Skoči na vsebino

Sprejeti samega sebe

Lunatica

Recommended Posts

Bojevnik pomeni tudi znati čakati...

To se strinjam.

Ampak v tem primeru - čakati na kaj? Na boljše čase? Na odrešitelja?

A ni bolje delovati in se učiti?

Ker s pridobivanjem novih informacij in znanja se lažje soočiš s težavo oz. "sovražnikom".

Tudi jaz npr. čakam da se mi telo pozdravi, ampak to ne pomeni da mirujem in čakam da mi bo kaj padlo na glavo. Ampak se izobražujem, učim, iščem takšne in drugačne rešitve, treniram telo, se spoznavam in napredujem.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 449
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To se strinjam.

Ampak v tem primeru - čakati na kaj? Na boljše čase? Na odrešitelja?

A ni bolje delovati in se učiti?

Ker s pridobivanjem novih informacij in znanja se lažje soočiš s težavo oz. "sovražnikom".

Tudi jaz npr. čakam da se mi telo pozdravi, ampak to ne pomeni da mirujem in čakam da mi bo kaj padlo na glavo. Ampak se izobražujem, učim, iščem takšne in drugačne rešitve, treniram telo, se spoznavam in napredujem.

Ja, saj glih to sem ti hotla rečt. Kako pa pol veš, da oni samo ždijo in ne vem kaj in da so obupali..

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

ne to je bil samo moj pogled na post... zna Tantra odgovarjat, itak da zna...samo če bi bila pozorna v branju ti, bi ugotovila da je to ON ne Ona ;)

a je to važno?(on ali ona)

tukaj se strinjam s tantro, kar nas ne ubije nas naredi močnejše.

indijanci ne pomeni da se rodiš v ameriki, ampak tvoje življenja, kako ga živiš.

hm...to pa ti prosim malo razlozi.

ne vidim logike.

potem sem jaz indijanec, ce zivim v npr. slovenskih goricah v sotoru in se prezivljam z lovom ter castim doticne naravne zakone...?

ne bi rekla.

indijanci zame kar pomeni, da se rodis v ameriki in TAM zivis zivljenje indijanca, kolikor ga sploh se lahko....

saj se gre za kulturo, tradicijo, ravno na to dajo veliko...in zame nekdo, ki je npr. slovenec in zivi tu in se je sicer naucil nekih duhovnih modrosti, tehnik ali tega in onega...se zdavnaj ni indijanec...ker pac ni!

to je ravno definicija narodnosti oz. plemenskih skupnosti, ki jih imajo: da so od tam, kjer so....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja, saj glih to sem ti hotla rečt. Kako pa pol veš, da oni samo ždijo in ne vem kaj in da so obupali..

Glej post se je nanašal na izjavo od Tantre in seveda niso bili mišljeni VSI Indijanci.

Veliko Indijancev je danes alkoholikov, bolj ali manj na socialnih podporah, bivajočih po rezervatih (USA).

V večini nimajo zdravega samospoštovanja.

So lahko "negativen zgled". Kaj se zgodi, ko se zgubi "opora" v sebi.

Ko se ne izhaja iz sebe, središča v sebi.

Takrat se izgubi samospoštovanje.

Avstralski Aborigini so tragična zgodba za sebe. (

Ja, vdali so se. Ne vidijo več upanja, ne vidijo več prihodnosti, ko iz dneva v dan izgubljajo svoje premoženje, svojo zgodovino in svoja "sveta" mesta. Ne vidijo več poti naprej, in ne več razloga zakaj bi še rojevali otroke v suženjstvo. Niso več bojevniki, ampak sužnji in berači.

To je res, izgubili so svoje samospoštovanje, ker čutijo krivdo v sebi, da nič ne spremenijo, ker se obtožujejo da so slabiči. Samo problem je v prilagajanju. Ostajajo v zgodovini svojih prednikov, namesto da bi se prepustili, v sebi ostali oni sami, ponosni bojevniki in pošteni do samega sebe, iskreni in z obrazom v smeri svetlobe. Pa čeprav pomešani med vsemi rasami sveta. Ker zdaj ni več obdobje, ko bo eno pleme poseljevalo določen košček planeta, ampak v tem da prepoznavamo razlike med nami in jih spoštujemo, da se učimo eden od drugega in da ravno iz teh raznolikosti potegnemo čimveč znanja. Da se otresemo predsodkov do drugačnih in jih sprejmemo. Da jim pošljemo ljubezen pa čeprav so nas kdaj prizadeli, kar pa ne pomeni da jim moramo nastavit še desno lice, če so nas kdaj udarili na levo. Sicer pa bo ta oseba začutila spremembo v nas in ne bo imela želje nas sploh udarit, ampak objet. Ker ne bomo zbujali jeze in sovraštva v njej, ampak ljubezen.

obupali so samo tisti ki so sprejeli vero.indijanec nikoli ni videl belcev kot sovražnik, ampak so belci videli indijance tako.

ne sprejeti nekega načina življenja ne pomeni da obupaš.povem pa da so obupali nad humanostjo, ki je nikoli ne bodo dobili od tako imenovanih ljudi na oblasti , oziroma politikov.

Glej post se je nanašal na izjavo od Tantre in seveda niso bili mišljeni VSI Indijanci.

Ja, no, tile v rezervatih al kaj.. Tako si pač rekla. Da so obupali..

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

:vragec:

jah..... :inocent:

bogi indijanchki....pa bogi delfinchki...pa bogi kitki.... :inocent: :inocent: :inocent:

cigana al pa shiptarja pa neb mel za soseda

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hm...to pa ti prosim malo razlozi.

ne vidim logike.

potem sem jaz indijanec, ce zivim v npr. slovenskih goricah v sotoru in se prezivljam z lovom ter castim doticne naravne zakone...?

ne bi rekla.

joj a ti misliš da to predstavlja indijance?

indijanci zame kar pomeni, da se rodis v ameriki in TAM zivis zivljenje indijanca, kolikor ga sploh se lahko....

saj se gre za kulturo, tradicijo, ravno na to dajo veliko...in zame nekdo, ki je npr. slovenec in zivi tu in se je sicer naucil nekih duhovnih modrosti, tehnik ali tega in onega...se zdavnaj ni indijanec...ker pac ni!

se strinjam s tabo.

to je ravno definicija narodnosti oz. plemenskih skupnosti, ki jih imajo: da so od tam, kjer so....

[/quote

jah..... :inocent:

bogi indijanchki....pa bogi delfinchki...pa bogi kitki.... :inocent: :inocent: :inocent:

cigana al pa shiptarja pa neb mel za soseda

zlomk....tralala

Zakaj pa ne? Nekateri med njimi so prav super ljudje.

vsem k si delate probleme z indijanchki pa delfinchki

dejmo raj kle rezervate narest

zlomk....tralala

Če bi bilo po moje rezervatov sploh ne bi bilo.

Ja, no, tile v rezervatih al kaj.. Tako si pač rekla. Da so obupali..

Tisti ki so izgubili samospoštovanje. Ni nujno da so v rezervatih, so jih mesta polna. Tudi osebno poznam nekaj od njih in poznam njihove zgodbe, kaj se dogaja v Ameriki z njimi.

Tisti ki so izgubili samospoštovanje. Ni nujno da so v rezervatih, so jih mesta polna. Tudi osebno poznam nekaj od njih in poznam njihove zgodbe, kaj se dogaja v Ameriki z njimi.

pizda no....pa sej IRCI pa ITALJANI ga tut pijejo

zej pa kle neka panika zarad parih zgub

kokr...poglejte me kaj so mi nardil sam zato k sm indijanc

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

joj a ti misliš da to predstavlja indijance?

jaz nic ne mislim, jaz te sprasujem, da mi razlozis, kaj pomeni biti indijanec, ker govoris z neko avtoriteto o tem, in cakam razlago stavka: biti indijanec ne pomeni biti iz amerike, ampak je nacin zivljenja' ali kar si ze tocno napisala...ker me zanima!

Kdo lahko spremeni svet?

jaz nic ne mislim, jaz te sprasujem, da mi razlozis, kaj pomeni biti indijanec, ker govoris z neko avtoriteto o tem, in cakam razlago stavka: biti indijanec ne pomeni biti iz amerike, ampak je nacin zivljenja' ali kar si ze tocno napisala...ker me zanima!

kakshen LOVOPIKEC.... x:)x

bit indijanc je vendar tko kokr bit marsouc

ches marsouc ni nujn des iz marsa

lohk mash sam tak nachin lajfa

mal za luno skratka

al te pa mars-a klichejo

zlomk....tralala

pizda no....pa sej IRCI pa ITALJANI ga tut pijejo

zej pa kle neka panika zarad parih zgub

kokr...poglejte me kaj so mi nardil sam zato k sm indijanc

zlomk....tralala

Ja sej konec koncev imaš prav. Pa Slovenci pa črnci ga tudi pijejo..

Poglej kako jočejo šele črnci v stilu - pizda poglejte me kaj so mi nrdili, samo zato k sm črnc

kakshen LOVOPIKEC.... x:)x

bit indijanc je vendar tko kokr bit marsouc

ches marsouc ni nujn des iz marsa

lohk mash sam tak nachin lajfa

mal za luno skratka

al te pa mars-a klichejo

zlomk....tralala

aha..... :inocent: x:o)x x;)x

hecno kot se slisi, imam z marsovci manj problema kot z indijanci...mislim: s prepoznavanjem in definiranjem... :vio:

Kdo lahko spremeni svet?

hecno kot se slisi, imam z marsovci manj problema kot z indijanci...mislim: s prepoznavanjem in definiranjem... :vio:

:D :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...