Prabha 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Zanima me,le je kdo izprobal MAK,....Več informacij na strani: MAK Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 25. november 2007 Avtor Prijavi Deli 25. november 2007 Ja pa ne mak,črni mak,ampak kratica M.A.K. (MAHARISHI AMRIT KALAS).Kot sem prebrala staro ayurvedsko sredstvo za uravnavo doš,predpostavljam.No pravi link pa je tale: M.A.K. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Ja pa ne mak,črni mak,ampak kratica M.A.K. (MAHARISHI AMRIT KALAS).Kot sem prebrala staro ayurvedsko sredstvo za uravnavo doš,predpostavljam.No pravi link pa je tale: M.A.K.s pikicami ali brez... ne deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 25. november 2007 Avtor Prijavi Deli 25. november 2007 Vila,pa meni se link odpre,...bi moral tudi tebi...Na pomoč! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Dodatek kot mnogo drugih .... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Ja pa ne mak,črni mak,ampak kratica M.A.K. (MAHARISHI AMRIT KALAS).Kot sem prebrala staro ayurvedsko sredstvo za uravnavo doš,predpostavljam.No pravi link pa je tale: M.A.K. poljski pa vrtni... tvoj namen je bil pa MAK kt mesanica raznih zelisc raztopljenih v kravjem mleku? men sicer odpre link... maka ne pozam... so pa na tej netni strani fajn izpostavljeni prosti radikali...zalostno... se nekdo k bo na ta nacin fajn zasluzu :xx!: ampk ok... stvar posameznika, kolkr se kdo znajde oz. kdo nasede "fora" prostih radikalov je ta, da lahk "tvorjo" reaktivne kisikove spojine (=ROS)... zato k lahk prost radikal v molekularnem kisiku preskoc v vzbujeno stanje in kisik tk postane mocan oksidant (= jemlje/privlaci elektrone drugih molekul) in pol se porus ravnotezje med oksidanti in antioksidanti in clovk fase t.i. oksidativni stres. Ampk beseda "stres" ze sama po seb precej pove... prvo se porus ravnotezje, pol se unic celicne komponente, pol se razgradi celicna membrana, nato odmre tkivo, nakar izrezejo obolel organ... itd... mal me je zanesl... uglavnem fino fajn cudovito za vsa prehrambena dopolnila! k sigurn zadostijo vsem potrebam po pocitku, miru, veselju... ter odpravjo stres... in vse kr se lahk sledi, ce se le-ta kopici... prabha... drugac je pa zanimiv linkc Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 26. november 2007 Avtor Prijavi Deli 26. november 2007 Ja,sem jim poslala email,da mi povejo ceno dveh pakiranj in ta je 100 eur,....ker moraš jemat dve hkrati..... Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Vila,pa meni se link odpre,...bi moral tudi tebi...Na pomoč!odpre. pomoč ni več potrebna. "fora" prostih radikalov je ta, da lahk "tvorjo" reaktivne kisikove spojine (=ROS)... zato k lahk prost radikal v molekularnem kisiku preskoc v vzbujeno stanje in kisik tk postane mocan oksidant (= jemlje/privlaci elektrone drugih molekul) in pol se porus ravnotezje med oksidanti in antioksidanti in clovk fase t.i. oksidativni stres. Ampk beseda "stres" ze sama po seb precej pove... prvo se porus ravnotezje, pol se unic celicne komponente, pol se razgradi celicna membrana, nato odmre tkivo, nakar izrezejo obolel organ... itd... samo po temle, si sploh ne upam prebrat kaj piše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 "fora" prostih radikalov je ta, da lahk "tvorjo" reaktivne kisikove spojine (=ROS)... zato k lahk prost radikal v molekularnem kisiku preskoc v vzbujeno stanje in kisik tk postane mocan oksidant (= jemlje/privlaci elektrone drugih molekul) in pol se porus ravnotezje med oksidanti in antioksidanti in clovk fase t.i. oksidativni stres. Ampk beseda "stres" ze sama po seb precej pove... prvo se porus ravnotezje, pol se unic celicne komponente, pol se razgradi celicna membrana, nato odmre tkivo, nakar izrezejo obolel organ... itd... mal me je zanesl... uglavnem fino fajn cudovito za vsa prehrambena dopolnila! k sigurn zadostijo vsem potrebam po pocitku, miru, veselju... ter odpravjo stres... in vse kr se lahk sledi, ce se le-ta kopici... A pr temle slučajn pomaga kkšna notranja dezinfekcija? (če se ga recimo nažreš k mamba) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 samo po temle, si sploh ne upam prebrat kaj piše...A pr temle slučajn pomaga kkšna notranja dezinfekcija? (če se ga recimo nažreš k mamba)kj sploh vidva hocta s tem povedat oz. vprasat??? vilamalina... kje si ne upas, zakaj kaj prebrat? crke ne grizejo... nosorog... kksna dezinfekcija? mamba, to misls kaco? ce ja... pa nevem... ampk glede na-to, da te pogoltnejo cele obroke naenkt... bi mislm, da cloveku taksn nacin prehranjevanja prej skodu kt pa omogocu notranjo dezinfekcijo... lahk pa poskuss... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 kj sploh vidva hocta s tem povedat oz. vprasat??? vilamalina... kje si ne upas, zakaj kaj prebrat? crke ne grizejo... ko sem prebrala tvoj komentar in pol se porus ravnotezje med oksidanti in antioksidanti in clovk fase t.i. oksidativni stres. Ampk beseda "stres" ze sama po seb precej pove... prvo se porus ravnotezje, pol se unic celicne komponente, pol se razgradi celicna membrana, nato odmre tkivo, nakar izrezejo obolel organ... mi je skor odovedalo srce, in sem se ustrašila, da sem že tam, zato nisem šla brat linka. grem pa zdaj in se oglasim takoj, ko mi bo kaj vzbudilo povečan interes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ko sem prebrala tvoj komentar mi je skor odovedalo srce, in sem se ustrašila, da sem že tam, zato nisem šla brat linka. grem pa zdaj in se oglasim takoj, ko mi bo kaj vzbudilo povečan interes. ej bejba...joj, se dobr da si tle...! pa si tud smesna.. "ne mors dovolit", da ti kr tk skoraj srce odpove! sorry za-to... pa za drugic (ce me bos se sploh brala) preber VSE, magar veckrat..., pa ne pozabt DIHAT med tem... k sm poleg tega, kr si citirala tud napisala..., da me je mal zanesl pa se --> <-- sm zravn prpopala. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ej bejba...joj, se dobr da si tle...! pa si tud smesna.. "ne mors dovolit", da ti kr tk skoraj srce odpove! sorry za-to... pa za drugic (ce me bos se sploh brala) preber VSE, magar veckrat..., pa ne pozabt DIHAT med tem... k sm poleg tega, kr si citirala tud napisala..., da me je mal zanesl pa se --> <-- sm zravn prpopala. samo, a veš, ko sem prišla do tja, kjer si napisala, da te je zaneslo, sem jaz že iskala pulz... te bom pa še brala, ne skrbi, ker je hkrati tudi dobro, da mi kri malo zakroži, potem ne zaspim z mrzlimi nogami sicer pa še nisem uspela prebrat linka in tako tudi nimam nobenega vprašanja za kar se opravičujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.