Skoči na vsebino

Lokostrelstvo.

kalipto

Recommended Posts

:vragec:

glede na to, da je lov z lokom pri nas she vedno prepovedan in se moramo skrivar tako pred lovci s pushkami kot policaji in vseh sortami gobarjev etc....je prav zabaven shport

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Pa kaj zdej spet ti tukaj se nekaj buniš....ne boš lokostrelstva v gostilne spravil :vragec:

za lokostrelstvo morsh met mirne shiuchke pa mirno roko. a zej me hoch preprichat, da oshtarija ni ta prava ordinacija za to :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

glede na to, da je lov z lokom pri nas she vedno prepovedan in se moramo skrivar tako pred lovci s pushkami kot policaji in vseh sortami gobarjev etc....je prav zabaven shport

zlomk....tralala

Se pravi, da ne morte strelat, glih koder bi vam pisal. Izjema je zgleda le un pezde, Amor, al k'ku mu je že ime. Un pa strela k obseden; čist skos ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Se pravi, da ne morte strelat, glih koder bi vam pisal. Izjema je zgleda le un pezde, Amor, al k'ku mu je že ime. Un pa strela k obseden; čist skos ...

lalala

hehe

morsh enkrat z nami

to zgleda k filmi od rambota... x:Dx x:Dx

maskirne obleke ...zhvali se morsh na najmanj pet metrou prblizhat...zram pa she pazit de te ker louc ne shicne ....in pol k si zhvau zhe polozhu jo je treba she do avta spravt.....tam pa zhe policaji svojo vlogo shpilajo.... x:Dx x:Dx x:Dx

ceu hec

no ...pa sej sam enkrat na let tole

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ta šport je men fuul cool x:)x -polek jahanja sevede.

Sam ko pomislim da so učasih to veščino uporabljali samo za ubijanje me kr mal zmrazi xyesx

zlo očitno ne razmišlaš kej dost, ker drgač neb niti jahu niti se viljam tela igrou. ker zmrznen to... nou gou x:Dx x;)x

Haha sj vem...

As že kdaj z lokam strelov??

ja. paj že doug nazaj, tko da me rajš ne vabt, pa se mi z jabukom na glau nastaulat. is kona dol strelat pa itak samo finžgarjou iztok zna x:)x

• 1 year later...

pa tudi veliko mira v sebi. skladno, umirjeno dihanje, cim manj napetosti.

misliš mirno roko, pa mirne učke..probam dešifrerat ...ne prepričat, jaz to vem....zdaj ne vem kaj misliš ti strelat v oštariji...

ordinacija...ne ni.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...