Skoči na vsebino

Fotografija - pokrajine, živali, ljudje, predmeti, smešno, zanimivo

Ale'

Recommended Posts

mačkarrr ... pri vas imate pa velke krokodile x;)x

in ... kroko ... kje najdeš tako lepe sončne ... hm, zahode?

nekaj fotk iz jutranjih potepanj x8Dx

Vau

:2src:

Kera brzina, Darth Vader, ninja, seks v troje in šah.

Naajs

x:px

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Fino (Jeti in vsi ki postate fotke v tej temi), da objavljate slike tud TU (k je glih tema pa k ste glih tle), ne da morš odklikat drugam, da jih vidiš.

Pa tud zarad testa je fajn, da se na novem LNF sploh vidi, kako zgleda, pa še da se prečekira funkcije (da vidmo kolk fotk se lohk v eni objavi objavi itd.)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

fajn, hvala k si probala (pa lepe slikce :vio:)

(drugač je pa prav da se jih pomanjša x:o)x x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lepe. :palec: x8Dx

jah, saj, kot do zdaj, sej eni jih itak že skoz tko dajete - in itak se mi to zdi že skoz škoda, sam nisem rekla... nekak se mi zdi, da če je tema naše fotografije, da si jih tud pol nekak predstavljaš not...

(sploh pa zdej k je ta fajn nov sistemček, da lohk klikaš next pa tko, pa sem bila mal -negativno- presenečena, da praktično skoraj ni fotk not (pač pa so pol nekje drugje).. *v bistvu je to skoraj tako -kot sama vidim to- kot bi objavil namesto posta -vsebine- link na svoj komentar na enem drugem placu).

Hm, 2?

Jaz sem jih 9 objavila...

Picasso

Marsa ... s priponko je drugače kot s knofom dodaj sliko iz shrani.si in podobnih portalov ... za priponko maš tolk mb placa, pol pa čari, da jih lahko objaviš čim več ... k je polno moraš pa stare brisat :sori:

aha ok, štekam, v tem primeru je pa res tako in nimam prav. x:)x

Ampak donatorji oz. člani, ki imate kak paket, imate tudi več placa (tudi to je ena od ugodnosti, a hkrati tudi nekakšnih filtrov, da ne bi čist vsakdo popal po 500 fotk strahotnih sajzov).

Picasso

Ni sicer kakšna zanimivost ali naravna lepota... :o|o: x:Dx

Tole me čaka da razturim na prafaktorje... :wOOt: :cry: :switz:

http://www.shrani.si/f/1r/12F/4ggPxSuz/p6140002.jpg

So me zaj*** ker niso povedali da bodo tako debeli... :vio:

Najmanjši ima po obsegu več kot jaz... :inocent:

To pa ni tako malo... x^x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mačka najprej pohvale za tvoj novi avatar! xsmx Me je pošteno nasmejal - je takooo lušten x:Dx Fotki tiste kačice sta mi fenomenalni - je prav pozirala x;)x :palec:

AlefNaj ti hitro mine tole delo :wOOt: xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Vsaj mal sence je... glej pa, da boš imel tekočino za zamakanje... sebe in sekire x;)x

Eeeee, pa še en dober predlog... najdi koga in ga pošteno razjezi (namig... politika)... za relaksacijo ga pa pošlji oziroma povabi sekati drva... x:Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

...mi je všeč, da lahk grem skoz celo temo in so še vse fotke tam. pa čeprav na nekem linku :)

:palec: xyesx Tudi jst.

Sm se matrala s temi priponkami, pa ni šlo skozi... zato tudi ni še nobene nove fotke... :o|o:

Mačka, ful lepa kobranka :2src:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

to je kobranka in ni strupena. pr nas so strupeni samo laški in navadni gad pa modras.

:O: kul kačica?

Ma me odnese s svetlobno hitrostjo stran xcivx

Kobranka? Tkole na miljardinko sekunde (kolikor bi trajal, da zginem) bi nahitro rekla, da je gad. Ne bi blo nič časa za podrobnejše uvrstitve v kačje družine x:o)x

Kače pa ščurki - ti mi pa dajo pospeška :C:

Sam fotka sama je pa ful zanimiva/lepa. Res, k da bi pozirala xDDx :palec:

Kaj pa jejo kobranke? Pa kje se zadržujejo, da me tam pač ne bo :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Joj, Mačka, razturaš, odlične fotke (in super tisto kar je gor x;)x)! x8Dx x^x

Se strinjam z Vilinčico (sem že tud sama hotla nekje pripomnit, pa je tu ravno primerno) - imaš super ikonco! xokx

Tole bi lahko bil škorec, kot pravi Butl, vendar mislim da je prej cikovt - ali tudi carar bi lohk bil.. (*škorc se mi zdi da nima tolk dolgega 'repa').

Škorcem se tolk perje menja, da včas ne morš bit čist ziher, včas si je clo s kosom (kosovko) ful podoben.

Picasso

Zgleda kt škorc.

jst se na ptiče ne spoznam, sam na prvi uč bi tut ugibala, če je morda škorec? Kako pa že kukavica zgleda? Sam glede na češnje in tko, bi navijala za škorca.

kobranke pa,..hm, hm ne vem, če ne bi tut mal kukija probale. Ščurki bi ga gotov :vragec:

Jaz nevednica pa bila v svetem prepričanju, da bliz vode so sam belouške xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

thnx :)

mater, ti jih kr iz rokava streseš x:Dx se mi pa zdi podoben vsem trem, sam nobeni čist... xnckrivx

ma niti ne, ampak sem enkrat imela eno hecno izkušnjo z enimi ptiči (morda sem jo clo opisala v temi Ptički), ki sem jih težko opredelila, samo sem zdaj skor ziher da so bli škorci (zarad množičnosti in 'vpitja' xDDx), pa sem potem bila bolj pozorna pri njih oz. njim podobnih.

Ptičem se perje ful menja, potem imamo še spole (saj če bi videla samo kosa in ne bi nič vedela, ti nihče ne bi mogel kosovke prodati za kosa x:px x;)x), starost itd.

Jaz bi rekla da je cikovt (se mi zdi da je carar malo večji, no lohk tud da bi bil mladiček še -sploh ker je tako zaupljiv- pa bi bil potem lohk pa carar. x:o)x x:Dx x;)x).

jst se na ptiče ne spoznam, sam na prvi uč bi tut ugibala, če je morda škorec? Kako pa že kukavica zgleda? Sam glede na češnje in tko, bi navijala za škorca.

Škorec ima krajši rep in ožji kljun (rumenkast), tale pa ima 'čokat' kljun in rjav, kukavica ima prav tako bolj rumenkast kljun, a širši rep (sicer tud daljši).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...