santos 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Na videz se ne razlikuje od drugih vrčev. Pomembna razlika je v tem, da je ta vrč programiran s koristnimi informacijami. Programiranje je izvedeno s pomočjo orgonske tehnike in laserskih snopov. Silicij v kristalinu ali keramiki, iz katerih je običajno izdelan vrč, ima pomembno vlogo pri sprejemanju informacij in njihovem oddajanju v vodo. Na osnovi izkušenj ocenjujemo da bo vrč koristno učinkoval na vodo naslednjih 5 - 10 let. Ne glede na to, da se v vrču sestava vode kemično bistveno ne spremeni, se bistveno spremeni njena biološka primernost. To je mogoče dokazati z biološkimi testi (npr. Allium test) in z aparati kot so BICOM 2000, računalniškim biofeedback programom QXCI itd. Priporočamo, da vrč uporabljate za pitno vodo, sokove, vino in tudi hrano. Kakovost vode in drugih užitnih tekočin se izboljša takoj po nalitju v vrč, razliko v okusu pa je mogoče zaznati po približno 5 minutah. Okus tekočin postane blažji in mehkejši, voda postane po okusu podobna deževnici. Hrana (npr. sadje) naj bo v vrču nekaj minut, s tem boste ublažili negativne učinke kemikalij, katere so uporabljali v času pridelave, prevoza in skladiščenja hrane. V kolikor boste z vodo iz vrča zalivali rastline, bodo te lepše rastle in cvetele, rože v vazah bodo dalj časa ostale sveže. Ima kdo s tem vrčem kake izkušnje ?Včeraj sem ga kupil in morem priznat, da je bistvena razlika z vodo pred uporabo vrča in po uporabi. Vodo iz pipe nisem pil do včeraj že ene 10 let. Pač sem imel ene par krat težave z želodcem po užitju vode iz pipe, nato sem se jo odrekel, pač sem začel pit samo tisto iz plastenke... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 mam šalco od njih.....neki čas je bilo opazit spremembo....s tem, da se te informacije zgubijo....vsakič ko tresneš z vrčem se počasi inf. spreminjajo....silicij dokaj hitro sprejema inf. tak da tud kaka kreganja inpodobne zadeve spreminjajo inf. mogoč bo nosko mal bol strokovno razložu..js sem to že mal pozabla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Prvič slišim. Ga lahko pofotkaš pa prilimaš fotko sem? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 http://www.hydronic-business.com/e-shop/images/kozarec_modri_v.jpgto je kozarec http://www.btc-city.com/img/Product/img768_M.jpgvrč PODATKI O ARTIKLUUnikatni izdelek: ustno pihano in ročno oblikovano.Informirani vrč izboljša vodo in do40-odstotno zmanjša njeno škodljivo delovanje. Oživljena voda iz vrča je namenjena pitju, pa tudi živalim in zalivanju sobnih rastlin. Na dan naj bi popili približno dva vrča vode.Prostornina vrča je 1 liter. S tehnologijo hydronic (znanost o vplivanju na lastnosti vode) se voda iz nežive spremeni v živo. Informacije ali kode, vtisnjene v steklo, kovino, glino, plastiko... sprožijo samoočiščevalne sposobnosti vode. Voda spremeni molekularno strukturo, spremenijo se vezi med vodikom in kisikom. Zaradi tega je voda boljša za vse žive organizme.Dovolj je, da voda pride v stik s kozarcem, skodelico, vrčem, krožniki, hydronicom...V neizmerljivo kratkem času voda, ki že po svoji naravi hoče biti živa, sprejme informacijo in oživi.Učinkovanje izdelkov, ki so narejeni po tehnologiji hydronic, je stalno znanstveno nadzorovano. Spremembe molekularne strukture vode nadzorujejo tako, da merijo razlike v valovni dolžini z ultravijoličnimi žarki obsevane vode, delovanje žive vode na ljudi dokazujejo z meritvami povečane bioplazme ali avre, njeno večjo živost pa s povečanim oddajanjem biofotonov. Učinek na vodo z informiranimi izdelki, kontrolirajo z biološkim testom za določanje kakovosti voda. Tehnologija hydronic spremeni vodo tako, da ta postane bolj pitka, mehkejša in ima svilnat okus. Tudi druge pijače v informiranih posodah spremenijo okus, včasih tudi vonj. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 klarus - NAJLEPŠA TI HVALA! Če ne za drugo je pa sigurno lepo. Znakec ki je na kozarcu pa vem da je ful pozitiven, se pa ne morem spomnit kje sem ga že videla. Sigurno je področje bolj za nosoroga, jaz o fiziki in kemiji nimam kaj dosti pojma. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Kot ljubitelj Curry ljubcev se tukaj oglašam, s konstatacijo, da ti bio vrči, čudežno biodekodirani, formatirani energijski kozarci inu čaše, drugo niso kot PPP (podvala, pljačka prevara) ljubiteljev top shop ljubiteljev Potem, ko je nehal izhajati Pavliha in ko je Hvalica spokal iz parlamenta, se maltene narežim sam še teb; kozu lisast. klarus - NAJLEPŠA TI HVALA! Če ne za drugo je pa sigurno lepo. Znakec ki je na kozarcu pa vem da je ful pozitiven, se pa ne morem spomnit kje sem ga že videla. Sigurno je področje bolj za nosoroga, jaz o fiziki in kemiji nimam kaj dosti pojma. Jst mam takle kozarc doma, pa ne dela več. Tisti narian simbol je malenkost - občutek energijske nabitosti mu da obsevanje z orgonskim topom. Potem je a ako, kot je rekla že Klarus - vsakič, kos kozarcem am udariš, da steklo zavbrira, se s tem izgubi del te energije. Po določenem času je voda iz takšnega kozarca približn takšna, kot iz običnega.In ale - smeš me klicat Nosek. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 mam šalco od njih.....neki čas je bilo opazit spremembo....s tem, da se te informacije zgubijo....vsakič ko tresneš z vrčem se počasi inf. spreminjajo....silicij dokaj hitro sprejema inf. tak da tud kaka kreganja inpodobne zadeve spreminjajo inf. mogoč bo nosko mal bol strokovno razložu..js sem to že mal pozabla Tega pa nisem vedel oz. nikjer ne piše, da s časom zgubi svojo "moč". Thanks za info. Sam moj vrč ni iz stekla ! Kot ljubitelj Curry ljubcev se tukaj oglašam, s konstatacijo, da ti bio vrči, čudežno biodekodirani, formatirani energijski kozarci inu čaše, drugo niso kot PPP (podvala, pljačka prevara) ljubiteljev top shop ljubiteljev A se ti jaz zdim tip, ki kupuje potem top shopa ? Podcenjuješ mojo inteligenco, kar ti ne zamerim. Potem, ko je nehal izhajati Pavliha in ko je Hvalica spokal iz parlamenta, se maltene narežim sam še teb; kozu lisast.Jst mam takle kozarc doma, pa ne dela več. Tisti narian simbol je malenkost - občutek energijske nabitosti mu da obsevanje z orgonskim topom. Potem je a ako, kot je rekla že Klarus - vsakič, kos kozarcem am udariš, da steklo zavbrira, se s tem izgubi del te energije. Po določenem času je voda iz takšnega kozarca približn takšna, kot iz običnega.In ale - smeš me klicat Nosek. Aha,kaj pa če moj vrč iz keramike npr. tak. Enako velja za keramičnega, da zgubi tako imenovane informacije...?http://shrani.si/f/h/ai/40hsG5qT/pict1519.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 silicij je silicij...kakorkoli ga zapakiraš js sem mam tud keramično šalco....in je še sam šalca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 silicij je silicij...kakorkoli ga zapakiraš js sem mam tud keramično šalco....in je še sam šalca Silicij, kakor koli že. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ma silicij najdeš v vseh gradbenih materjalih....in glih v njem je poanta, ker se ga da dobro sprogramirat...si dobr vse zapolni ;)hkrati se pa hitr rušijo inf....sploh pri takih zadevah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 ma silicij najdeš v vseh gradbenih materjalih....in glih v njem je poanta, ker se ga da dobro sprogramirat...si dobr vse zapolni ;)hkrati se pa hitr rušijo inf....sploh pri takih zadevah Torej enako velja za ta vrč. Morem pazit na vibracije... Pokrijem ga lahko s keramičnim krožnikom medtem, ko ne pijem vode, to mu ne škodi ali da ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 ma silicij najdeš v vseh gradbenih materjalih....in glih v njem je poanta, ker se ga da dobro sprogramirat...si dobr vse zapolni ;)hkrati se pa hitr rušijo inf....sploh pri takih zadevah A mogoče obstaja silicij tudi v človeških možganih? In ale - smeš me klicat Nosek. Hvala Nosek. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 A mogoče obstaja silicij tudi v človeških možganih? ko bi le bil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ekotehnologija novega tisočletja Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tpipp 2. december 2008 Prijavi Deli 2. december 2008 (popravljeno) Te informirane vrče in kozarce zdej lahko naročiš kar preko neta,ko so odprli spletno trgovino www.aurea-kozmetika.si lp Popravljeno 2. december 2008 -> tpipp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.