi na 1. fotki), potem pa ko sem jo priblizevala..

kot receno, je zadnja zato nejasna, sam se jo pa nedvomno vidi. xDDx

((sem rekla ze v prejsnjih komentarjih, da ne morem tezit folku k sajze daje, pol pa sama dat blazote. x:o)x

Zato to zdej nalaga in nalaga, najbrz jih skenslam kasnej oz. nadomestim z manjsimi sajzi, ko jih spedenam ko dobim photosohp))

caplja.jpg

caplja1.jpg

caplja2.jpg

Picasso

Blazotni sajzi (tkole):

(*se vedno nimam photoshopa, a sem nasla da lohk jo odrezem, pa sm tko pac jih pomanjsala, sam so pa zato nejasne pol... pa tud nimam tolk dobrga fotkicha oz. vseh pritiklin xDDx)

skratka, tole je pa 'moja chaplja' od tu, kako sem jo uochila <oko sokolovo xDDx> tisto shpichko v vsej zelenoti (se vidi na 1. fotki), potem pa ko sem jo priblizevala..

kot receno, je zadnja zato nejasna, sam se jo pa nedvomno vidi. xDDx

((sem rekla ze v prejsnjih komentarjih, da ne morem tezit folku k sajze daje, pol pa sama dat blazote. x:o)x

Zato to zdej nalaga in nalaga, najbrz jih skenslam kasnej oz. nadomestim z manjsimi sajzi, ko jih spedenam ko dobim photosohp))

Ne vem če si vidla ma sem ti že v LN Dnevniku napisala da lahko v shrani.si pomanjšaš. Samo ne vem, mogoče bi ti rada da ne bo vidno vsakemu (ker če objaviš na ta način kot ti zdaj, je vidno samo prijavljenim članom), pa potem rabiš en program ja. Imaš pa tudi kakšne brezplačne programe ki si jih lahko dol potegneš z interneta, dokler nimaš Photoshopa. Jst jih tudi nič ne obdelujem nikjer, dam take kot jih škljocnem.

Če ne pa ja, dobro si jo našla v vsem tistem zelenju. :palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Kolikor vem je to lastovičar, po slovensko. Če ima še kakšno drugo ime pa ne vem.http://www.shrani.si/f/3A/Be/291DJ6hS/lastovicar.jpg

Lanskoletni posnetek. Letos ga še nisem videla.http://sl.wikipedia.org/wiki/Lastovi%C4%8Dar

x:o)x evo, tudi jadralci jim pravijo ja.

pa še ena lepa slikca lastovičarja

Baje so lastovičarji skupina metuljev, med katere spadajo jadralec, lastovičar, petelinček...

x:)x

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

cist shujsana zgleda :sori:

mah... chaplja je bl al manj taka... morda je tud res (vidt) v tud telo shujsana, sicer je je sam vrat in noge, pa zato tko tud zgleda. ko se raztegne. sicer ornk leti, odleti... velke razdalje naredi, tko da cist shirana ni mogla bit, plus jeseni je blo se dost hrane (zato pa -sodim- tud pridejo sem). x:)x

Ne vem če si vidla ma sem ti že v LN Dnevniku napisala da lahko v shrani.si pomanjšaš. Samo ne vem, mogoče bi ti rada da ne bo vidno vsakemu (ker če objaviš na ta način kot ti zdaj, je vidno samo prijavljenim članom), pa potem rabiš en program ja. Imaš pa tudi kakšne brezplačne programe ki si jih lahko dol potegneš z interneta, dokler nimaš Photoshopa. Jst jih tudi nič ne obdelujem nikjer, dam take kot jih škljocnem.

Če ne pa ja, dobro si jo našla v vsem tistem zelenju. :palec:

sm vidla in thanx!

sam se mi frzmaga. admin in vse, LN pa to, pa da bom zdaj od drugod pac to oz. drugam pac to dajala!

je pa super shrani.si, sem tud ze kej dajala (ko nism mela moznosti svoje). x:)x

Baje so lastovičarji skupina metuljev, med katere spadajo jadralec, lastovičar, petelinček...

aha, thanx, obema (tebi Butl in Robidi) :palec:

pa smo razjasnil in *oboji smo mel prav* x^x x;)x

če ne drugega, skor moraš imet microsoft paint - slikarja, mislim da pride skupaj z windowsi. tam lahk fotko pomanjšaš, sam se pa žal ne da določit točno velikosti, pač pa maš sam možnost, za kolk % hočeš zmanjšat/zvečat.

aha thanx! x:o)x x;)x

(mah tle z rdecimi lici gledam, brskam, divim in se cudim x:Dx x;)x)

Picasso

Blazotni sajzi (tkole):

Če rabiš samo program za zmanjšanje slik je tule nekaj free programov ki to omogočajo

VSO Free Image Resizer

PIX Resizer

Free Online Picture Resizer

Picture Resizer Starter

Visualizer Photo Resizer

FastStone Software - štirje programi, za resize najprimernejši prvi in četrti(zadnji)

IrfanView

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Če rabiš samo program za zmanjšanje slik je tule nekaj free programov ki to omogočajo

VSO Free Image Resizer

PIX Resizer

Free Online Picture Resizer

Picture Resizer Starter

Visualizer Photo Resizer

FastStone Software - štirje programi, za resize najprimernejši prvi in četrti(zadnji)

IrfanView

x:Dx x;)x (xcivx)

Mam rajs 'mnj je vec'... ce mi bo pa po ze planiranih instalacijah se kej manjkal, pa si zloudam.... :palec:

no ena s shrani.si, ki sem jo ze zdavnaj shranila (in ze gotovo tud nekje objavla), pa pac ...

Olivc (nek moj *zvark*)

Picasso

Pa se moji labodi in ostalo pticovje...

(kopiram iz teme Pticki, k sem jih -pticje- ke v glavnem fliknila, pa da je vse povezano)

labod, laboda, labodi, *labodje jezero*

kormorani

liska

Chaplja (siva)

Postovka

Galeb

(vse na/ob/... Ljubljanici x!x (cca do najvec 1 km -praviloma pa cca 300-500m od mene!) - razen sive chaplje in postovke; slednji sta ena iz Dravelj in ena iz Siske, sicer pa tud tle oboje vidm /(postovke in sive caplje, poleg belih), ravno zadjnic sem frendo opomnila, naj pogleda v nebo, ko so 3 postovke se spreletavale, in je rekla, aja postovke so to!! k majo zlo znacilen let, poleg tega da so itak tud vizualno zlo znacilne in se clo zlo znacilno tud oglasajo x:)x)

Picasso

....

thanx vsem za priporocila in nasvete. x:)x (x;)x)

Se mal utrinkov s Peljesca (sem ze kdaj kam da(ja)la, sam ne se sem in pac, saj ni nujno da so nove fotke, pac pa nase, pa ce mislimo da so lepe al pa kej xDDx)

BigBlue_w.jpg

Marija.jpg

Nakovane5.jpg

zahod_w.jpg

Picasso

http://www.shrani.si/f/1p/hz/6JXYwrB/2009041324m.jpg

http://www.shrani.si/f/9/lL/pnv5kdx/2009041343m.jpg

to sm dobila od muenchenskih fenov metallice x:)x

... je fotka fotke skena skena - al nekaj tacga x:o)x - skratka, boga *produkcija* (haha!), ampak je pa pristno - z mitjo sva shtopala kakega februarja v muenchen z volnenimi ponchi ipd. (17 plasti oblacil, minus 10 stopinj), medtem ko je blo 30 cm snega, uletela v Muenchen na koncert, dobila zadnji dve karti v prodaji!!! s tem da nama je manjkalo nekaj casha oz. sva imela 87 valut x:px, pa vsega skupaj ne za 2 karti! x:px skratka cel stres - in pol so eni uletel in nama kar doplacal karti...

pol pa sam se schtraufenpacht... xDDx xcheersx

no pol so eni prsli k nasi mizi v lokalu (se pred koncertom) pa mi kar dal tale shal zgodovinski (ki pa ga ima zdaj tim). x:)x

skratka, sori za slab posnetek, sam je pa kot receno *zgodovinksi*. xDDx

Metallica_MOPtour.jpg

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...