Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 > Če moške primerjaž z časopisi > do 18: > izdaje večkrat dnevno > 18-25: > dnevna izdaja, čas izdaje ni določen > 25-30: > dnevna izdaja, ponavadi večernik > 30-40: > dvodnevnik (izdaja vsak drug dan) > 40-50: > tedenski tisk (periodika) > 50-55: > štirnajstdnevnik > 55-60: > mesečna izdaja > 60-70: > sezonska izdaja (na četrtletje) > nad 70: > samo še posebna izdaja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Moj frend mi je danes takole povedal: Dobro sem vedel, kaj njena muca želi, zato sem ga pomočil v WHISKAS. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 V istem kupeju na vlaku potujeta moški s psom in ženska. Nenadoma ženska reče moškemu:"Odstranite psa! Pravkar sem začutila bolho na moji nogi."Moški: "Rex! Pojdi stran. Gospa ima bolhe!" Črnogorec pride k Bosancu na strokovno izpopolnjevanje v obiranju sliv. Nekaj dni gleda, kako dela potekajo, nato povzame svoje izkušnje:"Tudi pri nas obiramo slive podobno kot pri vas: tudi pri nas položimi pod drevesa odeje, da slive padajo nanje; samo - pri nas ne tresemo dreves, ampak čakamo, da potegne veter in da slive same popadajo na odeje.""Kaj pa, če veter ne potegne?" ga vpraša Bosanec.Črnogorec skomigne z rameni in reče: "E, potem je pa slaba letina." Gre krava v trgovino, da bi kupila kruh pa jo prodajalec vpraša, kakšen kruh bi imela - belega ali črnega. Krava pa reče:"Ni važno, saj sem s kolesom." Kanibal vpraša drugega kanibala:"Kako to, da v zadnjem času ješ samo še Indijance?""Zdravnik mi je rekel, da mi primanjkuje rdečih krvnih telesc!" Američan in Nemec se pogovarjata o stopnji demokratičnosti v njunih državah. Američan pravi:"Mi pljuvamo na naše voditelje!"Nemec se pohvali: "Mi se pa poserjemo na naše!"Američan skuša po kratkem premolku ublažiti svojo izjavo in se popravi: "No, ko pljunemo, pljunemo malo bolj vstran ..."Zdaj mora tudi Nemec omiliti izjavo in reče: "No, pri nas pa ne slečemo hlač ..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Hodita Jezus in hipi po puščavi. Jezus postane žejen, zato prosi hipija:"Dobri mož, ali mi daš malo vode prosim?"Hipi odvrne: "Ej, na easy stari, bova en jointek skadila, pa bo!"OK, si misli Jezus in skadita joint. Jezus pa postane še bolj žejen in zopet prosi hipija za vodo:"Daj dobri mož, res sem žejen, daj mi malo vode!"Hipi pa mu odvrne: "Ma na easy stari, no bova še enega pokadila, pa bo!"Ok, ok, si misli Jezus, sej potem bom pa že dobil to vodo. Pokadita joint in Jezus je še bolj žejen. Ko prosi hipija za vodo, ta zopet navije joint in ga skadita. Jezus ne more več prikrivati svoje neznanske žeje in se začne dreti na hipija:"Pa daj človek, dej mi že to vodo, a sploh veš kdo sem jaz? Jaz sem sam Jezus Kristus!!! Daj mi vodo!"Hipi ga začudeno pogleda, se mu nasmehne in reče:"Mater stari, ti pa si zadet!" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 "Ata, se spominjaš tiste kitajske vaze, ki se je pri nas prenašala iz roda v rod?"Oče: "Ja, kaj je z njo?""Naslednji rod je ne bo videl." Študenta je profesor vrgel na izpitu."Zakaj ste mi dali nezadostno?" je vzrojil študent. "Zakaj ste me kaznovali? Če bi vam jaz zastavil vprašanje, tudi vi ne bi vedeli odgovora!""Kakšno vprašanje?" je vprašal profesor."Če mi obljubite, da mi napišete šestico v indeks, če ne boste vedeli odgovora, vam zastavim vprašanje.""V redu!" se je strinjal profesor."Kaj je legalno, pa ni logično, logično ampak ne legalno in niti logično niti legalno?" je vprašal študent.Profesor po daljšem razmišljanju ni znal odgovoriti, zato je dal študentu šestico. Potem je pred kateder poklical naslednjega študenta in mu zastavil enako vprašanje, kot ga je prejšnji študent postavil njemu.Študent mu je odgovoril: "Stari ste 63 let in ste se poročili s tridesetletno žensko. To je legalno, ni pa logično. Vaša žena ima devetnajstletnega ljubimca, kar je logično, ni pa legalno. Vi ste dali ženinemu ljubimcu šestico, kar pa ni niti logično niti legalno!" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 RAZPOREK Prijatelj pride k direktorju na obisk in opazi, da ima ta odprt razporek na hlačah. Ko ga opozori na to, si direktor zapne hlače in se v zadregi opraviči:"Saj veš, te tajnice vse razmečejo, za sabo pa ne pospravijo." http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 IDEALEN MOĹ KI:> Seznam, kaj Ĺľenska priÄŤakuje:>> Originalni seznam (sestavljen pri starosti 22 let):> Dobro izgleda> šarmanten> finanÄŤno neodvisen> odliÄŤen poslušalec> inteligenten> v odliÄŤni kondiciji> se dobro oblaÄŤi> ceni lepe stvari> pripravlja prijetna preseneÄŤenja> je fantastiÄŤen in romantiÄŤen ljubimec>>> Predelan seznam (sestavljen pri starosti 32 let)> Kar v redu izgleda (ima vsaj nekaj las na glavi)> mi odpre vrata in pridrĹľi plašč> ima vsaj toliko denarja, da me povabi na veÄŤerjo> veÄŤ posluša kot govori> se smeje mojim vicom> brez teĹľav nosi vreÄŤke z nakupov> poseduje vsaj eno kravato> ceni domaÄŤe kosilo> se spomni na moj rojstni dan in obletnice> je vsaj enkrat na teden romantiÄŤen>>> Predelan seznam (sestavljen pri starosti 42 let)> Ni preveÄŤ zoprn (tudi pleša je v redu)> ne odpelje, še preden se vsedem v avto> stalno zaposlen (ampak ne z basanjem s hrano)> prikimava, medtem ko govorim> se spomni vsaj to, kako se vici, ki jih pripoveduje, konÄŤajo> je v takšni kondiciji, da je sposoben pomagati pri opremljanju in obnovistanovanja> nosi srajco, ki pokrije trebuh> ve, da šampanjec odpreš z odpiraÄŤem> spusti pokrov od stranišne školjke> se ob koncu tedna veÄŤinoma še obrije>>> Predelan seznam (sestavljen pri starosti 52 let)> Si redno striĹľe dlake v ušesih in nosu> V javnosti ne riga in se ne praska po svojih intimni organih> si ne sposoja denarja kar naprej> ne zaspi, takoj ko spregovorim> istih vicev ne pripoveduje prepogosto takoj enega za drugim> ima takšno kondicijo, da lahko ob koncu tedna obÄŤasno vstane s kavÄŤa> veÄŤinoma nosi na levi in desni nogi nogavice iste barve, ter si obÄŤasnozamenja spodnje perilo> pohvali doma pripravljeno veÄŤerjo, ko jo je na kavÄŤu pred TV> obÄŤasno se spomni, kako mi je ime> obÄŤasno se obrije tudi v soboto in nedeljo>>> Predelan seznam (sestavljen pri starosti 62 let)> majhni otroci ne beĹľijo v grozi, ko ga zagledajo> se spomni, kje se nahaja kopalnica> stroški njegovega vzdrĹľevanja so nizki> smrÄŤi ÄŤisto malo> se še spomni, zakaj se ravno smeje> ima tako kondicijo, da lahko še sam stoji> se zna obleÄŤi v še kaj drugega kot domaÄŤo haljo> rad je mehko kuhano> se spomni, kam je odloĹľil zobe> se spomni, da je konec tedna>>> Predelan seznam (sestavljen pri starosti 72 let)> diha> pocilja straniščno školjko .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Bojler Idu 2 pandura ulicom i sretnu papu, a papa ima zavoj oko glave:- "E papa šta ti je to oko glave?"- "Ma pusti, udario sam glavom o bojler."I sad murjaci idu dalje kad jedan pita:- "A šta mu je to bojler?"- "Ne znam, nemoj mene pitat, ne idem ti ja u crkvu." FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Neki moski je tovoril po Ljubljani dva tezka kovcka. Iz enega je gledal bankovec za 100 eurov. KO je sel mimo policaja, je bankovec pritegnil njegovo pozornost in je mozaka ustavil in zahteval, naj odpre kovcek. Bil je poln bankovcev po 100 eurov. Policaj je mozakarja odpeljal na policijsko postajo, da ga podrobno zaslisijo in napisejo zapisnik. Mozakar je povedal takole: "V hisi, kjer stanujem, je spodaj bife in moski vedno hodijo lulat v naso vezo. Nobena opozorila niso zalegla, zato sem sklenil, da bo s tem vsaj nekaj zasluzil. Pa sem vsakomur, ki je tam lulal, rekel: Placaj 100 eurov ali pa ti ga odrezem. In tako sem nabral pocasi poln kovcek denarja." Policaj je rekel: "Mislite dva kovcka denarja?" "Ne," je odvrnil mozak,"en kovcek denarja. Policaj: "KAJ pa imate v drugem?" Mozakar: "Ja, veste niso vsi hoteli placati." Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kateri del moškega telesa nima kosti, je poln žil, rad pumpa in je odgovorenza izkazovanje ljubezni ?? SRCE Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kaj imamo samo moški srce , včasih pa kje res tako izgleda :o|o: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kaj imamo samo moški srce , včasih pa kje res tako izgleda :o|o: Ah kje pa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Nadimci Pita Mujo Fatu:- Mogu te zvati Eva?- Zašto? - Jer si mi prva.- Mogu li ja tebe zvati "Pežo"?- A zašto?" - Jer si mi 607! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Pride ženska zrelih let v Lekarno in vpraša: "Ali imate Viagro?" "Seveda jo imamo. Želite tisto dražjo ali tisto cenejšo?" Ženska hitro reče: "Kar tisto cenejšo mi dajte. Men se gre le, da mi dec dile ne poščije." Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Da sta dve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Dražja je menda tista, ki dviguje parket FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 AbortusBilo je še v časih, ko se zdravniki delali abortuse na črno, ker je bilo sicer prepovedano. No in seveda je bilo treba tako uslugo plačati, kot danes mamila. In pride ta starejši sin poklapan k očetu, mu potoži, da je punca zanosila, in da naj da denar, da bo dal denar dekletu, da bo odpravila. Oče nekaj fiksa, toda za sina spravi skupaj potrebni denar.Pa pride čez čas drugi sin k očetu, pa mu pove, kako in kaj, in ga poprosi denar, da ga bo dal dekletu. Oče spet fiksa, toda nekako spravi spet denar skupaj in mu ga da. Pa prijoka čez čas hčerka k očetu: "Fotr, noseča sem!" Oče pa zadovoljen: "Pridna punca! Zdaj bomo pa mi kasirali!" .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Fato moja, čuo sam da me varaš sa cijelim selom...!,a Fata če njemu:E, jes' ti to neko selo. Samo 25 kuča... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Govoreča papigaBranko si kupi govorečo papigo. Že prvi dan mu začne papiga govoriti: "Branko,ti si peder!"To mu je govorila čisto vsak dan. Ko pa se je Branko tega naveličal, je šel k prodajalcu papige in mu rekel, da bo papigo vrnil, če mu bo to vedno govorila. Naslednji dan, ko pride Branko domov, mu pa papiga reče: "Branko?" On pa: "KAJ??" Papiga: "Ti že veš kaj!!!!" .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Dve vampirki zlezeta na posteljo, se slečeta in se namestita v položaj 69. Čez nekaj časa vstaneta, se oblečeta in na vratih reče ena od njiju: "se vidiva čez 28 dni". Sta uraditi Gluvonemoj devojcici posle silovanja?Odseci ruke da ne bi rekla majci!!!!! V plinski celici igrajo nemci in Židje. Kdo bo zmagal?Židje. Prednost domačega terena. Hitler z veselim obrazom pove Židom, da bodo imeli koline.Židje vsi začnejo vzklikati: "Jeeeeee." Hitler pa: "Tiho svinje!!!!!!!" Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 žažka,nekaj jih je že blo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 VlakBlondinka kliče na železniško postajo in vpraša kako dolgo vozi vlak iz Ljubljane do Dunaja. "Moment..." reče uslužbenec na informacijah. "Najlepša hvala!" se zahvali blondinka. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts