Marsa 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/46/"][b]Napoved za 46. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. november 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 grem brat! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2007 Avtor Prijavi Deli 12. november 2007 OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 [color="#4B0082"]vlagajmo[/color] Pri vsem svezem sadju tule , pa jaz [color="#4B0082"]To bo spodbudil vpliv Urana v začetku tedna, ki pa bo na nas deloval tudi dražeče in vplival na nenavaden potek dogodkov (sproženih predvsem zaradi impulzivnosti,[/color] Pol pa boljs, da sem mal manj impulzivna tole obdobje, mi itak pravijo vsaj do 10 prestet, no zdaj vcasih celo pametno odreagiram, ce po Spansk stejem, rabim vec cajta . Kar fajn napoved , hvala Marsa, pazi na poskodbe, teden se je sele zacel Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 [quote name='Marsa' post='912644' date='12. Nov 2007, 11:28']OK. [/quote] *Če si bomo raje izbrali svojo [color="#0000FF"]lastno[/color] družbo, se prav tako razvajajmo in poskrbimo, da nam bo lepo in prijetno in vsaj za kako urico preprosto počnimo karkoli nam bo godilo.* to mi je všeč. *Če bomo začutili ustvarjalni zagon, naj nas [color="#0000FF"]ne-velepomembnost [/color]takih projektov (če recimo v ustvarjanju nismo vešči) ne odvrne, pač pa, če le začutimo kaj podobnega, to storimo zaradi sebe - ker nam bo godilo, če bomo nekaj lahko storili, česar morda sicer ne bi, poleg tega pa bomo imeli tudi željo in težnjo po materializiranju vizij, skratka, želeli si bomo nekaj početi, koristnega, ustvarjalnega, ki pa bo hkrati tudi praktično in otipljivo (morda pa seveda tudi okusno ). * to tudi ! (velestavek ) *Skušamo nekako priti do konca pri zadevah, ki so tik pred koncem oz. jih je potrebno zaključiti, in ustvariti čimboljše pogoje za nove, prihajajoče.* vedno in povsod, če se le da. *Ne bo preveč časa za razmišljanje, kar je [color="#FF0000"]dobro[/color] in[color="#006400"] slabo[/color]. * *Privoščimo si več tekoče hrane, skuhajmo bogate juhe oz. enolončnice in podobne jedi, v jedilnik vključimo tudi čimveč svežega sadja oz. zelenjave.* tudi to vedno in povsod. če izluščim grahke, lahko rečem, da bo dober teden! hvala! faza.polpolnega.kozarca.press pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Aaa - napoved je tule - pa ni take panike. V primerjavi s prejšnjim tednom naravnost čudovita. Vlagala ne bom, zaloge dovolj, bi pa znala pucat kaj:) Težila ne bom(upam), sanjam čudno..to ziher uran kriv..tole priti do konca stvarem, pa mi je itak pisano na kožo Hvala Marsa Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2007 Avtor Prijavi Deli 12. november 2007 [quote name='Pujsa' post='912695' date='12. Nov 2007, 14:08'], ce po Spansk stejem, rabim vec cajta[/quote] ja, thanx, a ne, na konc tedna bom mela sam se en uch al se bom pa zeksplodirala. kaksnih par zarnic pa tko, mala malca. [quote name='lea' post='912696' date='12. Nov 2007, 14:15']*Če si bomo raje izbrali svojo [color="#0000FF"]lastno[/color][/quote] ja sej vem, ce je svoja, je tudi ze lastna, sam sem namenoma pustila, k hotla poudart, pa se mi je zdel bl poudarjen tko kot pa preprosto: svoja druzba. *sej pa tud vem, da nisi zato poudarla, sam.. pol se se bl vid. fazacezrobkipechegakozarcacetudijenapolprazen_kotvedno.press to itak, a ne, chorbe in taksno, men tud to sede! [quote name='nataly' post='912702' date='12. Nov 2007, 14:38']priti do konca stvarem, pa mi je itak pisano na kožo [/quote] () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 [quote name='Marsa' post='912708' date='12. Nov 2007, 16:29']ja, thanx, a ne, na konc tedna bom mela sam se en uch al se bom pa zeksplodirala. kaksnih par zarnic pa tko, mala malca. [/quote] Sej si napisala, da si se urezala vceraj . Ampak tele zadeve so po mojem res hecne. Si ne mislim, da si ekstra nerodna al pa kaj, pa po mojem se bolj pazis, ko kaj pocnes, da se ne bi kaj zgodilo Verjetno gre to priblizno tako, kot ce se velikokrat popackas, ko kaj jes, potem izjemno pazis, pa se vseeno popackas... [color="#4B0082"]To bo spodbudil vpliv Urana v začetku tedna, ki pa bo na nas deloval tudi dražeče in vplival na nenavaden potek dogodkov (sproženih predvsem zaradi impulzivnosti Spet bomo tako preizkušali že utečene smernice, ki pa jih bomo skušali prilagoditi novim pogojem, razmeram in situacijam… Ne bo preveč časa za razmišljanje, kar je dobro in slabo. Preprosto bomo morali slediti intuiciji in ugledati nek vzorec v vsej zmedi....[/color] Prijatelj je tik pred nakupom stanovanja, pa je dobil tako buksasto pogodbo, da je idejo opustil in je blazno jezen Upam, da se je odlocil prav. No saj mogoce se bodo pa premislili pa res naredili normalno pogodbo, sicer pa nakup tega stanovanja ne bi bila dobra ideja. Skratka, prav si imela Marsa, potek dogodkov je res nenavaden, enih 15 stvari ze opravljenih, samo detajli so se se urejali... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 ahhhhh kakšna skladnost.....čist navdušena...... kakšna nervoza me sicer ne daje.....k ležim doma z neko bakterijo in sem čist pridna.....če odštejem nujno logistiko..... nekaj sem brala včeraj, pa sem kr med branjem zaspala....v sedečem položaju.....zjutraj pa za compom doma....ko sem se čez slabo uro zbudila, sem mela prste še zmer na tipkovnici.....očitno moram teden odsanjat..... izboljšave so v planu, delno v realizaciji, zaključevanja pa tudi......kuhat se mi razen minešter ne da nič druzga in to že od vikenda dalje......da je merkur spet v sco je res lepa novica....končno na pametnem mestu...... marsa....srčkana napoved..... ....thx...... p,s....po sanjah sodeč bo letos ful moderna zlata in črna....pa ne za obleko....za lase..... ....neptunčku se je mal utrgalo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 A zlata za lase? Jaz pa študiram, kakšne pramene bi dala na svoje črne lase Evo rešitve...samo...ne...nisem dovolj karakterja..rdeči tudi ne..blond pa sploh ne...hm. Problem:) Piše Marsa tudi, da je naj poslušamo svojo intuicijo..zdaj pa spljoh. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 sem se spomnila, ko sem tule hecala prijatelja, da rabim barvo za lase. Me vprasa kaksno, jaz pa da zeleno. Je skoraj okoli padel, ampak ker je strasno vljuden, se je brzdal in si verjetno mislil, da smo Evropejci res malo zmesani. Najprej me je vprasal, ce res zeleno in sem mu rekla, da ja, za spremembo malo, potem me je pa previdno vprasal, ce ne bom imela kaksnih tezav v soli, zaradi strogega kodeksa oblacenja, sem pa rekla, da ne, ker je zelena v njihovi zastavi . Nataly mislim, da bi tudi tebi zelena pasala, ker se veliko potepas po naravi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Si hecna?? Me lovci vidijo, pa me prec zamenjajo za kakšno pošast Viš, da še imam mladoletnega otroka doma:)) Dobro -ta ki pa že polnoletna, pa tak, kot da to ni.. Nema zelene Niti za tebe..bi še rada učila en cajt tam?? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 ha ha ha....kaj mate dobre..... a je marsa kje napisala, da bo folk dobre volje z izvrstnim smislom za humor....>?.....no, če ni, bi pa morala..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 [color="#4B0082"]skušajmo gledati tudi na vse tiste 'slabe izkušnje' s humorjem, ki ga pogosteje uporabljajmo (četudi bo zdaj morda malo ciničen, morda zelo stvaren ali minimalističen ali nekako nenavaden, poseben…).[/color] Kar dobro ga je opisala, edino, da bo zelen je pozabila omenit [color="#4B0082"] Urana v začetku tedna, ki pa bo na nas deloval tudi dražeče in vplival na nenavaden potek dogodkov[/color] Tole sem se enkrat pokasiral, prfoks, ki je najboljsi in najbolj fajn od vseh tule, gre jutri domov, ker mu je umrl dedek in se ne vraca vec. Vse skupaj se je odvilo v 2 dneh . [color="#4B0082"]Tudi za večje nakupe, vlaganja in podpisovanje pomembnih pogodb je zdaj ugoden trenutek, še posebej v sredini tedna (in še posebej za vse, ki so rojeni v vodnih in zemeljskih znamenjih oz. imajo pomembne položaje v teh znakih). V vsakem trenutku pa poslušajmo svojo intuicijo (ki bo zdaj še posebej poudarjena).[/color] A je sreda zato sreda, ker je sredi tedna? No bom videla, kaj se bo danes nasukalo prijatelju z onim stanovanjem... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 aha....napoved je očitno cca skor glih, kot je bla.....pestro......in fajn...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 saj res..kje je napoved? ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 glede na to, da berem da je bila Marsa ful bolna, bomo že zdržal brez nje... mislim pa da je vpliv prve polovice tedna popustil... najhujše je za nami in pred nami. amen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 preber si zadnjo in predzadnjo....in to je približno to....če dodaš še mal popra, začiniš z zvezdnim prahom kometov, neptunovo slino, koščkom saturnovega gravitrona (tole je potrebno posebej pazljivo dozirat!), nekaj plutonovega magnetizma (doziranje skladno s potrebami in razpoloženji, predoziranje ni mogoče, lahko so sam bolj al manj temačni učinki) in za spoznanje uranovega dinamitnega viharja (predoziranje najbrž ni možno, tako velike količine so redko na razpolago na črnem trgu, pa še tiste običajno "pod pultom" pokupijo zbiratelji in drugi odvisniki).....dobiš ravno pravo mešanico, ki bo prevladovala od tu, pa tja do konca leta.....možno je, da je nekaj dobimo tudi v naslednje leto....ker bo pripihljala noter medtem, ko bomo odpirali vrata v 2008...... evo....osnovne sestavine so za vse enake.....mi pa si lahko po lastnem okusu serviramo mešanico in si izberemo recepturo po naših želja, potrebah, okusih in razpoloženjih......pa dober tek...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 AMIS. kolk si ti zakomplicirala Ma nič. JAz se v glavnem učim pa dans se grem mal poštimat na boljš....jeeeeeeeeeee ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 ma kaki kompliciranje, čista poezija...sam ne vem kam je kaj venero utaknla... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 [quote name='Amis' post='918998' date='29. Nov 2007, 08:21']preber si zadnjo in predzadnjo....in to je približno to....če dodaš še mal popra, začiniš z zvezdnim prahom kometov, neptunovo slino, koščkom saturnovega gravitrona (tole je potrebno posebej pazljivo dozirat!), nekaj plutonovega magnetizma (doziranje skladno s potrebami in razpoloženji, predoziranje ni mogoče, lahko so sam bolj al manj temačni učinki) in za spoznanje uranovega dinamitnega viharja (predoziranje najbrž ni možno, tako velike količine so redko na razpolago na črnem trgu, pa še tiste običajno "pod pultom" pokupijo zbiratelji in drugi odvisniki).....dobiš ravno pravo mešanico, ki bo prevladovala od tu, pa tja do konca leta.....možno je, da je nekaj dobimo tudi v naslednje leto....ker bo pripihljala noter medtem, ko bomo odpirali vrata v 2008...... evo....osnovne sestavine so za vse enake.....mi pa si lahko po lastnem okusu serviramo mešanico in si izberemo recepturo po naših želja, potrebah, okusih in razpoloženjih......pa dober tek...... [/quote] ...uran me ne šmirgla kej dost,....plutko pa zgleda svojo municijo pri men skladišči,.... aja, Marsa Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Pluton pa Saturn se še pri meni mal spogledujeta... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 jaz se pa spogledujem z Neptunom...še skoz...po moje ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.