Neanebia 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Sem mar slep? Paranoičen? Zafrustriran? Slabo raliziran? Kaj drugega? Ali pa je nemara res, da smo otroci današnjih dni priča odmiranju starega, ki bi naj bilo, vsaj po besedah modrih, če že ne rdečih ali črnih ali kako drugače obarvanih, predpogoj za rojstvo novega. Namreč v obdajajoči svet sem se vselej podajal polen hrepenenja po prijateljstvu, ljubezni, slogi, razumevanju, veselju, lepoti itd... vedno znova pa ugotavljam, da so vrednote, ki so me tako navdajale z radostjo do življenja, ki so me tako vabile med brate in sestre, zgolj sanje boemov, pesnikov, pisateljev in neozdravljivih romantikov kakršen sem očitno sam. Le sanje in prav nič več??? Sanje, ki jih v realnem svetu ne morem živeti, temveč jih lahko zgolj sanjam, kakor vsi, ki so spisali toliko pesmi o lepoti in raju... Kajti zdi se mi, in moje domneve vsakodnevne izkušnje več kot potrjujejo, da ljdem današnjih dni ljubezen, prijateljstvo, sloga, razumevanje in podobne "halucinacije" sploh ničesar več ne pomenijo. Izdati prijateljstvo, izkoristiti zaupanje, poteptati v blato in izdati, je postalo povsem razumljivo, celo častno dejanje v kolikor si se vsled le tega lahko povspel stopnico višje na piramido teh ničevih radosti. Ničevih radosti, ki bledijo v pozabo kakor tovarištvo, ki vsaj mene idiota osrečuje mnogo bolj kot hipokrizija v bitki pijavk, ki kokor zombiji blodijo skozi priliko življenja. A navse zadnje, mi sploh ne gre slabo, da ne bo pomote... Včeraj na primer, sem s prijateljem "zabluzil" v mesto na pohajkovanje, spil nekaj pirov, zgrabil lahko priliko precej dobrega zaslužka, se naplesal, "naveselil", zagonil kakih sto evrov, za piko na i, pa še zaklučil noč v objemu neznanke, za katero ne vem ne kako ji je ime, ne koliko je stare, ne iz kot prihaja, ne ničesar drugega... Krasno, bi rekel vsak povprečni mladenič, sam pa se počutim prazno kot še nikoli... Kajti ne morem in ne morem dojeti, da stvari, ki so včasih toliko veljale danes nimajo nobene cene, nobenega pomena več... Namreč prijatel s katerim sem šel ven sploh ni moj prijatelj. Pač ven sva šla zgolj zato, ker je bilo dolkčas tako enemu kot drugemu. In pir sva zlivala vase, ker se trezni tako ali tako sploh ne znamo več sprostiti in zabavati in se imeti lepo. In prilika za zaslužek? Kakopak, za svoj žep a v škodo drugih, ki bojo ravnali enako če jih ne bom prehitel. In neznanka? Eh, kakor "fuk" dveh "kozlov" za "kandelabrom", brez čustev, brez ljubezni, brez smisla, zgol zavoljo orgazma, ki mi danes ne pomeni ničesar več, še prijetnega spomine ne... In tako iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec... In vsa ta veselja, so vsaj meni ničeva in ob pogledu na dejstvo, da tako živi večina ljudi in da zaradi tega etičnejša vizija nikoli ne bo zaživela se mi skorajda para srce... Kot bi nobena stavar ne imela več svojega smisla... Kot da bi vse bilo zgolj samo za to, da je pa čeprav v "kurcu"... Se je BABILON resnično pričel rušiti? ALI PA POTREBUJEM ŠRINKA, ker ne najdem veselja v tako plitkem življenju????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 SPREMENI SVET ALI SEBE...ODLOČI SE...OBOJE POMAGA Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 SPREMENI SVET ALI SEBE...ODLOČI SE...OBOJE POMAGA sam sveta se ne da..lahka spremeniš sebe in s tem posledično tudi pogled na svet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 ne.. če spremeniš sebe.. se s tem avtomatično spremeni tudi tvoja okolica. verjamem v to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Meni je primerjava s Sodomo in Gomoro všeč prav tako kot z Babilonom. Babilon je zato, ker nihče nikogar ne razume. Primerjava s Sodomo pa je še boljša. Bog je Lotu in njegovi ženi dovolil ubežati pred uničenjem Sodome, pod pogojem da se ne ozirata nazaj. Lotovo ženo je premagala radovednost, ozrla se je in spremenila v steber soli. Iz te Sodome bomo lahko odšli, če se ne bomo ozirali nazaj (si je želeli). Bog nas ne more rešiti pred stvarmi, ki si jih želimo. Kdor pa si želi tega, kar Sodoma ponuja, je pa kot inertna stvar, kakor kak steber soli. Brez oziranja pojdimo proč.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Neanebia, lustno si to opisal...ampak jaz sploh ne vidim problema...mislim: edini 'problem', ki ga lahko razberem iz tvojega teksta, je ta, da imas trenutno krizo glede svojih vrednot (ki je verjetno pogojena z mackom in slabim, ceprav nepricakovanim seksom, dvema faktorjema, ki ne slovita ravno po prinasanju dobrega pocutja in obcutka custvene ali moralne stabilnosti... )mislim: ce ti ne pase, pa ne it z neznanko, ce ti ne prija, se ne zapij z beznim znancem, in ce se ti zdi, da si prevec zapravil, varcuj naslednji teden/mesec...se mi zdi vseeno malo divje, da si se postavil tako brezkompromisno za ogledalo cele druzbe, ker osebno ne dojemam tega ravno tako....in ce ne uzivas v teh stvareh, se je za vprasat,zakaj jih pocnes. za druzbo samo to ni nic novega...po moje smo to, kar si ti opisal, v taki ali drugacni obliki, ljudje poceli odkar smo.Zatorej ne vidim razloga za tako sekirancijo...ker je resitev zelo preprosta:pac ne pocni tega nego pocni, kar rad pocnes....resuj se, in svojo situacijo, namesto, da kritiziras civilizacijo osebno sicer iskreno mislim, da je kdaj pa kdaj potrebno tudi kaj takega opravit, ker te na nek nacin prizemlji...pa se drugi razlogi bi se nasli....in se mi zdi zato dokaj posreceno, da si to temo dal v: obvestila, sporocila, voscila, vabila.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 O Neanebia, dobrodošel Tinka je zlo dobr napisala. Ne delat tistga, kar nočeš. Drgač pa, da te mal potolažim. Svet vrednot, ki se teb zdi samo iluzija in po njem hrepeniš, tud zares obstaja. Kako to vem? Ker živim v njem. Mej se fest, Neanebia. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 z butlom ob rami v boljso prihodnost!skratka, Neanebia...akcija! mi smo s tabo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neanebia 10. november 2007 Avtor Prijavi Deli 10. november 2007 Hey, thanks FOLK!!! Face ste mi ne... Drugače pa itak, da ni vse tako črno. Čeravno je pristnih in izkrenih odnosov danes malo, vem da tudi oni obstojajo. Iskati jih, da bi se potem lahko predali njih lepoti, pa je lahko prav krasen in povsem izvedljiv iziv. Vsekakor bolj kot spreminjanje sveta za glavo po tako skrokani noči ali odpoved lastni veri (v izkrenejši svet), da bi se potem brez slabe vesti lahko vdajal tistemu česar sploh ne maram jejeje... Kakorkoli že zanimala so me tudi drugačna mnenja vsled česar sem se odločil, da tole kislo repo spljuvam na vaš forum. Sicer pa je bil post namenjen v črno luknjo, pa sem nekako falil jejeje... Res HVALA!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 z veseljem drugace pa imam jaz eno formulo... ljubezen=pozornost+cas in tudi vsaka dobra stvar rabi vsaj eno od teh zadev...tako, da je pac ze tako, da je iskren in pristen odnostezko zgradit preko noci...lahko je pa taka noc zanimiva in zacetek necesa...ce ne drugega: spoznanja,da si je morda ne zelis nadaljevati (pa ceprav za vsak slucaj se kdaj poskusis, samo toliko, da ves, da ti ni vsec ) tudi tvoj forum si dobro zastavil, res je veliko tem...naj ti siba! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 A navse zadnje, mi sploh ne gre slabo, da ne bo pomote... Včeraj na primer, sem s prijateljem "zabluzil" v mesto na pohajkovanje, spil nekaj pirov, zgrabil lahko priliko precej dobrega zaslužka, se naplesal, "naveselil", zagonil kakih sto evrov, za piko na i, pa še zaklučil noč v objemu neznanke, za katero ne vem ne kako ji je ime, ne koliko je stare, ne iz kot prihaja, ne ničesar drugega... Krasno, bi rekel vsak povprečni mladenič, sam pa se počutim prazno kot še nikoli... Kajti ne morem in ne morem dojeti, da stvari, ki so včasih toliko veljale danes nimajo nobene cene, nobenega pomena več... Namreč prijatel s katerim sem šel ven sploh ni moj prijatelj. Pač ven sva šla zgolj zato, ker je bilo dolkčas tako enemu kot drugemu. In pir sva zlivala vase, ker se trezni tako ali tako sploh ne znamo več sprostiti in zabavati in se imeti lepo. In prilika za zaslužek? Kakopak, za svoj žep a v škodo drugih, ki bojo ravnali enako če jih ne bom prehitel. In neznanka? Eh, kakor "fuk" dveh "kozlov" za "kandelabrom", brez čustev, brez ljubezni, brez smisla, zgol zavoljo orgazma, ki mi danes ne pomeni ničesar več, še prijetnega spomine ne... Žalostna je ta ugotovitev, pa spet tko sprejemljiva,kot da je to normalno.Ne razumem te, kuko se loh sprjazniš z tem.Kot da je svet kriv za to...ali bi mogu ugotovit da ti sam.To kar sm obarvov rdeče ni normalno in pomen da je nekej narobe s tabo/z vami.Če se jest lohk sproščen skorej z vsakmu pogovarjam in sm to tut tko(pa nism noben magnator,kešator,pičkohvatac,varovanec nekoga...da bi varn bil zarad ne vem česa),ne vem zakaj tut vi/ti ne bi bil.Nič ne pade z neba, vse je odvisno od nas, ker mi odločamo o sebi.Spremen to,delej na seb in bo svet mal drugačen Materiala kako to dosežti je ogromno.Veselo na delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 kul je tisto, kar se tebi zdi kul...pa saj TI zivis svoje zivljenje, no....!resi se cimprej tega, da je treba delat, kar se drugim zdi fajn, da bos lahko potem vmiru srecen poleg tega bi te verjetno presenetilo, koliko drugih je v isti situaciji,da delajo nekaj, kar vsi delajo in jim ni kul, pa si noben ne upa na glas povedat.vcasih se se celo izkaze, da veliko ljudi v bistvu VE, kaj jim je vsec, pa si tega ne upajo pocet...kar je sploh presenetljivo!!! ampak RES kul ljudje se niso nikoli ozirali na to, kaj bi drugim moralo bit kul...naj ti bo to v oporo skratka: bodi ti in bos kul. druge variante itak ni, dolgorocno gledano.lahko to naredis sam z ljubeznijo do sebe, lahko pa te zivljenje prisili prekoneugodnih situacij, bolezni in podobno...se ti bolj splaca najti lastno pot, je navadno bolj nezna in potem bos tudi spoznaval ljudi, ki bodo tebi kul (punce, klapo...)ker samo pride k tebi tisto,kar ti izzarevas (na energijskem nivoju podobno isce in najde podobno). srecno in se veliko lepih zvezdnatih noci Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 .... in šel ven zvezde opazovat. in to si upam povedat samo tuki (anonimno), zato ker dons to (opazovanje zvezd u soboto zvečer) preprosto ni kul a dej! men se zdi pa to kul in povem to javno. ... glih predvcerajsnjim sem jih opazovala, nisem mogla vejret, kok jih vidm sred blescece oz. z lucmi obsijane Ljubljane. morda sem clo mars vidla. Lustna tema, zivjo Neanebia (ker si ze v naslovu postavljal onile Babilon, pustim, sicer pa imamo vencek tem s takimle razmisljanjem, morda je ena tema Kam gremo in se mi zdi, da nom nc zdruzevala, bom pa to prestavla v CL, k je mal hecna v Obvestilih. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 uf kako mi je tole znano kar si napisu. da na hitr opišem zakaj mi je znano: učeri zvečer je blo martinovanje, žurka v vsakem lokalu, punc (in to lepih) tolk, da se ti zmeša, povsod dobra glasba in seveda alkohol v potokih. jaz sm pa sedel sredi vse te kolobocije in si želel samote in miru, ker se mi ne da več hodit ven in igrat neki kar nisem, ker vsak ki hodi večkrat ven prevzame neko vlogo, ki sploh ni podobna resničnemu jazu osebe ampak je ena mešanica osebnih želj in želj družbe; hočem rečt, da je vse skupi ena velika farsa :xx!: in potem opazujem in ugotavljam, da sploh ni več dobrga žura brez alkohola?! moraš bit pijan ker je kul, nato si moraš dobit še eno punco, da bodo vsi vidli, da si mačo, pa še potrebn si, ko si pijan :xx!: in po vsem tem vidš, da te vse to počasi ubija, ubija tisti del tebe, ki je pristen in lep zato pa sm učeri že ob enajstih domow pršu, vzel čaj in šel ven zvezde opazovat. in to si upam povedat samo tuki (anonimno), zato ker dons to (opazovanje zvezd u soboto zvečer) preprosto ni kul A ne, kok je nestvarno vse skupej, umik v drug svet,gledališče.Dobr, sm pa tja grem(pa še to zarad folka ki ga dolg nism vidu, da mal vidm kva jim dugaja), sam se dobr zavedam kaj je fora vsega skupej.Loh rečem da se folk neha naravno zabavat pr enih 17,18 letih k začne v kafiče hodt in sledit narobnim navodilom kako se met fajn.A se še spomnete kok ste se mel pr rečmo 15h brez tega.Čim starejši si,večja realnost te doleti-kao (že od malih nog poslušam:uživej mali ker ko boš starejši tega ne bo več, ker je nešteto problemov....ti zlomka zej pr 30h nikjer ne vidm nobenih takih hudih kot sm takrat poslušov ...le kje je že ta filozofija o hard lajfu iz mnogih ust-kokr si nardiš tko je in ne sprejemam dejstva da tko je ko si starjejši;)) oziroma da ker je tko nekdo rekel,drug pojamrov kao že načrtana usoda v katero se spustimo kr tko-žal velik ljudi tko razmišla.Hja, kje smo ostal, ja in kr naenkrat je ta hard life treba mal omehčat z hitrim zabavam dokler ne rata edina sporstitev.Ostalo pa neko životarjene v smislu-ja pač tko je.Jest sm te "kafiče" pogruntov že zlo zgodaj in mi je že pr 20 blo odveč vn hodt, ker sm vedu kva to pomen.Prvič sm šu pr 14h.Dostkrat sm pomislu sred največje pijanke,kva če bi ta folk kej zele tle prestavu nekam v en drug ambient, v naravo brez pijače,glasne muzike ,kako bi se tam odvijal odnosi; kako bi to potekal...hja verjetn velik bolj "bogato" in samozadovolno brez praznine. Ja zvezde gledat,čajček pit....kvaj lepšga....da maš še nekoga ob seb ki je podobnih misli in te ima rad je sploh vse...hja....kje so že uni kafiči....a jih rabm..umetni paradiš sodobne družbe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 uf kako mi je tole znano kar si napisu. da na hitr opišem zakaj mi je znano: učeri zvečer je blo martinovanje, žurka v vsakem lokalu, punc (in to lepih) tolk, da se ti zmeša, povsod dobra glasba in seveda alkohol v potokih. jaz sm pa sedel sredi vse te kolobocije in si želel samote in miru, ker se mi ne da več hodit ven in igrat neki kar nisem, ker vsak ki hodi večkrat ven prevzame neko vlogo, ki sploh ni podobna resničnemu jazu osebe ampak je ena mešanica osebnih želj in želj družbe; hočem rečt, da je vse skupi ena velika farsa :xx!: in potem opazujem in ugotavljam, da sploh ni več dobrga žura brez alkohola?! moraš bit pijan ker je kul, nato si moraš dobit še eno punco, da bodo vsi vidli, da si mačo, pa še potrebn si, ko si pijan :xx!: in po vsem tem vidš, da te vse to počasi ubija, ubija tisti del tebe, ki je pristen in lep zato pa sm učeri že ob enajstih domow pršu, vzel čaj in šel ven zvezde opazovat. in to si upam povedat samo tuki (anonimno), zato ker dons to (opazovanje zvezd u soboto zvečer) preprosto ni kul Res so žurke ,pa alkohola povsod v potokih,res pa je tudi ,da se lahko imamo zelo dobr tud čisto brez alkohola. Tudi midva z možem sva včeraj bila na Martinovanju in ne boš verjel, nihče v ajini družbi ni bil ne pijan in ni se slabo počutil zaradi tega . Noro smo se zabavali popolnoma trezni .Pili smo negazirani sadni sok ,ker smo si to sami izbrali . Res ,da so za sosednjo mizo nekateri obležali ,kar pod mizo , ampak nas to sploh ni motilo .Ob dobri glazbi v dobri družbi smo se naplesali in peli smo skupaj z ostalimi . Domov smo prišli nekje ob dveh z lepimi spomini in še lepšimi občutki. Torej ni res ,da se moraš uklopiti . Ne ne moraš ,če ne želiš . Mogoče te na začetku čudno gledajo ,ker ne piješ ,ampak se sčasoma navadijo na tebe ,ker si takšen kot si . Jaz lahko samo rečem to ,da bi naju sedaj ljudje v družbi čudno gledali če bi pila in zganjala neumnosti ,tako sva pa midva sama dosegla ,da tega ne potrebujeva . Lepo si to povedal Namaar,da če ti ni všeč se preprosto umakneš in se ob tem dobr počutiš. Ni se torej treba sramovati ,ker ne slediš množice opitih in nezadovoljnih . Moja izbira je takšna iz enega preprostega razloga . Ni mi potrebno zjutraj ustati z mačkom in preživeti dan z bolnim želodcem . Raje sem trezna in zdrava. Ne maram bolećin in bi bilo neumno ,da si iste povzročam sama . Raje jasno in trezno uživam v veselju ,ki mi ga ponuja življenje . To želim izkoristiti . Kaj mi pomeni opiti se ,ko pa vem ,da me bo zjutraj vse bolelo . Moja prva izkušnja ,ko sem se napila zame ni bila nič kaj prijetna ,saj sem po tistem teden dni bila bolana. Ne tega ne potrebujem . Nihče od nas tega ne potebuje x!x ,pa vendar je ogromno ljudi ,ki ravno to počnejo.Predvsem mladi na žalost. Folklora Morda ,ali pa tudi ne .Sledenje ,biti kul Ampak kako to ?,ko pa vendar imamo možnost izbire. Bežimo iz realnega lepega sveta v pribežališče iluzij,kjer si zamišljamo ,da bo nekaj ur opitosti spremenilo naša življenja na bolje. Nikakor. Nič nislabšega od bežanja pred problemi . In opijanje je ravno to. Zatorej Namaar NA ZDRAVJE Z SKODELICO VROČEGA ČAJA kajti nič ni lepšega kot biti trezen in srečen Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Morda bi se bilo bolje najprej vprašati kam drvim jaz sam in ne kam drvi svet. Kdor išče, ta najde. Vedno več in več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 zato pa sm učeri že ob enajstih domow pršu, vzel čaj in šel ven zvezde opazovat. in to si upam povedat samo tuki (anonimno), zato ker dons to (opazovanje zvezd u soboto zvečer) preprosto ni kul ah dej no seveda je kul...sploh če se lepo umiriš..si sam s sabo delaš družbo...razmišljaš....al pa si v dvoje....to dejansko je kul..... vse ostalo je pa iluzija...ki, ko mine pusti grenak priokus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 mah saj ta svet kar dobr shiba v bistvu.....odvisno v kero smer si se namenil. npr. zdej sem se 1x bolj pozorno in z uzitkom prebrala post Neanebie....tko da odvisno koga, kaj in v kero smer gledas --> za sklepanje, 'kam drvi svet'. ce bi mel vec Neanebij, bi blo cist super boljs. ampak saj nas ni tok mal..... ~ ... sej vem, kaj si mislil, Namaar.....kako sem eno od dbest frendic spoznala.... ona mi je kasnej povedala za ta dogodek, ki sem ga sama presenetljivo pozabila.skratka, sva hecna kombinacija, k sva obe 13 pa se trigon in najrazlicnejse stevilne povezave...no ampak v zacetku sva si sli pa na jetra. no in mi je nekoc razlagala, da kako sva se spoznali...da je nad dezevalo in sem jaz (izjemoma in presenetljivo) imela deznik, ko sem se ponoc vracala iz kakega studenta...vsa 'punk' pa taka. imidz, nasminkana do kolen, chupo in vse to.... hard scena, kao, skratka. in se mi pribliza v tistem dezju..... je blo mal zadrege, k se pac nisva marali... a sem jo jasno povabla pod marelo in sva se pogovarjali.In mi je kasnej povedala, da jo je najbolj prevzelo, k sem lapala v tem smislu: da saj, punk pa vse in vse to... do konca in do dna in vse vse vse....sam da ce pa kdo rece, da nima rad sonca (=svetlobe, ljubezni, lepote...), da pa preprosto laze. hotla sem pa s tem rect, da ce cenimo lepoto in vrednote, ne smemo mislit, da smo edini...svet je tok popachen ratal zaradi vseh stevilnih moznosti in napredkov - ki jih, ker jih hocmo, mormo vzet v zakup v dobrem in slabem, kajti 'najboljse ne prihaja samo - prihaja v druzbi vsega' (tagore) in v mnozici vsega mormo sam zase vzet najboljse programe.da so pa najboljsi oz. ce/ko so, pa vemo zelo preprosto: ker funkcionirajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 včeraj sem bila v družbi, na martinovanju... šla malce ven na zrak, si vzela trenutek zase in zrla v zvezdnato nebo.. pozabila na okolico in bila samo jaz in zvezdice... nato odšla nazaj med družbo in z njimi pela, pila najprej v kleti vinčka, nato pa cel večer sok. Imela sva se luštno, brez alkohola... prišli smo kot skupina motoristov iz Zagorja, s seboj imeli harmonikaša... kaj hočem povedat, da ni vse samo alkohol, zakajanje, divja vožnja... da je svet lep, če vidiš v njem lepoto in če ne razmišljaš o tem kaj bodo drugi rekli...Zato Neanebia (sej ne vem če sem prav napisala) počni tisto kar ti srce v določenem trenutku zaželi, če le lahko in svet bo lep in dan bo polnmoje skromno mnenjevšeč mi je misel zgoraj, ne sprašujmo se kam gre svet, vprašajmo se kam gremo mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 jst si pa trenutno kupujem teleskop ne živim v mestu, zato so noči tuki pozim fuul jasne in polne zvezd, tako da jih hočem mal pobližje pogledat lep dan si pač zgodaj spoznal tudi to plat življenja. srečkovič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neanebia 11. november 2007 Avtor Prijavi Deli 11. november 2007 (popravljeno) Huy koliko postov ste spisali. Sem prav prijetno presenečen. Pa še v črno lukno so me deporterali, kamor sem si pravzaprav tudi želel. Očitno se na koncu vse lepo izide. "Tisti, ki se imajo radi se zbližajo in tisti, ki se ne marajo se razidejo, da bi lahko poiskali svojo srečo drugje." Naj rečem tudi to, da sem iz toliko spodbud prišel tudi do enega precej simpa zaključka. Namreč ne glede na to koliko neljubih stvari obstoja, obstoja tudi nešteto možnosti, da napravimo iz svojega življenja veselje in radost. In četudi nas ne sprejmejo vedno prav vsi (ker smo pač malce drugačni), je pomembno da smo srečni!!! ¡VIVA LA ALEGRÍA! jejeje... P.S. Če si boste slučajno kako čajanko pod milim nebom umislili, se priporočam... Bi znalo biti kar zabavno v vaši družbi se mi zdi! jejeje... L.P. Ne A Ne B ia Popravljeno 11. november 2007 -> Neanebia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 kul je tisto, kar se tebi zdi kul...pa saj TI zivis svoje zivljenje, no....!resi se cimprej tega, da je treba delat, kar se drugim zdi fajn, da bos lahko potem vmiru srecen Sami si določimo, katere stvari imajo za nas vrednost in se nato podimo za njimi. Če večina ljudi izbere iste stvari, je zato njihova odločitev prava in njihov način edini možen? To je samo iluzija, ki ji podležemo zaradi množičnosti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Sami si določimo, katere stvari imajo za nas vrednost in se nato podimo za njimi. Če večina ljudi izbere iste stvari, je zato njihova odločitev prava in njihov način edini možen? To je samo iluzija, ki ji podležemo zaradi množičnosti.To je sicer res, kajpak. Vendar je realno gledano to bolj možnost, ki jo imamo, ni pa nam to položeno že v zibko.Lahko pa si to izborimo, z delom na sebi. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Sami si določimo, katere stvari imajo za nas vrednost in se nato podimo za njimi. Če večina ljudi izbere iste stvari, je zato njihova odločitev prava in njihov način edini možen? To je samo iluzija, ki ji podležemo zaradi množičnosti. ja saj to pravim ze ves cas....da citiram oscar wild-a: don't worry what others think of you, because most of the people are far to bussy worrying what we are thinking of them screw illusions....fight for the real thing z , t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.