Skoči na vsebino

Napoved za 46. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Ksenia' post='919028' date='29. Nov 2007, 10:01']ma kaki kompliciranje, čista poezija...sam ne vem kam je kaj venero utaknla...[/quote]
venera...sad je ima, sad je nema.......doživlja mrke....u kolkor je niso spizdili vanjzemaljci....jih mam mal na sumu........ x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:o|o:

..... se mi ni dal orpavicevat pa to...
al pa o morebitnih planih govort pa stokat, sam sem se brez slabe vesti odlocla -zdej k je ni blo-, da je ne bom napisala, najverjetneje jo bom pa pac se pisala, mi je pa padl mal dol.... pa recmo da mam mal pavze.
sej nou nobenga konc in je se na tisoce astrologov, k majo tud kej za povedat pa so morda tud mal bl motivirani.
al pa ce niso, njihova stvar (tko kot je to moja). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa....ti se pocajtaj pa plane spelji...... xgoldfishx xcrossfingx .....sej se nismo nč spotikali čz tebe al pa napoved....

js se tle sam mal afnam pa folk zabavam...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sej vem da ne, thanx. xsrcx

sam pac to je moja osebna stvar, da me jasno mal bockne, ko je osvezena ta tema, pa tud ko dobim nekaj mailov, nekatere dobrovoljne in razumevajoce, nekatere pa vcas kar jezne in razburjene x:o)x - da bi vcas take nalozhila nazaj, pa si pol premislim, sam na take maile pol sploh ne odgovorim, k nisem nikomur nic dolzna.

Nisem pa hotla se jezit pa tarnat, ker je to moja stvar in sem se jaz odlocla, da jo pac pisem (pod takimi pogoji oz. nacin, kot jo).
tko kot sem se zdaj, ko je nisem.

sem hotla dat ze obvestilo, da je sploh nom vec.
sam to bi blo impulzivno.
sam nekaj 'moram' rect in recem pac to. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne spljoh se nismo pritožval... ampak to pa ne pomeni, da napovedi ne preberemo z veseljem
ti se sam pocajti...
mimogrede, tamala včeraj že imela slikanje glave, jutri pa po čudežu že naročena pri nevrologu... glavobol pa sploh ne popusti... sama imam pa take frke da dol padeš. ne vem kako so ljudje tko nefleksibilni in rabijo za vse čas... halo, ni čas za mencanje pa odločanje...

sej vem, ksenija, saj rpedvsem zato jo pa sploh pisem. :kiss:

~

a tko.... hmmm...
ampak sej bo, ves.
to je skoraj zagotovo psiholosko in se mi zdi, da fotkanje glave nou nc tacga pokazalo.
ji rec, da mam cist dober obcutek, ce bo to vsaj mikrich pomagalo. x:)x (xwizardx)

Picasso

tnx... jst tud mislim da je pregorela... pa mal čuden se mi zdi, da bolečina ne pojenja... ponoč jo slišim kako se premetava in ne spi, pravi da prav boleče čuti utrip... bleda je pa ko stena, kri ima pa ok...
zahvaljuje se ti pa pravi, da bo že boljš

ves kaj, po mojem skoz tuhta in razmislja, pa je zato (tud) glava bolj na udaru oz. je tle ven prislo... vse zadrzevano pa taksno.

daj ji kako olje v prostor (sivko, meliso ipd.), s katerim se pa lohk tud nezhno masira (razredcis z vodo, das na vato ali gazo) oz. si da obkladek - naj si da rajs na tilnik, masira pa tud tilnik pa se senca.
Pocitek, pocitek, pocitek, aktivnosti v naravi, ZRAK!
Nauc jo kake dihalne vaje.

Pravis, kri je OK. Kul. xokx

Saj je logicno, ves: zdaj je vse za njo prislo.
sem prepricana, da bo ze vse dobro.
nej cimboljs opravi jutr! xcrossfingx

Picasso

eni se sploh namo znali obnašat brez napovedi x:px

x;)x hecam se....

boš vidla, čez en cajt si boš rekla ejjj, šibam napoved napisat, k folk drgač same bedarije počne x:Dx x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

[quote name='Todika' post='919241' date='29. Nov 2007, 16:16']eni se sploh namo znali obnašat brez napovedi x:px[/quote]
sej vem, x:px cist desperate. x;)x

kako je, starina, hendlamo? x:Xx

kok smo tezki, kolkrat papcamo in kolk? x;)x x:px
in take stvari... ??

xDDx

Picasso

starina :wOOt: :vragec:

he he....

ma veš kok, pojma nimam, k sem čist neobremenjena s težo x:Dx mislim da ma že čez 6....jaz vidim da je zadovoljna, kaka in lula normalno in ne dam dost na cifre x;)x papcamo kar naprej se mi zdi....še zmeri je joška zakon x:px sploh leva, z desno nista najbl frende x:Dx pol po novem letu bomo začel še kej futrat, do tedi bo pa na joški visela...

je pa taka faca mala...čveka, zdej še ful te zloge razne obvlada, pa tak pravi govner je, ful močna in tko x:o)x divjak mali.... pa najlepši otrok itak x:Dx

s tem da je rak sem se pa že sprijaznila x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

[quote name='Todika' post='919259' date='29. Nov 2007, 16:50']s tem da je rak sem se pa že sprijaznila x:Dx[/quote]
ja walda, k pa je u petkih u modi, da se joshke gricka x:px
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Glede na to, kako se je teden začel, upam, da se bo bolje končal xrolleyesx če napoved ni ok, mi je vse jasno. Same čudovite stvari so se mi dogajale in obetajoče novice sem dobila :inocent: Sem malo sarkastična, samo poskušam pozitivno razmišljat! x:Ix

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Že zato, ker se začel v tehtnici, nič nam ne bo preveč za kregarjenje, raje bomo se muckali in bili sploh in zelo prijazni do svojih domačih, v sredo, četrtek bo luna v škorpijonu pa bo čisto druga pesem, ne le muckanje še kaj druga pride na spored. Aja - zaključek tedna bo pa itak v mojem elementu - luna v strelcu - pa magari ji bo nagajal kakšen pluton na koncu, da bomo kvečjemu še bolj zaletavi in sploh vse.
Jezus kristus..pa mlaj bo :eek: :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='contesa' post='920600' date='3. Dec 2007, 21:48']Glede na to, kako se je teden začel, upam, da se bo bolje končal xrolleyesx če napoved ni ok, mi je vse jasno. Same čudovite stvari so se mi dogajale in obetajoče novice sem dobila :inocent: Sem malo sarkastična, samo poskušam pozitivno razmišljat! x:Ix[/quote]

Conti, pri meni se cudovito pocutje vlece ze tedne :vragec: xrolleyesx :sori: pa se en cas se bo vleklo, ker sem spet v enem od mojih miljauzent prehodnih obdobij.

:blink: :wacko:

xupx :detelca: xcrossfingx

pa se zlatega kita bi rabila :inocent:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 month later...
Mi lahko kdo razloži, kaj je ta teden v zraku? Začel se je z neobičajno težo, v službi vsi jamramo, kako smo utrujeni (pa šele ponedeljek je), pri vseh se pojavlja neko nezadovoljstvo, občutki tesnobe in tako. Kaj se dogaja? :eek:

ce se ne motim, Melodie, si tehtnica (ali imas nekaj pomembnega v tehtnici, asc ali luno), kar pomeni, da je to zate dost 'normalno', ker je mozno, da se ti je v bistvu 'zgodil' veliki Tkvadrat z Luno, Soncem in Jupitrom.

na splosnejsi ravni tud deluje; ze sama Luna, ki ji kvadrirata sonce in tud jupiter, je lohk tezavna.
no vcer z jupitrom, dons s soncem (krajec).

Sicer pa je se en zelo zoprn aspekt (k ga mam sama v natalcu) in sicer mars opozicija pluton, s tem da je mars se retrograden.
kar poleg stresnih situacij in depresivnih momentov, izmucenosti in tega (ker je mars v neaktivnem znaku pa se retro) povzroci tudi nesrece, pozare, agresivne dogodke in tudi katastrofe lohk (sploh ce so neugodni se drugi aspekti, recimo z jupitrom, kar so)...

Nadalje venera kvadrira uran, kar dodatno 'pomaga' pri razdrazljivosti in tud temu, da se nam izmikajo tla pod nogami, kar nam zdaj, v casu kozoroga, ne pase tolk, kot bi nam recimo, ce bi blo obdobje vodnarja ali dvojcka.

pa se kej je ziher, nisem tok podrobn gledala. se mi zdi ze mars/pluton cist dost. x:o)x x;)x

no pr men to sicer dela trigon saturnu in 'samo' inkonjunkcijo z asc, pa me je vseen cist zdrmal.
notranje cutim tako napetost, da me bo glihkar razgnal, pocutm se kot v totalnem stresu, kot bi mela ne vem kaj nad/pred sabo, pa nimam nc tacga.
tko da tud men ni nc vsec zdle. x:o)x

Picasso

Oh Marsa, carica, hvala za tole. :palec: In seveda nikoli nisem dvomila v tvoj spomin, se kar prav spomniš mojega "sonca".

Meni ti planeti trenutno delajo tako štalo, da recimo doma sedim ure in ure na isti točki, naredim nič, sem nenavadno pesimistična, ko sem v službi pa eksplodiram za vsako malenkost. Se pa pritožujejo tudi drugi, da so depresivni, čudni, napeti, itd.

Tud jaz imam štalo že cel december, se kar nadaljuje v januarju, vsak dan kak slab dogodek....
Kdaj se bo to planetarno stanje popravilo...eni pravijo šele po 21. februarju?
Love is my only point to be alive...love is my God

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...