Skoči na vsebino

Fotografija - pokrajine, živali, ljudje, predmeti, smešno, zanimivo

Ale'

Recommended Posts

Hehe...

opazim najprej soseda-mačka, kako vreba nekaj, pogledam kam usmerja oko, pa sem fotknila oba. xDDx

golobnastrehi.jpg

sosednaprezi.JPG

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hehe...

opazim najprej soseda-mačka, kako vreba nekaj, pogledam kam usmerja oko, pa sem fotknila oba. xDDx

x:Dx :palec:

Ta maček je čisto tak kot moj Polde... x8Dx

V mojem vrtu sta bila pa par dni nazaj dva nepovabljena gosta... :o|o:

http://www.shrani.si/f/I/XD/YO0nQVn/obiskovalci.jpg

Na srečo jih je bolj zanimala trava okrog vrta kot pa solata... x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Ox :horro-cb:

:blackeye: x:o)x

Uh!

Itak da bi šla pogledat tud Krokotove, sam mi najprej ni blo jasno da sploh piše marsa, pol pa da ni nobene fotke?

Sem mislila da si postnila fotko in komentirala (kaj jaz vem, je gor morje al kej, in da kje sem jaz xDDx x:px), pa da je nisi shranila - pač da se ni objavila...

Nakar kliknem na Krokijev link! :OO!:

In kr pr mir je bla! Oz. ON je bil pr mir! :horro-cb:

(no ene taka je bla una *moja* nekoč k sem večkrat omenla)

phuaaaa. Blazota! x:Ox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

Ko je ena takale k nam priletavala nekaj na obisk, sem hotla it dam z morja!! x:o)x x:Dx x:px

enkrat sem pa dobesedno ušla, ko se je vame zaletaval blazoten kačji pastir s tolk velko glavo kot skokica (una žoga)! :eek:

Perem kopalke in perilo v kempu, in najprej sam ZASLIŠIM! :horro-cb:, pol ga pa še vidim, bz bz bzzzzzzzzzzz, bzz, bzzzzzzzzzzzzzz... x:Ox

In sem PUSTILA perilo tam in spizdila v bistvu. x:o)x x:Dx x:Ix

skratka, saundi pa sajzi pa zblojenost/zaletavanje, zmagovalna kombinacija! :OO!:

Picasso

krokodil (22. avgust 2010, 18:26) pravi:

More than 15 cm of pure horror (non adult content)

Smo bili v soboto zvečer na eni abrahamovski super fajn zabavi. Ker je bilo v dvorani zelo vroče smo imeli odprta vrata na teraso.

In nas je obiskalo kar nekaj takih velikih gostov. Smo prvi hip mislili, da je netopir, a smo s skupnimi močmi ugotovili, da je priletela vešča, pozneje pa še več, da o manjših in malih ne zgubljam besed x:Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

o manjših in malih pa res ni za zgubljat besed

ok sej ne bom več

x:Dx

Te manjše in male vešče so preprosto del našega okolja, da jih niti ne opazimo več, razen, če se ti zaletava v nos... Čez dan jih polovim in znosim ven, zvečer priletijo nazaj v hiše, če je le kje kakšno okno ali vrata odprta in gori luč... Meni ti gostje niso preveč po volji, a kaj čem... :ermm: x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...