soncnica 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Pred dnevi sem imela prometno nesreco. Zardi neprilagojene hitrosti, je pod mojim avtom umrl mlad motorist. Vem, da nisem kriva za nesreco, da sem storila vse kar je bilo v moji moci, vendar me kljub temu vseskozi preganja tisti vecni zakaj: zakaj je moral fant umreti, zakaj se take stvari sploh dogajajo. Ponoci se zbujam in premisljujem o nesreci, trudim se ne misliti na to, vendar mi misli vseskozi uhajajo nazaj k nesreci. Strah me je jutrisnjega dne, kaj mi bo se prineslo zivljenje. Zato zelim ta spomin pustiti v crni luknji in vse misli in strahove povezane s tem. Upam, da jih bo crna luknja "pozrla" in mi pustila normalno zaziveti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Ne vem Sončnica, če si dobila moj mail, nekaj je nagajalo, ampak slutnja mogoče, hotela sem,da napišeš kaj se dogaja zdaj z ribicami, ker ima moja hčerka datum isti 10.3.1975 samo uro in pol pred tabo. Zanimalo me je, kaj se dogaja s tabo, ker ona tudi nima ravno bleščečega obdobja.Želim, da se vse te črne misli razblinijo v nič in da napolniš s samo blago božansko energijo.Več takih želja, prej bo izpolnitev prišla.Lep dan Lunca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Sončica samo malo moje ljubezni ti lahko dam mogoče bo pomagala, težka preizkušnja! Kaj se dogaja z ribicami? Moramo biti kar smo, to obdobje ne dopušča ničesar drugega, ne se upirat! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Sončnica - globoko sočustvujem s tabo in si skušam približno predstavljati, kako se počutiš...Ne boš se večno počutila tako... najprej bo hudo, vsak hip se boš spomnila na to (kot praviš zdaj) - to pa je normalna in naravna reakcija - kajti seveda si doživela šok in je naravno, da se to podoživlja še v intervalih...Vedno ti bo hudo, ko se boš na to spomnila, bo pa to enkrat odšlo na tak način, da tebe ne bo več v taki meri obremenjevalo... Res bo nekako odšlo s časom, kot pravimo... Dlje bo minilo od tega dogodka, bolj oddaljen in slabotnejši bo tudi spomin na to.In takrat boš tudi lažje videla/ugotovila, v kakšnem kontekstu je to bilo v tvojem življenju.Ne imej strahu - ne padaj v depresijo. Vsak dan pozitivno stopi v življenje - ne boj se, kajti kaj takega se ti zgodi samo enkrat v življenju.Morda ti bo lažje, če boš razmišljala tako, da se je vajina pot na tak način "prekrižala", vendar (če itak nisi kriva in tudi ne mogla nič storiti) lahko bi mu jo prekrižala tudi železna ograja ali pa skala.To je bila njegova usoda. In tudi kdor ne verjame v usodo, se bo strinjal, da, kot imamo vsak SVOJ začetek, svoje rojstvo, imamo tudi SVOJO smrt. In to/takšna je bila njegova smrt.Najbrž ti bo ta izkušnja prinesla to, da boš še bolj cenila človeško (in tako tudi svoje) življenje. Ribe... Tim (8.3.) na morju odlomil obe enici - že stalni. Padel je s srfa.To sem vzela kot srečo, kajti lahko bi si bil zlomil tilnik ali odgriznil jezik. Zdaj za Ribe res ni najugodnejše obdobje... Znašle so se pravzaprav v velikem križu - Saturn Pluton Sonce z njihovim Soncem. Saj bo, Sončnica... seveda boš še normalno zaživela. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Sončnica, glavo gor in naprej. Se strinjam z Marso. To je bila njegova popt. Razmisli pa kaj ti je to prineslo v tvoje življenje.Zakaj ravno ti? Iz tega izlušči nekaj pozitivnega. Kljub vsemu nekaj je. si krasna oseba in vem da boš zmogla. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 .. ja soncnicas, nisi bla kriva; splet okoliščin je dovolil, da si bla prisotna zraven; ej, če maš čisto vest pojd naprej, ne okolupi se v premišljevanje, če ne te bo še potegnilo nekam not´. Pejt naprej, nimaš kaj zgubit.pazi se, da ne podležeš terapevtom . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.