Šaran 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Če vas zanima kateremu zvezdniku ali zvezdnici ste podobni, uporabite naslednjo povezavo: KLIK Vse kar morate narediti je, da uploadate svojo fotografijo in kliknete na "Run Face Recognition", program pa bo sam naredil analizo vaše fotografije in vam posredoval ugotovitve. Pa še to: slika mora biti velikosti vsaj 100 x 100 pikslov. Objavite rezultate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 zdajle sem dobila nekaj fotk iz zabave, dala v analizo in pravijo.za prvo so mi rekli, da naj bi bila podobna julianne moore 74%, debbie harry 68% , mandy moore 68% in anne bancroft 67%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 haha! "sorry, no faces were detected". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 jaz tud, se drugo, pa mi je pol ven fuknilo eno faco (znane osebnosti ) Camille Belle*. kateri NITI MALO (x!x) nisem podobna. *jo pol nasla na imdb: http://www.imdb.com/name/nm0004741/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Marsa,mogoče nos? Kaj pa vem... Grem še jaz. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 neverjetno!!! dam se eno fotko (cist drugacno, iz desetega obdobja, iz desetega kota, cist druga skratka - k sem itak na vsaki nekak drugacna) - in po 21 facah al kolkih dobim ISTO bejbo (sam drugo fotko) *drugac je pa obstajal test, k si vnesel astro podatke, pa je prav tako vizualno te nekam dal, k slavnim - tam sem bla "najbolj podobna" Jodie Foster in Johnyju Deppu (kar sodim da je velik bl realno, k mam prav tko 'nekaj spicastega' kot onadva ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 No vidiš, sej jst vidm mal te podobnosti no...nekak. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. november 2007 Avtor Prijavi Deli 24. november 2007 Ja, pardon, sem čisto pozabil: Meni je pri eni sliki dalo Christiano Ronaldo 60%, Nick Carter 53%, Richard Hammond 51% in Owen Wilson 49%. Dalo pa mi je tudi ženske in sicer Gladys Knight 59%, Audrey Hepburn 56%, Ninet Tayeb 52%, Alexis Bledel 51% in Christina Ricci 47%. Pri drugi sliki pa so ugotovitve naslednje: Nick Byrne 67%, Taylor Hanson 62%, Joshua Jackson 61% in Kevin Costner 59%. Kar se žensk tiče sem glede na to sliko podoben Joely Richardson 68%, Fernandi tavares 66%, Nicole Linkletter 62%, Grace Kelly 61% in Shirley Zemple 58%. No ja, nekatere ugotovitve so apsurdne, druge pa kar zanimive. Je pa dejstvo, da je precej odvisno od same slike, ki jo izberete za primerjavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 dobr ok, nek look morda sam, Michelle... nagib al kaj. sam to je cist premal.bom sla za stos se kaksno spet cist drugacno poiskat. Sharan, men je pr obeh pisal 72%! neverjetno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. november 2007 Avtor Prijavi Deli 24. november 2007 Sharan, men je pr obeh pisal 72%! neverjetno!Ne se zdaj izgovarjat, računalnik ne laže! Bo treba malo ogledala očistit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 za crknit!dam pa spet petnajsto fotko in je prisla (ena k mi je res zoprna ) Katie Holmes! :D ()(65% ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Okej, s Katie pa res ne vidim podobnosti Šaran, sej...nis zares podoben Nicku Carterju a ne? Mysti, pr teb tud ne vidim podobnosti.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 a ne, blazota! najbrz zarad lichk.. k sem dala eno 'tako' fotko. zdej sm dala eno svojo bl resno, z ocali, pa spet pravi da ne najde nic tacga. hecn, da al je nc al pa katie holmes! zdej sm dala pa se zadnjo (tud z ocali), je pa tole prislo (po mojem mnenju mi je res tale se najbl podobna, nekak - in tud res pise 78%)http://delafont.com/comedians/Janeane-Garofalo.htm Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. november 2007 Avtor Prijavi Deli 24. november 2007 Šaran, sej...nis zares podoben Nicku Carterju a ne? Kaj pa vem... Meni se zdi, da ne. Saj imam fotografijo v svojem profilu (sicer malo predelano, a je precej blizu originalu) pa primerjaj. Po tretji sliki mi da naslednje rezultate: Gordon Cooper 58%, Scott Joplin 56%, Leo Tolstoj 54% (WTF?!), Michael Owen 54% in Cillian Murphy 53%. Pri ženskah pa Elle Macpherson 59%, Vivian Hsu 56%, Anna Paquin 55%, Judi Dench 53% (WTF?!) in Andie MacDowell 53%. Ta s Tolstojem pa je res zmaga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 a dej!!! taka bera! (nastevanje raznih znanih imen!!!)jaz pa takle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 4 slike, 4krat Ana Beatriz Barros :eek: Sej nasplošno nimam nič proti, če sem v faco podobna supermodelu, ampak dejstvo je, da nisem. Sploh pa ne 92%, kot sem na eni fotki... Aja pa Halle Berry...a dejte ga srat Ana:http://content.answers.com/main/content/img/webpics/Ana_Beatriz_Barros.jpg http://access.nscpcdn.com/gallery/i/b/barros/lead135.jpg Yeah, right Šaran, zdi se mi, da ne Hehe, Tolstoj.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Nicole Kidman. OMG in your face hahahahaha Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. november 2007 Avtor Prijavi Deli 24. november 2007 Ta je pa zmaga: Donovan Bailey 68% http://70.87.25.24/Faces/Thumbnails/11/12/T7576_96_128.JPGPodobnosti ni prav nobene! Sicer pa so tu še Paul Weller 66%, Eero Heinonen 64%, William Moseley 63% in Ricky martin 62%. Pri ženskah pa sem podoben Mandy Moore 70%, Jennifer Capriatti 67%, Keiri Knightley 62% Adrianni Lima 61% in Jackie Kennedy 61%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 jaz sem v 90% cameron diaz, v 7oih sem pa tut stan laurel... ?! pa angelini jolie sem tut.pismu.cist prevec... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 no, jaz sem stestirala nekaj slik. končni rezultat je pa tak. po dvakrat julianne moore s po 74 %, angelin jolie (83 in 68%), mandy moore (70 in 68%), kate hudson (70 in 61).od moških sem se pa najbolj smejala, ko sem prebrala mao zedong (pozabla kok %). zabavalo me je, ko sem videla, da naj bi bila podobna tupac shakurju 73% in Ville Vallu 70% (kje je shanna?), pa tudi bobu dylanu 54%. sem pa mal užaljena, ker mam tak obraz, ki se ga da popredalčkat, očitno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 ma ste probal dat kako resnicno amerisko ikono na recognize?tut se zmoti, recimo jude law podoben kate winslet v 80% dodelava programa nujno potrebna, odstopanj prevec. abu,mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 vsaka moja fotka pokaže podobnost z drugimi osebami, ampak jih je pa vsakič ok. 10. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 24. november 2007 Avtor Prijavi Deli 24. november 2007 Aja, pa Šaran tudi fotko, lepo prosim. Ne dam, dovolj je tista, ki jo imam v profilu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 pr prvi mi je pšrišu p. didy pri drugi pa m pfeiffer Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Če vas zanima kateremu zvezdniku ali zvezdnici ste podobni, uporabite naslednjo povezavo: KLIK Vse kar morate narediti je, da uploadate svojo fotografijo in kliknete na "Run Face Recognition", program pa bo sam naredil analizo vaše fotografije in vam posredoval ugotovitve. Pa še to: slika mora biti velikosti vsaj 100 x 100 pikslov. Objavite rezultate! Pod teste spada tole..In tja sem tudi to uvrstila..pred dnevi.. Zgleda,da nekateri ne uporabljajo iskalnika in za vsako bedarijo odpirajo novo temo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.