emmzi 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 sem se spravila na izdelovanje novoletnih voščilnic...no ne še čisto se bom pa jutri in me zanima, če ima kdo še kašne ideje kako to izvesti ? tudi vi sami izdelujete voščilnice? katere materiale uporabljate? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Sicer rada ustvarjam in "pacam", ampak novoletnih voščilnic pa že lep čas nisem delala. Že kar nekaj let jih kupujemo od Unicefa. Z muko grem pisat vsem tistim znancem, s katerimi se dopisujemo že celo življenje in napišemo vsako leto isto (srečno, zdravo, uspešno...blablabla). Veliko bolj izvirna sem pri darilih, ki jih dajem najbližjim. Tistim tudi za kakšne rojstne dneve naredim kako čestitko, ampak prav pretiravam pa ne Je pa res, da je lepo dobiti doma narejeno kartico Aja! Lani sem jo poslala družini, kjer smo kupili našega kužka. Radi vidijo in vprašajo kako kej scrkljanček, zato sem kupila posebni karton, gor prilepila njegovo fotko in jim poslala Drugače je pa v Prometeju (delam reklamo?) ogromno materialov, barv in vsega tega. Sicer sem pa prepričana, da lahko uporabiš stvari, ki jih najdeš doma. Razne bleščice, tempere, blago, kolaž... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.