tinka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 in vsak misli da ima prav, kako boš potem zrasel, kako boš potem videl, če nisi odprt za druge, odgovarjate takoj na vprašanja, samo bleknete nekaj, nikoli ne premislite kaj ti želi drugi povedat, takoj se počutite napadene.čudno ne vem zakaj imamo forum, da se dokazujemo ali da si pomagamo. cutim napad eh mayita, morda se pa samo malo podruzimo vcasih, brez globjih rezultatov....ali pa se toliko ponavljamo, da na koncu vsi drug drugega razumemo...in smo en drugemu ena velika mantra koneckoncev nikdar ne ves, kaj ti pomaga, vcasih tudi kak dokaz prav pride tinka postala empiricna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 tinka postala empiricna transformacija v pivo? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 transformacija v pivo? zlomk...tralalanitka postala premična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 sem za, oboje mi je vsec! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 sem za, oboje mi je vsec! ooo.... :inlove: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 cutim napad eh mayita, morda se pa samo malo podruzimo vcasih, brez globjih rezultatov....ali pa se toliko ponavljamo, da na koncu vsi drug drugega razumemo...in smo en drugemu ena velika mantra koneckoncev nikdar ne ves, kaj ti pomaga, vcasih tudi kak dokaz prav pride tinka postala empiricna drug drugega potpirate v iluzijah to jaz ne vidim da bi komurkoli pomagalo, ampak to je samo moje mnenje.dokazov pa sploh ne more biti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 meni malo podpore se nikoli ni skodilo, ti pa ocitno ne rabis nikogar in nicesar, zato si pa tu z nami kajneda Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 mah tinka... se bo že prilagodila, je še nova tuki pa se mora razpisat sej jst sm mela od začetka tudi več zagona kot pa ga mam zdej... glede pisanja mislim itak sčasoma spoznaš kdo ti bolj paše in kdo manj, pa se prilagajaš... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 In to dokazano! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jaz ne rabim nobene podpore, za kaj?sama dobro vem kaj in kdo sem.z vami sem ker mi je všeč biti z vami.in rada dajem nasvete ki so meni pomagali skozi življenje, se pa ne potrjujem ali ne tekmujem,napisala sem samo kaj opažam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jaz ne rabim nobene podpore, za kaj?sama dobro vem kaj in kdo sem.z vami sem ker mi je všeč biti z vami.in rada dajem nasvete ki so meni pomagali skozi življenje, se pa ne potrjujem ali ne tekmujem,napisala sem samo kaj opažam. tole o vsecnosti je super in popolnoma krasen in zadovoljujoc razlog.glede nasvetov in opazanj, ki pomagajo skozi zivljenje pa...osebno mislim, da je dosti tega tu, pa ceprav ni tako zapakirano in me zanima, kaj ti daje mislit, da smo mi kaj drugacni in zakaj to vidis kot 'podpiranje v iluzijah'...ali tekmovanje? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 bejži ti za moment dol z interneta. sprejeti samega sebe? A to je tista igrica, k se pogovarjaš sam s sabo?Kdo sm jaz. Jaz sem ti?Pa pizda kdo si ti?Am..AAHAHA, NEVEŠ.Ja, k vem.Ok, a mi lahko pomagaš?Ok, ti bom pomagu. A bi lahko jzt jutre posesal avto in ga spucu, da bi se svetu kot nov.?Ja lahko. A mi ti to dovoliš?Ja, seveda ti dovolim.A mi pol lahko zagotoviš, da se ne bom "jzt" upirow in bom to nalogo, ksm si jo zadal, nardil brez upiranja? Am.. čakej malo.. pa kako sva lahko zdej dva v tej buči?Ja..nevem.. jA pizda znaš tolko kot znam jzt.A sm si jzt zmislu tebe? Ja.Ne. Ja pizda kej zdej.. Ja al ne?Ja..kot želiš.. aha.. sam a pol bi lahko jzt tud pokosil travo, ne da bi cincu preden se lotim? Ja to pa ne gre. .. ja čakej malo.. pa kdo ma zdej kontrolo nad mano? Ti. In kdo si ti? Ja jzt sm ti.In čakej, a se nisva to že enkrat menla. Ja. Ne. Ja a bo odgovor tak, kot si želim? Ja.Ok, pol. Zdej mi je jasno. Kaj pa?Ja kako nej jzt vem, sej si ti jzt pa nehi me to spraševat. Pa pizda si ti preveč dns kadil.Pa kej pizdiš stalno. Ma jebise.Ma jebise ti. no, če je že koga zanimalo, tako NE zgleda pobotanje samim s sabo. Pa itak ti nikol nč ni prow. Ja to tud jzt pravm. Ma bodi tiho. Bodi tiho ti. lalalallaa jezus kristus, dejte si mir. Ja sej mi damo mir, ti se nekej pizdiš unis.. AJA, ja pa res. Sory, ne ni panike. Ok, hvala.Hvala Čaw. šE Sm tle. a se te da sploh utišat? Ja.Ne.Ja pol se bova pa midva kregala do konca. dOBRO JUTRO Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Unis se je pa ujezil. Potem smo ženske krive, da se moški ne sprejemajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 pardon pardon, včerej je biu en slab dan... glede na uro, kdaj sm pršu domow še zmerm traja... :/ Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 sprejeti samega sebe?Čimprej se sprejmeš, manj imaš težav s samim sabo in hitreje se lahko posvetiš opravkom, ki te rešijo ukvarjanja z lastno nepomembnostjo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 bejži ti za moment dol z interneta. sprejeti samega sebe? A to je tista igrica, k se pogovarjaš sam s sabo?Kdo sm jaz. Jaz sem ti?Pa pizda kdo si ti?Am..AAHAHA, NEVEŠ.Ja, k vem.Ok, a mi lahko pomagaš?Ok, ti bom pomagu. A bi lahko jzt jutre posesal avto in ga spucu, da bi se svetu kot nov.?Ja lahko. A mi ti to dovoliš?Ja, seveda ti dovolim.A mi pol lahko zagotoviš, da se ne bom "jzt" upirow in bom to nalogo, ksm si jo zadal, nardil brez upiranja? Am.. čakej malo.. pa kako sva lahko zdej dva v tej buči?Ja..nevem.. jA pizda znaš tolko kot znam jzt.A sm si jzt zmislu tebe? Ja.Ne. Ja pizda kej zdej.. Ja al ne?Ja..kot želiš.. aha.. sam a pol bi lahko jzt tud pokosil travo, ne da bi cincu preden se lotim? Ja to pa ne gre. .. ja čakej malo.. pa kdo ma zdej kontrolo nad mano? Ti. In kdo si ti? Ja jzt sm ti.In čakej, a se nisva to že enkrat menla. Ja. Ne. Ja a bo odgovor tak, kot si želim? Ja.Ok, pol. Zdej mi je jasno. Kaj pa?Ja kako nej jzt vem, sej si ti jzt pa nehi me to spraševat. Pa pizda si ti preveč dns kadil.Pa kej pizdiš stalno. Ma jebise.Ma jebise ti. no, če je že koga zanimalo, tako NE zgleda pobotanje samim s sabo. Pa itak ti nikol nč ni prow. Ja to tud jzt pravm. Ma bodi tiho. Bodi tiho ti. lalalallaa jezus kristus, dejte si mir. Ja sej mi damo mir, ti se nekej pizdiš unis.. AJA, ja pa res. Sory, ne ni panike. Ok, hvala.Hvala Čaw. šE Sm tle. a se te da sploh utišat? Ja.Ne.Ja pol se bova pa midva kregala do konca. dOBRO JUTRO sm mela resen moment, kaj cmo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 Včeraj sem dobila od bivšega en zelo neugoden in poniževalen klic po gsm. Dobesedno poniževanje. Sem pa dojela,da mi je s tem v bistvu pomagal dvigniti mojo samozavest. Predelala sem nekaj stvari za nazaj in videla, da sem zanj delala vedno le dobro, on mi je vračal s slabim. In že to je zame korak naprej, da sem se sprejela kot dobra oseba in da se ne bom maščevala za grde besede in dejanja,ki mi jih je nardil....mu bo že lajf sam vrnil svoje, saj je že zakon tak, da tisto kar dajemo,tudi dobimo. On se ne misli spremeniti,vedno je agresivnež in negativec,torej bo tak tudi ostal in to vlekel še skozi naslednje veze. No, to je moj prvi korak, zdaj čakam na naslednjega. Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ponizevanje je izhod v sili, poskus prizadeti nekoga, ki mu drugace ne mores do zivega...prizadet ga pa zelis, ker ni tak, kot si pricakoval... ja super, meni je tudi to enkrat zelo odprlo oci, mi je bilo v sekundi jasno, kdo je tukaj bogi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tinka,mar ne ponižujejo tisti, ki se čutijo ogrožene, Ker ne znajo drugače. Ker mislijo, da lahko le tako prevladajo. Zmagajo. V bistvu pa se ne zavedajo. Da so največji poraženci. Sami nad seboj. In zato še dolgo ne bodo srečni. Včeraj sem dobila od bivšega en zelo neugoden in poniževalen klic po gsm. Dobesedno poniževanje. ZAKAJ si ga poslušala? Enostavno bi izklopila telefon in šla na lepše. Na koncsert naprimer? Ali pa na sprehod po mestu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Tinka,mar ne ponižujejo tisti, ki se čutijo ogrožene, Ker ne znajo drugače. Ker mislijo, da lahko le tako prevladajo. Zmagajo. V bistvu pa se ne zavedajo. Da so največji poraženci. Sami nad seboj. In zato še dolgo ne bodo srečni.ZAKAJ si ga poslušala? Enostavno bi izklopila telefon in šla na lepše. Na koncsert naprimer? Ali pa na sprehod po mestu? včasih je bolje izklopiti zadeve na ta način, da se umakneš in ne poslušaš 'negativnih' stvari, sploh če si tisti dan bolj občutljive narave. Meni takšne besede še vedno odmevajo v glavi, čeprav sem jih sprejela na enak način kot ti Lunatica. To je tudi ena od stvari, ki mi otežujejo življenje in jih moram rešiti. bolje je ne poslušat oz.temu v najkrajšem času narediti konec.. verjemi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 včasih je bolje izklopiti zadeve na ta način, da se umakneš in ne poslušaš 'negativnih' stvari, sploh če si tisti dan bolj občutljive narave. Meni takšne besede še vedno odmevajo v glavi, čeprav sem jih sprejela na enak način kot ti Lunatica. To je tudi ena od stvari, ki mi otežujejo življenje in jih moram rešiti. bolje je ne poslušat oz.temu v najkrajšem času narediti konec.. verjemi. To je za moje pojme beg.Pomeni da nisi dorasel sprejemanja ter pravilne opredelitve negativnosti. Če se umikaš , se stvari ponavljajo in nikoli ne razčistiš- premostiš most med čustvi in umom- ohranjaš blokade in te boli še naprej . Enkrat so Buldožerji izdali eno ploščo- Pljuni istini u oči. Zelo uporaben naslov- še danes , več kot trideset let po izdaji te plošče. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 12. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2008 Tinka,mar ne ponižujejo tisti, ki se čutijo ogrožene, Ker ne znajo drugače. Ker mislijo, da lahko le tako prevladajo. Zmagajo. V bistvu pa se ne zavedajo. Da so največji poraženci. Sami nad seboj. In zato še dolgo ne bodo srečni.ZAKAJ si ga poslušala? Enostavno bi izklopila telefon in šla na lepše. Na koncsert naprimer? Ali pa na sprehod po mestu?nisem imela časa,ker je povedal samo en stavek "What's up bitch?Fuck off" in je odložil. Zelo primerno vedenje a ne? Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 To je za moje pojme beg.Pomeni da nisi dorasel sprejemanja ter pravilne opredelitve negativnosti. Če se umikaš , se stvari ponavljajo in nikoli ne razčistiš- premostiš most med čustvi in umom- ohranjaš blokade in te boli še naprej . Enkrat so Buldožerji izdali eno ploščo- Pljuni istini u oči. Zelo uporaben naslov- še danes , več kot trideset let po izdaji te plošče. saj ko poslušaš ne boli.. ker veš kako stvari v tistem trenutku stojijo.. ampak kasneje v kakšnem bolj občutljivem momentu stvari pridejo na plan. Vsaj pri meni, mogoče to res pomeni, da še nisem premostila tega mostu (kot praviš).. nisem dorasla v svojih čustvih, se strinjam, ker sem jih enostavno ignorirala in se naredila močno. moja napaka je bila, da sem vztrajala in se borila.. ko bi mogla odnehat in rečt konec. - tukaj se poistovetim s sloganom Pljuni istini u oči! prepričana pa sem, da sem ubrala boljšo pot.. kasneje z tem, ko sem se umaknila in 'preslišala' besede.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 To je za moje pojme beg.Pomeni da nisi dorasel sprejemanja ter pravilne opredelitve negativnosti. Če se umikaš , se stvari ponavljajo in nikoli ne razčistiš- premostiš most med čustvi in umom- ohranjaš blokade in te boli še naprej . Enkrat so Buldožerji izdali eno ploščo- Pljuni istini u oči. Zelo uporaben naslov- še danes , več kot trideset let po izdaji te plošče. Matjaž. Zame to ni beg. Niti gledanje resnici v oči. KER TO NI RESNICA. Ker vse to poniževanje moškega do ženske, ko je še ne dolgo nazaj razlagal samo lepe stvari, hvalil, ljubil...potem pa en dan s čisto drugačnimi besedami na dan : kot bitch, vse je bila igra, sploh nevem kako sem bil lahko s tabo ? Saj ni rečeno, da s tem ko se umakneš , zbežiš. Enastavno ne greš na ta nivo. Aha, rečeš, če je pa tako, pol pa mi2 nimava kaj delat skupaj....žal.Moj pogled na to. Ali pa mu plunit v oči , ker se le tam zrcali resnica. In ja, najhujše je potem tisto spraševanje, ja kaj pa če bi vseeno še malo vztrajala in morda pa ni tko..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 nisem imela časa,ker je povedal samo en stavek "What's up bitch?Fuck off" in je odložil. Zelo primerno vedenje a ne?njegovo vedenje razumeš, njegovo mišljenje, njegov odziv... in zakaj se te dotaknejo takšne zadeve, pojdi naprej, nasmehni se, nejgove misli nisi ti, njegova prizadetost nisi ti... ti si tvoje misli tvoje dojemanje sebe... jaz bi se nasmehnila pa si rekla oja bom z vseljem bom spremeni pogled - nihče te ne more raniti z besedami razen ti sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.