Skoči na vsebino

Zbiranje sredstev za Hematološki oddelk

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Sem triindvajsetletni študent strojništva, Benjamin Babič, ki sem proti koncu novembra leta 2005 zbolel za rakavo akutno limfoblastno levkemijo z oznako T in tako za preživete nujno potreboval darovalca kostnega mozga. 14. septembra 2006 sem dobil darovalca in prestal presaditev. Med svojim bivanjem v Kliničnem centru, je bila moja največja želja preživeti. In takoj naslednja misel, da organiziram velik koncert - v zahvalo vsem, ki so mi pomagali in stali ob strani ter predvsem zato, da pomagam Hematološkemu oddelku Kliničnega centra narediti bivanje bolnikov bolj znosno ter pospeši drago tipizacijo vzorcev krvi.

28. septembra 2007 sem v Križankah organiziral dobrodelni koncert, ki je bil le del aktivnosti za zbiranje sredstev namenjen bolnikom z levkemijo. Koncert je otvorila Mestna godba Ljubljana, nadaljevali so moji soplesalci iz skupine AFS France Marolt, Katice, Jadranka Juras, Trio Kranjc, skupina The Poušters, skupina Mljask, Eva Černe, Nuša Derenda, Alenka Godec in Perpetuum Jazzile. Koncert in prireditev pa je povezovala simpatična Anja Tomažin.

Koncert je za nami.. projekt Daruj za življenje pa gre naprej. Sredstva za Hematološki oddelek kliničnega centra se bodo stekala še ves oktober v sklad Hipokrat (NLB 02922-0019831742, SKLIC: 98613) in preko sms-ov s ključno besedo ZIVLJENJE na 1919.

Pokažite, da vam ni vseeno! ZA VAS, ZA NAS, ZA ZDRAVJE, ZA ŽIVLJENJE!

http://med.over.net/klinicne_stroke/onkolo...n=1&n=13047

Prosimo, da informacijo o pošiljanju sms-ov prenesete naprej. Vsak SMS veliko šteje!

Benjamin Babič

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljen! :palec: x:)x

Fino da si odprl to tu (ceprav bom premaknila v Obvestila, vendar bo tud tu povezava).

14. septembra 2006 sem dobil darovalca in prestal presaditev. ....

Fantasticno, kok je super prebrat! xokx

Zelim ti velik srece in predvsem zdravja tudi v prihodnje in ti cestitam, da si s svojo boleznijo oz. iz in zaradi nje naredil, kar si! :medal:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Koncert je za nami.. projekt Daruj za življenje pa gre naprej. Sredstva za Hematološki oddelek kliničnega centra se bodo stekala še ves oktober v sklad Hipokrat (NLB 02922-0019831742, SKLIC: 98613) in preko sms-ov s ključno besedo ZIVLJENJE na 1919.

Benjamin Babič

Je to še aktualno?

sem poslala sms očitno je še aktualno.

Kitonka me veseli da si našel pravega darovalca in prestal vse naslednje kolobacije... lahko vprašanje? si dobil darovalca iz nemčije ali iz domačega okolja? kot vem je največ primernih darovalcev za naše okolje prav iz nemčije...

res me veseli ko preberem takšno novico

Hvala vam vsem za lepe želje!! Glede svoje darovalca pa vem le to, da prihaja iz Italije, da je star okoli 25 let in da je moškega spola. Zelo sem vesel da danes še obstajajo ljudje, ki so pripravljeni na pomoč priskočiti bolnim.

Hvala vam za vsak poslan sms! S tem pokažete, da vam ni vseeno za nas!

Lep preostanek večera vam želim!

Benjamin

p.s.: Sms akcija poteka do konca NOVEMBRA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...