Alan_New 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 http://www.ius-software.si/izbor/krog2.asp Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 x:Dx Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 *** Sem glasovala samo zato, da vidim rezultate. Kje je pa Katarinca? Je pa šef... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 en manjka Kje je pa Katarinca? Teče že drugi krog. Morda sta bila v prvem. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 naum glasvau ni našega poleg Spljoh pa ne vem kaj je to mišljeno "najvplivnejši"? Nekdo je lahko strokovno maher, pa ni ritoliznik in komolčar, pa je na slabšem položaju kot kak tak, ki je potem tud vplivnejši. Tu je tud kup pravnikov na politčnih funkcijah, a tko vplivnejši? A je Čeferin vplivnejši od Šturma? Strokovnejši? A je to laična javnost sploh sposobna realno ocent? A je to sploh namen? Itd. itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 A je to laična javnost sploh sposobna realno ocent?Po moje ne. No, jaz ne.Lahko pa povem, kateri so mi zoprni, kateri pa ne x:o)x Ampak to ne bi bila ravno dobra debata a ne? Na seznamu vidim našega dekana, nekateri so bili naprimer moji profesorji - najbolj izmed teh mi ta moment izstopa Cerar (pač strokovnjak za ustavo, čeprav kot predavatelj meni ni bil všeč, imel je določene "posebne" izjave, pa še meni dolgočasen predmet ).Potem pa še odvetniki ala Senica....no comment... Vlasta je dobila največ glasov... jo cenim zaradi Belega obroča... Eh o teh bi lahko pisal in pisal... Ampak ne, ne poglabljam se toliko v to, da bi lahko ocenila.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Ne glasujem za nobenega. Matoza poznam dosti dobro. Že od vrsto let nazaj. Bil vedno dober kamerad, kot se gre. Enako kot taikun Gantar. Nikoli nista bila "pizduna in v riti rineža". Nikoli "klečeplazca, brez lastne hrbtenice". Kar sta ustvarila, sta ustvarila iz nule. Brez "VIPa" na začetku njunih karier. Drago Kos = karakter kot osebnost. Prijatelje "nepomembne" pozna tudi, ko kam "prileze". LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.