pokowc 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 19-DNEVNA DIETA, KI OBETA 1. DAN, PONEDELJEKZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 6 rezin kislih kumaric, 3 rezine toasta;VEČERJA: 2 trdo kuhani jajci, 1 paradižnik, 1/2 solate2. DAN, TOREKZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 1 trdo kuhano jajce, 1/2 solate, 3 rezine toasta, 1 skodelica čaja;VEČERJA: 15 dag mletega mesa na žaru, 1/2 solate, 1 paradižnik, 1 pomaranča, 1 skodelica čaja3. DAN, SREDAZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 1 trdo kuhano jajce, 1/2 solate, 8 rezin kislih kumaric, 1 skodelica čaja ali kave;VEČERJA: 1 telečji kotlet, 1 trdo kuhano jajce, 1/2 solate, 2 redkvici, 1 skodelica čaja ali kave4. DAN, ČETRTEKZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: Četrt kilograma skute, 3 rezine toasta, 1 paradižnik, 1 pomaranča, 1 skodelice čaja ali kave;VEČERJA: 1 trdo kuhano jajce, 3 rezine toasta, 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave5. DAN, PETEKZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 1 telečji kotlet, 1/2 solate, 1 skodelica čaja ali kave;VEČERJA: 10 dag mletega mesa na žaru, 1/2 solate, 1 pomaranča6. DAN, SOBOTAZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave;VEČERJA: 1 pomaranča, 1 trdo kuhano jajce, 1 rezina toasta, 1 skodelica čaja ali kave7. DAN, NEDELJAZAJTRK: 1 pomaranča, 1 skodelica čaja ali kave, 2 rezini toasta;KOSILO: 1 pomaranča, 2 trdo kuhani jajci, 1 paradižnik, 1/2 solate;VEČERJA: 1 telečji kotlet, 1/2 solate, 1 skodelica čaja ali kave....ČE SE BOSTE DOSLEDNO DRŽALI NAVODIL, BOSTE SHUJŠALI 10-15 kg!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...če prej ne crkneš od lakote... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 se greta dva za 5000EU dobr mal manj... pa fora je, da rece prvi drugemu: "ce na vsaj na enega od petih vprasanj odgovoris pravilno dobis 5000EU (beri:sit ) drugi se je strinjalA: "Kaj je bil Tito vcasih?"B: "Kdaj? Marsal?"A: "Ne... ziv! Kaj je pa dans?"B: "Mrtev."A: "Ne... sobota! Kdo ima 2 srca?"B: "Eeee...nwem..."A: "Nosecnica! Kdo ma pa tri?"B: "Nosecnica z dvojckom?"A: "Ne... radenska! Za kaj se je pa slo?"B: "Zato, da se kam pride?"A: "hehe... ne za 5000 sit!" ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Pride en starejši ata v park in sede na klopco. Zraven sedi en rejverček, oblečen v ovco, poštrihan v roza, zeleno, rumeno pa polno perja. Ata ga gleda, gleda.......pa mu rejverček reče: Kva je ata, kva bulš ? Ata pa mu odgovori: Veš, sem se pred enimi dvejstimi leti udeležil enga žura, pa sem bil tak pijan, da sem nabrisu eno papigo. Zdj pa glih razmišljam, če nisi ti slućajno moj sin. P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ....ČE SE BOSTE DOSLEDNO DRŽALI NAVODIL, BOSTE SHUJŠALI 10-15 kg!!!10-15 kil življenja ki je v meni :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Hahahahahahahaha Umetnica tale je pa za crknt haha Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Direkt v očiKrava je posrala mravljico. Ta se je po dveh mučnih urah skobacala iz dreka in zavzdihnila:"Pa ravno na oči me je morala posrati!" Kako pa tvoja žena seksa?Se pogovarjata dva prijatelja. Pa vpraša prvi: "Kako pa kaj tvoja žena seksa?" Drugi odgovori: "Kaj pa vem, eni pravijo da dobro, drugi pa, da ne!" VelikostKatera je edina stvar, o kateri se moški prepirajo, kdo ima manjšega? GSM! AvtogramBlondinka je na koncertu znanega glasbenika le-tega zaprosila za avtogram. On jo pogleda in reče:"Pa res želiš, da ti dam avtogram na ta majhen zmečkan listek?""Seveda, saj ga bom doma prepisala!" LažiTri najpogostejše laži študentov:- "Jutri se bom začel učiti."- "To je moja zadnja cigareta!"- "Daj punca, sleci se, saj ti ne bom nič naredil!" AvšeZakaj so ženske avše? Ker najprej rečejo "av", potem pa "še"! E.T.Kakšna je razlika med moškim in E.T.-jem? E.T. pokliče domov. AkcijaZakaj blondinka pride v trgovino oborožena?Ker na vratih piše akcija. ObrniKako zaposliš blondinko za nekaj časa? Daš ji list papirja kjer spodaj na obeh straneh piše obrni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 pokowc jaz mam pa večj GSM Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Amerikanec: V postelji je moja žena kot levinja. Francoz: Moja pa kot metulj. Mujo: Kad dobro razmislim ni moja ne liči na čoveka. http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 puzevi bili mujo i fata gladni, pa salje fata mujota po puze (polze).mujo zakljuca fatu i ide.ceka fata pa ceka, pa tako sat, dav, tri... pa tako dan, dva, tri...fata sva izgladjela napokon cuje kako mujo otkljuca vrata.i tako fata vikne: 'mujo pa kde si ti dosad'? :xx!: a mujo: 'pa otisao po puzeve'. pa opet fata: 'pa kde su ti onda puzevi?' i mujo puzevima: 'samo udzite, samo udzite...'! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kupio Mujo digitalni sat. Pita ga Fata: Koliko je sati? On suti, pita ga opet, on suti. Izdere se ona: JEL BOLAN KOLIKO JE SATI? Mujo: A MA NEZNAM. AJD, TI PODIJELI, 14:56! majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vozi ti Mujo Ferrari, a Haso Fićo. Pokvari se Hasi Fićo, pa kaže Muji: "Hajde Mujo da zavežemo špagu za tvoj auto i moj auto. Kad budeš prejako vozio ja ću ti trubiti da usporiš." Najuri ti Mujo 220 na sat, a Haso mu trubi da uspori. Vidio to policajac pa zove patrolu: "Ferrari vozi 220 na sat, a Fićo mu trubi da se makne." majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 V sosednih hišah sta stanovala Savinjčan in Ljubljančan. Savinjčan jeimel kokoš, ki je na dvorišču vsako jutro znesla jajce, ki jo jeSavinjčan pobral in si pripravil zajtrk. Neko jutro pa je kokoš zneslajajce na dvorišču Ljubljančana. Ko je Savinjčan krenil ponj, jo jepobral Ljubljančan. Savinjčan: "Daj mi jajce!" Ljubljančan: "Kako, saj je moje, kokoš ga je znesla na mojem dvorišču." "Ampak, kokoš je moja!""Dvorišče pa moje!" "Vidim, da takole ne boma prišla nikamor ... pri nas v Savinjski rešimo takšnele primere na zelo enostaven način ..." "Kako?""Najprej bom jaz tebe brcnil v jajca pa štopal, koliko boš rabil, da sepobereš, nato boš ti mene in štopal. Kdor se bo prej pobral, njegovo jejajce!" "Velja!"Gre Savinjčan po najtežje delovne čevlje s kovinsko kapico, vzame zalet in v stilu Oliverja Birhoffa brcne Ljubljančna v moda, z vso močjo. Ljubljančan pade in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund. Nato se Ljubljančan opremi, vzame zalet, nakar mu Savinjčan pravi: "Ah, naj ti bo, obdrži jajce, jaz bom marmelado na kruhu jedel!" majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...Mujo, ko Mujo... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vaški župnik se je odločil, da bo dal prebarvat cerkvena vrata. Pa pride k njemu prvi obrtnik, pogleda zadevo in reče:"Tole vas bo koštalo 300.000,00 SIT!". Pa pride drugi obrtnik, pogleda in reče:"Ja prvo je treba vse zbrust, potem pa prvi zaščitni sloj, pa 2-krat pobarvat, pa še lak. Tole vas bo koštalo 700.000,00 SIT." Pa pokliče župnik še tretjega obrtnika. Pa mu ta prav:"To vas bo pa koštalo 3 mio SIT." Pa se župnik začudi:"Zakaj pa tolko?" Pa reče obrtnik:"Ja to gre pa tkole. Jaz dobim miljon, pa vi dobite miljon, 700.000,00 za unga ta druzga, da bo tih, pa 300.000,00 za ta pruga, da bo delu!" Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Bu, Chu and Fu immigrated to the USA from China.They decided to become American citizens, and "americanize"their names.Bu called himself "Buck".Chu called himself "Chuck".Fu decided to return to China. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Se pogovarjata dva prijatelja. Pa vpraša prvi: "Kako pa kaj tvoja žena seksa?" Drugi odgovori: "Kaj pa vem, eni pravijo da dobro, drugi pa, da ne!" Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kupio Mujo digitalni sat. Pita ga Fata: Koliko je sati? On suti, pita ga opet, on suti. Izdere se ona: JEL BOLAN KOLIKO JE SATI? Mujo: A MA NEZNAM. AJD, TI PODIJELI, 14:56! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Idu dve lepinje ulicom i sretnu picu. Kaze jedna lepinja drugoj: "Vidi kurvu, kako se nasminkala." majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 tole bo taka dolga šala sam je dobra M U J O T O V D N E V N I K -12. AVG. Uselili smo se u naąu novu kuču u Sloveniji. Tako sam uzbudjen.Ovdje je tako ljepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam, da jih vidim prekrivene snjegom. -14. OKT. Slovenija. To je najlepąa zemlja na svijetu. Liąče je poprimilo sve one divne nijanse ľute i narandjaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena - ah tako su graciozni. To su najlepąe ľivotinje na svijetu. Ovo mora da je raj.Volim Sloveniju. -01. NOV. Dan sječanja (Slovenski drľavni praznik). Lov na jelene čepočetiuskoro. Ne mogu da zamislim, da netko moľe ubiti tako divnu ľivotinju. Nadam se, da če uskoro snijeg. Tako je divno. -02. DEC. Nočas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve prekriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepąa razglednica. Izaąli smo napolje, očistili stepeniąte i prilazni put, a onda se grudvali naravno ja pobjedio). Kad je proąla grtalica (plug po slovenačkom) morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja. Oh kako volimSloveniju. -12. DEC. Nočas opet snijeg. Opet je proąla grtalica i zatrpala kapiju.DaOvdije je zaista prekrasno. -19. DEC. Nočas opet snijeg. Nisam mogao izvesti avto da idem na posao. Ovdije je zaista divno, samo sam več malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica. -22. DEC. Ovo bijelo govno opet je padalo cjilu noč. Dobio sam ľuljeve od lopatanja a i ledja me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza čoąka i samo čeka da ja očistim izpred kapije. ©upak. -25. DEC. Sretan jebeni i usrani boľič. Joą malo usranog snijega. Ako mi ikad padne u ąaku ovaj peder ąto vozi grtalicu, ubiču ga. Mater im jebem ąto ne posipaju viąe soli po cesti da se snijeg prije otopi. -27. DEC. Nočas opet snijeg. Ne izlazim več tri dana, sem ąto čistim snjijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje iči, avto se zaglavio u brdo snijega ispred kapije a i hladno je. Kaľu da če nočas pasti novih 30 centi tih govana. -28. DEC.Prognoza je bila loąa. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi neče se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj ąupak doąao je kod mene da traľi lopatu. Rekao sam mu, da sam več slomio ąest lopatačisteči ta govna sa vrata - ąto jih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio oglavu. -04. JAN. Naizad izaąao iz kuče. Otiąao sam do prodavnice, da kupim neąto hrane, i kad sam se vračao udario kolima jelena. 3000 dolara ątete na kolima. Te jebene ľivotinje treba pobiti. Svugije jih ima. ©to jih lovci ne pobiąe da jim jebem milu majku? -03. MAJ. Odvezao sam kola do mehaničara. Nevjerojatno koliko su zardjala od jebene soli ąto je svuda posipaju. -10. MAJ. Selim u Dalmaciju. Ne mogu zamisliti kako netko normalan moľe ľivjeti u toj jebenoj Sloveniji. Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Resnična zgodba Pred, od oka, ene dvemi leti, ko je bil Jonasov kviz na vrhuncu, je bilo moč sodelovati v nagradnem kvizu tudi preko GSMja (morda še danes - nisem na tekočem). Če se ne motim, je to rihtal Mobitel - odtipkal si eno cifro in "padel" si v kviz. Če se prav spomnim, pa je bilo to omogočeno le klicnim številkam 041. No in en moj frend, ki je bil na 031 odtipka cifro za kviz. Na ekranu se pojavi napis: "Te storitve ne opravljamo".On napiše: "Jebite se" in ta SMS spet pošlje na isto cifro.In - spet je nazaj sprejel sporočilo: "Te storitve ne opravljamo." http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Došao Mujo disleksičar u banku i kaže: Vis u ruke, pljačka vam materina, ovo je pička! Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Pixi...tale...tale...je pa tko hud!!! majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Majica , jaz sem skor s stola padla ko sen ga prvič prebrala pa šen hm anekdotaDa ne bo pritozb cez okus To se je zgodilo lani na predavanjih naMedicinski fakulteti: Profesor razlaga o visoki vsebnosti glukoze v spermi. Pa je bila enabrucka radovedna: Ko govorite o glukozi, to pomeni, da ima sperma visokovsebnost sladkorja?Pa profesor: Tako je.Brucka pa se vedno ni bila zadovoljna. Zakaj pa potem ni slajsegaokusa??? Najprej cela predavalnica utihne... cez kako sekundo pa vsi v smeh.Ko je uboga brucka ugotovila, kaj ji je nehote uslo, oziroma na kaj jenamignila, je samo spakirala knjige, pa sibala ven, temno rdeca. Se preden je prisla do vrat, ji je profesor cisto lakonsko odgovoril:Brboncice za okusanje sladkih stvari so na konici jezika in ne na robugrla! Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Prepirajo se Jugoslovan, Hrvat, Bosanec in Srb iz republike srbske o tem, kdo je boljši v kakšnem športu. Pravi Jugoslovan: " Mi smo dobri v kolektivnih šprtih:košarka, odbojka, vaterpolo, rokomet,... " Hrvat : " Mi imamo Ivaniševića, dobri smo tudi v nogometu, košarki,..." Bosanec: " Mi smo pa drugi na svetu v invalidski odbojki, kar predstavljajte si, igramo brez nog, pa smo še vedno drugi ! " Na to mu odgovori Srb iz Republike srbske: " Kdo vam je pa ekipo sestavil? " Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts