dvojčica* 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Pozdravljeni! V zadnjem času se bolj zanimam za različne duhovne teme, med drugimi tudi za astrologijo. Žal pa imam ravno na tem področju najmanj znanja. A bi mi lahko kdo razložil kaj zame pomeni sledeče:- sonce v dvojčkih- ascedent v tehnici- luna v devici Rojena sem 7.6.1973, ob 14.30. Zanima me, če je v tem obdobju v moji karti kaj takšnega, na kar moram biti pozorna? Hvala in lep pozdrav,Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Pozdravljeni! V zadnjem času se bolj zanimam za različne duhovne teme, med drugimi tudi za astrologijo. Žal pa imam ravno na tem področju najmanj znanja. A bi mi lahko kdo razložil kaj zame pomeni sledeče:- sonce v dvojčkih- ascedent v tehnici- luna v devici Rojena sem 7.6.1973, ob 14.30. Zanima me, če je v tem obdobju v moji karti kaj takšnega, na kar moram biti pozorna? Dvojčica, manjka kraj rojstva. Poglej na osnovah luninega neta razlago sonca v dvojčkih, lune v devici in ASC v tehtnici. Te pomembne položaj navedenga imaš razloženo. Sicer pa kot dvojčica si precej brihtna punca. Dvojčki slovite v zodiaku kot najbolj brihtni, ampak žal tudi najbolj šlampasti, kajti delata toliko stvari naenkrat, da je narejno vse na tričetrt. Tvojemu soncu vlada merkur, zato dojemaš precej hitro, luna v merkurjanski devici je še en pokazatelj, da precej realno gledaš na stvari, verjetno je prišel kakšen tranzit, da te zanimajo vede, ki nimajo ravno znanstvene podlage, ker luna v devici, precej kritična, zahteva precej tehtno razlago. Luna v devici kaže tudi precej lastnosti mame, ki nam je omogočila posredno tak način čustvovanja. Čustva verjetno ne kažeš kar povprek. Device so nekoliko skromne v tem, ne pomeni pa, da čustev nimajo.ASC v tehtnici je precej drugačna energija kot sončna, čeprav si precej zračno bitje. Smisel za pravičnost, umirjeni in harmonični odnosi, to je vsekakor lastnost, ki jo poseduješ. Preglej bolj strokovno obrazložen pomen, jaz sem ti na hitri ( dvojček) način razložil kratek pomen tvojega sonca, lune in ASC. Seveda je potrebno pogledat vse aspekte na te planete, kaj pa se dogaja sedaj na določenih področjih, pa je potrebno pogledat tranzite sedanjih planetov na natalne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvojčica* 27. november 2007 Avtor Prijavi Deli 27. november 2007 Najlepša hvala za odgovor. Sem malo bolj natančno pogledala Lunin net in našla kar si napisal. Resnično me je kar šokirala razlaga lune v devici, ne moreš verjet. Kot prava dvojčica sem resnično šlampasta, da ni za govorit, verjetno pa imam zaradi lune v devici potem težave - pedantnost ipd. Potem sem še gledala hiše in aspekte, ampak tu pa imam res premalo znanja. Duhovne zadeve pa me zanimajo že kar nekaj časa, približno dve leti, verjetno zaradi velike življenjske spremembe v tistem času in stiske v povezavi s tem. Res pa kot sem že napisala sem do sedaj bila bolj domača v vseh drugih stvareh (joga, meditacija, bioenergija itd...), sedaj pa me strašno zanima astrologija. P.S.Rojena sem v Slovenj Gradcu. Pozdravček, Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Luna v horoskopu odkriva Vaš notranji karakter oz skriti del vaše osebnosti , ki ostane toliko časa v ozadju, dokler vas drugi bolje ne spoznajo. Luna vlada nad vašimi globokimi čustvi, instinktom in intuicijo, razburjenjem in reakcije nato in vašim osebnim življenjem. Pripoveduje o priljubljenem kotičku ali mestom , kjer se najbolje počutite, ter opisuje vaše privatno oz. družinsko okolje. Pokaže tudi način, kako se hranite. Luna se v naravi določa ženskemu spolu, in s tem pokaže vaše materjo, vse pomembne ženske osebe okoli vas, zakonsko ženo in bivšo ženo, prijateljico ali vašo šefinjo. Ne pa hčerke, bolj mati ali babico. Medtem ko sonce opisuje kam nameravate, opisuje luna, kje ste bili, torej vašo zgodovino: od kod ste, emocionalen razvoj in vaše korenine. Pokaže, kako kažete vaše čustva, ali zdravje, posebne če ste ženska, kjer vlada nad želodcem in prsi. Vsak mesec ima luna mlaj in ne glede na to kam luna pade tisti mesec, je to dober čas za vse načenjanje novih projektov. Dva tedna kasneje je polna luna ali ščip. Ob ščipu je dobro končati zadeve, tedaj postanejo določene stvari ponavadi tudi bolj jasne Kaksni so ljudje,rojeni z Luno v znamenju Tehtnice To so zelo sarmantni, lepi, prijazni, prijetni in prijateljsko nastrojeni ljudje. Zelo so priljubljeni in dobro obvladajo umetnost diplomacije. Nagnjeni so k uravnotezanju in harmonizirajo okolico s svojo umirjeno in prijetno energijo. Imajo razvit cut za estetiko, a cesto delujejo raje v senci kot na odru. So pa seveda tudi izjeme. Zelo hitro podlezejo laskanju, zato tezko odrekajo. Tezko se odlocajo, vedno so v dvomih, da se morda niso prav odlocili, da je bila morda druga moznost boljsa in ugodnejsa. Ker tezijo k harmoniji, ne marajo prepirov ali celo pretepov. Radi imajo umirjeno okolje in se radi dobro pozabavajo in pocrklajckajo. Zelo radi imajo sladkarije. Umetniske duse, ljubijo druzenje Ljubijo umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto. Zelo so metuljasti. Glasba je dober nacin sprostitve in naravni dar teh ljudi, ki ga vsekakor kaze razvijati. Imajo smisel za modo in skrbno izdelan image. Pijejo naj vec tekocine (in to ne Coca-Cole), jedo naj vec zelenjave. Ne marajo rutinskih in tezkih ali umazanih del. Vecinoma imajo obcutljiva ledvica, secne vode in mehur. Zelo priporocljiv caj zanje je preslica v mesanici z meliso, bezgom ali lipo. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 luncaaa, a lahko prosim še men neki razložiš? jst sm tud dvojček, z asc. v levu in luno v tehtnici... nekak mi je jasn za leva v asc (čeprou tud tvoja razlaga ne bi škodila ), ampak luna v tehtnici - tuki pa nimam čist razčiščenih stvari. ena, ki se na to tud mal bolj spozna kot jst, mi je rekla, da bi me znala ta luna zafrkavat? mi prosim lahko o tem kj več poveš? Vidim, da se je že klarus razpisala. Vse osnovne karakteristike določenih planetov v znakih so opisani na različnih astro straneh, zato se ne bi ponavljala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 Luna v horoskopu odkriva Vaš notranji karakter oz skriti del vaše osebnosti , ki ostane toliko časa v ozadju, dokler vas drugi bolje ne spoznajo. Luna vlada nad vašimi globokimi čustvi, instinktom in intuicijo, razburjenjem in reakcije nato in vašim osebnim življenjem. Pripoveduje o priljubljenem kotičku ali mestom , kjer se najbolje počutite, ter opisuje vaše privatno oz. družinsko okolje. Pokaže tudi način, kako se hranite. Luna se v naravi določa ženskemu spolu, in s tem pokaže vaše materjo, vse pomembne ženske osebe okoli vas, zakonsko ženo in bivšo ženo, prijateljico ali vašo šefinjo. Ne pa hčerke, bolj mati ali babico. Medtem ko sonce opisuje kam nameravate, opisuje luna, kje ste bili, torej vašo zgodovino: od kod ste, emocionalen razvoj in vaše korenine. Pokaže, kako kažete vaše čustva, ali zdravje, posebne če ste ženska, kjer vlada nad želodcem in prsi. Vsak mesec ima luna mlaj in ne glede na to kam luna pade tisti mesec, je to dober čas za vse načenjanje novih projektov. Dva tedna kasneje je polna luna ali ščip. Ob ščipu je dobro končati zadeve, tedaj postanejo določene stvari ponavadi tudi bolj jasneKaksni so ljudje,rojeni z Luno v znamenju Tehtnice To so zelo sarmantni, lepi, prijazni, prijetni in prijateljsko nastrojeni ljudje. Zelo so priljubljeni in dobro obvladajo umetnost diplomacije. Nagnjeni so k uravnotezanju in harmonizirajo okolico s svojo umirjeno in prijetno energijo. Imajo razvit cut za estetiko, a cesto delujejo raje v senci kot na odru. So pa seveda tudi izjeme. Zelo hitro podlezejo laskanju, zato tezko odrekajo. Tezko se odlocajo, vedno so v dvomih, da se morda niso prav odlocili, da je bila morda druga moznost boljsa in ugodnejsa. Ker tezijo k harmoniji, ne marajo prepirov ali celo pretepov. Radi imajo umirjeno okolje in se radi dobro pozabavajo in pocrklajckajo. Zelo radi imajo sladkarije. Umetniske duse, ljubijo druzenje Ljubijo umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto. Zelo so metuljasti. Glasba je dober nacin sprostitve in naravni dar teh ljudi, ki ga vsekakor kaze razvijati. Imajo smisel za modo in skrbno izdelan image. Pijejo naj vec tekocine (in to ne Coca-Cole), jedo naj vec zelenjave. Ne marajo rutinskih in tezkih ali umazanih del. Vecinoma imajo obcutljiva ledvica, secne vode in mehur. Zelo priporocljiv caj zanje je preslica v mesanici z meliso, bezgom ali lipo. Pozdravček Klarus,povej mi kje si dobila te podatke, ker mi je zelo dobro razloženo. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 ta prvi del je z astradamusa..splošni pomen lune...ta drugi pa na luninem netu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 ..tole je sila poenostavljeno, mislim razlagat samo sonce ali luno v znamenju......sam imam recimo sonce in venero v dvojckih pa neb verjetn nben tega reku, sem precej bolj vase zaprt in nekomunikativen kokr naj bi dvojcek bil... hise(v mojem primeru 8.) dajo svoje... pa aspekti in vse ostalo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 čist neki off-topic, ampak pomembnega bi še vprašu... zakaj sem ta mesec tko u pizdi z energijo? pa zamišljen sm tud...bi se ustrašl, če bi se zavedal globin mojih misli, čist vse mi gre po glav in razpredam in tuhtam in ugotavljam, filozofiram...nisi edini ljudje pač rastemo....nekateri prej nekateri pozneje in taka čiščenja so del nas.... mal si poglej kje ti stoji tranzitni pluton pa saturn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 in seveda bi te bilo konc, če bi se zvedl tvoji podatki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 več ali manj, ja! ugotovil bi, da sm dejansko ženska iz vietnama in da se samo pretvarjam, da sm slovenski fant, samo zato, da bi bil sprejet in ljubljen http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o045.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.