Obi-Wan 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 LP Mene pa zanima kdo so amiši, če bi mi kdo lahko na dolgo povedal kdo so to in kje bivajo kakšna je njihova kultura itd.Da bi zgledalo za približno 2 strani za A4 format. Če bi se dalo to hitro ker moram imeti že to vsebino do četrtka Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Hm obi, a se ti ne zdi nepošteno da drugi delajo tvojo nalogo, oziroma delo ki ga moreš ti opraviti.Dvakrat globoko vdihni,sprehod se do knjižnice,vprašej knjižničarko,preštudirej zadevo in naredi referat So pa zanimiva tema teli Amiši Sej če ma kdo kej za napisat bo ful fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Internet??? amiši 1 amiši - wikipedija - angleško amiši - angleško - uradna stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Obi-Wan 11. november 2007 Avtor Prijavi Deli 11. november 2007 Hvala za te strani Mah sm iskou pa nč najdu xD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 še en članek v hrvaščini Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Obi-Wan 11. november 2007 Avtor Prijavi Deli 11. november 2007 Ma čist nč ni u SLO jooj :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 ammmm...malo pogledas okrog...? ceprav priznam, da mi je bla prva asociacija amis Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Hm obi, a se ti ne zdi nepošteno da drugi delajo tvojo nalogo, oziroma delo ki ga moreš ti opraviti.Dvakrat globoko vdihni,sprehod se do knjižnice,vprašej knjižničarko,preštudirej zadevo in naredi referat So pa zanimiva tema teli Amiši Sej če ma kdo kej za napisat bo ful fajn se podpisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.