janko 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 prou gruntam, kolk bi mi mogl plačat, da bi na glas reku eno samo dobro besedo o teh jajcih. uglaunem... upam, da vi kej bolš spite tam gor :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Jst imam Dormeo posteljo cca. 3 leta in sem z njo nekje srednje zadovoljen-namreč sem bolj lahke sorte ( 70kg) in je za moje pojme malo pretrda. Če bi še enkrat izbiral, bo poiskal nekaj bolj udobnega in iz drugega materiala. Sicer pa spim na njej zelo vredu. Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 tut jest jo mam ene 3 leta. zdej gruntam za nazaj... sej je blo res drgač se nanjo uležt kt na kšn drug jogi, ampak men že koj ni nawemkwa pasal. pa sm mislu ok. sej se bom navadu, zihr je dobra, k jo tko hvaljo. ampak ne. ne vrjamem več. za slab spanec sm iskou razloge drugje, zdej bom pa mal bl pozorn. al pa bo res treba več pit, pa da saj vem, od kwa me zjutrej use boli Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 jaz sem pa zgleda čist Top Shop bejba ... totalno dobr spim na Dormeu. men se zdi en boljših jogijev v tem cenovnem razredu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 jaz sem pa zgleda čist Top Shop bejba ... totalno dobr spim na Dormeu. men se zdi en boljših jogijev v tem cenovnem razredu.blagor teb. jest sm pa zmer bl zihr, da tele jajca niso lih neki al pa mam borelijo,al pa lenoritis al pa že kej. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 jaz sem pa zgleda čist Top Shop bejba ... totalno dobr spim na Dormeu. men se zdi en boljših jogijev v tem cenovnem razredu. Ma ja jest tut .Oziroma sm.Zdej mam jogi 140 krat 200 prej sm mel pa manšga in na tem sm mel dormeo za kjerga sm dal 30 jurjev in bil kr zadovoljen.Ma kurc, sej ni ne vem kva, sam za ta keš daleč najbolši.Itak je logičn da če hočeš met res kvaliteten jogi(o kjermu blizijo na Dormeu ) da boš dal vsaj ene 80 jurjev.Tko da bom tut k bom mal bolj pr dnarju spet to ubodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 .Ma kurc, sej ni ne vem kva, sam za ta keš daleč najbolši.če te prou štekam, se teb tu ne zdi lih tko mega, kukr ga hvaljo, a ne? jes ga zej mal bl opazujem, pa zmer bl sm zihr, daj čist navadna suha bedna pena. sej ne rečem, da je švoh, sploh za unga, k je meu prej en str modroc, na kermu je biu narjen, pa rojen, pa stokrat usran Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 če te prou štekam, se teb tu ne zdi lih tko mega, kukr ga hvaljo, a ne? jes ga zej mal bl opazujem, pa zmer bl sm zihr, daj čist navadna suha bedna pena. sej ne rečem, da je švoh, sploh za unga, k je meu prej en str modroc, na kermu je biu narjen, pa rojen, pa stokrat usran Ja valda sem ne zdi, sej nism blesov.Kdo pa verjame ljudem k so plačani za to da hvaljo izdelk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 .Kdo pa verjame ljudem k so plačani za to da hvaljo izdelk. jest sm biu tak. no ja... pa nou, večji modroc sm hotu met sicer menda je njabolje spat na slami... slamo mam že u glau, kva čem jo še pod njo imet Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Ma ja jest tut .Oziroma sm.Zdej mam jogi 140 krat 200 prej sm mel pa manšga in na tem sm mel dormeo za kjerga sm dal 30 jurjev in bil kr zadovoljen.Ma kurc, sej ni ne vem kva, sam za ta keš daleč najbolši.Itak je logičn da če hočeš met res kvaliteten jogi(o kjermu blizijo na Dormeu ) da boš dal vsaj ene 80 jurjev.Tko da bom tut k bom mal bolj pr dnarju spet to ubodu.Sej pravim ... lahko grem kar v reklamo nastopat, ampak jaz res tko dobr spim na Dormeu ... zjutraj najrajši sploh ne bi vstala Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Ne vem.Jest mislim daj uredu za hrbtenico ja, ker je res tolk trd da si nekak porazdeljen po celmu jogiju in se ne vgrezaš not sam na eni točki(mehki jogiji so itak strup za hrbet).Za ta keš je ful.Vsaj tko jest mislim. Bi pa to valda najbolj povedov en k ga boli hrbtenica pa to uporabla, če zej kej mn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 tkole je. sm biu pr tapetniku, pa mal uprašou...... zjutraj najrajši sploh ne bi vstala bot poštena, pa priznej, da nima tale modroc nč skupnga s tvojo željo ne-ustajanja Pa še nekaj ...samo posteljni vložek-jogi ni dovolj...morajo bit še tiste "lojterce"..zarad zračenja-- tole zdej iz prve roke povem: k sm nabavu dormeo, je mal izven standardnih dimenzij, pa predn sm zrihtou še postlo po teh merah, je biu ene par mescou na tleh. točn pod modrocom je šu laminat u kurac, pa čeprou sm občasno luftou. torej... luftanje je nujno! pa tut na dormeu so se pojaule črne pike, kukr začetek ene plesni.Ne vem.Jest mislim daj uredu za hrbtenico ja, ker je res tolk trd da si nekak porazdeljen po celmu jogiju in se ne vgrezaš not sam na eni točki(mehki jogiji so itak strup za hrbet).Za ta keš je ful.Vsaj tko jest mislim.tole pa tapetnik: dormeo je čist navadna pena taprau modroc je na fedre. pa itak iz ene strani volna, z druge pa bombaž. pa kokos umes.trdoto se pa da regujirat z gostoto in močjo fedrou. za standardno trdoto se ve, pol pa detajle po želji. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 tole pa tapetnik: dormeo je čist navadna pena Ja res je .Sam men je vseen kul.Bol to k pa en jogi na fedre za isti dnar,kjer je po enmu mescu že vse prejeban.Tle pr dormeu maš vsaj skos isto trdoto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 no dobro pol da je vsaj neki trdega pol tam v postli, pa tud po enmu mescu še. Kva je tamala, a te mal razgana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 grem počas na tale mamico mu dormeo...zej me nč na boli, pa nit sm zjeban pa trt. bom vidu, kwa bo zutrej. če nam čist okamenu al pa za zmer zaspau, k je tko kao fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 mene pa nekaj drugega zanima ...je ležišče primerno za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico...resno sprašujem. ker mehka postelje za to ni primerna Pa še nekaj ...samo posteljni vložek-jogi ni dovolj...morajo bit še tiste "lojterce"..zarad zračenja--No zdaj se pa razpište.... Mojega ful dobrega kolega je ponoči velikokrat tako hrbtenica bolela, da je jedel tablete, da je sploh lahko zaspal (takrat star 22, mogoče 23). Potem si je naročil Dormeo in pravi, da je zdaj dobro, je pa res, da je jogi baje trd kot sam satan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Potem si je naročil Dormeo in pravi, da je zdaj dobro, je pa res, da je jogi baje trd kot sam satan. Kva pa vem.Men se pa ne zdi nekej ful trd, je pa valda trši prod vzmetnimi jogiji.Nekak loh primerjaš z blazinam k smo jih uporabljal v šoli, oziroma ki jih uporabljajo skakalci v višino za blaženje padca, sej konc koncev je isti material not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. november 2007 Avtor Prijavi Deli 27. november 2007 sej konc koncev je isti material not.a deeeeeejjjjjjjjjjj... kwa pa čeb jes enkrat namest tebe k tvoji pršu z idejo, da bo isti materjal not Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Js mam dormeo doma, in je res fajn -tko fajn trd in se prileže hrbtenici ,pa še pršic skoraj da ni..tko da je fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 a deeeeeejjjjjjjjjjj... kwa pa čeb jes enkrat namest tebe k tvoji pršu z idejo, da bo isti materjal not x:Dx ne vem čeb šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. november 2007 Avtor Prijavi Deli 27. november 2007 SEm enkrat kupila anatomski Vzglavnik-povšter...pišuka na tistem se sploh ne da spat.... k sm jest dormeo kupu, so mi velikodušno (ker sm klicou u roku nawem kolk ur od objave ) enga šenkal. jest pa sm enga še extra naroču. sta pa taka... da ti jih ne dam. ne morem, ker sm jih stran fuknu. pa ne da mam stopet pouštrou, ampak tedva sta zame navadno neuporabno sranje. pardon... smrdliva pena.zapakirana sta bla pa u plastične urečke, na katerih je pisal, da je urečke treba držat stran od otrok, ker je lahko nevarno. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Seveda k maš scrklano rito... (hecam se) SEm enkrat kupila anatomski Vzglavnik-povšter...pišuka na tistem se sploh ne da spat.... Možno Sam na teh anatomskih jajcih pa res .Sm kuj nazaj nasvoje povštre prešaltov.Jebem ti spaceinvejžn anatomijo, če spat ne morm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2007 Avtor Prijavi Deli 28. november 2007 Hm...ma ne sej mam jaz jogi , samo res je že mal dotrajan----pa bi bilo dobro druzga kupit...sem pa res ja tud že na dilah spala Tisto z vrečko... najbrž, da si jo na glavo ne poveznejo pa se lahko zadušijo pišuka saj ti si o povštrih govoril.... mam jaz zdaj enaga ....volna Glede vzglavnika ...ja v bistvu je taka pena pa ene piramidi so notri vtisnjene ...no relief, menda to super vpliva ne vem na kaj...sam ja tisto je res en poden čes par dni, če nam puzabu, povem, kolk kušta, kje dobit, pa kolk je za čakat modroc narjen po želji. upam saj... da so tapetniki bl resni kukr jest Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 He no saj je bil samo hec, ampak se po dolgem delu na kmetiji in dviganju sena, kidanju...hrbtu kar prileže pošteno ležišče..navsezadnje zato ga pa imam -zaradi križa-- -dormeo je malo bolj trd-- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ma pozabte na dormeo; najboljše je ležišče iz pora za info se obrnite na klarus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.