iztok 132 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Zadnje čase je veliko govora o Piramdah v Bosni. REs obstajajo? Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Jp,obstajajo,baje jih greš lahko tudi prostovoljno odkopavat,čeprav imajo prednost domačini.Preveri na tem linku:http://piramidasunca.ba/ba/ . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 10. december 2007 Avtor Prijavi Deli 10. december 2007 veš kaj to je 6000 kg Dre** Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 valda je tut u bosni kšna, če sm jo še jes pot postlo meu. je pa res, da ne vem več, kje je zdej. mogoč je bla pa bosanka pa je šla mal dam. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Tale štiklc pa morte slišat hehehehehe Faraonske imam krvi,rođak mi je Ramzes prvi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 11. december 2007 Avtor Prijavi Deli 11. december 2007 Tale štiklc pa morte slišat hehehehehe Faraonske imam krvi,rođak mi je Ramzes prvi... heheheheheheh Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Faraoni svi smo braćaTutankamon mi je čaća zdej sam čakam da bo postal to hit pr naših narodnjak loverjih, pa da pol čez kak mesec ali dva ugotovijo da gre za zajebancijo.. bohnasobvaruj de ne gre za zajebancijo...pa de se avtor komada zabije z avtom.... xrolleyesx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zadnje čase?? zadnje leto bi reku... sicer pa je čas relativen piramide so baje v Bosni, ja... ampak se mi zdijo arheologi tam tolk prepotentni, da bodo še marsikaj druzga odkril mal več objektivnega raziskovanja res ne bi škodil v tem projektu! zato pa jih ima večina strokovnega kroga za klovne (pa tud če se res nekaj tako veličastnega skriva v tisti dolini). Mogoče so pa preveč Stargate gledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Tale štiklc pa morte slišat hehehehehe Faraonske imam krvi,rođak mi je Ramzes prvi... Mam doma en kamen iz bsanske piramide. Če b' si vsak dam odnesu enga, i moral tale tip kmal o čem drugem pet.(aja - mam doma tud kamen iz Drakulinega gradu - lalala) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zadnje čase?? zadnje leto bi reku... sicer pa je čas relativen piramide so baje v Bosni, ja... ampak se mi zdijo arheologi tam tolk prepotentni, da bodo še marsikaj druzga odkril mal več objektivnega raziskovanja res ne bi škodil v tem projektu! zato pa jih ima večina strokovnega kroga za klovne (pa tud če se res nekaj tako veličastnega skriva v tisti dolini). Hja sej majo za kej bit.Je pač njihov foh tak.Sm se kakšn let nazaj pogovarjov z nekom ,ki ima kolega v delegaciji, ki je šla te piramide gledat in so pršli do nekih zaključkov, da je to vse skup nekoliko nenavadno delo narave ravno tako kot so že kje drugje videli.Te tvorbe pa tut ne nakazujejo da so bile res obdelane z orodji. Skepticizem izvira iz dejstva, da okoli piramid ni nikakršnih ostankov človeka(niti enga kovanca,keramike,orodja,orožja,smeti,itd,itd), kot je to ponavadi značilno za področja kjer prebiva/ je prebival.Če ni materialnih dokazov ni muske. Ma sej prov tko, če ne bi blo kr posod nekej.MIslim tut, da če ne bi bil Semir tok karizmatičn, da ne bi blo nč od tega...ali pa morda.Zaenkrat kar sm spremlov so zelo mal odkopal proti temu kar še morjo za končan projetk in lahko se kej skriva, kaj veš.Do takrat bi se strinjov z uradno strokovno razlago.Pustmo se presenetit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Danes ob 21:30 na TVS 2: dokumentarni feljton Piramide? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Sem gledal. Zanimivo, da je ta Slovenec, ki je bil nasprotnik teze, imel zelo šibke argumente (ali so pa namenoma prikazali samo takšne ), npr. glavni egiptolog pravi, da to ni mogoče (piramide niso izključno egipčanska zadeva, če se ne motim...), pa v tistih časih so ljudje bili lovci in nabiralci in še zadnji, da celotna zadeva le ni tako geometrijsko in prostorsko natančno vmeščena, kot je bilo prikazano. Meni je še bil najmočnejši argument proti, ko so prikazali še nekaj drugih hribov v Bosni, ki so bili prav tako našpičeni...Pa tudi to ne pove nič dokončnega. Zaenkrat še čakam, kaj bo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Sem gledal. Zanimivo, da je ta Slovenec, ki je bil nasprotnik teze, imel zelo šibke argumente (ali so pa namenoma prikazali samo takšne ), npr. glavni egiptolog pravi, da to ni mogoče (piramide niso izključno egipčanska zadeva, če se ne motim...), pa v tistih časih so ljudje bili lovci in nabiralci in še zadnji, da celotna zadeva le ni tako geometrijsko in prostorsko natančno vmeščena, kot je bilo prikazano. Meni je še bil najmočnejši argument proti, ko so prikazali še nekaj drugih hribov v Bosni, ki so bili prav tako našpičeni...Pa tudi to ne pove nič dokončnega. Zaenkrat še čakam, kaj bo. Čeprov tega ni blo v prispevku ti postam že napisano zakaj ni podpore uradne znanosti. Skepticizem izvira iz dejstva, da okoli piramid ni nikakršnih ostankov človeka(niti enga kovanca,keramike,orodja,orožja,smeti,itd,itd), kot je to ponavadi značilno za področja kjer prebiva/ je prebival.Če ni materialnih dokazov ni muske. Zahi Havas je vodlini arheolog v Egiptu ( je bil omenjen v prispevku) se po pregledani zadevi ne strinja z Semirjem.Če si opazil je dala izjavo tudi arheologinja, ki dela na drugih srednjeveških izkopavanjih v Visokem( ki nimajo veze z piramidam) v istem kraju in pravi, da po pregledu kart ni taka natančnost med vrhovi piramid kot prav Semir Osmanagič, ki trdi da tvorijo pravi kot.Torej nekej ne bo uredu.Tut samir ni po profesiji arheolog, zato menim da ga žene izklučno želja da nekej je in ne profesionalnost.Čeprov morm rečt , da sm kr nekajkrat bil vmes med tem da verjamem ali ne, se mi res zdi logična tista varjanta ki sem jo zgoraj postov in brez nje nekako ne verjamem da je to delo človeških rok, čeprov bi rad. Drgač se pa bavim z arheologijo že od nekdaj.Zaenkrat bolj ljubitelsko v prihodnje mogoče tudi bol profesionalno, ker mislim it na šolanje.Zato so mi te zadeve kr znane in jih spremljam.Ta model k je govoru proti Semirju pa mislim da se pri nas več al manj trenutno ukvarja z izkopavanji povojnih pobojev in je alfa-omega slovenske arheologije-tip obvlada uglavnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 ja, naj jih odkopljejo pa bomo vidl a so piramide al kugle al kvadri al kaj za hudiča se skriva not... u vsakem primeri pa takrat bosancev še ni blo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 ja, naj jih odkopljejo pa bomo vidl a so piramide al kugle al kvadri al kaj za hudiča se skriva not... u vsakem primeri pa takrat bosancev še ni blo Kako da ne? Bosanci so bili pred Egipčani... Mogoče bodo celo ugotovili da so se Egipčani od njih naučili piramide zidat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 he he... ne, sem v kontra smislu mislil. če je še miloševič pred parimi leti v mikrofon krulil "srbija do tokia", ne vem zakaj ne bi faraon pred parimi tisoči let v rog "egipt do marsa" mene ne bi tolk čudil, če bi ble res piramide. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 he he... ne, sem v kontra smislu mislil. če je še miloševič pred parimi leti v mikrofon krulil "srbija do tokia", ne vem zakaj ne bi faraon pred parimi tisoči let v rog "egipt do marsa" mene ne bi tolk čudil, če bi ble res piramide. Saj sem že prej v enem postu omenil... Stargate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Meni bo zadostovalo, če najdejo zenički rudari vhod ne glede na to, kaj najdejo ali ne najdejo v okolici. Hec bo v vsakem primeru, ne glede na to ali kaj najdejo ali ne. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Če bo zarad teh piramid manj ljudi v Visokem lačnih, pa naj bude Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Piramide so!! Heheheh kr faj da so dol v Bosni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.