Guest Mačona 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 OK, na prvi fotki sem 90 % podobna Beyonce , 76 % Jessici Simpson OMG :xx!: , 76 % Kim Novak ...na drugi 75 % igralki Ann Margret, opasna baba. na tretji Natalia Vodianova (ful dobra bejba), pa uni, ki je igrala v Amelie , pa Alizee. na četrti eni luškani Japonki - Kyoko Fukada, Umi Thurman , Denisse Richards.na peti Sinnead O'Connor in Madonna. svašta .. čisto odvisno je tud od drže na fotki, pa od atributov, ki so na posamezni fotki izpostavljeni ... drugače ne bi tok različnih ljudi ven metalo. sem mislila zatajit, ampak ne bom ... namreč to, da mi je povsod vrglo ven tud Renne Russo. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 meni je pa ona ful seksi...ne sicer na fotkah, ampak v filmih pa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 maocna men je pa vsec renne russo, taka... karizmaticna, nekaj oddaja skor dostojanstvenega,,, v glavnem, vsec mi je.po mojem je lev. al 'vem' (pac *ujela* kdaj kje), al sem si pa zmislila. ce pa ni, je pa zihr asc. dobra baba. ann margret!!!! hecn.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 lol fenomenalna tema v glavnem ... podobna sem:- kim smith 74% (in priznam, da pojma nimam kdo je),- sophiji loren 71% - ta ženska mi je bajna - janice dickinson 68% - upam, da ne bom na stara leta vsa iz silikona - rebecci rominj (pojma nimam kdo je) in kristine davis (sex v mestu ) 64% lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Dino de Laurentis 67%Zbigniew Preisner 64% Ezer Weizman 62% Jack Brabham 62%Thomas Edison 61%Benicio del Toro 60% Konrad Adenauer 60%Patrick Stewart 59% Za tri nimam pojma kdo so in kaj so... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 maocna men je pa vsec renne russo, taka... karizmaticna, nekaj oddaja skor dostojanstvenega,,, v glavnem, vsec mi je.po mojem je lev. al 'vem' (pac *ujela* kdaj kje), al sem si pa zmislila. ce pa ni, je pa zihr asc. dobra baba. ann margret!!!! hecn....jp, Ann Margret. in to vrže ven eno tako fotko hecno. zato. od Renne Russo pa pač vrže ven eno fotko, na keri očitno ni glih v dobri formi, zato ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 http://asiandramas.cowblog.fr/2578381.jpg Yamashita Tomohisa (74%) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 sam tole je res butast no!! totalno; ampka ok, ce mi ze po mailih posiljajo naj... http://www.hunkymalecelebs.com/yehuda_levi/pictures/4.jpg no ja, mogoce v celjust, pa nos in obrvi... drgac pa ne.pri drugi sliki pa tale: http://www.imdb.com/media/rm3566049280/nm0955443http://www.chinaculture.org/gb/en_artqa/20...ntent_38459.htmpa tale: http://www.radiocafe.hu/cm/albums/userpics/IMG_6142~0.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 free, tebe so pa kr zadel na prvi sliki tko kt si reku, na vseh ostalih pa...v NOS Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 a se me spomns al kaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 aaa seveda za face mam blazen spomin, imena...to pa ne, čeprav tvojga vem, nimaš glih enga izmed pogostejših Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 janeane garofalo wtf is she Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 dala par fotk gor vedno ista prišla,no jaz nisem tko luštnam je paprišel tut jack širak Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 oven wilson kevin kostner moj mož Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Katie Holmes 86% Delta Goodrem 78% Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Jaz sem nad 90% podoben ; Bill Clinton, Milan Kučan, Barack Obama, Lojze Petrle, Franc Mlakar ( moj fotr ) Brad Pitt in pa 中华人民共和国主席 ( kitajski predsednik). Če kdo ne verjame naj pred pragom najprej podela s svojo zavistjo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.