Skoči na vsebino

Danilo TURK predsednik Slovenije, astro analiza

gregor777

Recommended Posts

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jasno je bilo, da Peterle teh volitev ne bo dobil. S tranzitnim neptunom na asc. zal res ne.

In v teh volitvah ni bilo bistveno zakaj je Turk zmagal, ampak zakaj je Peterle izgubil.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Če kdo najde uro rojstva naj sporoci. x:o)x

5:30 zjutraj

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..tako je pisalo v Jani cca. 2 meseca nazaj... po mojem so podatki kar tocni... vsaj za Peterleta se je izkazalo za zelo resnicne...

Frank Zappa

Meni je najprej podlo v oci venera konjukcija ascedent! Le kaj naj bi to pomenilo???

Hoj!

A lahko pogledas ce imas se tisto Jano, pa preveris, da ne bi nekaj debatirali......

..tako je pisalo v Jani cca. 2 meseca nazaj... po mojem so podatki kar tocni... vsaj za Peterleta se je izkazalo za zelo resnicne...

Guest Mačona
Meni je najprej podlo v oci venera konjukcija ascedent! Le kaj naj bi to pomenilo???

da kljub mrzlemu Soncu v Vodnarju in ASC v še bolj mrzlem Kozorogu vendarle daje nek topel vtis in ugodno sliko o samem sebi .. drugi ga pač vidijo v pozitivni luči. sicer pa Luna trigon Jupiter! ta mu daje dost podpore.

:vragec:

sej faco ma tut tako

k ena zdrizasta pichka je

zlomk....tralala

z Venero na ascendentu bi bil zares lahk malo lepši ga pogledat.Noooo :inocent:

Predsednika države predstavlja Sonce,znamenje Leva in 10. hiša. Njegov Lev, v 7.hiši, je ujet kar pomeni ,da Sonce ne pride do pravega izraza pa še v kvadratu na Luno v 10.hiši.Ne vidim kakšnega posebnega potenciala, čeprav ga drugi opazijo :)

( tudi Pluton je ujet)

Mačona, Luna so tudi širše ljudske množice tako, da ga , z ozirom na 10. hišo, podpira.Vprašanje pa za koliko časa in kako.

Zelo računa na podporo te in one strani :)

Res pa je šteti v + da se nahaja(Luna) na 5.,Levovi stopinji. Moč.

Mene osebno najbolj moti, da je znamenje Leva, ujeto znamenje.

Mu je pa Luna progresirala 11 hišo, kar nakazuje veliko podporo prijateljev.Se ve.

(se mi ne ljubi kaj več izbrskat, bi bilo pa prima primerjat s karto Slovenije)

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

n

ajde Turek, da vidimo.

dam ti brčice pa si kot Hitler :vio:

xg:Dx

Nekateri, iz astro. krogov, mi zatrjujejo, da je aspekt Merkur 120* Neptun, katerega ima Turk, aspekt resnice oz. , da ljudje s tem aspektom govore resnico. Prepričana sem v nasprotno.... ljudje s tem aspektom so sicer komunikativni ... Neptun pa govori popolnoma drugo resnico.

Mu je sploh jasno o čem, oz. kaj govori ?

Ja, sem opazila Plutona, ujetega v hiši diplomacije (Lev) v opoziciji na Sonce ... os 1/7 Težka bo. Ob podpori prijateljev morda, brez njih megla.

Pluton se ne more izraziti kot bi se sicer. :att:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

bi kr rekla, da za njim stoji ženska. xnckrivx vladar 6. v 10., ki je itak Luna (ženska).

:palec: Ja možno, ne vem kako bi razlagala tale kvadrat saturna na luno, še dvakrat mu ekzaktno zakvadrira, drugič februarja 2008 in še enkrat junija 2008. Mogoče se hoče ali noče precej čustveno ohladi do žensk (žene, mame), saj bo verjetno precej okupiran z delom.

Ura bo verjetno kar prava, kajti trazit jupitra (vladar njegove lune, čustev) dobro aspektiran na merkur, sonce, kar pomeni njegovo srečo v vezi s plani in prijatelji, kar kaže, da mu je uspelo.

Decembra ima precej ugodnih aspektov, samo opozicija neptuna na pluton v 7 hiši ni ugodna (od 27.12.07).

xg:Dx

Nekateri, iz astro. krogov, mi zatrjujejo, da je aspekt Merkur 120* Neptun, katerega ima Turk, aspekt resnice oz. , da ljudje s tem aspektom govore resnico. Prepričana sem v nasprotno.... ljudje s tem aspektom so sicer komunikativni ... Neptun pa govori popolnoma drugo resnico.

Mu je sploh jasno o čem, oz. kaj govori ?

Tranzit neptuna čez prvo hišo je mogoče tisti, ki daje eno nejasnot o osebi, kajti pri njem gre za dolgoletni tranzit. Osebo načeloma težko pogruntamo, tranzit neptuna na njegov merkur pa šele sledi. Bomo takrat videli, kaj bo povedal.

Res pa je šteti v + da se nahaja(Luna) na 5.,Levovi stopinji. Moč.

Mene osebno najbolj moti, da je znamenje Leva, ujeto znamenje.

A je možno da zaradi tega položaja on ful vidi v prestižu, v osebnem položaju.Vse mu pomen da je na "tazgorni" stopnički in le tam se počuti v redu.

Podatki so zagotovo pravilno prepisani... sicer pa je venera v kozorogu, vladar 4. in 9. in res je predstavljal svojo drzavo v tujini in jo bo se... ne bi rekel, da podatki niso resnicni... kar se pa tice tega, da nima karizme, tut ne bi ravno rekel... sonce na sev. vozlu... njemu je usojeno, da sije... kar se pa venere v kozorogu in lepote tice... jao babe...

sam bi mogoce vseeno raje videl, da ne bi bil predsednik nobeden od teh dveh, ampak kokr smo si postlali... and the beat goes on...

pa se od lojzeta:29. junij 1948; 22:00, Maribor... bi rekel, da je par minutk prej rojen, da se ta tranzit neptuna na asc. cist posteka.... po Tyl-u aspekt(v lokih/tranzitih) na asc. med drugim pomeni IZGUBO EGA... in lih to se je zgodilo v nedeljo...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...