Skoči na vsebino

Fotografija - pokrajine, živali, ljudje, predmeti, smešno, zanimivo

Ale'

Recommended Posts

Kaksne dobre fotke! xokx

Mitra, nisem vedla da klekljas, super! x8Dx

Jp, Dayo, cudovito, lepo okolje tam okol, sm tud jaz prec postekala da je z onega konca.

Se moji dve:

Kamniskabistrica.jpg

Izvir_Krke_drevesa.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Thanx! xDDx A ne? x8Dx sm cist okol padala (moje farbe x;)x).. sej mam vec teh fotk, sam sm sam to pomanjsala (k so strasni sajzi xDDx)...

No pa se en zahod. Sej vem da so ze osladni vcas, sam men so vsec, sploh mam rada te svetlobe, pa se seveda ne morem upret, da ga ne bi skor vsakic, ko je prilika, pofotkala.

Tale je z Dugega otoka x:)x

Marina_Dugi_otok_zahod.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vav Marsa

Čudovite fotke. :palec: :palec:

Labodka sta pa prav luštna. :inlove:

Prav za tebe sta se načtimala v pozersko pozo xwizardx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Thanx! xDDx

ja, prav pozirala je - labodka. mimo mene je zaplavala, clo me gledala parkrat, potem sla na oni *otocek* in prav izvedla krilatenje in prhutanje, prav bozanska podoba je bla - kot angel... zal sem tedaj glih fotkica pospravla (k je blo vse manj svetlobe), pa potem preden sem ga vzela in nastimala, sem ze zamudila ta lepe trenutke ali pa je blo zamegleno. samo ena je ratala, ko je ze koncevala s showom.

ampak res, kaksna predstava: vzpenjala, razprostirala krila, stegovala vrat, vse, da sem mislila da bo odletela. No in ker ni, je blo se bolj ocitno, da je bil dejansko show...

se psa se ni ustrasla, ko je lajat zacel (ocitno ga je prestrasla s svojim velicastnim izvajanjem)...

Na morju se mi je pa kormoranu uspel cist priblizat... pocasi sem proti njemu stopala iz enega pomola pa na drugega.... evo ga

kormoran.jpg

kormoran2.jpg

kormoran3.jpg

Picasso

Super fotke Marsa! :palec:

Kormoran mi je še najbolj všeč.

Bom dala tudi svoje gor, samo malo jih še moram pregledat. Mogoče jutri. x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Marsa

Tole ni kormoran.

Podoben mu je, ali je ene vrste kormoran samo da se malo potrudim in najdem obvestilo ki sem ga prejela.

(mi smo ga na morčitu imeli čast opazovat, zato smo se malo pozanimali kaj plava mimo nas)

prekopirano)

Gregorija sem vprašala za "raco", ki je plavala v morju. Spada med kormorane in se po slovensko imenuje vranjek (Phalacrocorax aristotelis). Poleti ga lahko vidimo tudi v slovenskem morju (npr. sečoveljske soline). Je malo manjši od velikega kormorana in nekoliko bolj svetle barve. Zelo ogrožena in zaščitena vrsta.

Ale', thanx! x:)x

ja, le daj! xDDx

Thanx Mitra! x:)x :palec:

(ja, sej se mi je zdel, da ni veliki kormoran, pac pa da je iz te sorte, ker pac raca ni, drugemu pa nicemur podoben)

vranjek torej... x8Dx

zasciten in ogrozen? bogi... pa tko zaupljiv je bil (mam se cca 5-7 fotk, od dlje, z drugega pomola... vso 'seanso' je mirno stal, pol me je ze kar cakal, ker me je itak ze z nasprotnega pomola videl, da ga fotkam).

Nekoc sem se mu pa med plavanjem na 3m priblizala, skoraj cist tik do pomola sem ze prisla, ko se me je pa koncno navelical in odletel. x:)x

V morju, ko plava, pa je videti takle (prakticno cist zlit z valovi, ga vcas komaj opazis):

kormoran4.jpg

Picasso

ali kdo ve, katera je tale kacica? belouska?

(ni jasna fotka, ker sem jo mal povecala, ker sem jo od dalec slikala, ker je ze lezla v grmovje, ko sem letela po fotoaparat, pa sem jo morala kar od vrat, ni blo cajta se ji bolj priblizevat)

majhna kacica, dolga cca 70-80 cm oz. najbrz se daljsa, vendar tanka kot recimo tanjsa cev za zalivanje. x:)x

belouskica.jpg

Picasso

Joj kok si se potrudila Ale

Super xwizardx xwizardx

Pa sem vseeno upala, da te (vaju) vsaj v senci kje vidim. :kiss:

Ah sem smotana, kajne. :8):

Vem, niso vse fotke za vsakogar. :?: :?: :?:

Drugač pa svaka čast, imaš smisel za fotografijo. :kiss:

Že narava pove, kako sta se imeli lepo. :xmas:

:palec: :palec: :palec: :palec:

Ale' - OH OH Oh OH!!!! za znort! ta soc(i)na svezina!!! wow! men na kozo pisana, mega! skoda da jih nisi kr not nanizala, pa da jih gledam/vidim, brez da mrzlicno klikam dalje..

kar sebe vidm not!

(*men je na morjih, kamor grem s frendi, povsod pretopla voda... maram bl hladno, svezhoto, ne spljachino... tko da socha je zakon! shit k so se mi zgubile fotke, k mi je prejsnji fotkich zamrznil in sem ga nesla na servis chekirat.. pa je vse zginlo, k jih nisem uspela dol vzet :o|o:... sm peljala tamalga na metal camp, pa nazaj grede me je kar potegnila - socha. x:)x nisem mogla ne it vanjo. x:o)x x:px to sm pa jaz ko je voda - cista riba, milijon procentna. xDDx)

skratka, thanx za osvezitev! x8Dx :palec:

Picasso

Joj kok si se potrudila Ale

Super xwizardx xwizardx

Pa sem vseeno upala, da te (vaju) vsaj v senci kje vidim. :kiss:

Ah sem smotana, kajne. :8):

Vem, niso vse fotke za vsakogar. :?: :?: :?:

Drugač pa svaka čast, imaš smisel za fotografijo. :kiss:

Že narava pove, kako sta se imeli lepo. :xmas:

:palec: :palec: :palec: :palec:

Hvala! :) Osebnih fotk nočem dajat gor.

Ale' - OH OH Oh OH!!!! za znort! ta soc(i)na svezina!!! wow! men na kozo pisana, mega! skoda da jih nisi kr not nanizala, pa da jih gledam/vidim, brez da mrzlicno klikam dalje..

kar sebe vidm not!

(*men je na morjih, kamor grem s frendi, povsod pretopla voda... maram bl hladno, svezhoto, ne spljachino... tko da socha je zakon! shit k so se mi zgubile fotke, k mi je prejsnji fotkich zamrznil in sem ga nesla na servis chekirat.. pa je vse zginlo, k jih nisem uspela dol vzet :o|o:... sm peljala tamalga na metal camp, pa nazaj grede me je kar potegnila - socha. x:)x nisem mogla ne it vanjo. x:o)x x:px to sm pa jaz ko je voda - cista riba, milijon procentna. xDDx)

skratka, thanx za osvezitev! x8Dx :palec:

hehe x:Dx Te bo treba enkrat povabit da prideš za par dni. Za prespat je plac na raztegljivem kavču, tko da ni panike. :) Go - Tolmin je samo 36 km, gremo večkrat kar za en dan se malo osvežit. Pretoplega morja tudi jst ne maram, je bla pa tokrat skoraj malo bolj prijazna Nadiža, Soči je manjkala še kakšna stopinja. Samo sva se vseeno skopale v Soči, enkrat celo po dežju. Ful nama je blo potem toplo, fajn za prekrvavitev. xsrcx ni mogla verjet da ji ni tko mrzla kot je mislila da bo.

Škoda za fotke. :sori:

Čista riba, ja zate že razumem, pri meni pa ne vem od kje mi tako tolče ven tale želja in ljubezen do vode.

Aja, pa xsrcx je Rak/Asc. Ško/ Luna v Levu. x;)x x:)x (Pa Veneri v Levu imava čisto skupaj).

Pa, hvala za komentar! :palec:

ja pol bo pa ze grdo da 1x ne sprejmem povabila. xDDx x;)x

in - zadnje cajte sem neverjetno elasticna in mobilna. x:px x:o)x

vcas je tud pri pomanjkanju tko (ce se ne motim, mas duh v ribah, vendar sam duh se mi ne zdi, da bi lohk bil dovolj... ni nic telesnega, zemeljskega, je cisti duh.. prej gre za *stanje*, no morda pa gre za to - da se tle najbolj priblizas svojemu prvobitnemu duhu... najbrz bo to x:)x).. no vcas je tud pr pomanjkanju strasna zelja in potreba po tem elementu - npr. pri meni je to zrak, ki ga mam v chartu prakticno skoraj 0 - enega in se to saturn (ki ni glih zracno lahkoten x:o)x)... tako da zrak RABM!

po drugi strani pa mam prav tko mal ognja (prav tko sam 1 - jupiter), a ga ne potrebujem dodatno. (:bomb:) :vragec: x:o)x

(tle ze sco svoje nardi, najbrz, plus imam ogromn -10- konjunkcij, pa se manifestirajo lahko zelo ognjeno, sploh ker so vkljuceni Sonce, Mars, Pluton... poleg urana, neptuna, lune, merkurja itd. x:o)x)

Ful se mi zdi fajn, k si tko srecna! :palec: x8Dx

aja se tole

Marsa

Tole ni kormoran.

Podoben mu je, ali je ene vrste kormoran samo da se malo potrudim in najdem obvestilo ki sem ga prejela.

(mi smo ga na morčitu imeli čast opazovat, zato smo se malo pozanimali kaj plava mimo nas)

prekopirano)

Gregorija sem vprašala za "raco", ki je plavala v morju. Spada med kormorane in se po slovensko imenuje vranjek (Phalacrocorax aristotelis). Poleti ga lahko vidimo tudi v slovenskem morju (npr. sečoveljske soline). Je malo manjši od velikega kormorana in nekoliko bolj svetle barve. Zelo ogrožena in zaščitena vrsta.

nasla, preverla in to je to, ja - Vranjek iz rodu kormoranov xyesx

PHALACROCORAX ARISTOTELIS

(veliki kormoran pa je: PHALACROCORAX CARBO)

Picasso

ja pol bo pa ze grdo da 1x ne sprejmem povabila. xDDx x;)x

in - zadnje cajte sem neverjetno elasticna in mobilna. x:px x:o)x

vcas je tud pri pomanjkanju tko (ce se ne motim, mas duh v ribah, vendar sam duh se mi ne zdi, da bi lohk bil dovolj... ni nic telesnega, zemeljskega, je cisti duh.. prej gre za *stanje*, no morda pa gre za to - da se tle najbolj priblizas svojemu prvobitnemu duhu... najbrz bo to x:)x).. no vcas je tud pr pomanjkanju strasna zelja in potreba po tem elementu - npr. pri meni je to zrak, ki ga mam v chartu prakticno skoraj 0 - enega in se to saturn (ki ni glih zracno lahkoten x:o)x)... tako da zrak RABM!

po drugi strani pa mam prav tko mal ognja (prav tko sam 1 - jupiter), a ga ne potrebujem dodatno. (:bomb:) :vragec: x:o)x

(tle ze sco svoje nardi, najbrz, plus imam ogromn -10- konjunkcij, pa se manifestirajo lahko zelo ognjeno, sploh ker so vkljuceni Sonce, Mars, Pluton... poleg urana, neptuna, lune, merkurja itd. x:o)x)

Ful se mi zdi fajn, k si tko srecna! :palec: x8Dx

Thanks! :palec:

Pa še z naravoslovne poti ob Hublju:

brzice (vidi se kaplje dežja)

slap in meglice

na izviru Hublja (Ajdovščina)

http://www.shrani.si/f/1x/55/v2ISZFU/hpim43899.jpg

Soča (okolica Tolmina); Sotočje v Tolminu; Tolminska korita;

Kobarid - Napoleonov most & kamp Lazar; reka Nadiža; Kozjak

wou... kr disi po svezini... :2src:

kt bi bil po mal prosojn... x:Dx :2src: ful je kjut... :palec: :2src:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

wow, zelo lepe fotke, ze na prejsnji strani (al eni od prejsnjih strani) sem opazila tvoje fotke!

sam pac nisem vsacga posebej navedla.

Ob prilki pa se - vse najboljse in najsrecnejse! xrosex

(K sem opazla da si mela vcer al te dni r.d.)

Picasso

Kapica thanks! x:Xx xsrcx Tudi tvoje fotke so ful dobre. :palec:

http://www.shrani.si/f/2w/UW/1OlazABX/p7111724.jpg

--- Marsa, kapica je Vodnarka xDDx

http://www.shrani.si/f/1V/11L/3So3ibJc/lastovicar.jpg

http://www.shrani.si/f/1n/R3/44CwKt2C/last1.jpg

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

wow, zelo lepe fotke, ze na prejsnji strani (al eni od prejsnjih strani) sem opazila tvoje fotke!

sam pac nisem vsacga posebej navedla.

x:Dx

zakaj ze cutis potrebo po tem, da bi vsakega posebi navajala :inocent:

--- Marsa, kapica je Vodnarka xDDx
x:Dx tnx... xsrcx pa 0000000 hudega! x:Dx Marsa vseen hvala...za lep namen in zelje x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x:Dx

zakaj ze cutis potrebo po tem, da bi vsakega posebi navajala :inocent:

x:Dx tnx... xsrcx pa 0000000 hudega! x:Dx Marsa vseen hvala...za lep namen in zelje x:Xx

zato k je vsaka posebej vredna tega. xDDx

ja, sej SE spomnim da si vodnarka - pa me je zmedla ena druga kapica ocitno. roko bi dala skor v ogenj, ce nisem vidla da je mela kapica tega dne r.d. (morda pa ce zavrtim slikco nazaj, da je bla z velikim K - Kapica??)

pa nisem razmisljala o obdobju leta oz. da ni mozno da bi kapica ga zdej mela, sem sam cestitala, ko je glih bla priloznost, k sva se srecali v temi in sem te ze komentirala. x:)x

(pa nej za nazaj velja - al pa za naprej x:o)x x;)x)

Picasso

roko bi dala skor v ogenj, ce nisem vidla da je mela kapica tega dne r.d. (morda pa ce zavrtim slikco nazaj, da je bla z velikim K - Kapica??)

c c c, prehitr dajem roko v ogenj. x:px

sem preverila (je bla moja povrsnost oz. prehiter pogled) - KapLJica ga je imela. x:)x

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=c...mp;m=7&d=21

Picasso

http://www.shrani.si/f/j/7x/3jQUZmxB/metulj.jpg

http://www.shrani.si/f/15/P3/1MVJ5ejv/1/metulj2.jpg

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...