emilystrange 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Pozdravljena! Smo tri študentke sociologije, Martina, Polona in Tjaša, ki pri seminarju Sociologija zdravja in bolezni izvajamo raziskovalno nalogo na temo doživljanja predmenstrualnega sindroma. Če si tudi ti ena izmed žensk, ki pred menstruacijo doživljajo čustvene in telesne spremembe ter si iz Ljubljane ali okolice, te vabimo na kratek intervju ob dišeči kavi in piškotih;) Lahko nas kontaktiraš na: Martina: 031 / 760 - 381Polona: 040 / 579 - 510 ali polonazaloznik@yahoo.comTjaša: 040 / 873 - 848 ali tjasa.strlic@gmail.com Zaradi časovne omejitve te prosimo, da se nam javiš nakasneje do srede, 12. decembra 2007. Hvala in lep decembrski pozdrav, Martina, Polona in Tjaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 zanimiva tematika . žal se odrekam kavici in piškotom v živo, vsekakor pa bi z veseljem rešila anketo, ki bi jo lahko rešila iz *naslonjača*, če me razumete.pa srečno ! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 zanimiva tematika . žal se odrekam kavici in piškotom v živo, vsekakor pa bi z veseljem rešila anketo, ki bi jo lahko rešila iz *naslonjača*, če me razumete.pa srečno !se podpisem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emilystrange 8. december 2007 Avtor Prijavi Deli 8. december 2007 hvala, žal moramo intervjuje izvajati v živo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 zakaj? a da mi izmerite pulz, me stehtate al kaj hocte od mene, kar dam lohk vec kot so odgovori - kar jih pa lohk dam tlele?sej placujes prek neta, hocm rect - ce lohk banka fura prek neta, pa nou za en seminar dost relevantno?trapast. sicer bi rade volje sodelovala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ah kje. premal zhensko (kar pms nedvomno je - po drugi strani pa ... hm..... sam zensko? )najbrz prej kako tortico. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 marsa da nimas kakega predsodka jaz bi tudi lahko sodelovala brez stika v zivo.ne da se mi tole, dobivat, se s tistimi, ki jih imam rada ali me zanimajo nimam dovolj casa.morda je kak razlog za to, lahko razlozis, emilystrange? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ma saj jaz ne grem v zivo...ce nocejo takole, ne bodo dobile kaj dosti od mene... pih, ce moj PMS ni dovolj dober zanje, pa nic! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 sej ne, da bi se človk kafeta branil ... pa sej jim neb nč tazga povedal kar se neb dal tkole prek kompa urediteto jst ga glih kr mam zgleda takole:- moodswings - večino cajta se vlečem kot smrku okol, short fuze je krajš kt ponavad (hitrej popizdim)- napihnen trebuh- napihnene joške kot baloni- kak mozolj- včasih sama seb zoprna, drugič me razmetava od dobre volje.- aja pa teško zutri vstanem- napadov požrtij nimam. - bolečin ni, ker se prej vahtam, da se kej ne prehladim. ugotovila, da če me kej boli, je to zarad tega that's it. če se kej še spomnem, bom napisala oz. te tri gracije naj mi vprašalnik pošlejo na privatka, pa jim ga rešenga pošlem nazajlenoritis.presspo potrebi še kej narišem Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.